Persun valitus

Keskustankingi

Persut yritti perua Vanhan mäen sopimuksen. Oli kyllä oikeassa, mutta Suonenjoella ei persut hypi silmille.

13

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahsoinismi

      Mitä kitistä jostain koulutuksesta kun paska on jo housussa. Se vähän kuin kinaa siitä kummassa lahkeesta se tippuisi. Soinin maahanmuutto kriittisyyttä meidän käy kiittäminen sekä myös EU-kriittisyyttä. Miten on laitettu rajat kiinni sekä miten Kreikan tukeminen lopetettu ja mitä mieltä niistä oltu Audin takapenkillä. Isä Timolle nöyrä kiitos jokaisessa iltarukouksessa ja välillä päivälläkin.

      • Arhisonpop

        Paras ratkaisu tähän maahanmuuttoasiaan on äänestiää vasemistoa seuraavissa etuskuntavaaleissa. Persut on nähty.


      • hevonvithu

        No sitten sitä vasta kusessa oltaisiin, vasemmistohan on se pahimpia hyysäreitä vihreiden jälkeen.
        Jos vasemmisto olisi vallassa niin Suonenjoen katukyltit olisi muutettu jo viime syksyllä Farsin kielisiksi ja kylällä olisi viisi Vokkia, nykyisen yhden murheenkryynin sijasta.


      • kekkoperkki

        Jos pysytään totuuksissa ja jätetään se persuille mieluinen valehtelu pois kuvioista, niin kun vihervasurit olivat hallituksessa, ei mahaan otettu kuin kourallinen kiintiöpakolaisia. Ja persut piti niistä kauheaa meteliä, että pian meno kuin Ruotsissa, kohta kantaväestö ei voi liikkua missään eikä poliisikaan uskalla mennä partioimaan tietyille alueille. Siis pakolaisvirrasta, joka oli kymmenes osia nykyisestä.

        Pitää tosiaan olla tosi kuulapää jos kuvittelee että persut ovat tehneet jotain pakolaisvirran eteen tai yleensä vaalilupauksiensa eteen.

        Niin ja tietenkin persujen mielestä jos se vasemmisto olisi hallituksessa, niin me jokainen kärräisimme kottikärryillä rahaa Kreikkaan. Nyt ei sentään niin ole.

        Siinäkin totuus se, että vasemmisto vaatii takauksia ja empi asian suhteen, mutta persut kaksin käsin lappavat sinne rahaa lupausten kera, että ei tarvitse maksaa edes takaisin.

        Ilman persulandiaa asiat Suonenjoellakin olisi paljon paremmin. Ilman heidän valehteluaan, kansankusetusta ja äänestäjien huijaamista. Rötösherrakin on liian lievä sana heistä.


    • 364

      Kummasti vasurit jaksaa räksyttää, tosipaikka kun tulee ollaan ihan tumpeloita.

      • pellethallituksessa

        Vasureilla kova uho päällä siitä miten Kreikkaa ei tueta, kuinka epäilevät että ei saada rahoja koskaan takaisin ja pitävät sitä rahan lapioimisena Eurooppaan kun kotimaassakin oli köyhiä joita auttaa. Kettuilevat jokaisessa yhteydessä hallitukselle Kreikan tukemista. Ja sitten jos itse pääsisivät hallitukseen seuraavien vaalien jälkeen, niin ensimmäisenä olisivat myöntämässä lainaa ilman vakuuksia ja lupaillen että kun olette kiltisti niin ei edes tarvitse maksaa takaisin, vaan sovitaan velkahelpotuksessa. Niin petollisia takinkääntäjiä vasurit olisi.

        Joillekin tämä ei vain ole pelkkää kuvittelua ja jossittelua. Jotkut elävät tässä poliittisessa todellisuudessa.

        Vastaavan esimerkin luominen maahanmuutto kriittisyydestä menisi jo täysin farssin puolelle. Se naurattaisi kaikkia muita paitsi niitä nahkapäitä jotka uskoivat siihen mitä luvattiin.


    • Mahtavaaa

      Iso ja mahtava mammahan se Suonenjoen persu on, muttei sentää kai vastuussa kreikan tukipaketeista tai pakolaisten tuloon Suomeen.

      Saatikka edellisten hallitusten päätöksistä.

      • kenttispenttis

        Onkohan samaa mieltä kreikalle annetuista tukipaketeista ja suomen tämän päivän pakolaispolitiikasta kuin mitä isä Soini. Joka määrää sen mitä jokainen persu ajattelee. Sen että Kreikkaa on nyt hyvä tukea ilman takuita ja jopa lupauksilla maksuhelpotuksilla. Pakolaispolitiikka sitä että kaikki rajat auki.

        Edellisen hallituksen päätökset olivatkin hyviä. Niihin eivät olleet persut myötävaikuttamassa, vaan kitisivät niistä ja siksi ne ovat loistavia päätöksiä eikä tätä köyhien kuristamista yms mitä persulandiassa harrastetaan.

        Persut ovat osoittautuneet suurimmaksi valehtelijoiksi mitä politiikassa koskaan ollut. Siksi ei ole kovin kunniakasta olla nykyisin persu. Se hävettävän säälittävää.

        Kun SMP:n Urpo Leppänen lupaisi poistaa työttömyyden kuudessa kuukaudessa, hän sentään yritti saavuttaa tavoitteen eikä tehnyt päätöksiä jotka lisäsivät työllisyyttä. Hän ei kääntänyt takkiaan, vaan tavoite oli vain mahdoton.

        Persut taasen toimivat nyt hallituksessa kaikkia vaalilupauksiaan vastaan. Edes mitään yritystä ei ole täyttää vaalilupauksia. Siksi jokainen itseään kunnioittava persu loikkaa nyt muihin puolueisiin tai lähtee Paavo Väyrysen kelkkaan. Mitään kauheampaa kuin mitä persuilu siitä ei voi seurata.


    • 3659874

      Ja vasurit itkee vieläkin kun kannatusta ei tule ....uiuiui.Haukutaan sitten muita senkin edestä.

      • vernergallpis

        Ja persuilla gallupit huutaa hoosiannaa....

        Hyvin paljon mahdollista että kansa tajuaa heidän kusetuksensa. Eivät kaikki kuulapäät voi olla niin tyhmiä etteivät tajua että heitä kohdannut maailmanhistorian suurin poliittinen kusetus.

        Kyllä sieltä lähtee väkeä sekä Paavo Väyrysen kelkkaan, kepuun, demareihin sekä kaikkialle muualle vaikka yhdellä kuulapäällä olisikin persupäähänpinttymä.

        Politiikka on kuitenkin demokratiaa onneksi ja juuri siksi persujen taru on luettu vaikka joku epätoivoinen kuulapää jotain muuta kuvittelee.

        Ei persuja tarvitse kenenkään edes haukkua eikä olla terävää oppositio politiikkaa kun gallupit kyykkää. He tekevät sen kaiken aivan itse ja omilla ansioillaan.


    • 65987445

      Ikävää että pesut meni perseelleen, kuinkahan monta vasuria loikkasi puolueeseen ja tulos on nähtävissä? Mitään puoluetta ei kyllä ole moitittu kuten persuja, osin aiheesstakin, välillä tuntuu että kaivamalla kaivetaan mitä vaan aihetta mollata. Jokaisesta puolueesta saataisiin samat jutut aikaseksi jos vaan annettaisiin tulla ilmi?

      • pahasointi

        Persujen tuhoon ja häpeään ei ole syyllinen mikään juttu, paljastus tai julkinen rienaus, vaan yksi mies ja hänen hallitusneuvottelunsa. Vaaleihin asti persujen meno oli yhtä tähdenlentoa kun huudettiin että rajat kii, Kreikan tukeminen täytyy loppua kun apua tarvitaan omassa maassa ja tuntui siltä että huutoon vastataan.

        Kun isä Timo sitten pääsi herrojen kanssa samaan pöytään, niin ainut kortti pöydässä oli se, että sai säädettyä oman lain jolla puoluetuki virtaa säätiöön vaikka puolue hajoaa. Ja kyllähän fanaattisetkin kuulapäät siitä suuttuvat kun väkeä lappaa tänne samaan aikaan ovista ja ikkunoista sekä rahan lapiointi Kreikkaan vain kiihtyy.

        Kyllä persut ovat aivan itse häpäisseet itsensä sekä sellaisina esiintyvät. Heissä ei ole kuin kusettajia tai kusetetuksi tulleita. Eikä sen aikaansaamiseen ole tarvittu yhtään ulkopuolisia voimia.


    • 2658777

      Lappaahan sitä väkeä muihinkin maihin, yhtälailla niiden maiden budjettia pakolaiset rasittaa. Miksi ihmeessä kukaan ei ala "rauhaa rakentaa" näissä maissa? Onko sekin persujen vika? Ja onhan lehtitietojen mukaan suonenjokikin saanut yli miljoonan, kysymys kuuluu miten paljon näistä rahoista jää suonenjoelle.
      Persut oli ja meni ja olkoot muut tyytyväisiä. Toivottavasti saadaan tilalle joku järkevä oikea puolue joka todella pitää köuhien puolta, niitähän tällä menolla tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe