Kurinpitoa !

olettevirus

Olen 24 vuotias mies ja minusta tulee isä syksyn aikoihin.Minä tulen kasvattamaan lapsen vanhan ajan tyylillä,mutta en liian rajusti.Te ette voi sanoa siihen mitään ja ettekä voi asialle mitään.

Jos lapsi ei syö ruokaa niin sitten on varmaan mukavaa istua koko ilta ruokapöydässä,aivan varmana tästäkin joku kukkahattu huora ilmoittaisi sossuile.

Jos lapsen vien jäähylle pariksi minuutiksi niin lapsi ei traumatisoidu siitä.Aivan varmasti kukkahattu huora keksii siitäkin ilmoittaa sossulle.

Jos menemme syömään perheen kesken illallista jonnekkin ulos niin vittu varmasti otan yhden oluen.Ja ainiin joo sehän on "ryyppäämistä" tai niinhän nämä kukkahattu huorat väittävät.

Vittu te kukkahatut olette paskaa!!! haistakaa pitkä vittu !!!!! vitun vammaset saatana !!! luulette vittu olevanne niin parempia ihmiset kun muut !!!

11

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ubsunur

      No eihän tuo ole mikään vanhan ajan tyyli eikä mikään älytön kuri, vaan juurikin se hyvä, jolla lapsistas kasvaa hyviä ihmisiä. Muistat vaan päälle että jos kakaroillas on joskus oikeesti ongelmia niin ole tukena.

    • eimulkku

      Mitä sinulla on vittua vastaan? Onko jokin vittu tuottanut sinulle suuren pettymyksen, kun puhut vitusta noin vihamieliseen sävyyn? Pianhan saat jopa lapsen vitun kautta, olisit siis kiitollinen vitulle, etkä puhuisi siitä noin epäkunnioittavasti. Ehkä jopa voisit laittaa jokaisen vittu-sanan tilalle kyrvän, kas näin:

      Kyrpä te kukkahatut olette paskaa!!! haistakaa pitkä kyrpä !!!!! Kyrvän vammaset saatana !!! luulette kyrpä olevanne niin parempia ihmiset kun muut !!!

    • fantasiaasiis

      Kasvatusmenetelmiäsi en kommentoi, mutta kirjoitustyylisi kertoo epävakaasta ja aggressiivisesta persoonallisuudesta.

      Lapset viihtyvät vakaassa ja turvallisessa ilmapiirissä. Pystytkö takaamaan omalle lapsellesi sen? Vai kantsisko mennä terapeutin juttusille hyvissä ajoin ennen lapsen syntyä? Vai haluatko siirtää omat traumasi lapsellesi?

      Oikeasti en edes usko, että olet tulossa isäksi. En usko, että noin aggressiivinen mies on saanut ketään naista siihen hommaan.

      • kukkahattukoOlet

        En ole agressiivinen kiroilen vain aika paljon.Odotan innolla lapsen syntymää,sehän on tosi agressiivista?


      • Fantasiaasiis

        Kiva kuulla, että odotat lapsesi syntymää, on hyvä, että lapsi on toivottu. Taidat olla oikeasti tulossa isäksi. Ja kyllä lapsen kanssa eläminen kasvattaa nuorta miestä oikeaan suuntaan. Ja on ihan hyvä, että mietit jo kasvatusasioita.

        Minusta kasvatuksessa kannattaa miettiä, miten haluaisi itseään kohdeltavan, jos olisi itse lapsi. Pöydän ääressä istuttaminen eii kuulosta toimivalta, vaan synnyttää lisää konfliktia. Paremmalta kuulosti yllä ollut ehdotus, että laittaa lapsen leikkimään ja seuraavan kerran saa ruokaa sitten seuraavalla aterialla.

        Mutta sulla on muutama kakkapyllyn pesu ja yöherääminenkin edessä ennen kuin lapsi edes osaa istua pöydän ääressä.

        Tsemppiä sinulle vaan! (Muuten, haluatko että lapsesi oppii kiroilemaan samalla tavalla kuin sinä? Jos et, niin ehkä kannattaa opetella uusi tyyli puhua..)


    • ruusuhattutäti

      No se on hyvä et kosto elää, omat kovat lapsuusajan traumat on hyvä siirtää eteenpäin, saa nekin möröt pois omasta sielusta. Hyvä!!! Näin voi alkaa elämään iloista elämöö kun kurmottaa lasta oikein olan takaa.
      Lapsethan on syyllisiä vanhempien kurjaan lapsuuteen.

      • Kukkahattuapinasinäolet

        Mitkä helvetin traumat? Jos lapsi ei syö ruokaa niin tottakai syö vain jälkiruoalla mahasi täyteen eiks niin?

        Jos lapsesi kiusaa jotain ja siitä turpaan niin sinä tietenkin paijaat lastasi ja syytät kaikesta lyöjää eiks niin ? Nykyajan kasvatuksen sais tunkea sinne missä aurinko ei paista.


    • ölöldkdsd

      Kielenkäyttösi suhteen vaikutat vähintäänkin epävakaalta... Kasvatustyylisi on suhteellisen normaali niiltä osin mitä tähän kirjoitat, mutta jos tulet tuollaista kielenkäyttöä jatkamaan, niin et ole valmis parisuhteeseen tai isäksi tai edes ystäväksi kenellekään.

      Siltä osin että jos lapsi ei syö ruokaansa, niin istuu sitten koko illan ruokapöydässä... En tiedä onko liian rankka rangaistus, mutta harvinaisen typerä. Jos lapsi pakotetaan syömään jotain vastentahtoisesti, niin siitä kehittyy niitä inhoja ruokaa kohtaan. Sen sijaan pitäisi napakasti todeta, että ole sitten ilman. Lapsi pois pöydästä touhuilemaan muita juttuja, ja syö sitten seuraavalla aterialla. Jälkiruokaa tai välipalaa ei tipu. Vai ajattelitko että mielummin pilaat omankin iltasi, kun lapsi ei syö aterialla lautastaan tyhjäksi? Ei meinaan lapsi siellä koko iltaa kiltisti ja hiljaa istu...

      Paljon sulla on vielä vanhemmuudestakin opittavaa, kun tällaiset esimerkit vain keksit. Usko pois, että ne paljon vaikeammat kasvatuskohdat ovat aivan erilaisia. ;)

    • hyväisäkö

      Voi kauheaa!! Tunsiko tuo tuleva "isä" mitään, tuota filmiä katsoessaan? Noinko pieniä ihmisiä kohdellaan? Kannattaisi kokeilla itseensä aina kaikki keinot, miltä esim. tuntuu syödä, jos ei ole nälkä eikä maistu! Tietääkö "onnellinen" äiti, miten tulet käyttämään vanhemman valtaa viattomaan lapseen?

    • ensinitsekäyttäytymään

      Oma kasvatuksesi ei taida olla ollut kummoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe