Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hometta aina vaan

laatua.pukkaa

Vääksyn koulu purettiin homeiden takia ja rakennettiin uusi. Vanha koulu oli rakennettu 70-luvulla. Tekijä paikallinen firma. Nyt seurakuntakeskus on samassa tilassa. Taitaa olla vieläkin uudempi rakennus. Onkohan rakentaja samaa laatuliike?

3

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Home_Ongelmat_Suomessa

      Kaikkein halvimmaksi tulee, kun kaikki homerakennukset ja homekoulut puretaan kokonaan maantasalle ja sitten rakennetaan täysin uutta, niin silloin kaikki onnistuisi kerralla.

      Tämä voisi olla siinäkin mielessä hyvä idea, että se auttaisi nuoria terveyden puolesta parempaan koulutukseen. Monet opettajat ja professorit ovat jo niin sairaita ja tympääntyneitä homekouluihin/homeoppilaitoksissa ja siellä sairasteluun, että he eivät ole kiinnostuneet oppimisen lopputuloksesta. Suomen kaupunkien pitää nyt jo viimein avata silmät tämän päivän ongelmaan. Kouluissa lapset ja nuoret, sekä henkilökunta kärsivät pahasti joka ikinen päivä homerakennuksien takia.

      Homekoulut aihettavat vakavia seurauksi kaikille nuorille, esim. kroonisia sairauksia, mielenterveys ongelmia, pahoin vointia niin henkisesti kuin fyysisestikin. Lisäksi home- ja bakteeritoksiineilla on syöpää aiheuttavia, neurotoksisia, immunotoksisia ja elinvaurioita aiheuttavia ominaisuuksia, joten kaikki koulut/rakennukset tulisi arvioida puolen vuoden välein.

      Ei kannatta korjata kun uuden tekeminen tulee huomattavasti halvemmaksi. Sekä ehdoton kielto homedesinfiointien käyttöön kaikilla menetelmillä, koska niistä on enempi harmia ihmisille joilla on ollut pitkäaikainen altistuminen ja terveyden menetys sisäilman myrkyllisyyden vuoksi

      • POIS_KAIKKI_MUOVIT

        Rakennukset tulee rakentaa terveyden eikä energiansäästön ehdoilla.

        Se on lopulta taloudellisinta, ekologisinta ja kaikkea muuta hyvää:
        Täyskivitaloja (alapohja, yläpohja ja seinät) joissa metrin sokkelit ja tuulettuva alapohja. Kunnon kaadot pois talosta. Ei sisälle koteloituja pintoja, ei muoveja. Ilmanvaihtona pelkkä koneellinen poisto ja korvausilma ikkunaventtiileistä. Ilma ei kulje paskasissa kanavissa ja suodattimissa. Lisään vielä: 90cm räystäät ja aina kunnon harjakatto jossa jyrkkä harja.

        Suomalaisten jatkuvat homeongelmat taloissa johtuvat väärästä rakennustavasta.

        Tiiviiseen ja kosteaan hiekkaan kun lisätään vielä betonia, on homeongelma tehty jo lähtökohtaisesti tässä vaiheessa.

        Tanskassa ovat tässä asiassa viisaampia.

        Siellä sekoitetaan betonimyllyyn märän hiekan sijaan pieniksi murskattuja kuivia kiviä ja annetaan sen kuivua kunnolla, ennenkuin laitetaan katto päälle.

        Vääränlainen rakentaminen Suomessa on tuhonnut rahaa miljardeja pitkällä aikavälillä laskettuna.

        Joudutaan ajamaan terveysviranomaisten määräyksestä oppilaat koulusta pois, asukkaat kerrostaloista pois ja sairaaloista ja niin edelleen.

        Mihin rakennustaito on Suomesta kadonnut?

        Tuntuu myös omituiselta, miksi muutamia terveyskeskuksia Suomessa on jouduttu sulkemaan homeongelman takia.

        Eikö terveyskeskuksen tehtävänä ole auttaa ihmisiä pois sairauksista, eikä saastuttaa vuodeosastolla makaavia vanhuksia homeella?


    • onko.näin

      Kuulemma molemmat rakennukset on saman paikallisen homerakentajan tekosia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe