Onko phuket paras valinta muista kohteista?

Jiihhuu

Ekaa kertaa ollaan lähdössä thaimaaseen 13.3 helsingistä, mutta onko se phuket sitte se elämyksellisin vaihtoehto? Ollaan sosiaalisia ja sopeutuvaisia, mutta ei mikään turistien rälläämispaikka kiinnosta...kokkipariskunta,ku ollaan,niin tietty hyvä ruoka on huippujuttu..ja hyvien ihmisten kanssa jutustelu on kivaa...eli olla rennosti, ku ansaitulle lomalle mennään eli nyt vaan puntaroidaan, että onko se phuket, krabi vai joku muu...

23

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boeningpremium

      3krta phuketissa 11.3 . Oltu 2010 2013 ja nyt 2016 bangtaolle. Muita matkoja välissä turkki, bulgaria ym lähikohteet niin aina sydän haluaa phukettiin . Ruoka, lämpö,rannat, aurinko,ihmiset (myös turistit) on ok. Ja aina löytyy sieltä käsin uusia nähtävyyksiä ja paikkoja joissa käydä.ollaan oltu karonilla ja katalla nyt vähän rauhallisempaan bangtaolle. Ja lasten kanssa aina ollut hauskaa eka reissu kun oli 8kk vauva (osad jo kyl kävellä vähän)

    • Thaikkufani

      Ehkäpä Bangtaolla tavataan..

      • boeningpremium

        Mayby nähdään. Käydään kokeilemassa arinara hotla. Toivotaa et on ok mesta.no on siin ainaski minigolf vieressä jos on tylsää... heh thaimaa (ei koskaan tylsää)


    • SoiAn

      2krt Phukettiin 1.3 Oulusta. Oltiin viime vuonna maaliskuussa Karon Beachilla ja ensikertalaisille ihan hyvä aloittaa sieltä. Älkää sanoko kohteessa olette eka kertaa, hintoihin saattaa tulla vähän ekstraa " lisähintaa " . No, me saatiin kokea se " ehkä " kun teetimme räätälillä vaatteet ja pölvästit sanottiin vielä ammatit. Hyviä ruokapaikkoja Karon Beachilla, two chef,elephant cafe, steak house.... Kata beachilla on hyviä ravintoloita ja korkkaamme nyt tällä reissulla. Phuketista pääsee hyvin retkille... Jonkin verran venäläisiä ja kiinalaisia, mutta ei haitaksi...:) Liikennekulttuuri on kaaosmainen!!! Skootteripojat voivat napata käsilaukun naiselta. Ps. Ei kannata kävellä tienpuolella. Kokeilkaa rohkeesti katukeittiöitä ja siellä missä thaikut käy syömässä on hyvä ruoka... banaaniletut nam, nam. Kyllä tutustuimme mukaviin ihmisiin ja juttua riitti. Ps. mitä itse olet saat sen takaisin ainakin hymyllä. Onhan kyseessä hymyjen maa, Hyvää lomaa ja nauttikaa...:)

    • reissatkaa

      Oletteko lähdössä omatoimi vai seuramatkalle.? Jos jälkimmäinen on vaihtoehto kannattaa käydä muuallakin ja tehdä itse johtopäätös. Käykää phuketissa ja lentäkää halvalla Bangkokiin. Saatte rahalle enemmän vastinetta kun, ette suunnittele liikaa sillä Thaimaa on sellainen maa missä aikakäsitys on tämän maan vastakohta. Parhaita elämyksiä saa kun ei tarvitse olla kello kaulassa. Phuket on Pattaya pienoiskoossa
      ovat vuosia asuneet konkarit puhuneet ja allekirjoitan sen täysin näistä typeristä trolleista huolimatta. Ruokaravintoloita esim. Pattayalla on satoja ja hinnat ravintoloissa halvemmat. Sen takaan, että kuuma teillä siellä tulee olemaan.
      Hyvää matkaa teille, ketä sitten olettekin.

      • reissatkaa

        Sori jos kyseessä omatoimi.


    • Rantsujellonat

      Lähdetään myös 12.3 ihan omatoimimatkalle. Käyty Thaimaassa yht 6krt Koh Chang,Koh Lanta, Krabi ja Phuket. Ehdottomasti paras ja mukavin paikka on Phuket. Rannat on aivan huikeet (toki Lantallakin upeat!) ja muutenkin kiva paikka. Oltiin viimevuonna Karonilla,VÄHÄN rauhallisempi kuin Patong. :) Patongin yöelo on aika settiä, mut kannattaa sielkin käydä tutustuun ...;)

      • PhuketInonsaari

        Missäpäin Phukettia olitte.


    • PhuketKaksi

      Thaikkufaniksi, kun aloit, niin Krabi ja Krabin ympäristö kauniine maisemineen kiinnosti kovin. Löytyipä tuolta suunnalta maailman kauneimmaksi tituleerattu rantakin. Eka matka varattiin kuitenkin Si Kaoon, mutta matka peruutettiin ja muutettiin Kata Noi biitsille. Sitten aloin ynnätä matkakuluja yks yhteen ja päädyimme Akumaliin. Nyt olemme käyneet sekä Meksikossa että Thaikuissa kerran. Meksiko oli maanpäällinen paratiisi, mutta äitinä ja naisena vaistosin, että maa ei ole matkailumaana turvallisimmasta päästä. Ehjin nahoin selvittiin ja voi olla, ettei Meksikoa enää toistamaiseen nähdä tai siis pientä osaa Meksikosta. Phuketissa lomailimme viime talvena. Phuketin maisemat olivat upeat ja ilmasto ihanteellinen. Majoituimme puhtaaseen ja lapsiystävälliseen hotelliin ja ranta ja uima-allasalue suosivat lomailijaa ja loma oli hyvä. Saariretki tehtiin ja em. retki oli ikimuistoinen ja ihana. Pakosta kävimme Phuket Fantaseassa, kun miehen ystävä oli Fantaseaa suositellut. Fantaseassa oli kaikki muu kohdallaan paitsi hinta. Joka päivä noin 1/2 v. matkan jälkeen unelmoin uudesta lomamatkasta Thaimaaseen. Eräs rva sanoi altailla, että Phuketin lentokenttä on heikko ja eräs toinen haukkui jotain muuta seikkaa ja vain hetkellinen harminpisto viivähti mielessä tuolloin. Matka on kiinni ja Kalevalan päivänä lähtö. Odotan innolla reissua ja toivon, että loma on yhtä antoisa kuin viime vuonna. Aurinkoisia lomapäiviä Thaimaassa kaikille Thaimaan ystäville.

    • thaimaanmatkailija2016

      Phuketissa matkan onnistuminen riippuu kovasti myös paikasta ja hotellista.
      Olimme Karonilla Beyond resortissa, jonka sijainti on loistava.
      Lähellä on hyvä ruokapaikka red chopstick.
      Patongilla oli kovasti hulinaa, Kata noin oli pieni ja rauhallinen.
      Muista paikoista Phuketissa ei ole kokemusta.
      Oltiin vain viikko, joten paljon jäi näkemättä.
      Käytiin saariretkellä, joka oli suuresta väentungoksesta johtuen pienoinen pettymys. Rayan rannasta avautuvat kauniit maisemat jäivät piiloon pikaveneiden taakse.
      Aikaisempi matka Thaimaahan tehtiin Krabille Ao nangiin.
      Siellä oli ihania saaria, joissa ei ollut valtavaa ihmismäärää. Maisemat olivat huikaisevia.
      Toisaalta itse ao nangissa ei ollut juuri mitään nähtävää ja ranta oli huono.
      Pitkähäntäveneillä piti lähteä jos ei jaksanut olla hotellin uima-altaalla.
      Toisaalta itse nautin kovasti juuri noista suht lyhyistä pitkähäntävenematkoista, vastakohta ovat täyteen ahdetut pikaveneet, joissa ei juurikaan näe edes maisemia.
      Jos joskus toivottavasti pääsen uudelleen harkitsen pidempää matkaa, jossa olisi 2 erityyppisessä paikassa noin viikon kummassakin esim. Koh Lanta ja Phuket.

    • diverxx

      loistava valinta. jos haluaa hulinaa ja melskettä niin ei ku batongille ja jos vähän rauhallisempaa menoa niin karon on yx vaihtoehto kuten myös kata joka on vielä rauhallisempi paikka. joka päivästä voi rakentaa ihan erillaisen rantoja ja ruokapaikkoja riittää.

    • sarastaa

      Phuketissa parasta on Sarasin silta.

    • Kohistenkohille

      Jos haluatte rauhallisempaa miljöötä, en suosittele Phuketia missään nimessä. Omia suosikkejani ovat nuo Koh-alkuiset kohteet: Koh Samui, Koh Lanta ja Koh Samet. Koh Sametilla on uskomattomat valkoiset hiekkarannat, Koh Lanta samoin ja tunnetaan sukellusvesistä, Koh Samuilla sitten löytyy myös runsaammin yöelämää rauhallisten kolkkien lisäksi. Kaikista Thaimaan suosituimmista kohteista saa helpoiten hyvän yleiskuvan lukemalla suomalaisen sivuston http://thaimaa.biz/

      • thaimaantosimatkaaja

        Jos nyt läski menisit vaan tallinnaan. Sopii paremmin kaltaisellesi nollalle. Olet juuri sitä junttia peroksidiblonia joka vetää lentokoneessa pinkit metaaniverkkarit jalkaan, silmälaput ja puhallettava niskatyyny niskaan.


    • pattaiaaaapattaiaaah

      Pattaya on kulinaristin mekka ja thaimaan paras kohde matkailijalle
      joka tykkää aktiviteeteistä lomalaan.

    • Maaliskuun lopulla lähdössä taas Phukettiin. Siellä olen monta kertaa ollut ja aina vaan uusia ihania rantoja ja maisemia löytyy. Me vuokrataan yleensä mopo sieltä jolla kierrellään itsenäisesti Phuketia läpi.

      Ao nang on minun makuuni melko rauhallinen paikka, ranta ei ollut kovin ihmeellinen. Toisaalta Ao nangista helposti pystyi pariskunta vuokraamaan pitkähäntäveneen kuskilla, päiväksi kiertelemään saaria ja poukamia jotka olivat kuin postikortista. Ah, se oli elämys.

      Jokaisessa paikassa on jotakin hyvää. Pattaya on myös mukava, jos erityisesti pitää yöelämästä. Sielläkin on tultu monia kertoja rällästettyä.

      Rayong on taas hyvin hiljainen, minun makuuni ainakin. Eikä juuri ollut ravintolavaihtoehtojakaan verrattuna näihin edellä mainittuihin.

      • lämmittelijä

        Toivottavasti nikkisi ei ole enne matkallenne. Sen voisi suomentaa vaikkapa kylmä/viileä ilta.
        jen= viileä (tuujen= jääkaappi)
        jen ni = tämä ilta


    • Thaimaantietäjä

      Yleensäkin näihin lippalakkikohteisin menevät vain elämäänsä kyllästyneet pariskunnat. Facebookiin postaillaan helvetin tylsiä "hei, meillä on kivaa" kuvia vaikka äijien naamoista jo näkee että kun läskipolkkatukka menee rankan syömisen jälkeen "päiväunille" niin äijä lähtee panemaan tiukkaa aasialaista.

      Saarille menevät lähinnä puuhelmihomot poikaystäviensä kanssa katsomaan leffoja, jönglööreä ja tulennielmistä ja mitään muuta nielemisä nämä pikkupojat eivät ole ikinä nähneetkään.

      Thaimaassa on huippukohteita mutta niistä ei kerrota saarien homopojille tai polkkatukkalortoille.

      • Hoijakkaa

        Mee lääkäriin!!!


    • maailmanmatkaajatar

      Olin ensimmäisellä Thaimaan reissulla 2001 Phuketissa joka oli vielä silloin rauhallinen paikka upeine rantoineen. Viime talvena piipahdimme viikoksi Kata Beachille ja Patong Beachille ja olihan jäätävä paikka, rannat oli huonot ja meno Patongilla hurjempaa kuin Pattayalla. Tuossa välissä olemme 13 talvena kiertäneet Thaimaata ristiin rastiin ja mielestäni siellä on parempiakin paikkoja, tai no, mitä kukakin hakee. Kannattanee ehkä ottaa mahdollisimman pitkä loma ja vaihtaa välillä rantaa, matkanteko Thaimaassa on helppoa ja edullista, myös lentäen. Mukavaa matkaa!

      • eiValittamista

        Bangtaolle toistamiseen ja lähtö ens su.


      • Thaifani

        Minä olin Phuketissa ensimmäisen kerran 1990, Karonilla oli ehkä viisi hotellia ja paikka oli varsinainen paratiisisaari!! En ikinä ole ollut ja tuskin tulen enää olemaankaan missään niin ihanassa paikassa, kun Phuket oli silloin!


    • Ratchasima

      Tulin viikko sitten Thaimaasta ja siellä oli kylmä,Aamuisin seitsemän aikoihin ei ollut kuin 10 astetta lämmintä.Olin koillis-Thaimaassa.Päivisin oli kyllä ihan miellyttävän leppoisa sää
      Toivon aloittajalle mukavaa , lämmintä ja rentouttavaa lomaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8109
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4592
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2119
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1805
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1716
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe