Kierrätyskeskus

eikierräei

Kiitosvaan kierrätyksen Akkamafialle! saitte toiminnallan koko paikan aivan sekaisin...Ammattitaidottoman Päällikkötason egonkohentaminen ei lienee kierrätyskeskuksen toiminnan tarkoitus ? Eiköhän ole kohta lappu luukulla tossa putiikissa ! mites tää homma meni niinkun omasta mielestänne ,tiedätte kyllä ketä tarkoitan !

20

431

  Vastaukset

  • En tiedä.eikä kiinnosta.piste.

   • Missä se kierrätyskeskus muuten on,en ole käynyt?!


  • Kierrätyskeskuksen hyvin toimiva systeemi on räjähtänyt käsiin,ns: päällikkötaso 3 muijaa saavat jatkaa kohta keskenään , kun kukaan työntekijä ei kuulemma halua enää kuunnella näiden epäpätevien akkojen vittuilua. kelan rahat työntekijöillä tulee miten sattuu...ennen sekin systeemi toimi,kun oli vielä yksi järjellä varustettu henkilö (nyt ulos savustettu)hoitamassa asiansa . nyt nää 3 akkaa ei välitä mistään mitään,kunhan saavat koirilleen ruokakassien parhaat palat ja jos joku tuo kierrätettäväksi jotain vähän arvokkaampaa tavaraa niin ei ne myyntihyllyyn kerkee ! miten on mahdollista että nää kyseiset tyypit voivat touhuta niinkun tahtovat.Eikö oikeesti ketään kiinnosta tälläset asiat tässä kylässä? kiertsillä on ollut valtava vaikutus paikkakunnalla asuvien syrjäytymisuhan alla olevien ihmisten elämään,vaan eipä se näitä ahneita akkoja paljon näytä heilauttavan.pääasia että itsellään on hyvinvointi turvattu ja vittuiluvaltaa näille 9€ päiväpalkkalaisille HÄVETKÄÄ !

   • Mihin lie hävinneet (muutama vuosi sitten) Kansalaisopiston/ koulujen poistetut hyvät ja ehjät
    kannettavat tietokoneet, ja niitä oli paljon ,kunta tai joku muu taho osti kouluille uudet.
    Nää vanhat meni kierrätyskeskukseen sieltä olis saanu käydä pikkurahalla ostamassa,vaan
    EIPÄ OLLEET MYYNNISSÄ, olisko hlö kunta siellä jakaneet keskenään ja möivät
    tutuille/tuntemattomille mukavaan hintaan.
    Me käytiin kyselemässä, vastaus oli ei ole tullut tänne, toisista.
    Yks talvi oli hyviä potkureita MYYNNISSÄ hlö kunta oli soittanut, ystävälleen tuu hakee,hän osti
    2 potkuria a hinta 5,00€ myi sain , a hinta 50 00€ että näin se bisnes toimii....


  • Kuultu on että koko kierrätyksen touhu on mennyt persiilleen, ainakin "työtekijöiden" kohtelussa. Eipä heitä taida enää niin paljoa ollakkaan. Eikä ihmekkään.

   Kyllä pitäisi arvostaa ilmaista työvoimaa ja ihmistä joka sen tekee, saadakseen päivän kulukorvauksen. Ja hyvän työporukan ympärilleen. Siinä on varmaan monelle käynyt nyt juuri se mitä kuntouttavalla työtoiminnalla yritetään ennaltaehkäistä. Syrjäytyneet ja epäsosialisoituneet, kun eivät viitsi sinne enää mennä komenneltavaksi ja piruiluja kuuntelemaan.

   Toivottavasti pääjehut ovat tyytyväisiä ja nukkuvat yönsä hyvin!

  • Nyt kun on työ- ja opiskelumahdollisuudet mitä on, ajattelin itsekkin että voisin antaa oman panokseni kuntouttavassa ja ehkä jopa kierrätyskeskuksella. Mutta tulinkin toisiin ajatuksiin lukiessani näitä sinne kohdistuvia asioita ja "varmistukseksi" sen mitä kaupungilla puhutaan. Ymmärsin varsin selvästi että ennen oli joku järki mukana. Mutta nykyään jäänyt jonnekkin unholaan. Joten se siintäkin sitten..

  • Eläköityneen miesvetäjän ansiosta saatiin kyseinen toiminta pelaamaan hyvin.
   Vaihtuvuus johtoportaassa ei kuitenkaan olekkaan läheskään aina välttämättä helppo juttu.
   Tarvitaan osaavaa ja riittävän pätevää johtajuutta.

  • Tota noin... en ole käynyt enkä käy mokomassa puljussa. Autollakin ajetaan Matkahuollon ja asiakkaiden kuljetuksia ilman LIIKENNELUPAA eikä kukaan puutu asiaan ei edes kunta jonka ajoja myös ajetaan. Myös ns. yleishyödyllinen yhdistys tarvitsee liikenneluvan. Ei ole oikein muita liikennöitsijöitä kohtaan, jotka ovat hankkineet liikennelupansa, että joku pääsee kuin koira veräjästä. Kuljettajan pitäisi kieltäytyä kuljettamasta luvatonta autoa. Hyvä että joku otti puheeksi Akkamafian. Jes, Jes,Jes.

   • Aivan villi arvaus,että ei sen akkamafian tekemiset/tekemättäjättämiset kestäisi lähempää tarkastelua noin laajemminkaan !


  • Meneekö tavaraa omaan käyttöön? Veloitetaanko kuljetuksista? Tietääkö kunnan hallintojohtaja?

   • Nykyisinhän ei liikennelupaa tarvita alle 2000 kg ajoneuvolta, tämäkin nähtävästi muuttumassa "Rouva Bernerin" tahdosta 3500 kg. MUTTA, mitä siellä tapahtuu????? Kertokaa tarkemmin, mikä siellä mättää??? En halua edesauttaa toimintaa, mikä ei ole rehellistä, mutta haluan toki kuulla faktoja, epämääräiset "vihjailut" ei kerro vielä mitään.


   • Hakeevat tavaraa esim. kuolinpesiltä, ja jos asiakas soittaa että on ylimäärästä tavaraa, hakeevat ja myyntiin meneevät. Ja kyllä kuljetuksista veloitetaan ja myös muuttotoimeksiannoista veloitetaan tietenkin. Nämähän eivät ole mitään hyväntekijöitä. Niistäkin ruoka-avustuksista mitä kauppa antaa lahjoitettavaksi, syövät kuormasta. Niin Akkamafia ja heidän kotielukatkin.. Köyhä antaa vähästään, rikas ei paljostakaan !!! Tunnen myötähäpeää ajaessani Matkahuollolla ja pihassa seisoo Mersua yms.


  • En ole enää aikoihin vienyt tavaraa kierrätykseen, juuri sen takia, kun kuulemma syövät kuormasta parhaat päältä:( Porukka ei lähde sieltä kulumallakaan, kun on vaatteet ja sapuska talon puolesta.

   Mieluummin lahjoitan löytöeläinten hyväksi,,, tuntuu oikeammalta auttaa niitä poloisia, eikä ahneita ihmisiä.

  • Tässä kun luen näitä kommetteja naismafiasta Tuntuu Tutulta .Mikkelissähän oli Vuosia sitten sama ongelma Onneksi Yhdistyksen Hallitus heräsi ja Palkkasi Miesjohtajan .Heti Huomasi että Ilmapiiri Parani ja muutenkin Homma rupesi toimimaan . että otappas kunnanjohtaja homma hoitoosi

  • Kierrätyskeskusken nykyisen henkilökunnan arvostelu on erittäin asiatonta ja ikävää. Henkilökuntaan kuuluvat tekevät työtä pienellä palkalla. Jos joskus ottavat korvaukseksi jonkin vaatekappaleen, se ei paikan taloutta kaada.
   Hinnat ovat nousseet verrattuina parin vuoden takaisiin, mutta ovat ne vieläkin etäällä kaupunkien vastaavien yritysten hinnoista.
   Enää sieltä ei jaeta työttömien leipäkassejakaan. Aikaisemmin jaettiin ja itsekin otin joskus sellaisen kuultuani, että jäljelle jääneet leivät syötetään hevosille.. Mihinkähän nyt menevät ylimääräiset leivät, mistä ne sitten jaetaankin? Toivottavasti eivät eläimille.

   Käyn itse usein liikkeessä ja useimmiten sieltä löytyy jotakin sopivaa. Henkilökunnasta en voi pahaa sanaa sanoa..

   • Ei minullakaan ole asiakkaana mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin. Joku veti herneet nenään kun ei päässyt kierrätyskeskuksen johtoon ja aloitti ketjun?


  • Kierrätyskeskuksen toiminnassa eiole mitään vikaa. Se toimii erinomaisena paikkana kierrättää vanhaa rekvisiittaa, joista osa tuhriintunut kuvausten tiimellyksessä. Kannattaa käydä kiertelemässä ja etsimässä todellisia aarteita!

  • Hinnoittelu on siellä joskus ollut vähemmän järkevää. Siitä esimerkki.
   Tarjosin eräänä syksynä siellä ulkosalla olevasta romupyörästä 15 euroa. Hinta on 25 euroa , sanottiin. Ei tullut kauppoja..
   Samainen pyörä näkyi siellä olevan seuraavana keväänä entistäkin ruostuneempana. Ostamatta varmaan jäi. Ei kiinnostanut enää minuakaan.

  • Ei sieltä meikäläinen varsinaisesti aarteita ole löytänyt, mutta kylläkin paljon käyttökelpoista tavaraa. Sieltäpä on peräisin vaatteistakin lähes pääosa. Kunnon jalkineitakin on löytynyt.
   Eivät ole tavarat kovin kalliitakaan.
   Tiettävästi joskus pitävät halpojen tavaroiden päivän, jolloin tyhjentävät varastoitaan puoleen hintaan.

   • Itse olen etsinyt sieltä laadukkaita pukeutumisasuja , kuten kokopitkiä keinoturkkeja. Hyvin on toistaiseksi löytynyt, kiitos paikkakunnan kansainvälisen elinkeinon.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   313
   6754
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   91
   4361
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   167
   2109
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   76
   1368
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   119
   1219