Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Terapiaa parturissa

Entineauttaja

Tuli niin hyvä viilis tosa yks päivä kampaajalla ku kuulin itestäni erään aikoinaan kampaajanaki työskennellen kertomia juoruja ja sain niitä korjattua. Parasta oli että kampaajaki totes juoruämmäks ton toisen ja sano että ei ollu uskonu sanaaka niistä jutuista. Oikasin siinä si myös tän juoruämmän exää koskevia juoruja. Perhana kuka viittiiki olla noin paha että keksii mitä vaan toisista, jotka ehkä on uskaltanu olla eri mieltä vaan? Hetken kävi miälesä ryhtyä vastaiskuun ja antaa takasi pikku lisillä, mutta taitaa ihan totuurekki riittää tämän ämmän paljastamisee.

7

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lyytilyyli

      Tottakai se oli uskonut joka sanan, ja pistänyt eteenpäin. Kuin naivi sä olet? Mut onneks ette juoruillut.

    • suruäiti

      Taidan olla perillä tästä. Onneksi tuli tuo K-market, ni säästyy ilkeän ihmisen palvelulta. Se kun tarkoittaa edessäpäin veemäistä hymyä ja takanapäin loan kaatoa niin monien päälle. Jopa mun,vaikka hyvästä sydämestäni autoin ja vähän kaunistelin asioita. Saa nähdä kauanko uusi äijä kestää sitä. Se luonnevika on niin syvällä... Exältään kuulin mitä oli hälle lapsuudestaan kertonut. Ei siinä voi kasvaa kuin kieroon jos isä pakottanut katsomaan äidin hakkaamista ja haukkumista..

    • Entineauttaja

      Ihan tyypillistä pikkukunnan ämmäin vääntöjä. Niillä ei o ikinä ollu hyvää ex-miestä ja aina jotain paskaa kaadetaan jonkun niskaan. Kokonainen sukuki voi hyvin olla joskus hyvissä väleissä keskenään,mutta harvemmin. Ja aina pitää olla joku vihankohde,ihan ku muuten ei ois elämää. Kaupat,terveyskeskukset,kampaamot, sairaalat ja muut on työpaikkoja tommosille. Tammelassa olis paljon luudalla töitä jo ihan kaupankin alalla...

    • Erkinmerkki

      On varmaan sama ämmä kun huutelee ex-miestänsä pedofiiliks ja että ois omaan tyttäreen,vai oliko poikaan sekaantunut? Jos on,ni mitä ladulla kuulin, ni heitä ois siskoja hyväkskäytetty laajemminkin pienenä lapsuudenkodissaan.

    • Hyvkäyt

      Ainakin yhen Saaran lapsuus oli tällä seudulla tollanen. Eihän ton suvun yksikään jäsen ole osannut asiallisesti edes erota,jos oikeessa porukassa olen. Yläkertalaisenakin ihan omistajia olivat.

      • joarupukki

        Tunneks sen miähen keskustasta, joka on vuosikaudet soitellut ympäri kyliä ja haukkunut siiskoonsa? Minkähänlainen perhe niillä on? Vihhaa ainaki riittää.


    • Isoongelma

      No huhhuh! Kyl tommosii perhei o paljo, jokka ei vaan osaa elää ja olla sovussa. Ja varmaa löytyy maan joka kolkasta, eikä pelkästäs täältä päin.. Julkkiste joukos etenki tuntuu perhesuhteet oleva kovil.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe