Jopa kultit ja idolit käyvät tarpeettomiksi

alfa123om2222

Imaami Mahdi tulee korruptuneeseen maailmaan. Keskelle pahinta sukupolvea maailmanhistoriassa. Keskelle Babylonin porttoa, joka on vastuussa kaikesta milloinkaan vuodatetusta verestä maan päällä. Kyse on juuri tästä sukupolvesta.

Ja hänen on todistettava oikean riemuvuoden ja sapatin tekemisen puolesta. Vaikka teidän syntinne olisivat veriruskeat ne tulevat vitivalkoisiksi. Jos te taitatte leipäänne nälkäisten kanssa etc.

Maan päällä ei tule olemaan yhtäkään korkeampaa henkilöä kuin mitä minä itse olen. Ketään ei tarvitse pitää idolina enää. Jopa Aabraham menettää merkityksenä. Imaami Mahdi kykenee tekemään tohtoreita valtavista määristä henkilöitä muutamassa päivässä. Kenekään ei tarvitse palvoa muita henkilöitä itseään parempina muka.

Pyhä Suomenmaa, Pyhä Saksan Kansa etc. ovat kaikki yhtä arvokkaita ja arvollisia. Maailman johtajat eliminoidaan eivätkä hekään ansaitse mitään palvontaa.

Tehtävä kuullostaa vaikealta. Vanhan kansan lakikirjasta löytyy lakipykälä:
Ei paska punnitessa parane.

Tehtävä kuullostaa jopa mahdottomalta ja sadulta. Sen vaatimukset ovat niin suuret ja panokset niin suuret, että Jeesuksen ilmestyminen maailmaan oli siihen verrattuna kuin tyhjän veroinen. Ja Jeesuksen työ tosiaan tehdään Imaami Mahdin tulemuksessa tyhjänpäiväiseksi.

Tuskin olet valmis tähän mullistukseen. Et osaa edes kuvitella asian merkitystä. Kaikki mitä on tapahtunut vuodesta 1976 lähtien on tapahtunut tämän asian tiimoilta. Tekninen kehitys ja muu. Kaikki tapahtumat ovat Imaami Mahdin tulemuksen valmisteluita.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • japasuunasoi

      Voihan Pyhäjärjestys sentään!
      Tänään on parannuksen päivä, eikä sitä koskaan luvata "huomiseksi".

    • alfa123om2222

      Oli asia miten oli niin TOTUUS tulee islamin ja imaami Mahdin kautta ei niinkään edes Jeesuksen kautta.

      Tällainenkin totuus on raamatussa:

      "Silloin", sanoo Herra, "kaivetaan haudoista Juudan kuninkaiden ja päämiesten luut, pappien, profeettojen ja Jerusalemin asukkaiden luut. 2 Ne levitellään auringon, kuun ja kaikkien taivaan tähtien alle, joita he rakastivat ja palvelivat, joita he seurasivat, joilta kysyivät neuvoa ja joita he rukoilivat. Heidän luitaan ei enää koota hautoihin, vaan ne jäävät hajalleen maatumaan. 3 Kaikki, jotka silloin ovat jäljellä tästä pahasta sukupolvesta, minä karkotan pois maasta. Ja minne ikinä he joutuvatkin, heidän mielestään kuolema on elämää parempi."

      Voiko tämä merkitä sitä, että Profeetat palvelivat Auringon ja Kuun jumalaa. Samoin Juudan kunikaat. Siinä tapauksessa Koraani voi olla saatu Kuun jumalalta.

      Missä lie sitten aito asia? No se on YHÄ ISLAM! Vain Koraanissa lukee, että islamin tarkoitus on viedä TOTUUDEN USKONTO voittoon. Ei ole totuutta tullut paljoa kristittyjen kautta, vaan he paljon salailevat. Sen sijaan islamin ja sen kannattajien kautta on paljon tullut totuutta.

      Nyt pitää kuitenkin muistaa, että tosi islamin harjoittavat ovat Imaami Mahdin tullessa yhtä harvinaisia kuin vaahto Valtameren pinnalla.

      Islam on se: Puolustaja, Totuuden Henki, Hän, jonka Jeesus lupasi lähettää. Minkä vuoksi on tullut välirikko sitä en tiedä. Sitä ei ole vielä paljastettu. On luultavasti alueita maapallolla, jotka on pyhitetty Kristukselle, ja islam ei ota tarpeeksi sitä aina huomioon. Tuollaisia alueita voivat olla esim. Pohjoismaat, Britannia ja Intia???

      • ateistiuros

        alfa123om2222:lle
        Voisitko satuilusi lomassa kertoa yksilöidymmin miksi juuri islam on muka totuuden uskonto ?


    • alfa123om2222

      En väitä, että islam on juuri tuo totuuden uskonto. Koraanissa vain lukee, että islamin tehtävä on saattaa totuuden uskonto voittoon.

      Mutta jos ajattelee asiaa esim. sen perusteella kumpi uskonto sallii enemmän kriittisyyttä niin mielestäni islam on se uskonto. Kristityt eivät juuri poikkipuolista sanaa siedä.

      Yksimielisyyteen jopa pakotetaan ja on sellainenkin sääntö, että poika ei saa syödä samassa pöydässä äitinsä kanssa elleivät ole täysin yksimieliset.

      Kuitenkin kristityt ovat lahkoutuneet enemmän. Vaikka yrittävät pakottaa yksimielisyyteen. Koraani opettaa, että uskonnossa ei ole mitään pakkoa.

      Totuuden uskontoa ei ehkä ole vielä edes perustettu. Ehkä se perustetaan vasta myöhemmin.

    • alfa123om2222

      Minulle on sanottu, että olen jäänyt jälkeen, mutta mielestäni se on jäänyt jälkeen eikä ymmärrä mitä maailmassa tapahtuu, joka ei ole lukenut e-kirjaa, pyhää kirjoitusta: Prophet Isa and Hazrat Mahdi.

      Siinä osoitetaan ymmärtäväisille useita tämän päivän trendejä, joiden ansiosta en katso olevani jälkeen jäänyt, vaan ymmärrän täysin mitä maailmassa tänä päivänä tapahtuu.

      Turkki on islamilainen valtio, joka muistaakseni otti vastaan länsimaisuuden. Ehkä jopa Ranskan vallankumouksen tuoman ikuisen oikeudenmukaisuuden. Eivät läheskäään kaikki islam valtiot ole millään tavalla jälkeen jääneitä, vaan on aloja kuten rakennustaiden, jossa he ovat edellä muita.

    • alfa123om2222

      Vihan uskontoja on itse asiassa kolme: juutalaiset, kristityt ja islam. Ilmestyksessä mainittu Babylonin Portto on vastuussa kaikesta verenvuodatuksesta maan päällä ja juuri nuo kolme uskontoa ovat pahimmat veren vuodattajat.

      Jos raamattuun on luottamista vähääkään ne muodostavat pedon ja pedolla ratsastavan porton. Syvälle sydämeen juotettua vihan viiniä ovat lähestulkoon kaikki pyhät kirjoitukset. Ne ovat osattomaksi jääneiden miesten ja erakkojen vihan aseita kaikkia pyhiä ja sivistyneitä kansoja kohtaan.

      Jopa Newtonin, Freudin, Einsteinin ja Hawkingin pyhät kirjat ovat sellaisia perimmäiseltä olemukseltaan.

      Uskonnot ovat kaikki vihaa ihmisyyttä ja pyhyyttä kohtaan.

      • Öhöhh

        Ööö


      • alfa123om2222

        Tarkoitan vain sitä, että minulla on luulo ja käsitys ja aavistus, että kansat olivat ennen kuin tutustuivat noihin kolmeen uskontoon itse asiassa pyhiä ja järjestyksessä olevia sekä elintavoiltaan järkeviä kansoja. Sen jälkeen kun uskonnot tulivat turmeltuivat kansat ja omaksuivat tapoja, jotka eivät ole järkeviä.

        Monet opettavat asian olevan päinvastoin.


    • alfa123om2222

      Kaikki monoteistiset uskonnot osoittavat etupäässä sen millainen Jumala on todellisuudessa: Raaka, väkivaltainen, julma ja petollinen.

      Sen sijaan monijumalaiset uskonnot ottavat huomioon sen, että ihminen itse on yksi jumalista. Monijumalaiset uskonnot ottavat huomioon, että on olemassa: Lempeä, uskollinen, lainkuuliainen ja uhrautuva sekä rakastava Jumala ja tuo jumala on ihminen.

      Meidän pitää ymmärtää monosteististen uskontojen kertomus Jumalasta olevan kertomus siitä millainen voimakkain ja viisain kaikista ilmentymistä TODELLISUUDESSA on. Oikea Jumala on väkivaltainen, julma, petollinen, kiero ja uskoton.

      • Ateistiuros

        ALFA123OM2222:LLE
        Tarkoittanet tietysti "oikealla Jumalalla" islamilaisten Allahia joka Koraanin mukaan punoo parhaimmat JUONETKIN ?!?!?!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe