Kiuruvesi-lehti

Vellupirinen_

Oletteko muuten huomanneet, ettei Kiuruvesi-lehti enää markkinoikaan itseään sitoutumattomana kotiseudun uutis- ja ilmoituslehtenä? Siinä tottavie ovat oikeassa, sillä ei Gorgien seikkailut ole kumpaakaan, eikä lehdessä ole enää uutisia, eikä oikein ilmoituksiakaan.
Ainakin päätoimittaja on rehellinen...

23

201

  Vastaukset

  • Pöksyläis-tikkas-kärkkäis- kö ainoastaan ? Siis oikeeta uutisia.

  • Lopetin tilauksen jo kolme vuotta sitten. Asun muualla eikä enää jaksanut kiinnostaa. Kiuruveden kehut ehtii kyllä kuulla kun vierailee siellä pari kertaa vuodessa.

   • Takavuosina lehti oli kuin viesti kotoa, vaikka höpöjuttuja väliin kirjoittelivatkin. Oli seassa asiaakin, ennenkaikkea Kiuruvettä ja kuntaa käsitteleviä juttuja. Muualle muuttaneita kiinnostaa kotiseudun asiat ja niistä lehti suvereenisti nyt vaikenee, siispä lopetan itsekin tilauksen kunhan tilausmaksuni tälle vuodelle on käytetty. Asia on korvattu valokuvilla ja sitä perustellaan visuaalisuudella.

    Eräs tiedotusopin perusta on korostaa tai vaieta asioita sen mukaan, miten tiedotusvälineen omistajan intressit siihen vaikuttavat. Lehti on sitten päättänyt vaieta kertomasta kaupungin asioita, joka tarkoittaa sitä, että kaupunki itsenäisenä kuntana ei lehteä enää kiinnosta. Poismuuttaneet eivät enää lehteä selailemalla voi ymmärtää, onko Kiuruvesi itsenäinen kunta vai ei. Sinällään ihmeellinen juttu, kun tietojeni mukaan lehden päättäjissä istuu samoja henkilöitä kuin kaupungin johdossa. Onkohan joku vihollisen palveluksessa?


  • Vähäpukeisiä nuoria kimalaisten tuoksuvia kuvia pitäisi saaha lehteen niin alkaisi kiinnostamaan

  • Toimittajakunta on viher-vasemmistolaista monikulttuurisuutta ylistäviä feministejä. Onneksi on muitakin medioita, joista saa objektiivisempaa uutisointia.

  • Onko tuo paikallislehti? Löysin yhden numeron Rukalla majoitustiloista ja aikani kuluksi vähän selailin. Luulin ilmaisjakelulehdeksi, mutta mainoksia sellaiseen siinä oli minusta turhan vähän. Joku muutaman kerran vuodessa ilmestyvä perinnelehti? Leirin loppupuolella sille löytyi yllättäen käyttöä.

  • Voisi minusta muuttua vaikkapa sitomisleikkihenkiseksi bondage-lehdeksi.

   • Kyllä... vaikka vähän sokeritoukkien tainnutus tekniikoita ?


   • Kiuruveeltähän näitä sadomasokisteja löytyy, eikä missään pienissä määrin, niin luulis lehteen juttua paikkakunnalta löytyvän!! EHDOTTOMASTI menis tilaukseen!


  • Aluksi huokaisin, taasko kiuruvetisyydestä. Sitten huomasin, että Heli Kanasen juttu olikin hyvä. Viimeinen kappale kannattaa lukea omaksuen !

  • Perustajista yksi ainakin oli mielisairas sadisti ja lasten hakkaaja joka sai jatkaa virassaan vain suojeluskunta kavereiden tuella.

  • Totta puhut, jokohan tämäkin asia olisi aika tuoda julki,kun koulukotilapsiltakin valtio pyysi anteeksi. Tämä tappi oli varmasti pahempi kuin kukaan .

  • Ennen oli koulukuri ihan toista. Semmoinen opetettiin jo Seminaarissa opettajille. Jos on tapahtunut aivan sadismia, ymmärrän keskustelun.
   Näillä asioilla ei kuitenkaan pidä kostaa jälkipolville syyllistäen heitä. Jopa nimittelyä on ilmennyt.
   Se on taas yhdenlaista henkistä väkivaltaa ja ilkeyttä. Se ilmentää samoja syytettyjä piirteitä itse kertojasta.

  • Lehteen voisi pistää jotain mädäntynyttä silakan materialaalia, tietota mm. sokeritoukista...

   • Onko sulla marinadi kuinka moniprosenttista ?


   • nesteytys kirjoitti:

    Onko sulla marinadi kuinka moniprosenttista ?

    Ei mutta ajattelin että muilla olisi eritteisiä reseptejä jakaa... mielellään lukisin muidenkin kokemuksia mädätyksestä ja sen muista mielenkiintoisista vaiheista..


   • Sinähän voit tutustua aiheeseen kylillä. Immeisten likakaivot tyhjennettään joka talosta johonnii jorpakkoon. Ojjoo pitkin männöö nesteenä järveen van jospa sinne kiinteetä jäis. Käyppä tonkasemassa ja laita tutkielma lehteen kun asia sinua kiinnostaa.


   • 871871200 kirjoitti:

    Sinähän voit tutustua aiheeseen kylillä. Immeisten likakaivot tyhjennettään joka talosta johonnii jorpakkoon. Ojjoo pitkin männöö nesteenä järveen van jospa sinne kiinteetä jäis. Käyppä tonkasemassa ja laita tutkielma lehteen kun asia sinua kiinnostaa.

    Aivan, saanko apajille tarkempaa osoitetta?
    Onko sinulla jotain hyvää apaja paikkaa kun olet selvästi pohtinut asiaa.
    Voisimme yhdessä alkaa tutkimaan asiaa.


  • Kiuruvesi-lehden sadistiperustajaan liittyen,Raamattu sanoo isien pahojen tekojen koston tulevan kolmanteen ja neljänteen polveen ,eli aika alkaa kohdakkoin olla

   • ja sitten kosto seuraa kostajaa ja penskojansa jne


  • Puolikas LOMITTAJA ei ei ole lukenu historiaa tarkkaan.
   MUT annetaan anteex

  • Tällaisen tiedon kyseinen kansankynttilä takoi karttakepillä päähäni, eli virallinen opetuslautakunnan kanta on tämä,ja silloinhan sitä ei kepuvedellä saa kyseenalaistaa.

  • Tähän asiaan oisin sitä mieltä, että lehti vois vähentee ikkuisia erräihen vakio- opettajjiin muisteluita. Ne ruukkoo olla yhen immeisen muistot männeistä. Immeiskohtaloita on monia, kuten tämän päevän lehessä tuas yks. Kiitos siitä muistelusta. Lehtijutussa tulloo kuitennii suppee kuva aina.
   Ymmärrän tuomihtemisen julmuuvvesta. Kertokee onko suoranaista julmuutta ollut muualla ?
   Kuulin vuosia sitten erilaisia tarinoita. Opettajjoo kiitettii kotona käynnistä. Isä oli ollunna julma ja pahoinpidelly äitiä ja lapsia. Tämä oli eri kylällä, mutta jotkut ovat lehessä haukkuneet häntäi ankaruuvvesta. Onneks on monenlaisia mielpitteitä, hyviä ja huonoja, kuten on kokijoissakii.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   392
   11629
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   119
   5255
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   5125
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   155
   3507