Mistä löytäisin bi-tytön?

Eve_S

Olemme poikaystäväni kanssa yrittäneet löytää internetin seuranhakupalstoilta naisellista, sopusuhtaista, avointa ja bi-henkistä tyttöä. Emme etsi pelkästään kolmatta osapuolta mukaan kimppakivaan, vaan myös sellaista ihmistä, jonka kanssa voi viettää muutenkin aikaa ja josta toivottavasti tulisi meidän molempien ystävä.

Itse olen bi-henkinen, 25-vuotias, kaunis ja maanläheinen tyttö Uudenmaan kupeesta. Olen kokematon naisten kanssa, mutta avoin uusille kokemuksille ja seikkailuille.

Iskuri, suomi24 treffit tms. ovat tuottaneet tulosta vain parien, miesten, trollien ja feikkien osalta. Mistä niitä naisellisia, samanikäisiä ja bi-henkisiä tyttöjä oikein löytää?

2

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zosa

      Rehellisesti sanottuna en usko että tulette kuvailemasi kaltaista henkilöä mistään löytämään, tai ainakin se tulee olemaan todella todella vaikeaa. Tokihan nyt jokaisella heteropariskunnalla olisi nätti ja villi bi-naisystävä jos sellaisia jossain olisi tyrkyllä. Minä olen joskus nuorempana ollut avoin tällaiselle järjestelylle koska pidin naisesta kovasti ja tulin hänen poikaystävänkin kanssa juttuun, mutta se tapahtui täysin spontaanisti ja nimenomaan omasta aloitteestani. Mihinkään vieraan pariskunnan seuranhakuilmoitukseen en ikinä olisi lähtenyt vastaamaan.

      Suosittelen että mietitte asiat uudestaa ja tähtäätte johonkin vähän realistisempaan.

    • Bipride84

      Mun on pakko avautua. Mua henkoht v***ttaa kun parit hakee bi naisista kolmatta pyörää. Oikeesti bi:t EI OLE MITÄÄN YLEISIÄ KOLMANSIAPYÖRIÄ PARIEN KÄYTTÖÖN!

      Bi nainen on myös ihminen. Ei mikään lelu. Biseksuaalisuus on suuntautuminen siinä missä hetero tai homokin, se EI TEE ketään halukkaaksi lisämausteeksi pariskunnille. Erittäin suurella todennäköisyydellä myös bi nainen haluaa oman rakkaan, ei ruveta mihinkään kolmanneksi pyöräksi ja toisten huviksi. Koska sitähän te haluatte, vaikka kuinka kuorruttaisitte sen "ystävyydellä".

      On se nyt prkl kumma kun ihan säännöllisesti saa törmätä ajatukseen että pidetään jonain friikkinä, kun iso osa ajattelee biseksuaalien olevan olemassa ihan vaan fantasian kohteena ja TÄYTYYHÄN ton nyt haluta komenkimppaa kun molemmat sukupuolet kiinnostaa. Ei helv! Joo ei todellakaan kiinnosta molemmat sukupuolet kun ne tulee valmiina pakettina ruinaamaan sua.

      Tässäpä uutinen kolmansia pyöriä etsiville: se, että bi nainen haluaisi kolmanneksi pyöräksi sun ja sun puolison sänkyyn, on vaan SUN pään sisällä oleva ääliömäinen ja bifobinen sekä typerä valheellinen mielikuva ja fantasia! Bi ei halua SEN ENEMPÄÄ KUIN KUKAAN MUUKAAN olla teidän kanssa. Mietipä hetki miltä itsestä tuntuisi tulla lähes joka kerta pyydetyksi mukaan kolmenkimppaan kun joku kuulee sun olevan bi? Ei kivalta. Siinä tulee hemmetin halpa, hyväksikäytetty ja arvoton olo. Ja kun se on toistuvaa, se pahenee joka kerta.

      Jos naisen haluat, jätä miehesi. Silloin saa ukko uuden ja sä uuden, eikä bi naisia tarvitse satuttaa typerillä ennakkoluuloilanne. Tuo mitä te ja monet muut parit harrastatte etsintäkuulutuksillanne, tuntuu pahalta kun muutenkin biseksuaalisuus on todella monesti väärin ymmärrettyä. Menkää itseenne.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2281
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      121
      1673
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      13
      743
    Aihe