Expedia kokemuksia

voisinkokeillasitä

Äsken tuli tietooni että tällainenkin nettimatkakauppa on olemassa,on ilmeisesti ebookersin kanssa jotenkin yhteydessä.Olisin kiinnostunut kokemuksista,onko luotettava ja millä keinoin sujuu maksaminen

39

13107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äitivain

      Ymmärtääkseni on ihan luetettava. Tyttäreni (34 v.) on käyttänyt vuosikausia. On matkustellut paljon , ollut interrraileilla ym. maailmalla.

      • Anonyymi

        Hotellivaraus - https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL
        itse käytän Hotellook- sivustoa..sen hakukone hakee parhaimmat hotellit ja alennukset yli 30:n tarjoajan sivulta..mm agoda ja booking mukaanlukien.


    • vihainenasiakas

      Expedian kautta minulta varastettiin luottotiedot ja varaamani hotelli wi ollut etes tietoinen varauksestani... En todellakaan suosittele...

      • SamaTaas

        Oliskohan noin?


      • konserni

        Expedia ja Hotels.com kuuluvat samaan konserniin, joten en yhtään ihmettele, jos luottotiedot on varastettu Expedian kautta.


      • hotellivaraus

        Miten asia eteni, saitteko kuitenkin huoneen vai jouduitteko etsimään muualta?
        Meillä samanlainen tilanne, hotelli ei tiennyt mitään varauksista, mutta expedialta väittivät, että hotelli on vahvistanut varauksen. Käskivät soittaa tiskille ja kertoivat erään henkilön nimen, joka pystyy vahvistamaan varauksemme. Tämä henkilö kyllä tiesi varauksen, mutta hänellä oli se vain jollakin paperilla, eikä järjestelmässä. Vähän mietityttää nyt, että onko meillä mitään huonetta varattuna kun paikan päälle saavumme..


      • Miiaa.h
        hotellivaraus kirjoitti:

        Miten asia eteni, saitteko kuitenkin huoneen vai jouduitteko etsimään muualta?
        Meillä samanlainen tilanne, hotelli ei tiennyt mitään varauksista, mutta expedialta väittivät, että hotelli on vahvistanut varauksen. Käskivät soittaa tiskille ja kertoivat erään henkilön nimen, joka pystyy vahvistamaan varauksemme. Tämä henkilö kyllä tiesi varauksen, mutta hänellä oli se vain jollakin paperilla, eikä järjestelmässä. Vähän mietityttää nyt, että onko meillä mitään huonetta varattuna kun paikan päälle saavumme..

        Poikaystäväni osti minulle joululahjaksi kaupunkimatkan Expedian kautta. Muutama päivä varauksen jälkeen huomattiin, että poikaystäväni korttitiedot ovat varastettu ja tiliä tyhjennetty. Korttitiedot olivat joutuneet vääriin käsiin Expedia -sivuston kautta.

        En voi siis todellakaan suositella ko. sivustoa emmekä aio käyttää jatkossa.


      • EPU-2

        Varasin ja maksoin hotellihuoneen Glasgowsta Hotels,comin kautta. No hotelli oli yli buukattu, mistä sain tiedon vasta paikanpäällä. Lupasivat korvauksen, mutta mihin minä siitä ilmoitan? On vaikeata edes löytää e-mailia asiakaspalveluun. Mitenkähän käy korvauksen, ja milloin ehkä voisi saada jotakin


      • Trinidad

        Kertaalleen olen ollut tekemisissä Expedian kanssa ja siitä jäi hyvä maku. Tuli tehtyä Trivagon kautta (kotimaisesta) hotellihuoneesta SITOVA varaus epähuomiossa väärälle ajankohdalle. Soitin seuraavana päivänä asiakaspalveluun ja ilmoitin asiasta ja tiedustelin mahdollisuudesta siirtää varaukseni kahta viikkoa aikaisemmaksi. Ystävällinen asiakaspalvelija otti heti yhteyttä hotelliin, jonka jälkeen ilmoitti minulle, että hotelli oli valitettavasti täyteen buukattu kys. ajankohtana, mutta peruutus kyllä onnistuu. Olin maksanut luottokortilla huoneen hinnan kokonaisuudessaan ja tuo summa palautettiin minulle jo veloitusta seuraavana päivänä. Mielestäni hienoa toimintaa tilanteessa, josta täysin omaa typeryyttäni ja huolimattomuuttani oltaisiin voitu rankaistakin.


      • Anonyymi

        Varaussivusto muutti itekseen päivämäärät jotka huomasin vasta maksettuani.
        Expedia ei palauta rahoja..Eikä airport hotelli pilotti suostu palauttamaan rahoja.
        En suosittele enkä kyllä ikinä enää käytä kummankaan palveluja.


    • EiEIjaEI

      ÄLÄ KÄYTÄ!!!
      Expedian kautta tehdyt varaukset eivät ole peruutuskelpoisia. Esimerkki: Autonvuokraus. Vuokrasimme auton lentokentältä kymmeneksi päiväksi, mutta koska lento myöhästyi, emme ehtineet noutaa sitä sovittuun kellonaikaan mennessä. Tyttäremme oli paikkakunnalla, mutta hän ei kelvannut hakijaksi. Menetimme KOKO VUOKRASUMMAN 800 e, emmekä saaneet autoa siis myöhemmin illalla tai seuraavana päivänä, vaikka vuokra-aika oli 10 pv.
      STRONG AVOID!!!

      Muitakin huonoja kokemuksia on ollut Expedian kanssa, mutta tämä oli viimeinen pisara. Lisäksi asiakaspalvelu puhelimessa on lievästi sanoen ammattitaidotonta (=kielitaidoton nuori varmaan minimipalkalla, vastaus joka kysymykseen "öö... emmä tiiä")

      • peremirie

    • Manitboy

      Olen ostanut kaukolennot expedialta ja hotellin. Kumpikin osto eri kerroilla, ei huomauttamista kummastakaan.

      Sen sijaan Expedian bonusjärjestelmä on ihan suolesta. Ei sillä että olisin lentoja ja hotellia valinnut expedian bonuspisteiden vuoksi, mutta otan mielellään ne cashbackit joita on tarjolla. Vaikka sitten bonuspisteitä. Matkan päättymisestä on jo useita viikkoja ja pistesaldo ei vaan päivity. Tulossa on pisteitä, ollutkin jo kuukauden. Laitoin expedialle palautetta ja pyysin kiirehtimään pisteiden rekisteröimistä. Ei mitään vastausta. Expedian bonuspistehyvitys on täysin toimimaton.

      Huonon kokemuksen vuoksi suosittelen välttämään Expediaa.

    • nevereveragain

      Aivan huijarifirma. Tekaistun hotellivarauksen perusteella veloittivat lk- tililta tayden varausmaksun. Hotelli ei tiennyt varauksesta mitaan. Reklamoitu marraskuussa, as.palvelu ei enaa vastaa mihinkaan, aion tehda tutkintapyynnon poliisille.

    • NimimerkkkiErkki33

      Paska firma. Mainoksia pukkaa ja vaikea päästä eroon. Vältä siis.

    • expertia

      Expedia ja E-bookers taitaa olla kimpassa nykyään ja Expedia on kai se "pomo" mutta tv-mainonnassa mainitaan vain E-bookers,se on ehkä kuitenkin se tunnetumpi brändi,ja myyvempi

    • IXP

      VAROITUS Expediasta! Peruin Expedian lähettämän linkin kautta oman hotellivaraukseni ajoissa jolloin mitään maksua ei pitänyt mennä. Sivusto ilmoitti minulle että varauksesi on peruttu. Noh hieman myöhemmin huomasin että hotelliyö oli kuitenkin veloitettu tililtäni. Pitkällisten selvittelyjen jälkeen tulos oli että Expedia ei suostunut mihinkään hyvitykseen vaikka vika oli selkeästi heidän järjestelmässään. En suosittele enkä käytä enää ikinä...

    • Guitarkonkari-

      Varasin hotellin Helsingistä. Summa olikin veloitettu heti tililtä, eli varaus olikin osto. Peruuttamisessa ei rahaa saa takaisin. Kyseessä on petos puhua ostosta varauksena. Rikosilmoituksen paikka.

      Pitää valittaa vielä Scandiciin, että miksi tekevät yhteistyötä tällaisen huijarifirman kanssa.

      • Neuvoo

        Monessa varaussivustolla on huoneita, jotka veloitetaan heti luottokortilta eikä peruutusmahdollisuutta ole. Se kyllä mainitaan, kun varaat huonetta. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että huoneet ovat yleensä todella edullisia hotellin muuhun hintatasoon nähden.


    • Hjyuhfd

      Expedia taitaa olla emoyhtiö Ebookersille, hotels.comille, trivagolle ym:lle. Minulla on karvas kokemus ebookersista ja siksi pian tulevaa matkaa ennen otin yhteyttä hotelleihin, joista tahdon huoneen ja varmistin, että heillä on diili Expedian kanssa, jonka kautta hinnat oli ylivoimaisesti kilpailukykyisimmät. Lisäksi maksan aina luottokortilla, joka on turvallinen vaihtoehto reissujen maksuun. Maksun jälkeen pistän hotelliin sähköpostia tai viestin fb:n kautta ja varmistan, että varaus on tullut perille. Liikaa vaivaa? Ehkä, mutta mieluummin selvitän ongelmat heti Suomessa kuin lomalla toisella puolen maailmaa. Eikä tuo ole vaivalloista, pari sähköpostia ja stressi nollassa :)

      • Miksihmees

        Mulle kyllä tulee varausvahvistus aina sähköpostiin heti varauksen jälkeen. Aina on varaukset pitäneet paikkansa, ei tarvi hotelleihin soitella perään..


    • Siskloaotbb

      Huijarifirma, joka on solutatutunut myös RCI:n pistejäjestelmäön ja HolidayClubiin.
      Rcin pisteitä HolidayClub Saimaalla velotti 150 000! Ja päälle vielä 85 €:n varausmaksu. Kahdesta yöstä pe-la!
      Niillä pisteillä olisin ollut Kanarialla 5 viikkoa!

      Kuinkahan tämän huijarifirman saisi vietyä tutkintaan ja Kuluttajansuojaan sekä M.O.T- ohjelmaan reposteltavaksi ja varoitukseksi muillekin.

      VAROKAA,

    • Matkaaja19

      Lentomme peruttiin ostettiin expedian kautta. Soitimme expedian sivuilta löytyvään numeroon kukaan ei vastannut yritämme laittaa vielä shököpostia, mutta ainakaan hotellista ei saada korvausta

    • G69

      Itsellä on ollut pelkästään positiivisia kokemuksia... Pisteet tulleet kuukauden jälkeen..ja hotelleja olen pystynyt perumaan, kun valinnut sellaisen huone mahdollisuuden. 3 kertaa saanut paremman huoneen josta maksoi

    • Kevätlomailija

      Expedialla tehdyssä hotellivarauksessa oli epäselviä tietoja eikä näkynyt esimerkiksi all inclusive palvelua, vaikka nimenomaan sen maksoimme. Soitin Expedialle ja asiakaspalvelijaan oli erittäin vaikea saada yhteyttä eikä hän lopulta osannut sanoa mitään muuta kuin mitä varausvahvistuksessa jo luki. Soitin myös kyseessä olevaan hotelliin, mutta siellä ei löydetty koko varausta. Saamme nähdä kun kuukauden kuluttua menemme lomalle, että onko meille varattuna hotellihuonetta vai ei. Nämä kommentit saivat pienen jännityksen aikaan.

    • Petetty

      Expedia e ole luotettava.

      Varaattiin ja maksettiin auto Expedian kautta Gdanskista kolme viikkoa ennen matkaa. Mentiin hakemaan autoa, jolloin todettiin, että autovuokraamo ( Alamo) on kiinni. Soitettiin vuokraamon edustajalle, joka totesi ettei autoa ole saatavilla ja että tiskillä on kirje meille. Kirjeessä luki, että autoa ei ole saatavilla. Kysyttiin autoa muilta vuokraamoilta ja todettiin, että kaikki autot on vuokrattu. Etsittiin vielä loppu lauantaipäivä autoa, mutta niitä ei ollut enää saatavissa. Auto saatiin vasta maanantaina.

      Näin Expedia pilasi meidän matkan ja matkasuunnitelmat.

      Lähettettiin reklamaatio Expedialle heti kotiin palattua. Nyt viisi viikkoa reklamaatiosta ja kahdeksan viikkoa autonvuokrauksen maksamisesta ei olla vieläkään saatu edes rahojamme takaisin. Puhumattakaan muista kuluista ja matkan pilaantumisesta aiheutuneista kustannuksista. Uskomatonta toimintaa.

      Emme käytä enää koskaan Expedian palveluita.

    • Holstein

      Hyvä kokemus Expediasta. Ostin lennot, hotellin ja autovuokrauksen Saksaan. Ostotapahtuma luottokortilla ok. Ilmoitukset kaikkien osatekijöiden varausten vahvistuksista nopeasti emailiin. Mukava yllätys Hampurin kentällä, kun autovuokrausfirma oli upgreidannut automme paremmaksi samaan hintaan. Ainoa miinus oli, että aamupala hotellissa olikin maksullinen, kuten myös hotellin autoparkki. Hotellin sivuilta kyllä jälkeenpäin asian löysi, kun oikein osasi etsiä...

      • Jepsss

        Juu. Kyllä noissa mainitaan siitäkin, mikä ei kuulu esim. hotellihuoneen hintaan..


    • tyytyväinen

      Mul on itelläni hyvä kokemus kun varasin kreikan reissun 4 henkilölle, kaikki sujuit ongelmitta niin lennot kuin hotellissa oleminenkin.

    • pavepave

      Expedia on epäluotettava toimija. Minulle kävi niin että yritin tilata heidän kauttaa hotellihuoneen, mutta sivut lagasivat eikä vahvistusta varauksesta koskaan tullut. Unohdin koko juten kunnes minua yhtäkkiä laskutettiin tästä. Kun reklamoin sanoivat vain että minun olisi pitänyt peruuttaa tilaus vaikka en tiennyt että se on olemassa !!!!
      En käytä EXPEDIAA enää ikinä. Booking toimii hyvin ja ovat rehellisiä.

    • Anonyymi

      Varasin minulle ja tyttärelleni majoituksen puolitoista kuukautta sitten Expedian sivustolta Mercure Gdynia Centrum hotellista Expedian sivulta. Maksoin varaamani majoituksen luottokortilla. Tarkastellessani matkaa hotellin sivustolta huomasin, että Expedia ei lähettänyt missään vaiheessa minulle hotellin varausnumeroa - vaan heidän oman matkasuunnitelmanumeron. Tämän vuoksi en pystynyt tarkastelemaan hotellivaraustani ja tilaamaan aikaista check-in palvelua. Kaiken lisäksi hotellin vastaanotosta ilmoitettiin äsken, ettei minulla ole varausta heille. Hotellivirkailija kysyy, että onko varaukseni jollain muulla nimellä. Nimessäni ei ole scandi -kirjaimia.

    • Anonyymi

      Älä todellakaan laita rahojasi tähän puljuun sisääl! Rahat lähtee!

      • Anonyymi

        Expedia koostuu surullisen kuuluisista lomaosakehuijareista jotka saivat muun muassa julkisuutta 1990- luvulla kaikki muistaa varmaan välimeren maiden lomaosakehuijareitten käryt ja paljastukset lehdistä. Expedia on kytköksissä myös epämääräiseen RCI "lomanvaihtojärjestelmään" joka ei toimi ja jos toimii niin on kallista ja hidasta.

        Ajat muuttaa ja konnien menetelmät. Nyt kusettavat tällä sektorilla nimeltä expedia


    • olisinpa lukenut tämän ketjun ennen kuin varasin expedian kautta... meitä expedia huijasi siirtämällä hotellivarauksemme toiseen huonompaan ja halvempaan hotelliin. Tämä selvisi vasta kun saavuimme hotelliin jossa varaus piti olla ja joka siis oli meille vahvistettu ja luottokortilta veloitettu. Reklamaatio ja hyvityspyyntö torpataan täysin (menetimme arviolta 200 euroa tässä siirrossa). Tein ilmoituksen kuluttajaviranomaiselle. Hyvitystä tuskin tulee mutta niin paljon näyttää olevan näitä expedian tekemiä huijauksia että kohta voidaan ryhmäkanne nostaa..

    • Anonyymi

      Olen varannut kaksi matkaa lentoineen ja hotelleineen Expedialta ja kaikki on sujunut juuri niin kuin on sovittu. Asiakaspalvelu toimi myös hyvin; olimme varanneet Expedian kautta myös kyydit lentoasema-hotelli ja kun paluukyyti ei meille sopinutkaan, maksoivat taksikyydin takaisin! Eli näillä kokemuksilla erittäin hyvää palvelua. Myös hinta on ollut edullisempi kuin jos olisi varannut erikseen.
      Olisiko niin, että jos varaa hotellin, jossa ei ole peruuttamismahdollisuutta, niin rahaa ei tietenkään saa takaisin, jos suunnitelmat muuttuvat. Eri asia on, jos he yksipuolisesti ovat muuttaneet esim. hotellia? - tuntuu aika erikoiselta!

      • Anonyymi

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe