Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä mieltä

lonelymom

Hei, kertokaapas totuus miehet.. mitä mieltä olette vajaa kolmekymppisestä naisesta, jolla on 2 lasta ja hän on hyvin ujo, ajoittain masentunut, sisäänpäinsuuntautunut.. siis todella hiljainen, ei ystäviä ei mitään muuta kuin ne kaksi aivan ihanaa lasta, joiden takia hän täällä jaksaa jatkaa päivästä toiseen.. onko hänellä teidän mielestänne mahdollisuutta onneen/rakkauteen?

12

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MikseiOlisi

      Tietysti on!

    • Ankuij

      Minäkin olen melko aloittajan kaltainen, mutta lapsia vain yksi. Olen tosin paljon tekemisissä vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, niin olen miesvaltaisella alalla. Olen itse toki melko ujo, mutta todellinen syyni yksinoloon on se, että tykkään olla yksin ja puuhata omia intressejäni rauhassa ilman että kukaan hengittää niskaan. Olen elänyt lapseni kanssa kahden yli 7 vuotta. Uskon että, jos olisin todella haluanut löytää itselleni miehen olisin todella löytänyt edes jonkun. Todellinen syyni on se, että tykkään olla yksin. Kavereitakaan minulla ei ole kuin muutama samasta syystä;). Tiedän että jotkut miehet ovat minusta nytkin kiinnostuneita, mutta minua ei ole helppo tavoittaa.
      Tottakai sinulla aloittaja on mahdollisuus onneen!

    • ei_voi_olla

      2 lasta ja ujo?
      Älä huijaa.

      • aloittaja123

        No kuule voikun huijaisinkin, mutta en. Tapasin mieheni netissä ja alkuun tutustuttiin alkoholin avulla, yhdessä 8 vuotta ja nyt ero ja jään taas aivan yksin :( Ei sukulaisia lähellä eikä ystäviä ollenkaan.


    • Rosamarielaoi

      Kaikki lähtee susta itsestä. Itse myös ujona ja sisäänpäin kääntyneenä keksin kokeilla ottaa uuden asenteen. Alkuun toki koko juttu tuntui kankealta ja olo oli vaivaantunut mutta ajan saatossa huomasin pitäväni uudesta itsestäni pikkuhiljaa enemmän sillä myös saavutin enemmän asioita rohkeuteni avulla. En toki vieläkään ole se porukan äänekkäin ja kokouksissa olen hiljaa mutta pienemmissä piireissä olen semmoinen kuin haluankin olla.
      No mutta, mitä miehiin tulee niin kylmä totuus on että naiset saavat miehiä paljon helpommin kuin toisin päin. Miehet eivät juuri mieti asioita niin monimutkaisesti kuin naiset. Joten on turha miettiä mitä miehet miettivät. Jos joku osoittaa kiinnostusta sinulle takaisin niin ei hän mieti että Voi vitsi onkohan tuo ajoittain masentunut! Tärkeintä on että opettelet pitämään itsestäsi, sellaisena kuin olet. Jos et pidä itsestäni nyt niin voit pikkuhiljaa kehittää itseäsi suuntaan jota haluat olla.

    • erf24r

      Siitähän se lähtee että ensin rakastaa itseään ehdottomasti .

    • lonelymom27

      Eli ei taida olla mahdollista että saisin vielä ystäviä tai mahdollisesti kaltaiseni kumppanin.. :(

    • hohhoijjaaaaaaaaaaaa

      joo, aloittaja todella ujo, ja kissat hiihtää.

      Tuu kertoo ujoudesta sitten kun oot liki 40v ja yhä ilman seksi kokemusta.

      • lonelymom

        Mistä noin päättelet? Kaikki sosiaalinen elämäni on ollut kännipäissäni enkä siitä mitenkään ylpeä ole. Muuten minulla ei ole sos.elämää ollenkaan ja päivät menee kotona, ainoa missä pystyn käymään on ruokakauppa ja sielläkin siksi että on sopiva lääkitys.


      • kummalista

        Missä sun skidit sit o ????


    • lonelymom

      Tutustuttu kuule kumppaniin alkoholin merkeissä ja siitä sitten pikkuhiljaa edennyt kun on oppinut tuntemaan toisen.. kyllähän se vaikeaa oli kauan, siksi tuntuu että en jaksa enää edes yrittää. :( Kotoisin olen porista ja tällä hetkellä asustelen kaarinassa.

    • Ottaisin heti mosmaikuksi sillä olen itsekkin ujo häppeemään tosin inhoan sitä itsessäni mutta naisella se on kovinkin viehättävä piirre.Ainahan sitä voi ottaa muutaman rohkaisu ryypyn kyllä sitä sitten kielenkannat virittäytyy keskusteluun.Lapset on vain plussaa ne on niin iloluontoisia vaikka uhmaikä ja murrosikä nyt ihan niinkään. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe