Odotettu uutinen

TurvaG4S

30

10624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 44332211

      Niin taitaa tietää, yt:t tulossa ja vanhat kalliit ukot pihalle.

    • Maksista

      Jep... Toimistolta.
      Asiakkaat kumminkin tarvitsee niitä vartijoita saman määrän yhdistymisen jälkeenkin. Ne ei tarvitse kahta palvelupäällikköä tai palveluesimiestä toimistolle istumaan.
      Ja tällä alalla täysillä 7vuoden ikälisillä et oo juurikaan kalliimpi kuin vasta töihin tullu kloppi... Voit olla jopa halvempi, kun vierestä katsoo miten herkästi parikymppiset pystytukkaset riikinkukot, hakee joka viikonloppu saikkua kun on pakko päästä bilettää.
      Noista kun pääsis yyteissä eroon, niin toiminta vois olla jopa kannattavaa.

      • ikämies2

        Se on juurikin niin kuin Maksista sanoi. Vanhassa vara parempi, miksipä pistää ulos sairastamatonta tieto taitoa.


      • kokemustarikkaampi

        Niinhän se on, nuoret hakee seikkailua, vanhat tekee töitä ja kestää arjen harmautta. Hurjaahan se olisi, jos vartiointiliike pyörisi nuorison varassa. Yleensä firmoissa ymmärretään, eri ikäisyys on rikkaus.


      • kaksikasi

        Itse olen nuori, mutta hattua nostan näille vanhoille jäärille. Kyllä ne parempia ovat kuin moni ikätoverini. Jaksavat neuvoa ja opastaa, eivätkä piilota tietojaan niinkuin moni mun ikäinen. Nuoret kaverini varmaan pelkäävät, että joku toinen onkin heitä fiksumpi, mutta vanhat ymmärtävät, että yhdessä näitä töitä tehdään.


      • hälläriävailla

        No ei kyllä tämän uuden yrityksen palvelu ainakaan vielä toimi. Olen jättänyt jo pari viikkoa sitten yhteydenottopyynnön, mitään ei kuulu! Mitenhän mahtaa toimia hälytysten hoito? Sector Alarm taitaa olla Suomessa vielä rakennuksen alla, naapurimaissa toiminta on ilmeisesti jo saatu paremmalle tasolle, tiedä häntä...


    • Tergffd

      Vaihda Securitakselle. Tällä Avarnilla on osaamisvajetta johdossa.

    • GuardwhitoutStation

      Näin "wanhana jääränä" voin vain sanoa, että tilanne tulee turvallisuusalalla vielä muuttumaan tulevaisuudessa radikaalisti. Maahanmuutto, ja mm. vähempiosaisten etuuksien rajut leikkaukset tulevat aiheuttamaan vakavia lieveilmiöitä, jotka työllistävät turvasektoria "hikiseen paidan selkämykseen asti". Sellaiset vartioimisliikkeet, jotka ovat tähän asti suhtautuneet viiskymppisiin vartiointiammattilaisiin ylimielisesti,vedoten kaikenlaisiin liirum laarum terveysperusteisiin, tulevat kärsimään nahoissaan osaamistason vajeesta, jos ei heti herätä ottamaan laadukasta opiskeltua ja kokemusperäistä ammattitaitoa talteen kortistoista. Jos ja kun vielä Poliisipuoli tulee siirtämään kuljetuksia vartioimisliikkeille, tulee siellä väkisinkin myös eteen tilanne, missä nuorten vasta remmiin astuvien taidot joutuu koville ja siipeen tulee varmasti ilman vanhemman kylmänrauhallista toimintatapaa.
      Vihti osoitti myös sen, että aseen käytön kynnys poliisia ja esivaltaa kohtaan on madaltunut paljon.Virkaolemus ei ole enää hidaste eikä kynnys.Tästä voi kiittää myös Teevee sarjojen luomaa kuvaa. Tämä asettaa myös tulevaisuudessa vartijoiden työturvallisuuden uuteen mittariin. Todella naivia ajatustapaa edustaa "muumilaakso-mentaliteetti", missä sokeasti kuvitellaan Suomen olevan maa, missä kaikki kunnioittaisi jonkilaista esivallan edustajaa.Vartijoiden aseistus on suoraan sanoen aika naurettava, jos vastassa on esim. maahan taistelualueelta tullut henkilö. Ei käsitetä että voi tulla eteen tilanne, missä ase on vain ja ainoa ratkaisija tilanteessa, missä atakin tekijän kohteena voi olla esim. kauppakeskuksen asiakkaita ja henkilökuntaa. Ehdottomasti pitäisi pyrkiä olemaan askelta edellä. Tekniikkasokeus on toinen. Se että luotetaan tietoteknisiin järjestelmiin, voi aiheuttaa tilanteita, missä esim. terroritekoa suunnittelevaa ei kyetä estämään A. Poliisin vasteaikojen vuoksi B. Etävalvonnan aiheuttaman välimatkan vuoksi. Vain oikeasti FYYSINEN henkilö voi estää toisen fyysisen henkilön aikeet.Tapahtui se sitten puhumalla tai fyysesti toimimalla. Vartija voittaa aina tietokoneen.
      Vartioimisen tulevaisuuteen ja sen kehitystyöhön pitää panostaa. Jos jää elämään rutiineihin ja vääristyneisiin olettamuksiin tyyliin "ei ole ennenkään tapahtunut" on se avoin ovi ei toivottujen tapahtumien luojille. Se että meitä wanhoja jääriä on syrjäytetty rekryprosesseissa kortistoon, on lyhytnäköisyyttä ja ammattitaidon hukkaamista.

      • turvanaukoja

        Millä tavalla se jäärien syrjäyttäminen rekryprosesseissa tapahtuu? Saatat olla oikeassa, kysyn vain miten se tapahtuu? Siis kortistosta töihin ei onnistu, vai tapahtuuko toisin päin?


    • Kenttäsika

      Ketähän nämä vanhat jäärät ovat? Pitkään alalla olleita vai ketä?

    • EiJatkoon

      Aikamoinen vitsi koko kioski.. Kulkevat ovelta ovelle haukkuen muita alan toimijoita itse ymmärtämättä mitään tuotteesta, saati sitten palvelusta.
      Palkkaa ei "myyjät" juuri nimeksikään, mutta onko tuo ihme kun ilmaiseksi tarjoavat vajavaisia starttipaketteja ja asennuksen aikana koitetaan myydä riittävän kokoista pakettia. Kahden viikon lakisääteisen purkuajan jälkeen aletaan nostamaan kuukausimaksua ylös päin vedoten milloin mihinkin. Kokemuksen jälkeen en voi sanoa, kuin sen että kodinturvasta on aivan turha puhua näiden nippanappa 18-vuotiaiden ns
      Ammattilaisten kanssa.. Naurettavaa. Tämä pulju ei pitkään tule toimimaan. Onneksi pian on asiat kunnossa, sekä kotona että yrityksessäni. Suosittelen lämpimästi kysymään palvelun muualta.

      • rogonomus

        Ja sector alarmilla ei koskaan vastata sähköposteihin ?? Näin on käynyt 2 kertaa


      • Anonyymi

        Taitaa mennä nyt muutaman vuoden jälkee jauhot suuhun kun huomataankin että ne 18 vuotiaat ovatkin nykyään todella ammattilaisia firma kukoistaa ja asiakas tyytyväisyys on puolella korkeampi entä millään muulla turvafirmalla :’D


      • Anonyymi
        rogonomus kirjoitti:

        Ja sector alarmilla ei koskaan vastata sähköposteihin ?? Näin on käynyt 2 kertaa

        Ehkä niillä ei ole sähköpostia


    • Jääkarhu12

      Itse olen ollut tyytyväinen Sectoriin. Halvemmat hinnat kuin verisurella ja ei enään tule emännän aiheuttamista vahinko vartija käynneistä laskuja sillä kuuluu heidän hintaan

      • HalvallaEiSaaHyvää

        Ei tule verisurellakaan


    • Turvat1

      Ovelta ovelle -'turvapalvelun' markkinointi on mitä suurimmassa määrin arveluttavaa. Tullaan illan hämärissä ihmisten koteihin kuikuilemaan ja turvaamaan onko talossa järjestelmiä. Tästä on puhuttu aiemminkin ja viranomaiset pitävät menettelyä sopimattomana mutta niin vain tapahtuu jatkuvasti.

      • Enolerobotti1

        Herätys 2000-luvulle.Ihan normaalia myyntityötä,ovelta löytyy kuitenkin ne asiakkaat ja heidän mahdolliset tarpeet,ihan on asiallisia kavereita mitä itse törmännyt,jos epäilyttää niin kysy henkilökortti joka heillä tulee olla näkyville niin saa tiedot jos siltä tuntuu.


      • Anonyymi
        Enolerobotti1 kirjoitti:

        Herätys 2000-luvulle.Ihan normaalia myyntityötä,ovelta löytyy kuitenkin ne asiakkaat ja heidän mahdolliset tarpeet,ihan on asiallisia kavereita mitä itse törmännyt,jos epäilyttää niin kysy henkilökortti joka heillä tulee olla näkyville niin saa tiedot jos siltä tuntuu.

        Tää


    • Verisurehenkilö

      Nimenomaan kodinturva-asiat ovat sellaisia asioita joita useammat eivät halua omasta aloitteestaan miettiä ollenkaan, vaikka oikeasti pitävät niitä tärkeinä asioina. Ihmiset ikäänkuin haluaa työntää luotaan ikävien asioiden ajattelun ja niihin varautumisen. Useimmilla on alitajunnassaan ikäänkuin lapsen usko, että minulle/meille ei voi tapahtua mitään ja sitä hyvän tuurin turvaa pidetään riittävänä.

      Itse Verisuren turvakartoitusasiantuntijana useamman vuoden kokemuksella voin sanoa, että ovelta ovelle turvakartoitusten tarjoaminen on edelleen yksittäisistä keinoista tehokkain tapa herätellä ihmisiä miettimään oman kotinsa ja läheistensä turvallisuutta. Toki nykyään Verisuren tyytyväiset asiakkaatkin suosittelevat paljon tutuilleen meitä ja vinkkaavat meille myös siten uusia turvapalveluasiakkaita. Ja toki yksi iso asiakasryhmä on ne joille itselleen tai lähipiirissä oleville on jo sattunut esim. murto tai tulipalo. Jollain tapaa asiakkaiden täytyy saada ikäänkuin herätys siihen, että kotinsa ja läheistensä ja omaa turvallisuutta voi helpolla tavalla olennaisesti parantaa. Joka tapauksessa todella harvoin ihmiset ihan muuten vaan saa aikaiseksi ottaa meihin yhteyttä sopiakseen kotiinsa turvakartoitusaikaa. Siksi meidän pitää herätellä ihmisiä ajattelemaan omaa turvallisuuttaan ja siinä ovelta ovelle tarjoaminen on yksi parhaista tavoista.

      Olen itse todella iloinen joka kerta kun saan kodin ja perheen suojata markkinoiden parhaalla kodinturvapalvelujärjestelmällä eli Verisurella. Tämä on enemmän kutsumusammatti kuin myyntityötä, sillä en myy mitään yksittäistä esinettä vaan kodin kokonaisvaltaista turvallisuutta vuosikymmeniksi eli oikeasti todella hyvää asiaa. On ollut myös todella palkitsevaa saada palaute siitä, että myymäni palvelun vuoksi asiakkaan kotieläin on pelastettu alkavasta sähkötulipalosta. Parempaa tapaa taata kodin koskemattomuus tai saada palokunta paikalle myös perheen poissaollessa tai saada apua kodin yllättävissä tilanteissa ei yksinkertaisesti markkinoilla ole tarjolla.

    • Eiikinä

      Unohtakaa hyvät ihmiset nuo patteritoimiset ns. hälyttimet. Rahaa paristojen vaihtoon menee kymppejä vuodessa.

    • erkinmerkki

      Sector Alarmin myyjä kävi eilen, tarjosi nyt aivan poikkeuksellisesti 399€:n aloituspakettia 0 eurolla, eli joutuisin vaan maksamaan sen 39,90€ / kk. Mutta ainakin sector alarmin kotisivujen mukaan se hänen tarjoamansa aloituspaketti on muutenkin 0 euroa...käsittämätöntä myyntiyritystä.

      • taloustietoinen_vm62

      • Anonyymi
        taloustietoinen_vm62 kirjoitti:

        Katsoppa tuosta:

        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/sector-alarm-oy/06677610/taloustiedot

        Tuossa on lopputulos, kun huijataan asiakkaita 0 eurolla... Kyseinen firma eli Sector Alarm on tehnyt jo vuosia isoja tappioita ainakin Suomessa. Tiedä sitten, mistä rahaa riittää, ehkäpä on joku pyramidihuijaus tms?? Ei ole kyllä vakavarainen yritys, miten voisi luottaa palveluihin???

        Höpö höpö. Älä jauha paskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Älä jauha paskaa.

        Miten paskaa voi jauhaa


    • Ihmeellistä

      Asentaja ku tulee paikalle myy sulle lisää laitteita ja näin hinta nousee. Ei ole enään 39.90€/kk eikä aloitus hinta 0€.

      • Anonyymi

        Eikai sulle tuhansien eurojen edestä sitä tavaraa laiteta ilmaiseksi joku järki nyt käteen jo, kuukausi hinta voi lisälaitteiden määrästä riippuen nousta maksimissaan jotain 6€/kk ja onhan se selvää että köyhälle on kaikki kallista


    • Sektor1

      Kiitos, hyvä palvelu, aloitusmaksu 0€, olen tyytyväinen. Kylähulluille tiedoksi, teette myyräntyötä joka asiassa.

    • Anonyymi

      Kotivartija.fi

    • Anonyymi

      Sektor hinta 48.05 kk

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      69
      1071
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe