Kouluna kiinnostuneet erottelukyvyistä

Surunkyynelsiskot

Keskipohjanmaalehti on kyllä antanut kuvan tietynlaisesta, väkivaltaisuuden vastainen, ohjelmasta. Ei anteeksipyytämisen kultistanne!
Opetusmallina, sen kiinnostavuutena, palvelijaksi tekeminen ei ole ollenkaan laillinen, demokratia-mallina. Koska kivun poistottomuus lyhyt-hiuksisena miehenä, on myös yleis-sivistyksetön. Epätodellisuuden kuplan auktoriteettiharha ei tosiaan kuulu koulumaailmaan, lainkaan.
- Ei tämä ei satu.
Rokotteet eivät oikeuta koulunkäynti: aivojen tuhoamiseen pyrkiminen.
Miten olette loukanneet vankina pidon ohjelman käyttämisen oikeuttamiseen pyrkivästi?
Edes pari-suhderauha, malli koulu ei nykyään enää ole, psykiatria, mallinne takia.
Ja sen takia, aavikoittamista on sairaalloisena, auktoriteettiharha: uskonnollisuutena.
Uskonnollisuudesta sairasta, tekee, toisen ihmisen kehon olemuksen käyttö, sen oikeudettomuus, josta teille ehdotetaan koulu poistoa. Uskonnosta sairasta on myös laiminlyönnit kuten vapauden rakentumattomuus, miesvalta, tasapainottomuudesta.
Josta sisarus-suhteen halventamisen kielto, laiminlyönnit, ovat myös Science fiction-peräisesti kiellettyjä, tälle alueelle, erityisesti tuntemuksina ulkoinen naiseus, naisvalta sen yleistämiseen pyrkien, oikeuttamiseen, psykoosin harhassa, seuraillen.
Me emme ole uskonto, kristinusko-alue, ja emme pidä assosiaation tuottamisesta jatkuvasti, ohjelmaton. Kun olitte lähteneet tällä tavalla, sairaalloisuuteen, tavoite laiminlyönnit
- Mikä uskonto tämä on Sini, kysyi joku ulkopuolinen poliisista, jossa on assosiaation tuottaminen kielletty? Kristinusko, mutta tämä on yleinen mytologia minä tahansa uskontona flash-normi velvoite, ei kehon olemuksesta, ostamisen oikeuttamiseen pyrkivästi.
- Hän ei syyllisty, rikokseen humaaniton, syntyperä.
Koska teillä on järjestelmälliset laiminlyönnit, ihmis-arvotta ihmiskauppana tai soveltaen sitä eläinperäisen ihmis-arvon tukemisena, pitkä-aikaisesti tajuttomasti. Anteeksipyytämisen-kultti, ei sovellu auktoriteettiharha järjestelmän käyttämisen oikeuttamiseksi, kaupunki-alueelle lainkaan. Eli sellaista, ei ole toivottu, harjoittaa Suomena. Kysymyksessä oleva laajempi pyrkimys, pakanallisempaan palvomiseen miehisenä laiminlyöntinä, tai miesten tekemisen mielivalta, mielihyvä näkymättömyys erityisenä inhimillisyyden puuttumisesta, joka ei ole flash-normi pelkkä inhimillisyys. Ulkoisena, hypnoosina sen laiminlyönnit, ihmis-arvosta, eri arvoistamiseen pyrkimisestä, seurailamisen, ihanteena, sen oikeuttamiseksi, on kielto, Suomen laissa kipuna, sen aiheuttamisesta: eläinperäisesti, omaan etuun tavoittelu. Tähän ei ohjaa, sairaalahoito, lainkaan väkivaltaa oikeuttavasti: fasismina.
Siksi korkeakoulutettu, ei voi pyrkiä elämään, muiden ihmisten seurassa, tai avulla.
Pari-suhde, rauha, ulkoisten ominaisuuksien puuttumisena myös yleis-sivistyksellisesti, on sairaalloinen teko, muita kansoja vastaan, osallistumattomuus, väestönsuojelu-ohjelmaan, väestöntiheytenä sekavuus-tilapoistot, muita ihmisiä ajatellen.
Koska olette lisäksi soveltaneet, anteeksipyytämisen-kulttia laittomasti alueella, luonnon tasapainoa, ylikuormittaen, ette ole pulssi-impulssio-ohjelmien osin ajatellut niiden aiheuttavan kuolemaa. Jopa syrjinnästä, laiminlyönti velvoitteen: kokeminen esiintymiseen seuraillen. Tämä vanhanaikainen tapanne, on sairautta!
Ihmisten seurailun avulla, kokemanne väkivallan kohdistaminen on ainutlaatuista, ihmisen eri arvoistamisen tarvetta kokemalla ihmis-arvon alentamisen oikeutta, toiseen, kohdistaen.
- He eivät ole tältä alueelta.
Eristämisellä ihmisen, seurailun vietin, palvelijaksi tekemiseen, on moraaliton teko: luonnon tasapainon kunnioittamisen sijasta, myös näin nimekkeenä väkivaltaan.
Sen oikeutta, oikeutuksena ajattelematta kieltona, tällä alueella myös naista halventaen. Julkeava seurailun, ohjelmasta, ihmiseen kohdistaen haettu turvallisuus, on väkivalta-ihannoimista, vankina pitämiseen, edelleen murhaan.
Ei kansantalouttammekaan!
- Tänne on ulkoinen, jo valmis turvallisuudentunne, velvoitteena flash-normina, maapallollamme.
En ole vielä tottunut, tähän uudelleen organisointi-puoskaroinnista lastentarhan tilojen uudelleen järjestelystä, josta teillä ei ole oikeutta pitää perhettä, kouluakaan varten.
Miksi olette suojelleet heitä koti-rauhan häirintää käyttääksenne perhe-rauharikkomuksena?
Koska alueen uskonto: ei ole edes kristinusko: laiminlyönti velvoitteena!
Mytologia, on tosiaan, vastustaa laiminlyöntejä yleisesti arvomaailmoina, sekavuus-tilapoistoihin, ihmisen rauhan kunnoittamiseen, ja näin velvoite inhimillisyydeksi, ulkopuolisena ympäristönä* ei assosiaation tuoton-tilana, joka on läheisyydenkyky-este. Myös lukutaitoa, tuhoavasti, syrjinnästä..!

Ja montako näistä pahoinpitelyistä suoritatte kouluna, mieltymyksenä kehon olemuksen käyttöön vankina pitoon?
Ymmärrättekö kuinka vaarallista asiaa, olette suojelleet?
Koska työnä alueella, moraaliton, sisarus-suhteen halventaminen, sen oikeutta, pyytäen yleistämiseen.
Tämä ei auktorihallinto: oikeusjärjestelmä.

2

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PakkotyöstäPoistavaSisko

   Ulkopuolisen ympäristö, velvoite työhön
   työnä, assosiaation tuoton-tila

   Oikeusjärjestelmä: alue
   Te ette saa esiintyä.
   Rotuviha
   toisen ihmisen kehon olemuksella
   ja henkilösuojalla, esiintyminen
   esimerkiksi: yleiskunto-noston pyytämisen, oikeuttamiseen käyttö, vankina

   Miksi laiminlyötte, mielikuvituksettomuus, eristämisellä, perheeseen, sulkien?
   Ette saa lapsia: eläinperäisyys.
   Ette saa pitää lapsia: eläinperäisesti käsitellen arvottomasti ihmiseen.
   Ette saa pitää lapsia: osallistumattomuus, eläinperäisesti, ihmis-arvoa alentavasti.

   Ette saa pitää lapsia, toimien, eläinsuojelu-yhdistys, peräisesti: Perhe esittäen.
   Tapanne, on alle 4-vuotiaan, tasoinen, soveltuvuus..

   Tapanne, on alle, 4-vuotiaan tasoa, haittaava, tasoltaan soveltuvuuudeksi, ajateltuna

   Kyllä.
   En saa pitää assosiaation tuoton-tila koulu.
   Et saa pitää sisarus-suhteen halventaminen ulkoisten avioliittojen, puuttuminen.
   Et saa pitää sisarus-suhteen halventavalla, tavalla lasta pakkotyössä, vanki asemana.

   Että siksi Lepolaton!
   jossa ajattelitte, mennä nyt laitokseen, koulu flash-normittomasti, joka on kielto Suomen lakiin tulli, ja arvomaailmat, myös kirkko-klovnien käyttämistä, oikeutavasti

   Ei yleistämiseen, sisarus-suhteen halventamisen lapsen murhien käyttäminen, yleistämiseen, oikeutta pyytäen
   asuinalueella
   teidän tukemana.

   Lasta pidetään aina ulkopuolisen, ympäristön-velvoite ei siitä eristäminen, sulkeminen.
   Että ette saa pyytää pakkotyötä, yleiskunto-nostoksi, sen pyytämistä, oikeuttaen.
   Miksi he saavat seurailla, edelleen alueella?

   Tämä ei oikeuta, romani, rotuviha, ylläpitämiseen, viettinä, turvallisuushakuinen, palvoen
   Kyllä. Yleis-sivistyksen tila on: assosiaation laukaisu, tila ei ostettavissa, kehon olemus.
   Kehon ylävartalon, rintakehän osin: paranormaali ulkoinen: hetkellinen, ylirasite-tila, yleiskunnoton, myös sekavuus-tilapoistot, huomioita, etu: hypnoosi, ulkoinen
   Ei miesvalta.
   Ei, kun olette pitäneet häntä vankina, vanhustenhoito-työhön: Leveälestisyys.
   Krusifiksi-riiputtaminen: tajuttomuuden käyttö: päänsisäinen, ulkoinen, alhainen: sisimmätön
   Krusifiksi-riiputtaminen: omaan etuun tavoitteluun, rankaisuhakuisen omainen, oikeusjärjestelmä, käyttö, tajuttomuus, pitkä-aikainen tila, tunne-aukostomallittomuus, vietti esitellä, esiintyen: vahingoittaa, ei koske rotuviha-aietta
   Krusifiksi-riiputtaminen, lasta vapaudesta, eristäen, on lukutaidottomuus, ei työ, tai oikeus, koulu, pitkä-aikaisen tajuttomuuden-tilan, käytön johdosta, kipuna lapselle.
   Krusifiksi-riiputtaminen. osallistumattomuus, sen aiheuttamiseen vankina pitäen, pyrkien, kehon olemuksesta ostamiseen, pakkomielteisenä viettinä: sosiopaatti, ei ole rotuviha, aihe, oikeuttamaan poliisi- ja partio-toiminta, alistamiseen järkytys.
   Krusifiksi-riiputtaminen, koulun käyttöä, vankeinhoito-laitoksena soveltaen, ihmiseen, on pidetty kielteinä, flash-normi, ja flash-arvo puuttellisena, toisen ihmisen kehon olemukseen kohdistaminen esiintyen, seurailemisena, vankina
   Krusifiksi-riiputtaminen, lasten murhien käytön yhteydessä kipu kohdistamalla, eristämällä näin kehon olemusta osto-yrityksien kohteeksi tasapainottomuus, julkeava, julkinen ihmisen seurailu, kokemuksena, elämänarvotta, elämänkokemuksen rakentumattomuutena, elintilattomana, ihmis-vihana.
   Krusifiksiriiputtaminen soveltaminen, kehon olemuksen jalkojen käyttö, oikeuteen lapselta riisto-tyyppisesti, yleisesti, fantasiamaalimanaan omaan etuun tavoittelusta, ja näin naiseen kohdistuvasti, hänen elämäntilansa kaventamisena, ja näin, pakotteen oppisesti koskettelemalla soveltaminen: fasismi, sen täyttymys, käyttäminen, häneen, ilona tarjoamalla pakkotyöstä: uskontona, seurailemalla.

   Aiheuttamalla, näin moraalittomasti, julkisen etiikan opettamista, tukevasti, kehon olemuksesta ostamisen, oikeuttamisen, pyynnön täyttämisenä palvomisella, alueelle
   Aiheuttamalla, näin moraalisesti, julkisen etiikan opettamisen, tukemista, kehon olemuksesta, osto-yrityksiin, ihmis-arvottomuutena, pyrkien oman moraalin rakentamiseksi, toisen ihmisen kehon, olemuksen käyttämisenä, itseään varten, sen oikeutta kokien

   Että näin on leveälestisyys, kielletty valintana, heille...
   Että näin on pakote, hänen alistaminen, sisarus-suhteen halventamisen, kielto, laiminlyönti, yleistämiseen, ulkopuolinen, myös tätä oikeusjärjestelmää koskevasti
   vastuuna, toisesta ihmisestä, ja hyvinvointi, ei sen pakeneminen turvallisuushakuisuus, ja palvominen

   Oletteko te käyneet äskettäin Sinillä, työssä..? '
   Oletteko te fasismin, leveälestisyys?
   Oletteko te fasismin, mielivalta, täyttymyksenne: naamio-rotuvihanne, yleis-sivistyksetön?
   Te ette voi johtaa hallintona, koulu.

   Ulkopuolinen nainen kaupunkilainen
   - Se pyysi anteeksi ja lähti, menemään äsken.
   Ulkopuolinen kaupunkilainen, nainen
   - Se pyysi, äskettäin ammattina, opettamisella mielestään anteeksi, poliisinlapsena, teidän alueeltanne, tekemäänsä lapsen murha, sarjaa, järkyttämään väestöä: rotuvihanaan.

   Että ei V-niminen, kaksois-etunimi, isä
   fysiologisetta, kehon o*

  • PaganLordWorldnon

   Fysiologisetta, kehon olemuksetta nukke, kielto opettamiseen

   Että se vaimon, vaihtokin.
   Että ette te saa olla lapsen kanssa.

   Tämä se oli se juttu.
   V-M: etuniminen mies
   - Minä en jaksa opettaa tässä koulussa, kun se on kiellossa.
   Se on ihan totta, kielletty: hypnoosittomana, pari-suhdeväkivaltana.
   Te olette aivan kauhean törkeästi, toimineet.

   Kommentit: Ja alisteiset...
   osoittamiset
   Kotiimme tunkeutumiseen
   oikeutta, pyytäen..
   Sairaalloisena!
   - Jatkuvasti seuraillen lapsen murhiaan tehden!

   Että täysi-ikäistä koskeva perheeseen, eristäminen
   Ei koulun käyttö-velvoite: flash-normiton, fasismiinne.
   ulkoisen läheisyydenkyvyn palikan, puuttumisesta, ostellen mieltymyksenä

   Joku eläintehdas...
   Kimeeri
   pumpuli
   vesipumpuli-muoto: väkivalta kehitysvammaiset
   Eräs, eläinrotu käyttö: ulkoinen
   pakonalaisena pito: mielivaltaan

   Ei yleis-sivistys.
   Että pari-suhde sisäinen, ei.

   Ei olen kyllä fysiologisesti läsnä koko ajan ruumis-huoneesta huolimatta.
   Ei sovelleta, toisin, ihmis-arvon asettaminen: alistamiseen, sen oikeutta pyytäen, ihmiseen kohdistaen eläimenä.
   Koulunne ei jatka toimintaanne teille.

   Koska olemme uhreja!
   Marinkaisten alue
   palvomisestanne
   fasismi, myyjänä

   Miksi hänen oikean, isän, sen nuoremman, A-niminen pitää olla koko ajan läsnä?
   Että kun ei ole oikeuttanut...
   Että kun ehkä murha-yrityksen kohteena, mieltymyksenä palvellen hengitykseen..
   Että kun ehkä murha-yrityksen tukemisen kohteena pitäen mieltymyksen elämänä
   ei eläinperäiseen, soveltamiseen yleistämiseen
   ei koko, koolla kilpailun sisimmättömään soveltamiseen, ihmistä eri arvoistavasti: rotu

   Mies
   - "Ei olla kielletty paranormaali siirto."
   Kyllä.
   - Olette.
   Mies: Niin. Mutta ne kultitko on kielletty?
   Kyllä
   Nainen: Jaa.
   Jossa teillä on kultti, anteeksipyytäminen virheellisesti, tuotanto-talous käyttö-otossa, josta ette saa seurailla sen aiheuttaneina ja tätä sovelletaan alueille tulo, kieltona
   ei syntyvyys
   ei rangaistava

   Vaalea nainen
   Tunnettu: Mentalisti
   Koska avioliittomallinne, ihmisen seurailun oikeudesta kokemalla ei ole matkustaa, hänen kehon olemuksella, solmiaksenne, myös avioliittoa, sisäinen, mielellään miehenä, eläimeen.
   Että näin ei ole, pankkia...

   Kokkolan kaupunkilainen nainen: Niin, mentalisti Noora, Karma, ei ole syntynyt.
   Koska ette ole edelleenkään hoitaneet tilannetta kriminaali-hoito-yhdistykseen.
   esittämisellä, johtaminen, malli on kielletty soveltamiseen, toista ihmistä esittäen
   ei holhouksen, oikeuttamis-järjestely
   ei holhouksen, oikeuttamis-pyrkimys, syntymättömyys, salailu, samaniminen
   Koska hän, on väsynyt käytettynä pakkotyöstä, ja näin suoja-työkielto, ohjelma, soveltaminen koko, maan lakiin.
   Mies: soveltaminen
   Ohjelmaton, pyrkimys on kielletty oikeuttamisen, kokemiseen.
   Nämä onkin kielletty Flash-normiton: Perander-nimimania
   -Että mitä asiaa? Nainen
   Aivan kuin he yrittäisivät keskustella, jostain.
   - Teitä, vastaan ei pureta, rikos-syytettä.
   Koska olette laitos-kiellossa ja jatkatte, terveydenhuolto-riisto, oma mielivalta-käyttö
   ei kosto-vietti, oikeus
   jo valmis, posti-tila velvoite
   Mies: No.
   - Me emme sitäkään tienneet.
   Että kun eilen oli tätini 50-vuotispäivä ...
   - Te teitte mitä sen ajan..?
   En voi osallistua.
   Sairaus, tai vaarantaminen
   - En voi osallistua, sairaus, tai käyttö: vaarantaminen.
   - En voi osallistua: sairaus, tai sen käyttö, vastenmielinen, vaarantaminen, lasten pakkotyö

   Että kun hänellä ei ole post-tilaa lainkaan edes hengitykseen...
   - ei avainsana: posti-tilaa tarkoittava
   Että kun äitini, siksi ei tarvitse, osallistua, ja hän ei käytä, kehon olemusta, toista ihmistä varten, kehon olemuksien, osto-yrityksien oikeuttamiseksi, uskontona
   Nainen: - Ne arvioidaankin, vankilassa.
   Josta te olette halunneet, avainsanan, posti-tilan kaltaisesti halventaa, heitä...
   yleistämiseen
   syrjintä-käyttö
   pyytäminen, palvominen vaara-tilanteiden käyttö: omaksuttaminen
   Emme syyllisty.

   Eristäminen:
   Ette saa tavata perhettä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   177
   5551
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   530
   2520
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   551
   2317
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1806
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   83
   1689
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   17
   1422
  7. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   263
   1164
  8. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   14
   1162
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   253
   1081
  10. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   337
   1070
  Aihe