Blue Bay Platinum Hotel?

Hämekorpi

Onko kokemuksia tästä hotellista? Matkalle on lähdössä varttunut parsikunta, ei siis enää mitään discoissa pyörijöitä. Käykö hotelli kohtuullista hiljaisuutta ja hyvää palvelua hakeville?

12

1452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimple1974

      Kaverin kanssa lähdössä 5.5 samaan hotelliin. Kaikki tieto kyseisestä hotellista tervetullutta :)

    • kimple1974

      Anyone ??

    • Matkaviestin

      Kävin viime syksynä tutustumassa hotelliin, uteliaisuuttani

      • Böljä

        Siis hieno oli!


    • Hämekorpi

      Kuukausi vielä lähtöön. Vähän on tullut arvioita.

    • kimple1974

      Onkohan uusi hotelli Aurinkomatkoille, kun kukaan ei tunnu tietävän paikasta mitään ? Viikon päästä se sitten selviää, millainen hotelli on . :)

    • Avoimin_mielin_Turkkiin

      http://tripadvisor.co.uk/ kautta löytyy tuoreitakin kommentteja englantilaisilta. Heitä oletettavasti on varmasti kohtuullinen määrä, mutta venäläiset jonossa kiilaajat todennäköisesti puuttuvat nyt kokonaan, kun politiikka tuli peliin matkustamisessakin. Kun turistikausi on vasta alussa, niin uskoisin hotellissa olevan tilaa riittävästi.
      Ihan hyvältä nuo arvostelut näyttää, vaikka joukkoon mahtuu niitäkin, joilla kaikki on mennyt pieleen. On ollut melua, huonoa kohtelua, ruoka ei ollut kunnollista ja tv:n lisäkanavat nopeampi laajakaista ovat maksullisia. Olut on ollut laimeaa, viinavalikoimassa on toivomisen varaa ja uima-altaalla on ollut melua. Kannattaisi pysyä kotona, niin kaikki olisi hyvin;)
      Loppuviikostahan näiden paikkansapitävyys selviää, mutta suosittelen matkailussa avointa mieltä ja valmiutta ottaa pieniä vastoinkäymisiä vastaan. Alue on hyvä, sillä dolmuksella pääsee hyvin kulkemaan ja pari ostariakin on kävelymatkan päässä. Meren ranta ei saa kovinkaan ylistäviä lausuntoja, mutta uima-altaalla viihtyy varmaan hyvin ja hotellin omiin spa-tiloihin kannattaa tutustua.

      • liverryss

        Mitä sönkötät jostain kotona pysymisestä ja avoimesta mielestä.
        Faktahan on, ettei kukaan maksa vapaaehtoisesti paskasta. Jos taas on maksanut paskasta, on loistavaa että paskasta maksamaan joutunut kertoo siitä muillekin.


      • Avoimin_mielin_Turkkiin

        Terveiset vaan Platiniumista. Tämä tuli Aurinkomatkojen ohjelmaan tälle vuodelle ja jos vertaa muutamaan lähellä olevaan hotelliin, niin taso on mielestäni hyvä. Hotellilla on oma Hamam, jossa kannattaa käydä ja jalkahoitokin on tehty. Kumpikin palvelu voittaa matkatoimiston suosittamat paikat.
        Suomalaisesta tulee nopeasti köyhä, jos joutuu maksamaan palvelusta, jonka saa kotimaassa ilmaiseksi. Jos netti hotellihuoneeseen maksaa 10 TL päivässä, niin sehän on liikaa. Mieluummin mennään aulaan istumaan, jotta saa käyttää ilmaista nettiä. Puhelujen hinnat ovat jo kohtuullisia verrattuna muutaman vuoden takaiseen tilanteeseen, jolloin yksi juniori otti äidiltään puhelimen pois kesken numerovalinnan ja antoi hänelle isänsä puhelimen sanoen, että "Soita tolla, se on iskän työpuhelin".
        Blue Bay Platinum on ihan OK, ja koska hotellissa vaihtuu asukkaita lähes läpi yön, niin meluakin saattaa esiintyä. Venäläiset puuttuu ja sen huomaa, että tilaa on ja kaupoilla ja ravintoloilla on pulaa asiakkaista. Pitemmän päälle tämä ei tee hyvää koko matkailubisnekselle. .
        Marmariksessa on tänään pilvistä, mutta muuten aurinkoa on riittänyt;)


    • kimple1974

      Brittien kommentteja kyllä riittää. Olis vaan ollut mukava lukea myös suomalaisten kokemuksia kyseisestä hotellista :). Noh kohta se selviää..

    • kimple1974

      Ruoka ok. Ei mitään häikäisevää. Paljon vaihtoehtoja. Olut, viinit, vodka, gin ja raki mehut ja limut juomavalikoima. Iltaohjelmaa noin klo 23 saakka. Sitten hiljeni. Hotellihuoneiden ovien äänieristus heikkoa. Käytävältä kuului puhetta ja meteliä usein. Voin suositella kaikenikäisille.

    • Hämekorpi

      Kiitoksia tiedosta. Tämä rauhoitti ketjun avaajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe