DARWINISTINEN eEVOOLUUTI-OPPI SUURI PETOS!

Jamppi7543

Olinpa tässä taas vähän aika sitten yhden asiantuntijan mielenkiintoisella luennolla aiheesta evoluutioteoria ja luominen. Siellä tuotiiin esiin miten evoluutioteorialla ei ole yhden yhtäkään tositieteen todistetta. Aivan käsittämätöntä miksi sitä tuupataan siitä huolimatta kaikista mahdollisista kanavista ihmisten mieleen ja alitajuntaan: Kouluopetuksessa, mm.lukiossa on yksi kokonainen kurssi evoluutioteoriasta; luonnontieteellisten museoiden kautta(mm.HKI:n luonnontieteellinen museo), useiden luontoelokuvien kautta yms. lisäksi on usein artikkeleita ja ohjelmia viestimissä, jossa väitetään ihmisen kehittyneen apinasta ja maailman olevan miljoonia vuosia vanha. Aivan käsittämätöntä on että muutamia vuosia sitten EU:sta lähetettiin vaatimus kaikkien EU-maiden kouluille, että kaikissa kouluissa on pakko opettaa evoluutioteoriaa eikä saa opettaa luomiskertomusta muuta kuin uskonnon tunneilla.

Tällä tuhotaan ihmisten moraali(eli kun ihmiset saadaan uskoon ettei Jumalaa ole olemassa, niin menee samalla moraali) ja järki. Koululaiset ovat täysin hämmentyneitä tästä opetuksesta. Ja tämän tähden mm.Romaniassa on evoluutioteorian opetus kielletty kouluissa. Näin pitäisi tehdä kaikissa maissa, ihmisten parhaaksi. Jotkut tahot vain haluavat näin tuhota ihmisten uskon Jumalaan ja Raamattuun ja pitää ihmiset tyhminä ja helppoina saaliina että heitä voidaan sitten käyttää helposti hyväksi.

1)Tiede on moneen kertaan todistanut ettei elämää voi syntyä itsestään. Jo tämä tuhoaa evoluutioteorian kokonaan. 2) Eikä todellakaan ole mahdollista että alkeellisista eliöistä voisi vuosimiljoonien kuluessa kehittyä näin monimuotoinen eliömaailma kuin maailma nykyisin on. Se on täysin mahdotonta.3) Kehittynyt Geenitutkimus paljastaa että esim. simpanssin ja ihmisen perimä. mm. y-kromosomin osalta on niin paljon erilainen, ettei ole mahdollista että ihminen olisi kehittynyt apinasta. 4)Aivan kuten Raamatussa kerrotaan, geeni- ja dna-tutkimus voimakkaasti osoittaa siihen suuntaan että kaikki ihmiset olis syntynyt yhdestä ihmisparista(eli Aadamista ja Eevasta) ja myöhemmin polveutuneet 8:sta ihmisestä (eli vedenpaisumuksesta pelastuneesta Nooan suvusta). 5)Ei ole löydetty yhden yhtäkään apinaihmisen fossiillia. On väitetty löydetyn, mutta kaikki on myöhemmin osoittautuneet joko tahallaan tehdyiksi huijauksiksi ja väärennöksiksi, tai epämuodostuneen ihmisen luiksi tai sukupuuttoon kuolleen apinan luiksi. Kaiken huippu oli kun vuosia sitten löydettiin erikoinen hammas. Evolutionistit piirsivät pelkästään hampaan perusteella kokonaisen íhmisen esi-isän. Kyseiset "Tiedemiehet" joutuivat suuren häpeän alaiseksi, kun paljastui että hammas oli kuulunut jollekin sukupuuttoon kuolleelle sikalajille. 6)Evolutionistit väittävät löydetyn valtavan määrän miljoonia vuosia vanhoja eri eläinten, mm.dinosaurusten fossiileja. Kuitenkin kun on tutkittu näitä tarkemmin, niin on niistä lähes kaikista löydetty dna:ta, verisoluja ja jopa verisuonistoa. Tieteellinen fakta on että dna ja verisolut eivät voi säilyä luonnossa kuin korkeintaan muutama tuhat vuotta. Muutama vuosi sitten jopa Japanissa kalastajat saivat verkollaan valtavan parikymmentämetrisen luurangon, joka tutkimusten mukaan oli eräs dinosauruslaji. Näiden lisäksi on paljon muitakin todisteita evoluutio-oppia vastaan. Sitä paitsi geenitutkijat ovat osoittaneet, että ihmiskunta ja sen perimä rappeutuu kokoajan valtavalla nopeudella. Ihmiskunnan suunta on ollut aivan vastakkaisen suuntainen kuin evoluutioteoria väittää. Ihmiskunta on kokoajan rappeutunut ja mennyt alaspäin, ei kehittynyt ja mennyt ylöspäin niin kuin evoluutioteoria väittää.

Evoluutioteoria on mielikuvitusta ja valhetta, jolla halutaan pimentää ihmisen mieli ja saada hänet hylkäämään Raamattu ja se tosiasia että Taivaassa asuu Jumala, joka on kaiken luonut. Tosiasiassa kaikki tosi tieteen löydökset ja arkeologien ja geenitutkijoiden tutkimustulokset sopivat täysin Raamatun kertomaan n.6000 vuotta sitten tapahtuneeseen ihmisen ja koko maailman luomiseen ja n.4400 vuotta sitten olleeseen vedenpaisumukseen joka hävitti muinaisen maailman, koska se oli turmeltunut täysin synnin tähden.

Kaiken syntyminen evoluution kautta on tosi vanha ajatusmalli. Luultavasti aivan alkuajoista lähtien tätä on ylläpidetty. Myös maailman suuret uskonnot hindulaisuus ja buddhalaisuus yms. opettavat evoluutiota. Samoin muinaiset kreikkalaiset filosofit. 1700- luvun lopulla ja 1800-luvulla Darwinit olivat yksi suku joka kehitteli evoluutioteoriaa eteenpäin ja sitten Charles Darwin nosti sen kaiken maailman suosioon.Tosiasiassa Erasmus Darwin, Chárlesin iso-isä kehitti evoluutioteorian lähes samaan asteeseen Lajien Synty-kirjan kanssa omassa vapaamuurailoosissaan ja se painettiin Ranskan vallankumouksen alaisessa kirjapainossa. Alkuaikoina evoluutioteoriaa levittivät suurelta osin spiritistit ja okkultistit, vapaamuurarit yms.hämärät.Meedioteosofian perustaja Blavatsky käänsi Lajien synnyn venäjänkielelle. Evoluutiovalhe

7

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trollarimaatti

      Tiedätkö milloin lähtee seuraava juna Helsinkiin?

    • Vaikeitatermejä

      Pekkaki sano pätkälle:"uskon minä haikaraan, ja uskon minä pukkiinni. Mutta sinnuun minä en kyllä usko."
      Miten muiden tuhansien uskontojen mukaan maailman uskotaan syntyneen ?

    • JesusJesus

      1) Jep. On paljon helpompaa löytää yksittäinen vetyatomi valtamerestä.
      2) Vajaa neljä miljardia vuotta on kyllä aika pitkä aika. Voidaan olettaa, että alussa kehitys oli nopeampaa.
      3) Kyllähän niissä jotain 30% oli samaa.
      4) Oletettavasti - tuskin sitä satunnaisesti olisikaan viittä ihmistä yhtäkkiä ollut olemassa.
      5) En usko välimuotoja tarvittavan.
      6) Linkki tutkimuksiin, kiitos.
      7) Evoluutio etsii tehokkainta ja turvallisinta keinoa selviytyä ja lisääntyä. Ihmiset ovat ryhtyneet selviytymisensä herroiksi, eikä jalostumista tapahdu.
      8) Mites sitte muut uskonnot? Miten voi todistaa niiden olevan väärässä toisen kustannuksella?
      9) Mites ennen kuin juutalaisuus keksittiin?

      Evoluutioteoria on vähän niin kuin demokratia. Se ei toimi, mutta kukaan ei ole keksinyt parempaa.

    • Evoluutioteoria on perusteltu paremmin kuin yksikään uskontojen väite.
      Tieteellisen käytännön mukaan se on siis pätevä, kunnes joku sen aukottomasti vääräksi todistaa, tai kunnes joku kehittää paremman teorian. Voit yrittää todistaa oman uskontosi väitteen olevan oikeassa. Todisteeksi ei kuitenkaan kelpaa pelkkä kirja, vaan sinun pitää kyetä perusteleemaan väitteesi niin, että se on mahdotonta todistaa suoralta kädeltä vääräksi.

    • Zirkonium

      Olet aivan oikeassa, sillä reaalitiede on täysin darwinismia vastaan. Darwinismi on täysin teoria, jota ei ole pystytty todistamaan.

      Ja mitä enemmän fosiililöydöksiä, DNA-tutkimuksia ymv. tehdään niin sitä varmemmin luomakunnan todellisuus tulee esiin. Vaikka tähän mennessäkin on vuorenvarmat todisteet luomisesta juuri niinkuin Raamattu kertoo.

      Raamattu on jopa matemaattisesti todettu faktaksi, sen todistaa Ivan Paninin kirjoittamat 40 000 sivua Raamatun matematiikasta. Sekä heprean ja kreikan kielissä on aakkosilla numeroarvot ja näillä kielillä Raamattu on alunperin kirjoitettu. Panin selvittu Raamatun salattua matematiikkaa ja sieltä löytyi pii, luonnollisen logaritmin kantaluvut... ym. ym. Panin haastoi maaailman johtavat tiedemiehet, matemaatikot ja tutkijat keskustelemaan kanssaan Raamatun erehymättömyydestä. Mutta kukaan ei edes uskaltanut ottaa haastetta vastaan. Oli liian kova haaste koska mitään ei olisi ollut matemaatikoilla ym. sanottavaa. Pelkäsivät....kirjaimellisesti sanoen. Muuten....samaa matematiikkaa on kokeiltu myös koraanilla... Eikä tominut!

      Ateimi on mitä suurinta itsepetosta ja eksytystä sekä ihmiskuntaa että yksilöä kohtaan.

      Mikä on ateismin voima ja siitä pidetään kiinni kynsin hampain? Ehdottomasti jokaisen Jumalan kieltäjän oma syntisyys, syyllisyys, sisäiset ahdistukset ja pelko Jumalan tuomiosta. Ihminen pelkää kuin ruttoa tulevansa tuomituksi.

      Raamattu sanoo: " Joka pahaa tekee vihaa valkeutta ettei hänen tekojansa tuomittaisi."

      Kaikki on tehnyt syntiä, mutta yksi oleellinen asia on selvinnyt meille uskovile kristityille. Meille on olemassa syntiemme anteeksisaaminen todellisuutta Jeesuksen Kristuksen verenvuodatuksen ansiosta. Me olemme ottaneet Jeesuksen vastaan sydämiimme. Olemme tehneet mielenmuutoksen, parannuksen synneistämme ja Jumala on antanut meille syntimme anteeksi. Niinkuin isäkin lapselleen, joka tekee virheen.

      On mahtavaa elää uskovana elämää, kun on pelastusvarmuus Taivaaseen pääsemisestä. Hyvä tulevaisuus edessä. Helvetti oli päätösosoite aiemmin, mutta ei enää. Jumalalle kunnia Poikansa veren tähden !

      Herra sinuatkoon sinua: Jamppi7543 Olen aivan oikeassa. Herra siunatkoon Sinua! Raamatun kauta Herra puhuu Sinulle lohduttaen, kehoittaen, kasvattaen, neuvoen... Ole turvallisella mielellä !

      • 100000vuskonto

        Suosittelen hoitoon menoa :)
        Raamattu täyttä paskapuhetta ja mikään siinä ei pidä paikkansa.
        Kaikki uskonnot ovat syntyneet pelosta.
        Miten uskovaiset selittävät kirstinuskoa tuhansia vuosia vanhemmat uskonnot?


      • ergwertgw
        100000vuskonto kirjoitti:

        Suosittelen hoitoon menoa :)
        Raamattu täyttä paskapuhetta ja mikään siinä ei pidä paikkansa.
        Kaikki uskonnot ovat syntyneet pelosta.
        Miten uskovaiset selittävät kirstinuskoa tuhansia vuosia vanhemmat uskonnot?

        saat sinä hihhitellä, ei se ole uskovaisilta pois mitenkään..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe