khanbulls kenneli

kermamunkki

Olen kiinnostunut saksanpaimenkoirasta ja tälle kennelille olisi tulossa kesällä pentue. En rotua vielä niin hyvin tunne, mutta pisti silmään että tällä kennelillä ei ole kuin pari näyttelykäyntiä ja muuta virallista tekemistä ei näy. Onko tämä normaalia rodun parissa? :) ja minkälainen tämä kenneli on muuten, onko hyvä vai ei niin hyvä? Olisi kiva kuulla miten kunnon harrastajat ovat mieltäneet tämän kennelin, kannattaako heidän puoleen kääntyä?

53

4399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lovegsde

      Terveyden osalta näyttää lupaavalta. Luonne merkitsee myös jonka näkeekin vasta paikanpäällä. Sanoisin että vieraile kasvattajien luona sekä seuraa nyt kevään mittaan jalostustietokantaa miten eri kasvattajat ovat aktiivisia terveystuloksien osalta plussana luonnetestaukset kanssa! :)

      • Anonyymi

        Kun täällä palstalla kysyt hyviä sakemannien kasvattajista, kaikki rodun kasvattaja haukutaan.
        Itse en rodun tilaa tunne, mutta kovin ristiriitaista porukkaa tuntuu olevan.
        Suosittelen ottamaan yhteyttä Sissinheimon keneliin. Heillä on tietoa rodusta. Itse kennelin omistaja Sirpa Pellikka työskenteli Kennelliitossa pitkään...
        '


    • Seuraaja

      Pentutehdas, ei mitään muuta. Koirat lähtee tontilta heti, kun niitä ei voi jalostukseen käyttää. Koirat eivät elä perheen keskellä sisällä vaan ulkona ja pennutkin kennel rakennuksessa. Ei hyvä ei .

      • Tiedänkys.kasvattajan

        No ei kyllä ole pentutehtailija! Kannattaa ottaa asioista ensin selvää,ennekuin rupeaa pitkin nettiä huuteleen ihan mitä sattuu!


      • Nooran

        Koirat elävät pienissä tarhoissa ja kennelrakennuksessa


      • Anonyymi
        Nooran kirjoitti:

        Koirat elävät pienissä tarhoissa ja kennelrakennuksessa

        Koirilla on paaaaaaljon suuremmat tarhat kun mitä edes tarvitsisi olla


    • 986549865498654

      Voi heleveddddi sentään, sillä ei ole mitään merkitystä elääkö koirat asunnossa vai tarhassa, olennaista on se, että mitä koirien kanssa tehdään. Pakko oikoa myös tätä yleistä isoa ajatteluvirhettä, koiran terveyteen, meriitteihin jne. vaikuttaa isommaksi osaksi koti missä koira kasvaa, ei kasvattaja. On kai ihan normaalia toimintaa kasvattajalta se, että koirat jotka ovat jalostuskelpoisia ovat häntä kiinnostavia.

      • otss

        heidän kennel sivuilla kyllä lukee ei tooistaiseksi pentuja tulossa.....


      • minelan

        Olen kanssasi siitä erimieltä, että, sanot, koirien menestykseen vaikuttavat enemmän kotioot, kuin geenit.
        Minusta molemmilla on yhtä suuri merkitys. Toisekseen kakkosen koira voi olla erinomainen periyttäjä, vaikka itse ei olisikaan mikään tähti, samoin on päinvastoin.
        Itselläni oli kerran kkk-mäyräkoirapentue, joiden emä ei ollut todellakaan ollut mikään huippu, mutta jalostustietokannasta voi lukea, mitä se periytti. Pennuista kasvoi huippukoiria esim. Minelan Gisella. Menestys on jatkumo ja siirtynyt myös näiden koirien jälkeläisiin.


    • Turhaa läpinää..Jos haluu Sakun, niin ottaa Sakun.. Jos oot sen vieressä ekat kuuskuukautta, niin se on Sun koira...

    • kasvatustieteilijä

      Pennun kasvuolosuhteet merkitsevät HYVIN PALJON eli se kuinka pentuja kohdellaan luovutusikään asti. Mikäli kasvattaja on mokannut, saa tuleva omistaja korjailla virheitä viikkoja jos ei kuukausia. Tämä on fakta. Esimerkki tulossa.

      • eirasismille

        Mitä pidempään pentu kasvaa omassa laumassaan siis pentulaumassaan sen parempi koira siitä tulee. Liian aikaisten vieroitetut ja huonoihin koteihin joutuneet pennut ovat ongelmia.


    • isotumma

      Voi että tämä saku porukka on sopuisaa sakkia... ;D
      Elä kysele,osta, se on onnen kauppaa,mutta kun käyt kasvattajilla ITSE ei tarvi kysellä ,näet paikan päällä mitä siellä on! Ja haluatko pennun vai et siitä kennelistä.

    • hfdskjaöhfök

      ITSE olen käynyt. Ja tulen edelleenkin ITSE käymään.

    • rahastus

      En suosittele, Oulun alueelta löytyy paljon parempia vaihtoehtoja. Terveys näilläkin toki on tutkittu, niin kuin pitää rekatuilla sakuilla ollakin, mutta ei mitään tuloksia mistään. Pentuja tulee heti, kun mahdollista teettää. Kennelin pentuemäärät ei vielä pahalta näytä, kun koiria on vähän ja osa nuoria, mutta koiramäärään nähden viime aikojen pennutustahti kova ja ilman niitä tuloksia. Rahako se ratkaisee?

      • noei

        oo kyl montaa tutkittu: Lonkat/kyynäreet: vain 12 pentua 30:nestä on kuvattu. Snoit,että ei mitään tuloksia mistään. 4 on tulos näyttelystä. Vaikka taisit tarkoittaa muita tuloksia,kuin näyttely


      • nakitjamuusi55555

        Kasvattajahan ei tee tuloksia koirille, korkeintaan yhdelle per pentua, pennunostajat eivät viitsi kouluttaa koiriaan.


      • kyllämä
        nakitjamuusi55555 kirjoitti:

        Kasvattajahan ei tee tuloksia koirille, korkeintaan yhdelle per pentua, pennunostajat eivät viitsi kouluttaa koiriaan.

        sen tiedän,että tulokset tekee pennunomistajat,ei kasvattaja


      • hattarakone

        Nyt kun tarkemmin kennelin kasvatustoimintaa (kaikissa roduissa) katsoo ylipäätään, niin tottatosiaan näyttelyissä käydään ja minkään muun harrastuksen osalta ei ole mitään mustaa valkoisella, vaikka muuttien kanssa harrastetaan rekihommia ja kotisivuillakin annetaan ymmärtää että näyttelyt eivät ole ihan arvossaan mutta samalla mainostetaan saavutettuja näyttelytitteleitä. Ja äkkivilkaisulla vähän katteettomastikin, kun ei tuolla juuri mitään "useita inttejä ja maailmanvoittajia ole" (tai sitten stalkkasin huonosti). Onko yhdelläkään edes luonnetestitulosta? Ja tuo rotukirjokin on minun mielestäni pelkkä miinus, millainen guru saa olla että on kaikista roduista niin perillä että voi kasvattajaksi ryhtyä?


    • mikkelistä_terve

      Hieno kirjoitus siulta.

    • Hölmöyttä

      Hmmm...se on kummallista että ihmiset ovat tietoisia kenneleistä jos eivät ole käyneet paikan päällä?!

      He ovat kasvattaneet eri rotuja kyllä ja menestystähän heillä on aiemmista roduista(Thai ja Enkku), jos viitsii asioihin ensin perehtyä ja lukea. Sakut on nyt päärotu ja Tsekki rinnalla pienimuotoisesti, näin olen jutellut. Malamuuttien kanssa ollut huonoa tuuria...
      Ovat vastuuntuntoisia ihmisiä, veronmaksajia ja hoitavat koiransa hyvin! Ja kyllähän heillä koirat ihmistenkin kanssa ovat! Koiratuntemus on mielestäni erinomainen, osaavat neuvoa! Eikä tosiaan kasvattaja tee niitä tuloksia; ensin kaiketi pitää olla kunnossa terveys ja luonne ja heidän koirilla in kumpikin erinomaista!

      Sitten kysymys, moniko on tietoisia isommista kenneleistä? Kaikilla tunnetuimnilla ei ole edes puhtaat jauhot pussissa. Ei heilläkään elä kaikki 20 koiraa (esimerkki) sisällä yhtä aikaa!!! Vai elääkö?? Kaikki isommat kennelit ei edes pentutarkasta pentueita ja tämä on fakta!
      Nämä, siis Khanbull's hoitavat asiat niin kuin pitääkin, myös pennut on aina hyväkuntoisia ja reippaita!

      Kannnattaa miettiä ennen kuin puhuu...
      Yhteydenottoa vaikka puh.ensin ja käynti paikanpäällä!!! Tympeää tuollainen mustamaalaamunen!!! Itse en koskaan muodosta mielipidettä puheiden perusteella, vaikka olisi indokiinalainen, vaan tutustun ensin!

      • Tanja-Maria

        Mistähän päättelet että siellä ei olisi ihmiset käyneet? Minä olen käynyt, enkä todellaakaan ottaisi koiraa tuolta. Kyllähän ne puhua osaavat, tai lähinnä tämä rouva (mies on sentään tolkun tyyppi), mutta onko niissä puheissa perää se onkin sitten toinen juttu. Ja mikäs homma tuo on että enkuilla on "alkuperän muutos"? Voi halleluujaa, tajuaako tämä täti edes mitä alkuperä tarkoittaa? Miten he lopettavat näiden rotujen kasvatuksen jos kerran niin menestynitä kasvatustyötä ovat saaneet aikaan? No, kyllä ne kohta alkavat sitä kelpietäkin pennuttamaan ja malamuutit vaipuvat unholaan, ei taida yksikään koira heillä eläkeikään ehtiä. Kertakäyttökulttuuria, ja ihan omin silmin nähty paikanpäällä.


      • Naapuristapäivää

        Juuri näin.

        Siellä ei todellakaan koira pysy, jossei sitä voi pennuttaa. Tämä on nähty useamman koiran kohdalla.
        Lisäksi kasvattaja itse on sanonut, että tämä on heidän liiketoimintaa. Rotukirjo laaja eikä tässä tapauksessa ainakaan hyvä juttu.
        Koiria ei kouluteta, edes BH:ta ei yhdelläkään omalla koirallaan ole tehty. Miten sellainen kasvattaja voi oikeasti auttaa ja opastaa pennun ostajia?

        Ja tiedän kasvattajan, hyvin tiedänkin. Onnea muuten sen paperittoman mustan kanssa ;)


      • ex-kasvatinomistaja

        Minulle vinkattiin tästä keskustelusta ja nyt täytyy todeta, että minä olen valitettavasti mennyt tukemaan heidän "kasvatusta" ostamalla heiltä koiran. Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista heiltä kyllä saa, mutta kyllä ne luvatut 101% tuet häviää kyllä kuin pieru saharaan kun se tarve tulisi. Selän takana on haukuttu minulle muita kasvatinomistajia, joten en usko ettenkö minäkin tälläistä kohtelua saisi. Paperittomia heillä on ollut aikaisemminkin, ja jopa yksi paperiton pentuekin vaikka toisin väittävätkin että rekisteröivät kaikki pentunsa. Sekä lukuisia muitakin valheita tältä "rehellisyys maan perii"-Saaralta, viitaten mihin näitä koiria on kadonnut. En tiedä mikä tämä paperiton musta on, mutta kerran laskin huvikseni kuinka monta koiraa heidän kauttaan on kiertänyt niin olihan se ihan jäätävä määrä. Ja tuokin totta, ettei niitä koiria juuri koulutella, siellä ne kuseksii kennelrakennuksessa kunnes lasketaan tarhoihin. Älä aloittaja tähän kenneliin haksahda.


    • Hölmöyttä

      Jahhas, ylempi vastaaja on näitä sarjassamme "tietämätön paskanpuhuja jolla ei ole omaa elämää"
      , jotenka minä en vaivaudu kirjoittamaan kuin kerran ja keskustelu (jos tätä voi nyt siksi kutsua) jää osaltani sitten tähän.
      Miksi sinua kiinnostaa etteivät kasvata esim.enkkuja enään-keneltä se on pois?! Tuskin se Sinun harrastustasi haittaa millään tavalla! Jokaisella on omat syynsä mitä kasvattaa ja miksi, ne ei taas muille kuulu mielestäni. Mitä sitten jis kasvattaisivat myös kelpieitä? Ei se Sinulle kuulu millään tavalla! Heillä on kuitenkin AINA terveystutkitut hyvät vanhemnat valittuina. Käytäkää ylimääräinen aikanne (kun sitä näkyy olevan) nyt hyvät ihmiset vaikka oikeasti niihin jotka tekee paperittomia pentueita joka juoksuista! Kukin kasvattaa ja harrastaa miten haluaa ja jos tekee sen hyvin ja maailmaan syntyy terveitä ja tervepäisiä pentuja niin OK! Mikset esim.paheksu vaikkapa joitain Suomalaisia ukomuototuomareita, eläinlääkäreitä joilla on tai on ollut useita eri rotuja kasvatettavana ja näitä on paljon?!
      Ja miksi ei myisi/antaisi sellaista koiraa pois josta ei ole jalistukseen? Sittenhän KAIKILLA muillakin (sadoilla, tuhansilla) kasvattajilla olisi nurkat täysi koiria, eikä olisi resusrsseja pitää ihan jalostusyksilöitä kotona! Mieti nyt vähän itsekin ;-)

    • Hölmöyttä

      Jäi äskeisestä pois...pitääpä hihkaista Saaralle tästä ketjusta, vaikka epäilen että viittaa kintaalla :-D Ja edelliselle sen verran että kirj.perusteella et ole heillä käynyt...voisithan kirjoittaa sitten ihan omalla nimelläsi?

      Ei muuta kuin Saaraan yhteyttä ja käymään paikan päällä :-)

      The End

      • Tanja-Maria

        Minulleko tuo ylempi oli? Kyllä tämä minun oma nimeni on vaikkakaan ei etunimi. Ja aika säälittävää huudella "oman nimen" perään jos itse kätkeytyy nimimerkin suojiin. Se, että olen tuolla paikanpäällä käynyt ja heidän kanssaan jutellut ei tarkoita ettäkö olisin samaa mieltä heidän toiminnan hyvyydestä. Saaralle saa toki mainita tästä, ja hän viittaa tälle kintaalla koska onhan hällä nyt elämä sitä kotiäidin arkea pyörittäessä (tällä en viittaa siihen että ylenkatsoisin kotiäitiyttä vaan sitä että Saara itse on monessa yhteydessä tuonut esiin ns. kilpailevien kasvattajien elämän puutetta, kun ei ole lapsia). Kaikki ei ole ihan niin pumpulinpehmeää, kuin hän itse antaa ymmärtää. Pahansuopa ihminen kulissien takana.


    • Kuukkelikuu00

      Juu tittelit ei tee kasvattajaa mutta kyllä mää en yhtään inttivalioo tuolla kasvateissa nähnyt. o.O

    • jotainfaktoja
      • Kittiechihu3

        Kiitos tuo oli hyvää tietoa.


    • Hölmöyttä2

      Entäs ulkomailla olevat? Unohdatte viennit kun tuijjotatte vain suomessa olevia koiria ;-)

    • Pullakka

      En tiedä. Käyttökoiria, mutta ei mitään tuloksia. Ehkä jättäisin välistä, sillä kasvattajalla ei ole näyttöä tarjota koirien harrastusominaisuuksista.

      • pentujasiellätäällä

        Ja nyt juuri 3v täyttäneelle nartulle kaavaillaan jo toista pentuetta???


      • Hahah1

        No nyt kosahtikin kakkaa kämmenelle, aika näyttää onko taas rodussa vikaa (näinhän ne rotujen vaihtamiset on ennenkin perusteltu) vai vieläkö kasvatus jatkuu saksanpaimenten kanssa. Nyt olisi kyllä helppo siirtyä kelpieen ja kadottaa nuo vuotiaat kaikessa hiljaisuudessa.


      • Kyllästynytvehkeilyyn12
        Hahah1 kirjoitti:

        No nyt kosahtikin kakkaa kämmenelle, aika näyttää onko taas rodussa vikaa (näinhän ne rotujen vaihtamiset on ennenkin perusteltu) vai vieläkö kasvatus jatkuu saksanpaimenten kanssa. Nyt olisi kyllä helppo siirtyä kelpieen ja kadottaa nuo vuotiaat kaikessa hiljaisuudessa.

        Mitä tarkoitat?


      • Koiranet

        No tämä jalostusnarttu on nyt lopetettu ja emänsäkin. Mielenkiintoinen lopetussyy emällä joka ei ollu vielä edes anha.


      • lopunalku
        Koiranet kirjoitti:

        No tämä jalostusnarttu on nyt lopetettu ja emänsäkin. Mielenkiintoinen lopetussyy emällä joka ei ollu vielä edes anha.

        Ja nyt lähtenyt pari muutakin narttua pois...vielä on 1 jäljellä


      • Huutelijoille

        Ootta te kyllä aika ilkeitä. Tiedättekö edes, mitä asioiden taustalla on? Niinpä niin.


      • Koiranet

        ^Myönnän että en suhtaudu suopeasti tuohon touhuun. En väitä että heidän koiranpitonsa ei täyttäisi lain puitteita mutta yhtälailla koirankierrättäjiä he ovat, olkoonkin NYT syy hankkiutua noista eroon.


      • ei_pentua
        lopunalku kirjoitti:

        Ja nyt lähtenyt pari muutakin narttua pois...vielä on 1 jäljellä

        Enää yksi jäljellä ja pian kai sekin lähtee.Taitaa rodunvaihto olla taas ajankohtainen,siltä vaikuttaa.Ei säväytä kasvattaja-en ottaisi koiraa tuolta.


      • Anonyymi
        Hahah1 kirjoitti:

        No nyt kosahtikin kakkaa kämmenelle, aika näyttää onko taas rodussa vikaa (näinhän ne rotujen vaihtamiset on ennenkin perusteltu) vai vieläkö kasvatus jatkuu saksanpaimenten kanssa. Nyt olisi kyllä helppo siirtyä kelpieen ja kadottaa nuo vuotiaat kaikessa hiljaisuudessa.

        Ja nyt taitaa tulla vuoroon bernhardinkoira???


      • Anonyymi
        Huutelijoille kirjoitti:

        Ootta te kyllä aika ilkeitä. Tiedättekö edes, mitä asioiden taustalla on? Niinpä niin.

        Tosi kurjaa lukee näitä. Oon siis Saaran nuorin lapsi, kiva tietää että meillä tämmönen maine on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt taitaa tulla vuoroon bernhardinkoira???

        Niin taitaa,vaik toinen on jo lähteny,oli vissiin luonteessa jotain,bernhardinkoiralla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi kurjaa lukee näitä. Oon siis Saaran nuorin lapsi, kiva tietää että meillä tämmönen maine on.

        Arvaan kyllä, että on kurjaa. Kurjaa on myös se kohtelu mitä minä olen saanut hänen puolestaan - sinä et ole siihen syyllinen vaan olet mukava poika. Kuten kaikki sisaruksesikin. Jos äitisi haluaa pitää koiria tuotantoeläiminä niin kritiikki kohdistuu ainoastaan häneen. Hän voisi harkita töihin menemistä, jos haluaa rahaa tehdä.


    • Kyllästynytvehkeilyyn

      Kyseisessä kennelissä EN ole vieraillut, ENKÄ tunne kasvattajia irl, mutta nähnyt jotain videoita pennuista. Pikkuruiset pennut ilmeisesti asustelleet jossain ulkorakennuksessa, koska videon kuvaaja palluutteli pentuja toppavarustukset päällä. Hieman aiheutti ihmetystä, mutta kukin tyylillään. :/

      • Ikävä on Saimia. Sipoon "karhukorven kennel" jos oikein muistan ja vuosi oli alle 1970.

        Saimi oli asiansa tunteva nainen. Eka saku ostettiin sieltä, koira välikuvattiin heidän maksamanaan 7 kk iässä mutta kuitenkin hieman yli neljän vuoden iässä meni jalat alta ja todettiin III: asteen lonkkavika. Koira leikattiin välittömästi ja pärjäsi elämänsä loppuun asti hyvin.

        Saatiin korvauksena täysin musta sakunpentu joka myös otettiin. Minulla oli itselläni yksi lapsi vaunuissa, hoitolapsia (jo pieniä käveleviä) 2 ja "vanha" koiramme Laxa se uusi pieni pentu.

        Pentu istui useimmiten vaunujen takapäässä ja lapset ja vanha koira kulkivat vierellämme.

        Käytiin kaupat (aina toinen ihminen jolla omat lapset) mukana ja vahdittiin toistemme lapsia ja koiria.

        Nyt ihmettelen miten pystyin siihen. Hyvin. Silloin. Nuorena jaksaa.
        Loppujen lopuksi vein pienen mustan koiran takaisin kenneliin koska se oli selvästi liikaa. Itkien.
        En olisi halunnut luopua mutta elämän realiteetit tulivat eteen.

        Kävimme senkin jälkeen kyläilemässä ko. kennelissä vaikka emme olleet aikeissa ostaa mitään.
        Myöhemmin Saimilla oli myös laivakoiria.

        Kävin Saimin kanssa näyttelyissä tämän meidän entisen mustan kanssa useammankin kerran. Se pärjäsi hienosti.

        Ennen meidän Laxaa he toivat saksasta koiran nimeltään Messersmith, en tiedä onko se oikein kirjoitettu. Hää oli meidän Laxan isä.

        Siinä oli kennel joka ainakaan meidän kohdallamme koskaan pettänyt. ystävyys Saimin kanssa säilyi hänen sairastumiseensa ja kuolemaansa asti.


      • minelan
        160653 kirjoitti:

        Ikävä on Saimia. Sipoon "karhukorven kennel" jos oikein muistan ja vuosi oli alle 1970.

        Saimi oli asiansa tunteva nainen. Eka saku ostettiin sieltä, koira välikuvattiin heidän maksamanaan 7 kk iässä mutta kuitenkin hieman yli neljän vuoden iässä meni jalat alta ja todettiin III: asteen lonkkavika. Koira leikattiin välittömästi ja pärjäsi elämänsä loppuun asti hyvin.

        Saatiin korvauksena täysin musta sakunpentu joka myös otettiin. Minulla oli itselläni yksi lapsi vaunuissa, hoitolapsia (jo pieniä käveleviä) 2 ja "vanha" koiramme Laxa se uusi pieni pentu.

        Pentu istui useimmiten vaunujen takapäässä ja lapset ja vanha koira kulkivat vierellämme.

        Käytiin kaupat (aina toinen ihminen jolla omat lapset) mukana ja vahdittiin toistemme lapsia ja koiria.

        Nyt ihmettelen miten pystyin siihen. Hyvin. Silloin. Nuorena jaksaa.
        Loppujen lopuksi vein pienen mustan koiran takaisin kenneliin koska se oli selvästi liikaa. Itkien.
        En olisi halunnut luopua mutta elämän realiteetit tulivat eteen.

        Kävimme senkin jälkeen kyläilemässä ko. kennelissä vaikka emme olleet aikeissa ostaa mitään.
        Myöhemmin Saimilla oli myös laivakoiria.

        Kävin Saimin kanssa näyttelyissä tämän meidän entisen mustan kanssa useammankin kerran. Se pärjäsi hienosti.

        Ennen meidän Laxaa he toivat saksasta koiran nimeltään Messersmith, en tiedä onko se oikein kirjoitettu. Hää oli meidän Laxan isä.

        Siinä oli kennel joka ainakaan meidän kohdallamme koskaan pettänyt. ystävyys Saimin kanssa säilyi hänen sairastumiseensa ja kuolemaansa asti.

        Moni jäi ikävöimään Saimia. Saimi oli todella mukava, muta puhui suoraan. Tiesi kaiken saksanpaimenkoirista.


    • minelan

      Tällä palstalla kateelliset ihmiset haukkuvat jokaikisen sakukasvattaajan. Ota siitä nyt selvää sitten.
      Tunnetteko Saimi Kärkkäisen tai Sissinheimon kasvatustyön. Niistä polveutuvia koiria kannattaa etsiä.

    • minelan

      nm. 16.06.53

      Näyttää todennäköiseltä, että olemme tavanneet joskus. Saimi oli usein paikalla, kun koulutin suursnautseri Astaa.

    • Anonyymi

      Pennut elää kennelrakennuksessa. Kasvattaja ei harrasta mitään, ei osaa neuvoa koulutuksessa. Saksanpaimenkoira on käyttökoirarotu, näyttelyt ei ole harrastamista. Vuokrasi tutulta jalostusuroksen viikoksi. Palauttaessa selässä oli hoitamaton iso haava ja ääni käheänä. Ei jatkoon, pentutehtailija jolle koirat on rahantekokoneita.

      • Anonyymi

        Mikä rotu oli, joka ollut "vuokralla"???


    • Anonyymi

      Sisäsiittoisia niinkuin suurin osa suomessa. Pentutehtaita.

    • Anonyymi

      Vanha aloitus mutta.. nythän heillä on ollut hyvää terveyttä saksanpaimenkoirien kanssa useassa pentueessa. Paljon terveystutkittuja ja terveitä koiria.

      Ei mitään harrastustykkejä, mutta suurin osa saksanpaimenista on kotikoiria ja ei edes tarvi sen kummempia ominaisuuksia.

      Koirat asuu pääasiassa kenneltiloissa, niitä lenkitetään aktiivisesti ja huolletaan. Ja totutetaan myös sisätiloihin, sekä pennut että aikuiset.

      Ainoa miinus mitä olen itse kuullut on nöyrä ja pehmeä luonne, joka ei ehkä saksanpaimenkoiralle ominaisin mutta ei ole ainoa geelejä kasvattava jonka koirilla ei juuri harrastusominaisuuksia ole.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe