Perä lipsuu ylikovaa sivuille.

Käänny360astettajakatoa

JA EI SITTEN OLE PROVO!

Mikä pienentäisi ominaisuutta(ei ole vikaa missään) Tilanne on seuraava, esim 2 vaihde ja hidas nopeus kaasu pohjaan tai reilusti niin ensin ei tapshdu kuin hidasta kiihtymistä ja sitten ahto nousee ja perä alkaa luistaa tiestä riippuen jommalle kummalle puolelle ja jäällä kuuluu kyllä edestälin nastojen raapivan tyhjää . On pakko hellätä kaasua koska ohjausliike ei auta eikä ole riittävä kait hidas ohjauskin? Ja jos ei hellää kaasua auto pyörähtää. Vauhtihan on kasvanut jo nytkin reiluksi joten kaasun helläys että saa auton hallintaan.

Manuaali forester . Vetosuhde on 50:50 vaikka sen tietää joka tuntee foresterit . Myös painon jakauma on 50:50 . Todellinen symmetrical neliveto. Lukot pitää liukkaalla varmasti. Miksi se käyttäytyy kuin takavetoinen? Kiihtyminen jäällä ja lumella on kuitenkin sitä luokkaa ettei mikään takaveto tai etuveto millään elektroniikka tasauspyörästö hässäkällä pysty tuohon kiihtyvyyteen noin huonoilla renkailla kovettuneet ja nasta jo kuluneet liki tasalle,aivan ominaisuudethan muuttuu ensitalvella jo paljon kun uusin renkaat.

Mutta jos hifistelee ja siirtää akun taakse vaikka optiman 2x 6 v niin menee vaikka mihin koloon . Idea lisää painoa takarenkaille ja keula kevenee. Mitähän vaikuttaisi?

Veikeä tunne joskus kun tiessä paljon kaatoa ja aivan peilinä ja hiukan tarjoaa liikaa kaasua niin koko auto alkaa sivuttais siirtymällä valua ojaakohden joka tenkaan lyödessä tyhjää ja vauhti kiihtyy kuitenkin kokoajan reipasta vauhtia.

On nämä nelivedot ja vielä nämä missä mikään ei rajoita mitään tyhjän lyömistä missään tilanteissa vaan mukavia oikeita itse ajettavia autoja.
Ei sen puoleen on se turvallinen elektroniikan joka tilanteen oikova ja vauhdin tappava tietysti turvallinen eikä tartte udella miksi auto liukkaalla haluaa pyörähtää.

Joo se neuvo että lisää kaasua ei nyt tilanteeseeni päde. Jos kaasua pitää vedossa mikään ei voi estää pyörähdystä.

4

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Foreeeeeeee

      Sanoisin että ongelma on renkaissa, kuulostaa kovasti siltä että runko on mennyt löysäksi ja antaa alkusysäyksen sladille. Omassa 2006 XT:ssä oli samankaltaisia oireita kitkoilla.

      Tuohon akkukikkailuun sanoisin että kannattaa ennemmin laittaa lisävakaajat eteen ja varsinkin taakse vaikuttaa älyttömästi kun kori jäykistyy. Sitten kunnon renkaat ja ajoelämys on valmis.

    • fhfhhfh

      Jossain on vikaa sitten. Oma fore pysyy 300hp tehoilla hallussa jäälläkin vaikka iskee kaasun pohjaan ja antaa olla siellä.

      • Käänny360astettajakatoa

        Vakaaja taakse on kyllä käynyt mielessä koska sen vaihdosta on ollut ainakin tekstien mukaan havaittavaa hyötyä. Bc racing rm on alustasarjana ja samat oireet oli vakioalustan kanssa . Vakio alusta läpäisi katsatuksen vaikka perä roikui nivomatin lopettettua toimintansa. Sarja paransi muuten pehmeähköä alustaa sopivasti. Kovammassa vauhdissa kaistalle paluu muuttui varmaksi. Mistähän kannataa tilata ja mikä vakaaja sarja? Rata-ajoa ei ole .

        Tehon määrä tuskin asiaan vaikuttaa ,omassa on 260hv ja 410nm mitattu ja säädetty. Mikähän on niin erilaista tuon "fhfhhfh " nimimerkin autossa? Ajotaito tietysti mutta on tätä nyt saanut monta vuotta jo harjoitella.

        Talvirenkaat on kyllä luokattoman huonot nykyisin. Nastat tulee 101% varmuudella. Onkohan niiden merkillä mallilla jotain hyväksi havaittua ei testivoittajia nokian tyyliin vaan käytössä hoksattu hyvä toimivuus? Kapea rengas, 17"vanne , leveä ei toimi sohjossa. Taitaa renkaat olla se suurin syy.
        Vielä ehtii parannella autoa ennen paalausta :-)


    • FFH

      FFH vastaa. Vakaajan merkillä ei mun mielestä juurikaan ole väliä kunhan on sopiva. Whiteline, Cusco ainakin ovat laadukkaita merkkejä. Omassa on joku budjetti mutta huomaa järjettömän ison eron. Katso vaikka Race.fi sivustoa siellä on ainakin jotain ollut.
      Minä uskoisin kanssa renkaiden huonouteen, kuvailemasi auton käytös voisi johtua siitä että ns korkeaprofiilinen rengas pettää alta. Oletko paineet tarkastanut?

      Oma menee tosiaan kaasu pohjassa sutien suoraan, sladi vaatii ohjausta tai sitten kaltevaa tietä, mitään pelkoa pyörähdyksestä ei ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe