Mitä on onnellisuus ?

testaavaikkaite

Eräs ulkolainen henkilö määrittelee onnellisuuden näin. Ajattele omaa kuolemaasi joka päivä 5 minuuttia. ...ja huomaat olevasi. Onnellinen !?

5

100

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sisäinenvahvuus

   En osaa ajatella sitä noin. Se vain tulee jostain sisältä itsestä.

  • Vielä.olen

   Kun tulee vastoinkäymisiä ja niistä selviää täyspäisenä ja pystyy taas jatkamaan sellaista elämää, jossa osaa kohdata vastoinkäymisiä ja tuntea onnistumisen ilon kun on selviytynyt niistä. Pystyy jatkamaan jämähtämättä ja katkeroitumatta. Ylipäätään pystyä tuntemaan ja hallitsemaan kaikki tunteet. Silloin olen onnellinen.

  • 1.K

   Ikävä-palstalla ns. sisäpiiritiedon jakajat tietävät mitä on onnellisuus ja ketä asia ei koske

  • onnellinenkuitenkin

   Joku näin " olin onneton ja allapäin, kun jalattoman miehen kadulla näin"

  • happywithyou

   kymmenen vuotta sitten tilanteeni oli tämä.. lapsettomuus diagnoosi kourassa. ei töitä, alkava alkoholisoituminen. ei toivoakaan tulevasta. sillonen mies pahoinpiteli,kiristi ja pilkkasi lapsettomuuttani. masennuin ja muutuin täysin erilaiseksi. ihmisyyteni oli poissa.en ollut mitään. luottotiedot meni. ei mitään toivoa huomisesta. erottiin ,luojan kiitos. tapasin toisen ihmisen, aloin pääsemään lipittelystä pikkuhiljaa eroon, ihana mies,komea hurmuri,alettiin harrastaman yhdessä kaikkea kivaa. aloin muuttumaan iloiseksi..elin täysillä.rakastuneena. oltiin vusoi oltu yhdessä kun paljastui että oli muuttamassa ex vaimon luo takaisin,oli haukkunut pilkannut minua selän takana, vanhaksi mahoksi lehmäksi. masennuin. aloin juomaan,muutin pois ,mies jäi yksin kun ei vaimokaan enää huijaria halunnut. muutin kotikaupunkiini. tapasin ihanan miehen,en enää haaveillut tyhjistä,tämä seisoi jalat maassa. suhde vakiintui,ja hakeuduimme hoitoihin ja sain ihania lapsia hänen kanssaan. sain osamaksuilla velat pois pikkuhiljaa, asun maalla,on eläimiä,on ihana katsoa lasten leikkivän. usein mietin,miten voi viedä 40 vuotta tajuta mitä se onni on.. nyt on paras aika minun elämässäni. olen onnellinen.vaikka kuolisin,kuolisin saaneeni kokea täydellisen onnen. ilman sitä tuskaa,en sitä tuntisi näin vahvana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   101
   4411
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1578
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1056
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   882
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   61
   862
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   351
   784
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   731
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   694
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   147
   693
  Aihe