Kouluna kiinnostuneet erottelukyvyistä

Surunkyynelsiskot

Keskipohjanmaalehti on kyllä antanut kuvan tietynlaisesta, väkivaltaisuuden vastainen, ohjelmasta. Ei anteeksipyytämisen kultistanne!
Opetusmallina, sen kiinnostavuutena, palvelijaksi tekeminen ei ole ollenkaan laillinen, demokratia-mallina. Koska kivun poistottomuus lyhyt-hiuksisena miehenä, on myös yleis-sivistyksetön. Epätodellisuuden kuplan auktoriteettiharha ei tosiaan kuulu koulumaailmaan, lainkaan.
- Ei tämä ei satu.
Rokotteet eivät oikeuta koulunkäynti: aivojen tuhoamiseen pyrkiminen.
Miten olette loukanneet vankina pidon ohjelman käyttämisen oikeuttamiseen pyrkivästi?
Edes pari-suhderauha, malli koulu ei nykyään enää ole, psykiatria, mallinne takia.
Ja sen takia, aavikoittamista on sairaalloisena, auktoriteettiharha: uskonnollisuutena.
Uskonnollisuudesta sairasta, tekee, toisen ihmisen kehon olemuksen käyttö, sen oikeudettomuus, josta teille ehdotetaan koulu poistoa. Uskonnosta sairasta on myös laiminlyönnit kuten vapauden rakentumattomuus, miesvalta, tasapainottomuudesta.
Josta sisarus-suhteen halventamisen kielto, laiminlyönnit, ovat myös Science fiction-peräisesti kiellettyjä, tälle alueelle, erityisesti tuntemuksina ulkoinen naiseus, naisvalta sen yleistämiseen pyrkien, oikeuttamiseen, psykoosin harhassa, seuraillen.
Me emme ole uskonto, kristinusko-alue, ja emme pidä assosiaation tuottamisesta jatkuvasti, ohjelmaton. Kun olitte lähteneet tällä tavalla, sairaalloisuuteen, tavoite laiminlyönnit
- Mikä uskonto tämä on Sini, kysyi joku ulkopuolinen poliisista, jossa on assosiaation tuottaminen kielletty? Kristinusko, mutta tämä on yleinen mytologia minä tahansa uskontona flash-normi velvoite, ei kehon olemuksesta, ostamisen oikeuttamiseen pyrkivästi.
- Hän ei syyllisty, rikokseen humaaniton, syntyperä.
Koska teillä on järjestelmälliset laiminlyönnit, ihmis-arvotta ihmiskauppana tai soveltaen sitä eläinperäisen ihmis-arvon tukemisena, pitkä-aikaisesti tajuttomasti. Anteeksipyytämisen-kultti, ei sovellu auktoriteettiharha järjestelmän käyttämisen oikeuttamiseksi, kaupunki-alueelle lainkaan. Eli sellaista, ei ole toivottu, harjoittaa Suomena. Kysymyksessä oleva laajempi pyrkimys, pakanallisempaan palvomiseen miehisenä laiminlyöntinä, tai miesten tekemisen mielivalta, mielihyvä näkymättömyys erityisenä inhimillisyyden puuttumisesta, joka ei ole flash-normi pelkkä inhimillisyys. Ulkoisena, hypnoosina sen laiminlyönnit, ihmis-arvosta, eri arvoistamiseen pyrkimisestä, seurailamisen, ihanteena, sen oikeuttamiseksi, on kielto, Suomen laissa kipuna, sen aiheuttamisesta: eläinperäisesti, omaan etuun tavoittelu. Tähän ei ohjaa, sairaalahoito, lainkaan väkivaltaa oikeuttavasti: fasismina.
Siksi korkeakoulutettu, ei voi pyrkiä elämään, muiden ihmisten seurassa, tai avulla.
Pari-suhde, rauha, ulkoisten ominaisuuksien puuttumisena myös yleis-sivistyksellisesti, on sairaalloinen teko, muita kansoja vastaan, osallistumattomuus, väestönsuojelu-ohjelmaan, väestöntiheytenä sekavuus-tilapoistot, muita ihmisiä ajatellen.
Koska olette lisäksi soveltaneet, anteeksipyytämisen-kulttia laittomasti alueella, luonnon tasapainoa, ylikuormittaen, ette ole pulssi-impulssio-ohjelmien osin ajatellut niiden aiheuttavan kuolemaa. Jopa syrjinnästä, laiminlyönti velvoitteen: kokeminen esiintymiseen seuraillen. Tämä vanhanaikainen tapanne, on sairautta!
Ihmisten seurailun avulla, kokemanne väkivallan kohdistaminen on ainutlaatuista, ihmisen eri arvoistamisen tarvetta kokemalla ihmis-arvon alentamisen oikeutta, toiseen, kohdistaen.
- He eivät ole tältä alueelta.
Eristämisellä ihmisen, seurailun vietin, palvelijaksi tekemiseen, on moraaliton teko: luonnon tasapainon kunnioittamisen sijasta, myös näin nimekkeenä väkivaltaan.
Sen oikeutta, oikeutuksena ajattelematta kieltona, tällä alueella myös naista halventaen. Julkeava seurailun, ohjelmasta, ihmiseen kohdistaen haettu turvallisuus, on väkivalta-ihannoimista, vankina pitämiseen, edelleen murhaan.
Ei kansantalouttammekaan!
- Tänne on ulkoinen, jo valmis turvallisuudentunne, velvoitteena flash-normina, maapallollamme.
En ole vielä tottunut, tähän uudelleen organisointi-puoskaroinnista lastentarhan tilojen uudelleen järjestelystä, josta teillä ei ole oikeutta pitää perhettä, kouluakaan varten.
Miksi olette suojelleet heitä koti-rauhan häirintää käyttääksenne perhe-rauharikkomuksena?
Koska alueen uskonto: ei ole edes kristinusko: laiminlyönti velvoitteena!
Mytologia, on tosiaan, vastustaa laiminlyöntejä yleisesti arvomaailmoina, sekavuus-tilapoistoihin, ihmisen rauhan kunnoittamiseen, ja näin velvoite inhimillisyydeksi, ulkopuolisena ympäristönä* ei assosiaation tuoton-tilana, joka on läheisyydenkyky-este. Myös lukutaitoa, tuhoavasti, syrjinnästä..!

Ja montako näistä pahoinpitelyistä suoritatte kouluna, mieltymyksenä kehon olemuksen käyttöön vankina pitoon?
Ymmärrättekö kuinka vaarallista asiaa, olette suojelleet?
Koska työnä alueella, moraaliton, sisarus-suhteen halventaminen, sen oikeutta, pyytäen yleistämiseen.
Tämä ei auktorihallinto: oikeusjärjestelmä.

2

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PakkotyöstäPoistavaSisko

      Ulkopuolisen ympäristö, velvoite työhön
      työnä, assosiaation tuoton-tila

      Oikeusjärjestelmä: alue
      Te ette saa esiintyä.
      Rotuviha
      toisen ihmisen kehon olemuksella
      ja henkilösuojalla, esiintyminen
      esimerkiksi: yleiskunto-noston pyytämisen, oikeuttamiseen käyttö, vankina

      Miksi laiminlyötte, mielikuvituksettomuus, eristämisellä, perheeseen, sulkien?
      Ette saa lapsia: eläinperäisyys.
      Ette saa pitää lapsia: eläinperäisesti käsitellen arvottomasti ihmiseen.
      Ette saa pitää lapsia: osallistumattomuus, eläinperäisesti, ihmis-arvoa alentavasti.


      Ette saa pitää lapsia, toimien, eläinsuojelu-yhdistys, peräisesti: Perhe esittäen.
      Tapanne, on alle 4-vuotiaan, tasoinen, soveltuvuus..

      Tapanne, on alle, 4-vuotiaan tasoa, haittaava, tasoltaan soveltuvuuudeksi, ajateltuna

      Kyllä.
      En saa pitää assosiaation tuoton-tila koulu.
      Et saa pitää sisarus-suhteen halventaminen ulkoisten avioliittojen, puuttuminen.
      Et saa pitää sisarus-suhteen halventavalla, tavalla lasta pakkotyössä, vanki asemana.


      Että siksi Lepolaton!
      jossa ajattelitte, mennä nyt laitokseen, koulu flash-normittomasti, joka on kielto Suomen lakiin tulli, ja arvomaailmat, myös kirkko-klovnien käyttämistä, oikeutavasti

      Ei yleistämiseen, sisarus-suhteen halventamisen lapsen murhien käyttäminen, yleistämiseen, oikeutta pyytäen
      asuinalueella
      teidän tukemana.

      Lasta pidetään aina ulkopuolisen, ympäristön-velvoite ei siitä eristäminen, sulkeminen.
      Että ette saa pyytää pakkotyötä, yleiskunto-nostoksi, sen pyytämistä, oikeuttaen.
      Miksi he saavat seurailla, edelleen alueella?

      Tämä ei oikeuta, romani, rotuviha, ylläpitämiseen, viettinä, turvallisuushakuinen, palvoen
      Kyllä. Yleis-sivistyksen tila on: assosiaation laukaisu, tila ei ostettavissa, kehon olemus.
      Kehon ylävartalon, rintakehän osin: paranormaali ulkoinen: hetkellinen, ylirasite-tila, yleiskunnoton, myös sekavuus-tilapoistot, huomioita, etu: hypnoosi, ulkoinen
      Ei miesvalta.
      Ei, kun olette pitäneet häntä vankina, vanhustenhoito-työhön: Leveälestisyys.
      Krusifiksi-riiputtaminen: tajuttomuuden käyttö: päänsisäinen, ulkoinen, alhainen: sisimmätön
      Krusifiksi-riiputtaminen: omaan etuun tavoitteluun, rankaisuhakuisen omainen, oikeusjärjestelmä, käyttö, tajuttomuus, pitkä-aikainen tila, tunne-aukostomallittomuus, vietti esitellä, esiintyen: vahingoittaa, ei koske rotuviha-aietta
      Krusifiksi-riiputtaminen, lasta vapaudesta, eristäen, on lukutaidottomuus, ei työ, tai oikeus, koulu, pitkä-aikaisen tajuttomuuden-tilan, käytön johdosta, kipuna lapselle.
      Krusifiksi-riiputtaminen. osallistumattomuus, sen aiheuttamiseen vankina pitäen, pyrkien, kehon olemuksesta ostamiseen, pakkomielteisenä viettinä: sosiopaatti, ei ole rotuviha, aihe, oikeuttamaan poliisi- ja partio-toiminta, alistamiseen järkytys.
      Krusifiksi-riiputtaminen, koulun käyttöä, vankeinhoito-laitoksena soveltaen, ihmiseen, on pidetty kielteinä, flash-normi, ja flash-arvo puuttellisena, toisen ihmisen kehon olemukseen kohdistaminen esiintyen, seurailemisena, vankina
      Krusifiksi-riiputtaminen, lasten murhien käytön yhteydessä kipu kohdistamalla, eristämällä näin kehon olemusta osto-yrityksien kohteeksi tasapainottomuus, julkeava, julkinen ihmisen seurailu, kokemuksena, elämänarvotta, elämänkokemuksen rakentumattomuutena, elintilattomana, ihmis-vihana.
      Krusifiksiriiputtaminen soveltaminen, kehon olemuksen jalkojen käyttö, oikeuteen lapselta riisto-tyyppisesti, yleisesti, fantasiamaalimanaan omaan etuun tavoittelusta, ja näin naiseen kohdistuvasti, hänen elämäntilansa kaventamisena, ja näin, pakotteen oppisesti koskettelemalla soveltaminen: fasismi, sen täyttymys, käyttäminen, häneen, ilona tarjoamalla pakkotyöstä: uskontona, seurailemalla.

      Aiheuttamalla, näin moraalittomasti, julkisen etiikan opettamista, tukevasti, kehon olemuksesta ostamisen, oikeuttamisen, pyynnön täyttämisenä palvomisella, alueelle
      Aiheuttamalla, näin moraalisesti, julkisen etiikan opettamisen, tukemista, kehon olemuksesta, osto-yrityksiin, ihmis-arvottomuutena, pyrkien oman moraalin rakentamiseksi, toisen ihmisen kehon, olemuksen käyttämisenä, itseään varten, sen oikeutta kokien

      Että näin on leveälestisyys, kielletty valintana, heille...
      Että näin on pakote, hänen alistaminen, sisarus-suhteen halventamisen, kielto, laiminlyönti, yleistämiseen, ulkopuolinen, myös tätä oikeusjärjestelmää koskevasti
      vastuuna, toisesta ihmisestä, ja hyvinvointi, ei sen pakeneminen turvallisuushakuisuus, ja palvominen

      Oletteko te käyneet äskettäin Sinillä, työssä..? '
      Oletteko te fasismin, leveälestisyys?
      Oletteko te fasismin, mielivalta, täyttymyksenne: naamio-rotuvihanne, yleis-sivistyksetön?
      Te ette voi johtaa hallintona, koulu.

      Ulkopuolinen nainen kaupunkilainen
      - Se pyysi anteeksi ja lähti, menemään äsken.
      Ulkopuolinen kaupunkilainen, nainen
      - Se pyysi, äskettäin ammattina, opettamisella mielestään anteeksi, poliisinlapsena, teidän alueeltanne, tekemäänsä lapsen murha, sarjaa, järkyttämään väestöä: rotuvihanaan.

      Että ei V-niminen, kaksois-etunimi, isä
      fysiologisetta, kehon o*

    • PaganLordWorldnon

      Fysiologisetta, kehon olemuksetta nukke, kielto opettamiseen

      Että se vaimon, vaihtokin.
      Että ette te saa olla lapsen kanssa.

      Tämä se oli se juttu.
      V-M: etuniminen mies
      - Minä en jaksa opettaa tässä koulussa, kun se on kiellossa.
      Se on ihan totta, kielletty: hypnoosittomana, pari-suhdeväkivaltana.
      Te olette aivan kauhean törkeästi, toimineet.

      Kommentit: Ja alisteiset...
      osoittamiset
      Kotiimme tunkeutumiseen
      oikeutta, pyytäen..
      Sairaalloisena!
      - Jatkuvasti seuraillen lapsen murhiaan tehden!

      Että täysi-ikäistä koskeva perheeseen, eristäminen
      Ei koulun käyttö-velvoite: flash-normiton, fasismiinne.
      ulkoisen läheisyydenkyvyn palikan, puuttumisesta, ostellen mieltymyksenä

      Joku eläintehdas...
      Kimeeri
      pumpuli
      vesipumpuli-muoto: väkivalta kehitysvammaiset
      Eräs, eläinrotu käyttö: ulkoinen
      pakonalaisena pito: mielivaltaan

      Ei yleis-sivistys.
      Että pari-suhde sisäinen, ei.

      Ei olen kyllä fysiologisesti läsnä koko ajan ruumis-huoneesta huolimatta.
      Ei sovelleta, toisin, ihmis-arvon asettaminen: alistamiseen, sen oikeutta pyytäen, ihmiseen kohdistaen eläimenä.
      Koulunne ei jatka toimintaanne teille.

      Koska olemme uhreja!
      Marinkaisten alue
      palvomisestanne
      fasismi, myyjänä

      Miksi hänen oikean, isän, sen nuoremman, A-niminen pitää olla koko ajan läsnä?
      Että kun ei ole oikeuttanut...
      Että kun ehkä murha-yrityksen kohteena, mieltymyksenä palvellen hengitykseen..
      Että kun ehkä murha-yrityksen tukemisen kohteena pitäen mieltymyksen elämänä
      ei eläinperäiseen, soveltamiseen yleistämiseen
      ei koko, koolla kilpailun sisimmättömään soveltamiseen, ihmistä eri arvoistavasti: rotu

      Mies
      - "Ei olla kielletty paranormaali siirto."
      Kyllä.
      - Olette.
      Mies: Niin. Mutta ne kultitko on kielletty?
      Kyllä
      Nainen: Jaa.
      Jossa teillä on kultti, anteeksipyytäminen virheellisesti, tuotanto-talous käyttö-otossa, josta ette saa seurailla sen aiheuttaneina ja tätä sovelletaan alueille tulo, kieltona
      ei syntyvyys
      ei rangaistava

      Vaalea nainen
      Tunnettu: Mentalisti
      Koska avioliittomallinne, ihmisen seurailun oikeudesta kokemalla ei ole matkustaa, hänen kehon olemuksella, solmiaksenne, myös avioliittoa, sisäinen, mielellään miehenä, eläimeen.
      Että näin ei ole, pankkia...

      Kokkolan kaupunkilainen nainen: Niin, mentalisti Noora, Karma, ei ole syntynyt.
      Koska ette ole edelleenkään hoitaneet tilannetta kriminaali-hoito-yhdistykseen.
      esittämisellä, johtaminen, malli on kielletty soveltamiseen, toista ihmistä esittäen
      ei holhouksen, oikeuttamis-järjestely
      ei holhouksen, oikeuttamis-pyrkimys, syntymättömyys, salailu, samaniminen
      Koska hän, on väsynyt käytettynä pakkotyöstä, ja näin suoja-työkielto, ohjelma, soveltaminen koko, maan lakiin.
      Mies: soveltaminen
      Ohjelmaton, pyrkimys on kielletty oikeuttamisen, kokemiseen.
      Nämä onkin kielletty Flash-normiton: Perander-nimimania
      -Että mitä asiaa? Nainen
      Aivan kuin he yrittäisivät keskustella, jostain.
      - Teitä, vastaan ei pureta, rikos-syytettä.
      Koska olette laitos-kiellossa ja jatkatte, terveydenhuolto-riisto, oma mielivalta-käyttö
      ei kosto-vietti, oikeus
      jo valmis, posti-tila velvoite
      Mies: No.
      - Me emme sitäkään tienneet.
      Että kun eilen oli tätini 50-vuotispäivä ...
      - Te teitte mitä sen ajan..?
      En voi osallistua.
      Sairaus, tai vaarantaminen
      - En voi osallistua, sairaus, tai käyttö: vaarantaminen.
      - En voi osallistua: sairaus, tai sen käyttö, vastenmielinen, vaarantaminen, lasten pakkotyö

      Että kun hänellä ei ole post-tilaa lainkaan edes hengitykseen...
      - ei avainsana: posti-tilaa tarkoittava
      Että kun äitini, siksi ei tarvitse, osallistua, ja hän ei käytä, kehon olemusta, toista ihmistä varten, kehon olemuksien, osto-yrityksien oikeuttamiseksi, uskontona
      Nainen: - Ne arvioidaankin, vankilassa.
      Josta te olette halunneet, avainsanan, posti-tilan kaltaisesti halventaa, heitä...
      yleistämiseen
      syrjintä-käyttö
      pyytäminen, palvominen vaara-tilanteiden käyttö: omaksuttaminen
      Emme syyllisty.

      Eristäminen:
      Ette saa tavata perhettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe