Mistä löytäisin bi-tytön?

Eve_S

Olemme poikaystäväni kanssa yrittäneet löytää internetin seuranhakupalstoilta naisellista, sopusuhtaista, avointa ja bi-henkistä tyttöä. Emme etsi pelkästään kolmatta osapuolta mukaan kimppakivaan, vaan myös sellaista ihmistä, jonka kanssa voi viettää muutenkin aikaa ja josta toivottavasti tulisi meidän molempien ystävä.

Itse olen bi-henkinen, 25-vuotias, kaunis ja maanläheinen tyttö Uudenmaan kupeesta. Olen kokematon naisten kanssa, mutta avoin uusille kokemuksille ja seikkailuille.

Iskuri, suomi24 treffit tms. ovat tuottaneet tulosta vain parien, miesten, trollien ja feikkien osalta. Mistä niitä naisellisia, samanikäisiä ja bi-henkisiä tyttöjä oikein löytää?

2

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zosa

      Rehellisesti sanottuna en usko että tulette kuvailemasi kaltaista henkilöä mistään löytämään, tai ainakin se tulee olemaan todella todella vaikeaa. Tokihan nyt jokaisella heteropariskunnalla olisi nätti ja villi bi-naisystävä jos sellaisia jossain olisi tyrkyllä. Minä olen joskus nuorempana ollut avoin tällaiselle järjestelylle koska pidin naisesta kovasti ja tulin hänen poikaystävänkin kanssa juttuun, mutta se tapahtui täysin spontaanisti ja nimenomaan omasta aloitteestani. Mihinkään vieraan pariskunnan seuranhakuilmoitukseen en ikinä olisi lähtenyt vastaamaan.

      Suosittelen että mietitte asiat uudestaa ja tähtäätte johonkin vähän realistisempaan.

    • Bipride84

      Mun on pakko avautua. Mua henkoht v***ttaa kun parit hakee bi naisista kolmatta pyörää. Oikeesti bi:t EI OLE MITÄÄN YLEISIÄ KOLMANSIAPYÖRIÄ PARIEN KÄYTTÖÖN!

      Bi nainen on myös ihminen. Ei mikään lelu. Biseksuaalisuus on suuntautuminen siinä missä hetero tai homokin, se EI TEE ketään halukkaaksi lisämausteeksi pariskunnille. Erittäin suurella todennäköisyydellä myös bi nainen haluaa oman rakkaan, ei ruveta mihinkään kolmanneksi pyöräksi ja toisten huviksi. Koska sitähän te haluatte, vaikka kuinka kuorruttaisitte sen "ystävyydellä".

      On se nyt prkl kumma kun ihan säännöllisesti saa törmätä ajatukseen että pidetään jonain friikkinä, kun iso osa ajattelee biseksuaalien olevan olemassa ihan vaan fantasian kohteena ja TÄYTYYHÄN ton nyt haluta komenkimppaa kun molemmat sukupuolet kiinnostaa. Ei helv! Joo ei todellakaan kiinnosta molemmat sukupuolet kun ne tulee valmiina pakettina ruinaamaan sua.

      Tässäpä uutinen kolmansia pyöriä etsiville: se, että bi nainen haluaisi kolmanneksi pyöräksi sun ja sun puolison sänkyyn, on vaan SUN pään sisällä oleva ääliömäinen ja bifobinen sekä typerä valheellinen mielikuva ja fantasia! Bi ei halua SEN ENEMPÄÄ KUIN KUKAAN MUUKAAN olla teidän kanssa. Mietipä hetki miltä itsestä tuntuisi tulla lähes joka kerta pyydetyksi mukaan kolmenkimppaan kun joku kuulee sun olevan bi? Ei kivalta. Siinä tulee hemmetin halpa, hyväksikäytetty ja arvoton olo. Ja kun se on toistuvaa, se pahenee joka kerta.

      Jos naisen haluat, jätä miehesi. Silloin saa ukko uuden ja sä uuden, eikä bi naisia tarvitse satuttaa typerillä ennakkoluuloilanne. Tuo mitä te ja monet muut parit harrastatte etsintäkuulutuksillanne, tuntuu pahalta kun muutenkin biseksuaalisuus on todella monesti väärin ymmärrettyä. Menkää itseenne.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe