Madeleinen parka

huihainäin

jää julkisuudesta kaiken muiden varjoon.
Carl Philipin ja Sofian esikoisen synnyttyä kruununperimysjärjestys tulee olemaan seuraava:

Kruununprinsessa Victoria
Prinsessa Estelle
Victorian ja Danielin toinen lapsi = poika
Prinssi Carl Philip
Carl Philipin ja Sofian esikoinen
Prinsessa Madeleine
Prinsessa Madelein muutti itse itsensä tuhkapyllyksi.

22

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinsemenee

      Ensinnäkin Madeleine on sanonut ettei viihdy julkisuudessa ja toiseksi hän asuu muualla kuin ruotsissa.
      Ja mitä kruununperimykseen tulee, Carlphilip ei tule koskaan saamaan kruunua, sillä Estellen tulevat lapset perivät kruunun ennen Carl philipiä..

      Koska istuva kuningas on vielä vallassa pitkään, victorian jälkeen estelle on jo aikuinen ja hänellä on aikuiset lapset niin CarlPhilip jää nuolemaan näppejään.

      Victoria - Estelle - Estellen ensimmäinen lapsi...

    • upeaaa

      Madeleine ei jää koskaan muiden varjoon hänen kauneutensa pitää siittä huolen
      Hän on varmasti onnellinen ja helpottunut kun muista perheen jäsenistä tehdään juttuja
      Hän kun ei pidä julkisuudesta
      Ja mikäs on ollessa miljonäärin kanssa onnellisesti avioissa jossa mies on huomioiva hurmaava sekä saa hänet nauramaan
      Onnellinen nainen

      • aikaonarmoton

        Kyllä jää. Parinkymmenen vuoden kuluttua Ruotsissa ja Suomessa kohistaan kauniin kruununprinsessa Estellen vaatteista, poikaystävistä ja ennen pitkää juhlitaan hänen häitään. Kuka silloin viitsii muistaa hänen viisikymppistä tätiään ? Madeleine tulee kokemaan saman kohtalon kuin omat tätinsä, nykyisen kuninkaan sisaret. Kohtalona väistyä takavasemmalle nuorempien ja kauniimpien tieltä.


    • luonnonlahjana

      Et taida seurata uutisia? etkä osaa lukea kuvia?

      • ihanaaollatavis

        Kuule lehtijuttuihin ei ole aina luottamista.. ne nyt kirjottaa mitä vaan jotta leheden myynti suurenee, se on kule bisnestä, tarttua siihen aiheeseen suuresti värittämällä mikä ihmisiä kiinnostaa. Totta niissä jutuissa ei ole puolikaan josko mitään.
        Ainoan oikean lausunnon saat kun asianomaista ihmistä haastatellaan ja hän sanoo sen itse omalla suullaan. Pelkkään lehdistön kirjoittteluun ei ole luottamista.
        Kuvat ovat jokaisen oman tulkinnan varassa, ilkeät ihmiset tulkitsevat kuvat niinkuin on kohteelle pahinta, tahalteen. Kuva sanoo sen mitä itse siitä ajattelet ei sitä mitä siinä oikeesti on.
        Madeleine on kaunis siitä ei pääse mihinkään.
        Kuninkaallisessa perheessä asiat on ennalta sovittu, ja jokainen jäsen tietää sen. Madeleine on onnenpekka, ei mitään suuria velvotteita, saa viettää suhtkoht normaalia elämää kuin hänen lapset, kenellekkään ei ole valmiiksi tehty sitä miten elämä pitää elää ja mitä tulee.
        Estellelle ei ole vaihtoehtoa, hänestä tulee hallitsija äitinsä jälkeen halusipa hän sitten tai ei, mitään opettajaa hänestä ei tule vaikka se olisi hänen haave...hänen elämänsä on sinetöity jo ennenkuin syntyikään. Aivan kuin viktorian, ei mitään omia juttuja ja haaveita ja ammatteja, harmi...ja kun vauvasta asti koulutetaan tuohon, siihen kasvaa eikä kai se tunnu pahalta muista kuin vieressä seuraavilta. Kaikki kuninkaalliset eivät voi seurata sydämen ääntä ja tehdä omasta elämästään omaa.


      • ihailtavaa

        Juurikin noin
        Maddehan ei innosta perheensä kanssa kuvaajia kuvaamaan yksityisaikanaan
        Mikä on hyvä . Kyllä jokaisen kuuluisi kaduilla saada kulkea rauhassa
        Tarkoitushan on ettei saada onnistuneita kuvia kun ei edes lupaa kysytä vaan seuraavat joka askeleen
        Muutenkin he ovat hillittyjä julkisuudessa
        Kuvat ei todellakaan kerro kaikkea ;))) niistä voi vääntää haluamansa käsityksen
        juurihan he kertoivat avoimesti elämästään


      • turhiksienturhis

        Madeleinella on suuremmat luut kuin Viktorialla ja hän on muutenkin kookkaampi. Jos hän vanhempana pyylevöityy samaan tahtiin kuin puolisonsa, hänestä tulee melko tömäkkä muori.


    • erterttt

      kaikki jää viktuurian leuan varjoon kirjaimellisesti.

    • NaiRikkaanPrinsessan

      Hieman huvittavaa, kun Madden mies kertoo tosissaan että hänen on tuotava leipä perheen pöytään. Aivan tosissaanko hän ajattelee että vaimo ja lapset jäisivät puille paljaille ja kuolisivat nälkään ilman hänen työssä käymistään?

      • idioottikooot

        Kuis? Normaali mies osallistuu perheensä elättämiseen eikä elä rikkaan vaimon siivellä. Näin tekee madden mies, ei yritä hyötyä vaimonsa rikkauksista ja taustasta. Siinä olisi ollut helppo tie prinssiksi ja kansalaisten kustannuksella elämiseen, mutta mies oli rehti ja halusi elättää itse perheensä.
        Hyvä mies parempaa ei ole.


      • kiristääköPiposi
        idioottikooot kirjoitti:

        Kuis? Normaali mies osallistuu perheensä elättämiseen eikä elä rikkaan vaimon siivellä. Näin tekee madden mies, ei yritä hyötyä vaimonsa rikkauksista ja taustasta. Siinä olisi ollut helppo tie prinssiksi ja kansalaisten kustannuksella elämiseen, mutta mies oli rehti ja halusi elättää itse perheensä.
        Hyvä mies parempaa ei ole.

        Et sitten ymmärrä sarkasmia ...?
        Totuus on kuitenkin ettei perheen elanto ole Chrisin työpanoksesta kiinni. Vaimo on upporikas ja koko loppuelämä turvattu. Aivan taatusti mies hyötyy Madden asemasta ja varallisuudesta; metsästi kauan aatelista vaimoa itselleen, eikä taatusti maksa hulppeaa elämää yksin.


      • hahaaa

        Emmäkään nähnyt sarkasmia


      • höhööööööö
        hahaaa kirjoitti:

        Emmäkään nähnyt sarkasmia

        No se on sinun ongelmasi. Kaikilla ei ole kykyä itseironian ja sarkasmin tunnistamiseen ja ymmärtämiseen, unfortunately ....


      • onneaonn

        Ongelma taitaa olla sinun ;))))
        Hieno mies prinsessalla , ei turhia titteleitä ottanut


      • hyvächris
        onneaonn kirjoitti:

        Ongelma taitaa olla sinun ;))))
        Hieno mies prinsessalla , ei turhia titteleitä ottanut

        Juuri näin, harva ihminen se pystyy sanomaan ettei halua olla kuninkaallinen jolle titteliä tarjotaan, se on avain luksuselämään.
        Madden mies pystyi, halusi olla oikea ihminen ei pintaliitäjä veronmaksajien rahoilla elävä. Meistä monikaan ei tuhon pystyisi.
        Arvostan Crisiä enemmin kuin yhtäkään kuninkaallista jäsentä ja vielä vähemmän noita taviksia jotka kiljuen halusi kuninkaallisen tittelin joita he ei oikeesti ole, helppo rikas elämä houkutti enempi kuin olla oma itsensä.
        Madden mies on sankari ja suuri kunigas.


    • eikannattaisi

      Voi Teitä ! Ihanko Te tosissanne? Nämä kuninkaalliset parasiitit eivät myötätuntoanne eivätkä puolusteluanne kaipaa. Tavalliset ihmiset ovat Teidän "Maddelleinne" ja "Chriseillenne" niin yhdentekeviä kuin saattavatkin.

      • pösilöoot

        Emme me heitä pulustele, keskustelemme asiasgta miten me näemme asiat. No senhän tiedämme toki etteivät kuninkaalliset näillä palstoilla käy, emme ole tyhmiä. Kaikista asioista keskustellaan vaikkapa siitä kun joku on voittanut miljoonia lotossa, tai lentokone on pudonnut...aivan samoin puhutaan kuninkaallisista tai ihan vaan tavallisista ihmisitä. Ei kukaan odotakkaan että kohde vastaisi...tai edes lukisi ja toimisi sen mukaan mitä puhutaan.


      • sepösilöjokamaksaa

        Onneksi sentään meidän ei tarvitse elättää niitä, ovat ruotsalaisten kontolla. Äläkä luule, etteivät laskuttaisi kaikkia edustuskulujaan ulkoministeriön budjetista, vaikka kuinka olisivat multimiljonäärejä.


      • hdöadödökgjöadjöa
        sepösilöjokamaksaa kirjoitti:

        Onneksi sentään meidän ei tarvitse elättää niitä, ovat ruotsalaisten kontolla. Äläkä luule, etteivät laskuttaisi kaikkia edustuskulujaan ulkoministeriön budjetista, vaikka kuinka olisivat multimiljonäärejä.

        Se kuluu hallitjoiden oikeuteen samoin kuin meillä saulin palkka on veroton ja kaikki ilmaista, ei hän mitään vuokraa tai asumiskuluja itse maksa, ei myäskään hänen vaimo. Sinulta se on pois veroina...matkat on saulille ilmaiset...autonkuljettja ja kaikki...tosin presidentti ei ole niin arvostettu kuin kuningaskunta, netistä varmaan läydät kuninkaan ja presidentin vuotuiset tulot ja edustuskulut ja saamiset.


      • tasaneikäyonnenlahjat

        Jees, jees, mutta kuitenkin. Presidentin toimikausi on määräaikainen, enintään 12 v. Ja lisäksi mainitsemasi edut koskevat vain presidenttiä ja puolisoa, eivät muita perheenjäseniä : lapsia, vävyjä tai miniöitä. Monarkioissa nämä perheenjäsenet ovat veronmaksajien ristinä vielä kuolemansa jälkeenkin, hautauskin tapahtuu valtion kustnnuksella. Ja näihin kaiken maailman herttuan ym. arvonimiin, joita nämä kuninkaalliset pannut heti maailmaan putkahtaessaan saavat, liittyy myös tietty määräraha. Ja täytyy muistaa, että ainakin Suomen presidentin tehtäviin kuuluu muutakin kuin edustaminen. Johan Saulilta kuluu valtavasti aikaa kaiken Suomessa ilmestyvän mediankin seuraamiseen. Hänhän nykyään kommentoi kaikkea, mikä liikkuu.
        Ja jos nyt vielä mainitaan, että Suomen presidenteistä vain muutama on syntynyt edes varakkaaseen perheeseen. Ihan itse on tarvinnut opiskella ja ainakin jonkin verran tehdä ihan kunnon työtäkin. Ja kivinen se on politiikan tiekin ennen kuin pääsee nauttimaan mainitsemistasi eduista. Toista se on kuninkaallisten, ei tarvitse kuin naida ja lisääntyä.


    • kateellinenkansa

      Kaikkihan ny kuninkaallisille on kateellisia, se on selvä. Heillä on valtaa, rahaa, mielettömät asunnot, omaisuutta ja ilmaista kaikki matkustelu ym juhlat, ja ruokaa riittää.
      Kyllä suomalainen on kateellinen, yleensäkin kaikille. Kaikki me ollaan,

    • Suomenkuningaskunta

      Minustako tulee Suomen kuningakunnan Kuningas? Vain ja yksin Jumalan armosta?

      Raamatun Korinttolaiskirjeen mukaan naisen pitää peittää hiuksensa ja olla miehellensä alamainen (almainen ja alistettu on kaksi eri asiaa).

      Jumala ei katso ihmisen sosioekonomiseen yhteiskunta asemaan.
      Jos kunkaalliset eivät saa poikalasta voi kuningas siirtyä pois vallasta ja aateliset voi valita seuraavan kuninkaan.
      Oikea Kuningas voi myös itse antaa aatelisarvon tai arvonimiä kelle haluaa . Ja luultavammin myös antaa valtansa seuraajalleen jonka itse valitsee.

      Ruotsin homoilua puoltava evlut suutauksen kirkkolaitos instituutio (room.1:18-32) antikristillisten vapaamuurarien johtamana. He ja Ruotsin valtio voi tehdä ties mitä perinteitä mutta Jumalan siunausta he eivät kaikille päätöksilleen saa. Ei ainakaan.... Yksin Jumalan armosta!

      Koska armo ei saa heittää lokaan irstaukseksi jonka varjolla tehdään pahaa. Syntiä ihmisten ei pidä siunata ja Jumalan ei siunaa syntiä.

      ps.koska ruotsalaiset pyytää anteeksi yli 600 vuoden Suomenniemen miehitystään? Maksaen korkojen kanssa takaisin sen mitä ovat täältä riistäneet ja varastaneet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe