Jeesuksella ja Muhammedilla ei mitään yhteistä.

rakkaus_totuuteen

Jeesuksella Kristuksella ei ole mitään yhteyttä Muhammediin, toisin kuin täällä palstoilla joku väittää! Ja vielä hän sanoo, että Aabraham uskoi muslimien lailla? Jahas? Niissä teksteissä oli kirjoitettu vuoroin Koraanin säkeitä, sitten Raamatusta jakeita, aivan kuin ne olisivat yhdenvertaisia! No saahan niistä joku muslimi sitten lukea totuutta Jumalan Sanasta niinkuin se vain Raamatussa on.

Jeesus sanoo: minä ja isä olemme YHTÄ.
Ja ääni taivaasta sanoi " Tämä on minun rakas poikani, johon minä olen mielistynyt, kuulkaa häntä".

Muslimit sanovat, ettei Jumalalla ole poikaa; ei HEIDÄN jumalallaan varmaan olekaan, allahilla. Koraani on suuri eksytys, jonka piti jostain syystä tulla maailmaan, se on saastaisten riivaajien ja pahojen henkien temmellyskenttä, jota noudattaen monet vaipuvat helvetin tuleen lopuksi.

Ihmetystä herättää se, että heille luvataan paratiisiin pääsyä kun tappaa eri- = vääräuskoisia, siis TAPPAMALLAKO PELASTAVAT SIELUNSA TUOMIOSTA? Raamattu opettaa päinvastaista:
ÄLÄ TAPA!

Vanhassa Testamentissa on ennustettu Jeesuksen syntymä, ja kärsiminen viattomana meidän edestämme.
Ja että Jeesus syntyi maailmaan, vaelsi opettaen Isän tahtoa, valitsi seuraajansa, siunasi heidät, kuoli koko maailman puolesta Golgatan ristillä, Jerusalemissa, että USKON KAUTTA HÄNEEN ME SAAMME SYNTIMME ANTEEKSI. Ja se on ainoa keino päästä kerran Jeesuksen ja Isän luo, ja saada olla yhdessä kaikkien rakkaittemme kanssa, jotka MYÖS ottivat Jeesuksen vastaan omaan elämäänsä.

Sinne eivät pääse ketkään, jotka kieltävät Jeesuksen jumaluuden, tai jotka eivät tee parannusta murhistaan tai velhouksistaan, juoppouksistaan, valehtelemisistaan ja varkauksistaan, pahanpuhumisestaan, veljen -tai siskonsa sortamisesta; sillä kuinka voit sanoa rakastavasi Jumalaa, jota et näe, jollet rakasta veljeäsi jonka näet? Ja "joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu".

Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä; hinduja, muslimeita, krisnoja, ateisteja, aivan kaikkia, ja haluaisi jokaisen kerran luokseen. Ja kutsuu jokaista Pyhän Henkensä kautta, puhuen meidän omalletunnolle, missä asiassa meidän on tehtävä parannus. Sillä: " Ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herraa".

Mutta ihminen etsii omia teitään, omia viisauksiaan ja uskomuksiaan, elää oman lihansa mukaan, koska synti on liitossa meidän heikon lihamme kanssa. Mutta elämällä Hengen lain mukaan me "kuoletamme lihan teot", sanoo apostoli Paavali. Omassa voimassamme me emme siihen pysty.
Jeesus Kristus on AINOA ylistyksen arvoinen, Hänelle kiitos ja kunnia nyt ja aina. Aamen.

29

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • höpölöpöä

   4. Moos. 31:17. Niin surmatkaa siis kaikki poikalapset ja surmatkaa myös jokainen vaimo, joka on yhtynyt mieheen. 18. Mutta jokainen tyttö, joka ei ole yhtynyt mieheen, jättäkää itsellenne henkiin.

   Raamatun tarinoissa tämä ihmisen keksimä jumalaolento kehottaa murhaamaan naisia, lapsia ja poikalapsia. Tyttö lapset saa ottaa vangiksi ja raiskata.

   Aika kuvottava paskaläjä tämä paimentolaismiehen keksimä jumalaolento vai kuinka?

   • Jumala.on.kiivas.Jumala

    Kuvottava? Ei lainkaan. Jumala on vanhurskas Jumala, ja se ei tarkoita samaa kuin kiltti. Mutta nykyaikana ihmiset haluaisivat Jumalankin olevan kiltti joulupukki, mitä hän ei suinkaan ole.

    Sota on sotaa ja ainahan siviiliväestö on tallottu sodassa maahan. Ihan normaalia toimintaa. Naurettavaa alkaa vinkua joidenkin muinaisten akkojen ja kakaroiden takia.

    Sitä paitsi et ateistina ole ottanut huomioon, että kyseiset kansat olivat pakanoita ja harjoittivat taikuutta ja haureutta, eli he olivat täysin tuhonsa ansainneet.


   • Thisisrape
    Jumala.on.kiivas.Jumala kirjoitti:

    Kuvottava? Ei lainkaan. Jumala on vanhurskas Jumala, ja se ei tarkoita samaa kuin kiltti. Mutta nykyaikana ihmiset haluaisivat Jumalankin olevan kiltti joulupukki, mitä hän ei suinkaan ole.

    Sota on sotaa ja ainahan siviiliväestö on tallottu sodassa maahan. Ihan normaalia toimintaa. Naurettavaa alkaa vinkua joidenkin muinaisten akkojen ja kakaroiden takia.

    Sitä paitsi et ateistina ole ottanut huomioon, että kyseiset kansat olivat pakanoita ja harjoittivat taikuutta ja haureutta, eli he olivat täysin tuhonsa ansainneet.

    Mitä tekoa sitten tällä ilkeällä jumalalla on jos hän ei ole kiltti tai yleensäkin ihmisyyden puolella? Hänhän on vain paskaläjä muiden joukossa joten miksi palvoa jotain lastenmurhaajaa ja naisten raiskaajaa? Sota on sotaa ja naurettavaa palvoa jotain joka on vain yksi paska muiden joukkopsykoosin luovien joukossa. Tälläiseen roskan motiivit aina tiedetään.


  • KristusjaMuhammad

   - 24.2.2016-

   Vastaus kirjoitukseen "Jeesuksella ja Muhammedilla ei mitään yhteistä":

   Kenen antamalla auktoriteetilla te väitätte, ettei Jahushualla (Jeesuksella) ja Muhammadilla ole mitään yhteistä, kun Kaikkivaltias Pyhän Henkensä ja Sanansa, Kristuksen kautta näin todistaa samoin kuin Kristus ja profeetta Muhammad? Oletteko asettuneet Kaikkivaltiaan yläpuolelle Häntä ja Hänen Pyhää Sanaansa tuomitsemaan, väheksymään ja pilkkaamaan?

   Te väitätte kirjoituksessanne, että Koraani on "saastaisten riivaajien ja pahojen henkien temmellyskenttä", kun taas Kaikkivaltias ilmoittaa sen Pyhäksi Ilmoituksekseen. Onko Kaikkivaltiaan Pyhä Henki siis mielestänne saastainen riivaaja tai paha henki? Tiedättekö, mitä tarkoittaa Pyhän Hengen pilkka, jota ei saa anteeksi edes tulevassa elämässä?

   Jos nyt joku on Kristuksen maanpäällisen vaelluksen jälkeen ollut Kaikkivaltiaan profeetta, niin juuri Muhammad. Esimerkiksi Hänen liittonsa kristittyjen ja muslimien kanssa täyttää äärimmäisen tarkasti Kristusta koskevia profetioita sekä muitakin Kaikkivaltiaan Pyhiä Ilmoituksia.

   Vuodatuksenne on niin kokonaisuutena kuin yksityiskohdin niin pahasti virheellinen, ettei sitä kannata ryhtyä ruotimaan samoin kuin pahansuopa ja panetteleva, todella suurta syntiä ja porttokristillisyyden kuvottavaa teeskentelyä. Lienette aika pahasti riivaajien vaikutusten alainen jo pelkästään perättömien väitteidenne perusteella.

   Mille yhteiskuntajärjestelmälle ja hallinnolle teette muuten työtä? Sillekö, joka sallii n. 10000 sikiön abortoimisen vuosittain? Ja joka nyt jatkossa sallii toistensa peräsuoliin tunkeutuvien miesten tasa-arvoiset avioliitot ja saamaan vielä yhteiskuntansa tukia luonnottomalle elämäntavalleen? Se ei onnistunut profeetta Muhammadin yhteisössä, mutta Kaikkivaltiaan ja Kristuksen hylänneiden ja Heitä vihaavien porttokristittyjen joukossa kylläkin.

   Mikä Raamattu teillä on? Paljonko olette repineet siitä sivuja pois, kun ette tunnu löytävän siitä väkivaltaa? Kutakuinkin kaikki Raamatun tunnetut kansanjohtajat myös tappoivat henkilökohtaisesti eikä Luoja tai Kristus siitä heitä lainkaan tuominnut, vaan kehottivat tekemään niin. Ja Kristus yhdessä Isänsä kanssa tappaa aivan varmasti kaikkein eniten - mutta oikeudenmukaisesti.

   • KristusjaMuhammad

    (jatkoa)

    "Mutta sen, joka ryhtyy vastustamaan profeettaa, senjälkeen kuin oikea tie on hänelle selvinnyt, ja seuraa jotakin muuta tietä kuin uskovaisten, annamme Me saavuttaa, mitä hän kääntyi tavoittelemaan. Me saatamme hänet Helvettiin; mikä kauhea määränpää!
    Totisesti, ALJAH (Jumala) ei anna anteeksi, että jotakuta muuta Hänen rinnallaan jumaloidaan. Kaiken muun paitsi tämän antaa Hän anteeksi kenelle tahtoo, sillä se, joka asettaa jonkun ALJAHun (Jumalan) rinnalle, on eksynyt äärimmäiseen harhaan." (Koraani 4:115-116)

    "Ainoa palkka niille, jotka sotivat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,
    lukuunottamatta niitä, jotka katuvat, ennenkuin te saatte heidät valtaansa. Sillä tietäkää, että ALJAH (Jumala) on pitkämielinen, laupias." (Koraani 5:33-34)

    "Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.» Ja tämä siksi, että he niskoittelevat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan, sillä jos joku niskoittelee ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan, on ALJAH (Jumala) totisesti ankara rangaistessaan. Tässä on rangaistus teille; maistakaa sitä siis! Uskottomia varten on tulen tuska. (Koraani 8:12-14)

    "Eivätkö he tiedä, että ken tahansa vastustaa ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään, sitä totisesti odottaa tuli ja helvetti, jonne hän jää ainaiseksi. Tämä on suuri häpeä." (Koraani 9:63)

    Totisesti ALJAH (Jumala) ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (Jumalan) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
    Ne, jotka puhuvat pahaa ALJAHusta (Jumalasta) ja Hänen sananjulistajastaan, ALJAH (Jumala) on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen. (Koraani 33:56-57)

    "Jos teeskentelijät, sydämessään vilpilliset ja kaupungin yllyttäjät eivät lakkaa pahuutta levittämästä, Me totisesti annamme sinulle vallan heidän suhteensa, niin etteivät he kauankaan saa olla naapureinasi kaupungissa;
    sellaiset joutuvat maanpakoon, ja missä ikinä heidät tavataan, heidät pidätetään ja armotta tapetaan.
    Näin on ALJAH (Jumala) menetellyt ennen muinoin, etkä tule havaitsemaan Hänen tapojensa muuttuneen." (Koraani 33:60-62)

    "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
    He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
    Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
    Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja."
    (Koraani 46:29-32)

    "Totisesti ne, jotka vastustavat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, lyödään maahan niinkuin ne, jotka elivät ennen heitä, ja Me olemme jo lähettänyt siitä selvät todisteet; ja epäuskoisia odottaa häpeällinen kuritus." (Koraani 58:5)


   • kaikellarakkaudella_
    KristusjaMuhammad kirjoitti:

    (jatkoa)

    "Mutta sen, joka ryhtyy vastustamaan profeettaa, senjälkeen kuin oikea tie on hänelle selvinnyt, ja seuraa jotakin muuta tietä kuin uskovaisten, annamme Me saavuttaa, mitä hän kääntyi tavoittelemaan. Me saatamme hänet Helvettiin; mikä kauhea määränpää!
    Totisesti, ALJAH (Jumala) ei anna anteeksi, että jotakuta muuta Hänen rinnallaan jumaloidaan. Kaiken muun paitsi tämän antaa Hän anteeksi kenelle tahtoo, sillä se, joka asettaa jonkun ALJAHun (Jumalan) rinnalle, on eksynyt äärimmäiseen harhaan." (Koraani 4:115-116)

    "Ainoa palkka niille, jotka sotivat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,
    lukuunottamatta niitä, jotka katuvat, ennenkuin te saatte heidät valtaansa. Sillä tietäkää, että ALJAH (Jumala) on pitkämielinen, laupias." (Koraani 5:33-34)

    "Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.» Ja tämä siksi, että he niskoittelevat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan, sillä jos joku niskoittelee ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan, on ALJAH (Jumala) totisesti ankara rangaistessaan. Tässä on rangaistus teille; maistakaa sitä siis! Uskottomia varten on tulen tuska. (Koraani 8:12-14)

    "Eivätkö he tiedä, että ken tahansa vastustaa ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään, sitä totisesti odottaa tuli ja helvetti, jonne hän jää ainaiseksi. Tämä on suuri häpeä." (Koraani 9:63)

    Totisesti ALJAH (Jumala) ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (Jumalan) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
    Ne, jotka puhuvat pahaa ALJAHusta (Jumalasta) ja Hänen sananjulistajastaan, ALJAH (Jumala) on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen. (Koraani 33:56-57)

    "Jos teeskentelijät, sydämessään vilpilliset ja kaupungin yllyttäjät eivät lakkaa pahuutta levittämästä, Me totisesti annamme sinulle vallan heidän suhteensa, niin etteivät he kauankaan saa olla naapureinasi kaupungissa;
    sellaiset joutuvat maanpakoon, ja missä ikinä heidät tavataan, heidät pidätetään ja armotta tapetaan.
    Näin on ALJAH (Jumala) menetellyt ennen muinoin, etkä tule havaitsemaan Hänen tapojensa muuttuneen." (Koraani 33:60-62)

    "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
    He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
    Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
    Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja."
    (Koraani 46:29-32)

    "Totisesti ne, jotka vastustavat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, lyödään maahan niinkuin ne, jotka elivät ennen heitä, ja Me olemme jo lähettänyt siitä selvät todisteet; ja epäuskoisia odottaa häpeällinen kuritus." (Koraani 58:5)

    "Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.» Ja tämä siksi, että he niskoittelevat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan, sillä jos joku niskoittelee ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään vastaan, on ALJAH (Jumala) totisesti ankara rangaistessaan. Tässä on rangaistus teille; maistakaa sitä siis! Uskottomia varten on tulen tuska. (Koraani 8:12-14)"

    - - - - - - - - - - - - -

    Tässä te kaikki näette nyt.

    Tämänkaltaista se Koraanin oppi on :

    "HAKATKAA POIKKI HEIDÄN KAULANSA JA HEIDÄN KAIKKI SORMENSA!"

    Ja tässä nimeltä mainitaan ALJAH, kutsutaan muka Jumalaksi, se on heidän OMA JUMALANSA, Allah, EIKÄ SIIS OIKEA JUMALA, JEESUKSEN ISÄ ! Ei voi olla KAHTA ERI JUMALAA, ja niin erilaista, TOINEN ON VALHETTA.

    Ja vielä, J-U-M-A-L-A-N ON TUOMIO VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ, SITÄ OIKEUTTA EI OLE ANNETTU IHMISILLE TÄNNE MAANPÄÄLLE!
    En halua pilkata ketään, kerron vaan mitä eroa näen näissä: "uskonnossa" ja uskossa.

    JEESUS EI KÄSKE KETÄÄN KATKOMAAN TOISTENSA KAULOJA; haloo!

    Ei tässä ole mitään pilkkaamista (tuohon muslimit vetoaa aina; Allahin ja profeettansa pilkkaamiseen (ihminen oli vain, pitää kestää arvostelunkin ja arvioinnin onko totta vai ei!).
    Tässä on TOTUUS uskonnostanne; nimenomaan USKONNOSTA, IHMISTEKOISESTA. Tuossa vielä kirjoittaja pahasti aivan kuin "yhdistelee" islamin jakeita ja Raamatun jakeita, niitä ei pidä sekoittaa samaan, vaan voi laittaa vaikka näin ; vertaa, vrt. mitä Koraani sanoo jne.

    Siis OIKEA RAAMATULLINEN USKO on se, minkä Jeesus ja hänen Isänsä, LUOJA, synnyttää ihmisten sydämiin kun he tekevät parannuksen kaikesta syntielämästään, kuten Kristinusko opettaa. Siinä RAKASTETAAN JOKAISTA IHMISTÄ, SILLÄ ME KAIKKI OLEMME JUMALAN KUVA, MEISSÄ ON HENKI.
    Jotka eivät ota Jeesusta Kristusta vastaan syntiensä sovittajana, ne Jumala viimeisellä tuomiolla tuomitsee kadotukseen, mutta toiset pelastuvat ikuiseen elämään.

    JA se kaikki on VAPAAEHTOISTA, HUOM, K-E-T-Ä-Ä-N EI PAKOTETA MIHINKÄÄN !(sitä taas KORAANI painottaa; vaikka uhkaillen, pelotellen,valehdellen mitä vaan jos se on "suopeaa islamille") Ihmiselle on annettu VAPAA TAHTO, JUMALA KUNNIOITTAA IHMISEN OMAA TAHTOA; ETTÄ ANTAA TÄMÄN ITSE VALITA, VALITSEEKO HYVÄN VAI PAHAN, Jumalan vai Paholaisen. Siitä valinnasta muodostuu ikuisuuden määränpää.

    Vanhan Testamentin puolella Jumala käski juutalaisten hävittää edestään ne pakanakansat, JOTKA PALVELIVAT EPÄJUMALIA, ETTEIVÄT SEKAANTUISI HEIDÄN KANSAANSA JA TURMELISI HEITÄKIN. Uuden Testamentin aika on erilainen, syntiemme sovittaja, Jeesus, Jumalan Poika, tuli lihaksi, vaelsi maanpäällä ja opetti, herätti Lazaruksenkin kuolleista, Jairuksen tyttären, paransi sairaat, ajoi riivatut ulos, teki ihmetekoja ilman määrää, lopuksi kuoli ristillä, sitten nousi haudasta niinkuin oli edeltä luvannut, lähetti kohta Pyhän Hengen, Puolustajan, omillensa.
    Pyhä Henki herättää ihmisessä uskon, näyttää synnin ja vanhurskauden, antaa voiman elää uskossa, johdattaa jopa sen minne on mentävä, mitä sanottava. Joskus Hän lohduttaa, joskus nuhtelee, mutta aina rakkaudessa. Jumalan Sana on Hengen miekka, meidän taistelumme on Hengessä ja Totuudessa, rukouksella tehtävää, rakkaudella auttamista, vaikka ei toinen ottaisikaan Jeesusta vastaan, Pyhä Henki on se joka tekee pelastustyönkin, ehkä myöhemmin, kun hän tuntee Jumalan rakkauden kutsuvan, se on aina hänen ja Jumalan välinen asia. Me jokainen olemme vain sanansaattajia, rakkauden viestin viejiä.
    Ei meillä ole oikeutta piiloutua huppuun, laittaa sidettä kenenkään silmille, suorittaa siinä jokin rituaalirukous Jumalallemme (?) ja katkaista kylmästi toisen kaula -siinä lähtee Jumalan häneen panema henki. Näetkö tässä mitään ristiriitaa, jos et, niin minä ihmettelen. Tutki rauhassa molempaa, Koraania ja Raamattua, ja vertaile kummassako on elämä?


  • ajatellah

   Kyllä te muslimit olette kieroa porukkaa! Kukaan ei kirjoituksiinne usko. Lukutaidottomia ihmisiä viedään kuin pässiä narussa. Miten se allah on teitä auttanut? Vaeltelette pitkin ja poikin, eikä teillä onnistu mikään ellei teitä jatkuvasti olla tukemassa. On teillä ihmettelemistä, kun kristityt temmataan pilviin Jeesusta vastaan.

   • KristusjaMuhammad

    Vastaus nimimerkille "ajatellah":

    Teitä Kaikkivaltiaan Luojan ja Kristuksen, Kristuksen Opetuslapseuden ja Kristuksen Uuden Liiton, Kristuksen apostolisen seurakunnan ja Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan, profeetta Muhammadin sekä Kaikkivaltiaan muutkin lähettiläät samoin kuin Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämän elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon hylänneitä, kieltäneitä ja kaikkea tätä vastaan kapinoivia, vihollisuutta osoittavia sekä samalla Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan ja Lain vastaisia sijaisuhraavia, demo(ni)kraattisia, siveettömyyttä ja luonnottomuutta edistäviä, luomakuntaa korollisen rahan talouksineen hillittömästi riistäviä yhteiskuntajärjestelmiä ja hallintoja sekä organisaatioita halustaan palvelevia porttokristittyjä ei todellakaan temmata mihinkään Kristuksen joukkoihin, vaan näiden petturien paikka on tulessa niin kuin Kaikkivaltias on säätänytkin ja sitä ennen moni viedään vankeuteen maksamaan petoksistaan Kaikkivaltiasta Luojaa ja Kristusta vastaan. Se aika tulee nyt kiitäen vastaan. Ja vangitsijat saapuvat pian.

    Vain riittävän uskollisiksi katsotut Kristuksen opetuslapset pelastetaan.


   • selvennystä

    Tuossa ensimmäisessä lauseessa löytyi nopeasti laskien 62 sanaa. Niistä saisi jo verensokerin nousemaan, jos ne olisi rusinoita? :)
    Sinun kirjoituksissasi lisäksi se vika aina, että sekoitat "Kristusta" ja "Muhammadia" koko ajan, tarkoituksella? Kuule, Jeesus ei ollut mikään "profeetta", niinkuin te muslimit opetatte, vaan JUMALAN POIKA. Myöskin HÄN oli se SIJAISUHRI, meidän syntiemme puolesta, siitä ennusti myös Vanha Testamentti!
    Jeesus lohdutti opetuslapsiaan (silloisia ja tulevia) että " teitä viedään vankeuteen Minun nimeni tähden", mutta kehotti pysymään vahvoina loppuun saakka.

    Siis NIMENOMAAN JEESUKSEN OMIA VANGITAAN, HÄNEN VERELLÄÄN PESTYJÄ, NYT SIIS PUHTAITA, LUNASTETTUJA, TAIVASKELPOISIA!
    Paha syntinen, kääntymätön, Saatanaa palveleva MAAILMA, on se, joka heitä vainoaa. Tänäkin päivänä! Ne, jotka vihaavat Jeesuksen omia, todellisia kristittyjä (ei maailmallisia nimikristittyjä) , näissä vihaajissa asuu Saatanan ja Antikristuksen henki! Jeesuksen omien sanojen mukaan.

    Muslimitko ovat "..riittävän uskollisiksi katsotut Kristuksen opetuslapset.."??????
    Olet aivan sekaisin? Tarkoitatteko te muslimit "Kristuksella" TÄSSÄ yhteydessä teidän "Mahdianne" = Muhammad? Jota odotatte tulevaksi? Me Jeesuksen omat odotamme JEESUSTA, Messiasta, samoin kuin juutalaisetkin.
    Mitä te muslimit odotatte "hyötyvänne" Jeesuksesta Kristuksesta, kun kiellätte HÄNEN RISTINKUOLEMANSA, MEIDÄN KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIEN EDESTÄ?

    Ja Jeesus ei rukoillut mitään "allahia", vaan ISÄÄNSÄ TAIVAASSA!


   • KristusjaMuhammad

    Vastaus nimimerkille "selvennystä":

    Todistuksenne on jo Raamatun Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten osalta virheellinen ja totuudenvastainen samoin kuin oikeaan Islamiin liittyen sekä myös siihen liittyen, mitä itse olen ilmoittanut ja mitä edustan, joten älkääpä laittako minun osakseni sitä, mitä en edusta. Minun näkökantani ei perustu väärässä olevien ns. kristittyjen tai ns. muslimien oppeihin saati sitten muiden väärässä olevien oppeihin, vaan siihen, mitä Kaikkivaltias on säätänyt ja minkä voin myös todistaa Hänen Pyhistä Ilmoituksistaan ja Kirjoituksistaan.

    Jahushua (Jeesus) Kristus (Messias) todellakin oli myös profeetta. Näin ilmoittavat myös Vanhan Liiton aikaiset sekä Uuden Liiton ilmoitukset. Tarkistakaa itse Raamatustanne.

    Koraani ilmoittaa tarkalleen samoin kuin Raamatun Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset Kaikkivaltiaan Marialle antamasta Pyhästä, Viattomasta Pojasta, joka on Hänen Pyhä Sanansa yhdessä Hänen Pyhän Henkensä kanssa, mutta kieltää sellaisen pojan, joka olisi saatu aikaan Kaikkivaltiaan sukupuolisella kanssakäymisellä Marian kanssa, jolloin kyseinen poika olisi ollut sekasikiö eikä puhdas Aadam.

    Myös Koraani ilmoittaa Jahushua (Jeesuksen) Kristuksen kuolleen ja nousseen ylös.

    Kristus samoin kuin kuningas Daavid ja ylipäätään Vanhan Liiton aikaiset suuret Israelin kansanjohtajat olivat ns. muslimeja, joka sanana viittaa hallitsijaan sekä toisaalta tämä alaisiin henkilöihin. Sanajuuri S-L-M sisältää kytkennän myös sanaan rauha ja Salomon.

    Jahushua (Jeesuksella) Kristuksella on kaksi lammaslaumaa: 1) Oikean Israelin 12 sukukunnan jälkeläiset ja heihin liittyneet muut Aabrahamin jälkeläiset sekä muiden kansojen ja heimojen edustajat ja 2) Ismaelin ja muut Aabrahamin jälkeläiset sekä näihin liittyneet oikean Israelin 12 sukukunnan jälkeläiset sekä muiden kansojen ja heimojen edustajat.
    Molempia ryhmiä johtavat kuningas Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset. Profeetta Muhammad oli myös kuningas Daavidin jälkeläinen ja hänellä oli palveluksessaan paljonkin leeviläisiä esimerkiksi kirjureina.

    Mooses, Daavid, Kristus samoin profeetta Muhammad eivät tule tuosta ensimmäisestä eli oikeiden Israelilaisten päälammaslaumasta vaan tuosta toisesta lammaslaumasta ns. muslimien alueelta halliten molempia lammaslaumoja.

    Kristuksen opetuslasten päävainoajat ovat ns. valhejuutalaisia ja heidän palvelijansa. Kaikki asiaan perehtyneet tietävät tämän. Myös Uusi Testamentti samoin kuin Koraani opettavat näin. Mikä muu ryhmä se voisi ylimmäisenä edes olla kuin nämä vallasta pimeyteen heitetyt, Kainin ja Kanaanin jälkeläisillä sekoitetut Kristuksen murhaajat ja heidän joukkoonsa lyöttäytyneet.
    Kutakuinkin kaikki maailman hallinnot samoin kuin ns. kristilliset seurakunnat - valehtelijat ja petturit - todistavat näiden ns. valhejuutalaisten johtamasta väärästä Israelista eivätkä kuningas Daavidin valtaistuimella jo nyt istuvan Kristuksen Uuden Liiton Israelista, ainoasta oikeasta Kaikkivaltiaan Israelista Kristuksen Uuden Liiton aikana, jota myös apostolit ja muut opetuslapset edustivat. Mistä Israelista te muuten todistatte? Profeetta Muhammad todisti siitä oikeasta, Kristuksen Israelista kuten hänen liittonsakin oikeiden israelilaisen kanssa osoittavat.

    Maininnalla väärästä Israelista en kuitenkaan leimaa kyseisen valtion kansalaisia yhdeksi samaksi massaksi, vaan heidän joukkonsa on hyvinkin kirjava, siellä asustaa monien kansojen ja heimojen edustajia, myös muslimeja. Venäjältä tulleilla, joista osa ei edes ole ns. juutalaisia, on sitä paitsi jo aika iso rooli kyseisen valtion elämässä.

    Islamilaisten Kaikkivaltiaasta käyttämä nimi ALLAH on itse asiassa peitenimi oikealle nimelle ALJAH (englanniksi ALYAH), mikä tarkoittaa Kaikkivaltias (AL) JAH.


  • alfa123om2222

   Itse asiassa Profeetta (SAAS) ja Jeshua esiintyivät ainakin ennen pyhissä kirjoituksissa yhdessä. Esim. Tao de Jing . Siinä Jeesus on tuo Tao eli Tie, Profeetta on tuo De eli Hyve ja ???? on Jing eli Uskollisuus.

   Samoin Psalmeissa oli Jeesus Totuus eli Truth ja Profeetta oli Loving Kindness ja kolmantena oli Faithfullness.

   Kun evankeliumissa kuuluu Jumalan ääni niin hän aina puhuttelee molempia. Profeetta on tuossa puhuttelussa Beloved eli Rakastettu.

   Mutta Jeshuan jälkeen asiat saattoivat muuttua. Jeshua sanoi lähettävänsä: Toisen puolustajan, Totuuden Hengen, Hänet. Hän muodosti uuden kolmen hengen ryhmän.
   Puolustaja oli Muhammed, Totuuden Henki Ahmad ja Hän on Mahdi.

   Pitää ottaa huomioon, että Muhammed avioitui ja sai lapsia. Sekin saattoi olla eräs tekijä minkä vuoksi syntyi uusi kolmen hengen ryhmä.

   Ja kyllä Jeshualla ja Muhammedilla oli ennen täysi rinnakkaiselo ja nykyisin on skismaaa. Maailma ei voi henkeä saada ja kristikunnan muodosti maailma. Ne jotka kaipasivat materiaalista hyvinvointia eniten. Voidaan sanoa, että Kristikunta tähtää lopulta maanpäälliseen paratiisiin kun taas islam on hengellinen paratisi. Tuossa hengellisessä paratiisissa henkiset lahjat kukoistavat. Kristityillä kukoistaa taas paksu lompakko.

   Se että täällä maan päällä on riitaa maailman ja uskonnon välillä ei tarkoita, että Jeshua ja Muhammed eivät olisi taivaassa tai paratiisissa toistensa ylimmät kumppanit. Muhammed kiistämättä avioitui, mutta Jeshua ei. Hänen tulee perhekunnastaan pitää huolta ja Jeshualla ei ole todellista perhekuntaa. Eli verrattuna entiseen harmoniaan nykyisin on pieni ero Jeshuan ja Profeetan välillä.

   Quraishn muuten luettuna lopusta alkuun päin muistuttaa sanaa nashairuq.
   Ehkä tuo heimo lasketaan kuuluvaksi siihen yhteyteen kun sanonotaan:
   Minä olen Daavidin juuriverso ja suku, se kirkas kointähti.

   (SAAS)

   • armostaSYNNITanteeksi

    Kuuleppa alfa, kirjoitat aivan hölynpölyä -miten ilkeätkin, suomalainen olet? Ei auta vaikka kirjottaisit 10 potenssiin 10000 kertaa sitä "(saas:ias)", ei vie sinua yhtään lähemmäs paratiisia. Mitä ylistelet sitä Muhammedia, tavallinen ihminen oli, eikä mikään profeetta Raamatun ajattelun mukaan, kuten vaikka Elia, Hesekiel olivat. Tekivät vielä Jumalan ihmeitä, toisin kuin "muhammedisi". Itse oli ylentänyt itsensä, tai seuraajansa (eksytetyt) sitten. Muhammed vaipui kuollessaan ikuisen vaivan odotushalliin jonnekin -tuska siellä jo- ja viimein tuomiopäivänä heitetään sinne, minne S.....a ja kaikki riivaajat Kristus tuomitsee.
    Ei todellakaan ole "Jeshua ja Muhammed taivaassa parhaimmat kumppanit", kyllä elät suuressa harhassa. LUEPPAS RAAMATTUA! Jeesus Kristus, Jumalan poika, meni valmistamaan sijaa taivaaseen OMILLEEN, niille jotka TUNTEVAT HÄNET. Ei mennyt valmistamaan sijaa muslimeille, jotka rukoilevat Muhammedia ja Allahia, ja jotka sen Muhammedin Medinan ajan elämäntavan mukaan vihaavat ja tappavat ( !!) kristittyjä, ja juutalaisiakin, jos vaan pääsisivät käsiksi! Siis nimenomaan Jeesuksen OMIA!
    Olet sinä "alfa" melkoisen röyhkeä, kun kehtaat tuommoisia kirjoitella edes, ihmettelen. Tee parannus ja usko evankeliumi, niin sinunkin sielusi pelastuu. Raamattu sanoo, että ei Jumalalle ole mieleen se, että syntinen hukkuu, vaan että KAIKKI pelastuisivat.


   • alfa123om2222

    Uskon kyllä evankeliumin. Ja tiedän, että islam on sen pedon kymmenen sarvea, jolla Babylonin Portto ratsastaa. Ja tiedän, että nuo kymmenen sarvea kääntyvät Porttoa vastaan ja tuhoavat sen. Tiedän, että islam johtaa kaikki lahkonsa helvettiin.

    Mutta minkä sinä mahdat sille, että Koraani todella tarjoaa johdatuksen. Että Koraani todella vaikuttaa ja johtaa jalomielisyyteen. Että Koraani vaikuttaa enemmän positiivisesti kuin raamattu.

    Kristityillä lahkoilla on hyvä olla. Miksi he haukkuvat islamia. Islam on vaikuttanut maailmanhistoriassa hyvin positiivisesti aina. Sen pelottavuus ja hirmuisuus on suunattu niihin, jotka kristityistä kuuluvat Babylonin Porttoon ja ansaitsevat helvetin.

    Tai, jos syntyy viattomia uhreja niin kuin nyt on Sufy Anin eli Mahdin vihollisen aikana syntynyt marttyyreja niin islamin synnyttämät marttyyrit ovat opetukseksi ja varoitukseksi enemmän kuin kristittyjen synnyttämät marttyyrit.

    Harjoitin kristinuskoa 40 vuotta ilman mitään tulosta. Vasta kun tutustuin juutalaisuuteen, islamiin, Jehovan todistajiin sekä Hare Krishna liikeeseen muuttui elämäni todeksi. Sain lahjoja kuten pyhän hegen avun sekä kirjoja, jotka kertovat totta eikä valheita. Minulla ei ole mitään kristinuskoa vastaan. Ymmärrän, että Jeesuksen nimeen vetoavien osana on yltäkylläisyys ja hedelmälliset maat. Sekä Jeesuksen antama rauha yms. evankeliumin maininnat.

    Mikä ihme on saanut teidät menettämään rauhanne? Puhutte totta ja rakastatte totuutta kun arvostelette pedofiliaa, väkivaltaa ja muuta sellaista. Mutta toki teidän täytyy ymmärtää, että mikäli islam on Jeesuksen lähettämä toinen puolustaja niin se on opetuslasten kanssa IKUISESTI.


  • fuckedupworld

   Jeesus oli Jumalan poika ja profeetta moo-ham-mad oli paholaisen vastine.

   • jdiasudiow

    Islamin jumala on koston enkeli, helvetin herra SAATANA.


  • leipurihiiva81V

   Ei tietenkään. Siinä on hyvä juoni saada "vääräuskoiset", joiksi ihan yhtä hyvin muslimeja voi kutsua ,suhtautumaan suopeammin heihin. Kun nyt pidämme käärmettä povella ja selän käännät niin...

   meidän täytyy jollain saada heivattua euroopasta tulevina vuosina paljon tänne kuulumatonta ihmismassaa, ellemme halua joutua historian suurimman troijan hevosen uhreiksi.

  • Thisisrape

   Jeesuksella ja muhammadilla on paljonkin yhteistä. Molemmat ovat lähi-idästä ja kuuluvat tuhannen ja yhden yön satuihin. Mm Natzima luuli että Kalevala joka vastaava suomalainen versio koraanista on totta. Toki pitää myös ymmärtää että Jeesus syntyi vain noin 2000 vuotta sitten ja sitä ennen oli raudan tai tulen jumala jota palvottiin. Eli jumalia palvottiin jo ekr ja emd joten jokainen voi muodostaa oman käsityksen josko palvoisi vaikka intialaista sikhiä?

   • dirtysanchets

    jumalien palvontaa on harjoitettu todisteiden mukaan n. 30 000 vuotta. Siinä ajassa taikausko on saanut tiukan otteen ihmismielessä.


   • Thisisrape
    dirtysanchets kirjoitti:

    jumalien palvontaa on harjoitettu todisteiden mukaan n. 30 000 vuotta. Siinä ajassa taikausko on saanut tiukan otteen ihmismielessä.

    Taikausko kuuluu ihmismieleen jolla pystytään hallitsemaan joukkopsykoosia. Mm mohammed oli kansaansa edellä oleva psykopaatti ja oivalsi joukkopsykoosin pelolla hallitsemisen ja kirjoitti koraanin. Kirjoitusten avulla hänestä ns rocktähti jota palvottiin ja uskottiin sekä naiset kiljuivat jaloissa.


  • alfa123om2222

   Bhagavadgita kertoo, että uskonnot on tehty ihmistä matkimallaa ja tarkkailemalla. Siten voisi kuvitella, että esim. Jumalalle annetut ominaisuudet kuten uskollisuus ovatkin itse asiassa ihmisen ominaisuuksia.

   Jeesus käyttäytyi niin kuin ihmiset käyttäytyvät. Hänkin siis matki ihmistä.

   Mutta Muhammed (SAAS) ja islam ovat eri asia. Islam on Koraanin mukaan Jumalan oma uskonto. Ja Muhammed (SAAS) ei käyttäytynyt todellakaan niin kuin ihmiset käyttäytyvät. Mikäli aikoo oppia tuntemaan Jumalan luonteen todellisuudessa pitää lukea Koraania ja uskoa siihen. Jumala on todellisuudessa sellainen kuin mitä ISIS taistelijat ovat. Hieman julma ja väkivaltainen ja vihamielinen.

   Sen sijaan ihminen on lempeä, uskollinen ja lainkuuliainen. Muut uskonnot kuin islam ovat luoneet itse kuvan jumalasta ihmistä matkimalla. Sen sijaan Koraani ja islam kertovat millainen Jumala todellisuudessa on. Islamin antama kuva Jumalasta on todellinen ja Johannes kehottaa etsimään Jumalan ja Kristuksen tuntemusta.

   • vaantoinenonheikompitois

    Pimeydessä elät, alfa-muhammed.
    Toivottavasti et ole mennyt vielä sen rajan ylitse, josta ei enää parannusta voi tehdä? (- jossain vaiheessa Jumala antaa ihmisen sitten paatua, eikä silloin voi enää pelastua-)

    Islamin uskonnossa ei TODELLAKAAN ole todellinen kuva Jumalasta, vaan siellä on väärennös ja valhe.

    Tuossa kuudes rivi alhaalta päin kirjoitat vielä näin:

    "Jumala on todellisuudessa sellainen kuin mitä ISIS taistelijat ovat."
    " Hieman julma ja väkivaltainen ja vihamielinen."

    ( !!! HUH HUH??)

    Kuule, sinä tarvisit kuuntelijaa, terapiaa ja lohdutusta; tunnen että sydämesi on aivan "haavoilla". Sinä olet pieni yksinäinen poika, joka on hylätty tosi pahasti. Älä suutu tästä.


  • alfa123om2222

   Hän oli uskollinen Hänelle, joka teki hänet sellaiseksi (apostoli ja ylimmäinen pappi)
   niinkuin Mooseskin oli KOKO HÄNEN HUONEESSAAN. - Hepr. 3

   Jeesus tosin tehtiin lempeäksi ja väkivallattomaksi, mutta häneen liittyy paljon Jumalan tuomioita. Missä tahansa teitä ei oteta vastaan sen kaupungin käy pahemmin kuin Sodoman ja Gomorran. Ilmeisesti Mooses on tämän KOKO HUONEEN eli selkeän ja kokonaisvaltaisen Jumalnäkemyksen haltija eikä Kristus.

   Kristus on uskollinen sille Jumalkuvalle, joka on luotu hänen kauttaan. Lempeä ja hyvä Isä jne.

   Mutta JUMALAN KOKO HUONE on uskottu Mooseksen hoitoon. Tuon KOKO HUONEEN jumalkuva saattaa olla loppujen lopuksi tasapainoisempi. Joka tapauksessa IKUINEN ELÄMÄ merkitsee Jumalan tuntemuksen etsintää.

   Mooses oli raamatun mukaan SÄVYISIN mies maan päällä. Hän kykeni vaihtamaan lempeydestä vihastukseeen olemustaan ja sen tähden hänet juuri valittiin KOKO HUONEEN haltijaksi. Kristus on yhden huoneen rakentaja ja tuo on lempeän jumalakuvan varaan rakennettu huone, jonka hän rakensi.

   Se Kristuksen rakentama huone on kenties KIRKKAIN JA SELKEIN ja KUNNIALLISIN näkemys Jumalasta, mutta se nyt ei vain edusta JUMALAN KOKO HUONETTA.

  • ykkeli

   Mohamed oli sotilas. Hän ryhtyi seksiin 8-vuotiaan Aishan kanssa, josat teki ns. lapsivaimon. Mohamed oli ns. bad boy. Koraani on kopio juutalaisten ja kristittyjen kirjoista, ja siihen on lisätty Lehmät lentää-yms. runoja, joita Mohamedin varmaan hasshis-huumeissa kirjoitti. Muhamettilaiset palvovat Kaaban kiveä, ja uskontonsa muistuttaa enemmän jotain palvontakulttia. Islam on minusta yäk.

  • kettu2.timo

   Eihän nää pääse ees taivaaseen ku joku harva, koraani 56
   11. Heidät saatetaan Jumalan läheisyyteen

   12. autuuden puutarhoihin -

   13. suuret joukot niitä, jotka aikaisemmin liittyivät profeettaan,

   14. mutta vain pieni määrä myöhemmin liittyneitä.

   15. Siellä he saavat levätä kultakuteisilla istuimilla

  • Ja_sitten_asiaan

   Sekä Jeesus että Muhammed taitavat käytännössä olla pitkälti myyttisiä hahmoja, joista tiedämme hyvin vähän. Kummankin nimissä on tehty ja tehdään edelleenkin paljon pahaa. Kummankin nimi on käytännössä vallankäytön väline. Molempien oletetaan omanneen yliluonnollista viisautta, mutta mitään näyttöä siitä ei ole.

  • alfa123om2222

   Tiedämme molemmista aivan tarpeeksi niin kuin myös esim. joistakin filosofeista kuten Sokrates tai Pythagoras. Kumpikin tosiaan julisti olevansa äärimäisen pahoja niitä kohtaan, jotka eivät pidä heitä kuninkaina. He kiristivät helvetin tulella ja houkuttelivat katteettomilla lupauksilla, joiden suuruus oli ennennäkemätön.

   Kirkko on yrittänyt pehmentää ihmisten avulla noiden julmureiden luonteen kuvaa. Ja onkin onnistunut siinä melko hyvin. Molempia kahta äärimmäisen vaarallista persoonaa pidetään tänä päivänä lähinnä pullamössönä kirkon ja ihmisten takia.

   Heidän kirjansa eivät ilmennä ylimaallista viisautta, vaan ne ovat lapsenomaisen helppolukuisia ja sanoiltaan ja lauseiltaan yksinkertaisia, mutta huumeen lailla rauhoittavia.

  • VainPojankauttaIsänluo

   YKSI TEILTÄ PUUTTUU JA SEN MYÖTÄ KAIKKI!

   Kuka on antikristus? Raamatun se joka kieltää Isän ja Pojan, se on antikristus.

   Eräs kirja kieltää sen... TÄRKEIMMÄN ASIAN, AINOAN PELASTUKSEN ISÄN LUO TAIVAASEEN, HÄNEN AINOKAISEN POIKANSA JEESUKSEN KRISTUKSEN, JOKA KÄRSI RISTINKUOLEMAN, ETTÄ SINÄKIN VOISIT PELASTUA.

   SE YKSI HEILTÄ PUUTTUU JA SE KISMITTÄÄ JA LAITTAA IKUISESTI TAISTELEMAAN KRISTITTYJÄ VASTAAN, SIIHEN ASTI, KUNNES
   VAPAHTAJAMME SAAPUU TAKAISIN JA PILKKAAJAT HÄVITETÄÄN!

   Sillä JUMALAMME EI SALLI AINOKAISEN POIKANSA PILKKAA!

   Jeesus, VAPAHTAJAMME.
   SANAN VARSINAISESSA MERKITYKSESSÄ.

  • Varokaa_valheita

   Nää ismailin jälkeläiset kehtaa väittää että Aabraham vei uhrattavaksi ismailin, hoh hohh hohahhaahahahahahaaaa vaan että tosi kova valhe eli sekin käännettiin toisinpäin.

   SEHÄN OLI NIMENOMAAN IISAK, JONKA AABRAHAM OLI VIEMÄSSÄ JUMALAN PYYNNÖSTÄ UHRATTAVAKSI, ei ismail!

   Lopultahan Jumala puuttui viime hetkellä asian ja Iisakin henki säästyi.

   Jumala antoi siunauksensa IISAKIN SUKUKUNNALLE.

   ismail taas ajettiin autiomaahan äitinsä hagarin kanssa...

   Ilmeisesti asia kaiveli niin paljon arabeja ja vitutti että vihaisena ja kateellisena piti sekin asia myöhemmin kirjoittaa ja muslimeille opettaa päinvastoin....

  • Pahanpuunhedelmiä

   ismail ajettiin senkin takia kun oli pahaluonteinen, aina tappeluja alkamassa muita vastaan...
   Raamattu sanoo kuinka ismailin jälkeläiset ovat aina muita vastaan tappelemassa jne.

   Ismailin jälkeläiset terrorisoivat äärettömän paheksuttavilla, julmilla, rumilla, pelkurimaisiilla terroriteoilla koko Eurooppaa ja muutaki maailmaa.. Viimeksi Brysselissä 22.3.2016

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   7173
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   4078
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   108
   3253
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   63
   1629
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1546
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1500
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   963
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   935
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   98
   928
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   874
  Aihe