Kuninkaalliset

Tabuja

Pitääkö jatkuvasti lukea ruotsin tenavista meillä on itselläkin ihania lapsia lopettamaan media tuollaiset uutiset

18

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomenomatlapset

      Samaa mieltä.
      Miten saisi loppumaan tään Ruotsin ihannoinnin. Kirjoittakaa Suomen omista lapsista!

      Melikuvituksen puutetta Suomen lehdistöllä.

    • Dgvbjnkmll

      Olen kurkkuani myöten täynnä noita Ruotsin kuninkaallisia mitä se meille kuuluu!!!!! Sitä paitsi on suuri vääryys muita lapsia kohtaan että vain muutamat kuninkaalliset nostetaan korokkeelle ihailtaviksi! Pitääkö joka syntymäpäivä tai ensiaskeleet uutisoida Suomessa, lopettakaa media tuo Ruotsin kuninkaallisten palvonta!

    • Slerssi

      Moista hurripaskaa on vaikea välttää lukemasta kun Suomen lehdistö sitä suoltaa. Vois jättää hellanduudeli skeidan kirjoittamatta ja kirjoittaa Ruotsin Emiraatin arjesta. Jos ne haluu pitää kalliit siipiveikkonsa hyvä niin, mutta Suomessa sais jäädä vähemmälle huomiolle

    • cuca

      Jos jättäisitte lukematta, kun noin kovasti ahdistaa.

      • Fhlökhdfklö

        Ei tarvitse edes lukea kun joka tuutista ja uutislähetyksestä työnnetään noiden kermaperseiden pilttejä esille.


    • Rearbox_Bullyface

      Miten päästä eroon kuninkaallisista riippuvuuksista?

    • fssffff

      Aloittaja on ihan oikeassa. SUorastaan oksettaa joka kerta kuun uutisoidaan tuosta elätti-hovista...

      • jdfaöjöajfaö

        No ennemmin lukee niistä lapsista kuin tyrkyttävästä tositeevee tähdestä joka pilaa koko ruotsin kuninkaallisten maineen. Sitä ei kukaan unohda vaikka tyttönen niin luulee.


    • suosi-kotimaista

      Suomen media voisi kirjoittaa vaikka Niinistön tai Halosen lasten lapsista.

    • 8899

      Katselin tämä viimeisen tenavan ristiäisiä, kyllä oli kiltti ja rauhallinen lapsi.

      Victorian lapset olivat myös kiltisti ja kumpikin jaksoi koko seremonian olla nätisti.näki Estelletä että häntä oli jo koulittu edustus tehtäviim ja kasvatus oli mennyt nappiin.

      Samaa ei voi sanoa Madden lapsista , tyttö kun joku ADHD , tai kasvatus ei mennyt perille. Ei pysynyt yhtään paikoillaan, poika vähän rauhallisempi.

      Maddella varmaan nuorempana vapaa kasvatus jota nyt soveltaa omiin lapsiinsa. On omin sanoin sanonut että koki kovana sen kun vanhemmat ei ollet kototona vaan aina edustamassa.

      Luulisi kuitenkin lastenhoitajien saavan jotakin kasvatus tuloksia.

      • Kuninkaanhovinnarrit

        Meneppä toiseen ketjuun ihailemaan tuota keskiaikaista instituutiota...


      • kaikkilapsetsamanlaisia

        Siis ota huomioon lasten ikä leonore on 2 v ja nicolas 1 v,, oli vaikka kuin kuninkaallisia, lapset ovat lapsia silti. Luonnostaankin 4 vuotias jo ymmärtää kieltoja, mutta ei 2 v. Ja toiseksi, kenen pienet lapset jaksaa kuunnella papin torinoita toista tuntia? Kirkko ja puhejuhlat ei ole ihan pienten lasten paikka.


      • suloisia

        Tottakai kirkko kuuluu lapsillekkin , lasten kuuluukin saada liikkua vapaasti tiettyyn rajaan asti . Estelleä käy sääliksi se on koulutettu jo ankaraan kurinalaisuuteen . Isänsähän on kertonut etteivät viikkanin kanssa anna hänen istu liian kauan paikoillaan !! Järkyttää!!! on villejä lapsia ja rauhallisia . Äitinsä kärsinyt syömähäiriöstä olisko syytä miettiä täydellisyyden tavoittelua


    • kuninkaistaSesiitä

      Minä en tykännyt että sauli niinistö päästi iltalehden kirjoittamaan jostain tytöstä ketä haluaisi presidentin linnan itselleen. Tämä on täyttä globalisaation sisällä olevan ihmisen huonoa tahallista paha henkistä huumoria. Katsoin hetken tätä ruotsin kuninkaallisten tekemän lapsen kastetta mikä oli kieltämättä huhujen mukaan sijoitettu tämä syntymä hetki tahallaan tähän hetkeen ja kasteet ja kaikki. En kyllä nauttinut katsoa noita ruotsin kuninkaita. Iltalehdessä on paljon jalompia kuninkaita ja terveemmän näköisiä jopa huhujen mukaan vaikka silmät voi välillä valehdella. Englannin kuningatar näyttää apinalta ja ruotsin kuningas näyttää epäjalolta siinä mielessä jos keksin haukuttavaa omasta mielestäni miettimättä sen enenpää niin hän näyttää keskiajan wannabe soturilta. Voi hyvinkin olla vahva ja olla tosi hyvä soturi mutta hän ei ole mitään verrattuna tosi soturiin keskiajalta. Jos otat huomioon niin suomessa ei ole koskaan ollut keskiaikaa eikä ruotsissa, se on täysin globalisaatiosta tullutta paskaa koulukirjoihin. Ensimmäisellä vierailulla Turun linnassa voin vakuuttaa että opastaja sanoi että ei suomessa ole oikeastaan ollut koskaan keski-aikaa ja tutkimukset jatkuvat ja kertovat lisää tuloksista. Samaan aikaan globalistit pitävät keskiajan markkinoita jotta voisivat huijata kansaa. Oikea keski-aika päättyi mielestäni 1200luvulla ja siinä oli 300vuotta imperialistisen globalisaation 300vuoden stalkkausta vanhoilta viisailta ihmisiltä ja oppien riistoa sekä ihmisten pakottamista sotiin kuin heillä oli jo tauteja. Nämä globalistit tekivät erittäin strategista sotaa näille vanhoille viisaille ihmisille koska he eivät päässeet heidän voimien lähteille koska niillä ei ollut juuria eikä oikeaa työmoraalia oppiaakseen heiltä. Nämä globalistit kumminkin onnistuivat varastamaan monta lähdettä näiltä vanhoilta ja viisailta mutta yhtä ei. Maapallo on huono paikka tällä hetkellä koska nämä globalistit eivät osanneet ottaa oikealla tavalla näitä lähteitä koska he varastivat ja he varastivat koska he eivät koskaan sanoneet millään ihmisen kehon tai puhekielen avulla mitä he haluavat sekä he eivät koskaan ilmoittaneet mitä he ottivat koska viisaat ja vanhat tarjosivat vain lähdettä niille globalisteille. 300vuoden jälkeen syntyi 1500 luvulla nykypäivään asti kestänyt saman veren ja sukupuun kantajia kuninkaiksi englannin kuningas kuntaan. He yrittävät levittää tätä verta kaikkiin kuninkaallisiin joskus jopa väkivaltaisesti aina tietenkin jälkeä jättämättä mutta vähintään rumilla kehonkielen sanoilla ja pahan hengen sanoilla.

      • huhhuijaacccccccccccc

        kuninkaistaSesiitä

        Oletko koskaan kuullut kappaleiden välistä ja tekstin hahmottamisesta lukijalle. Ei tuollaista puolen metrin tekstiä kukaan jaksa lukea ilma tekstin asettelua väleineen niin, että saa jotain käsitystä asialle selkeästi.


      • tämätästä_sesiitä

        kuninkaistaSesiitä

        En ymmärtänyt puoliakaan sepustuksestasi ! Siis joku likka haluaisi itselleen presidentinlinnan, vai kuinka ? Vai presidentin ja linnan? Kyllä minäkin linnan haluaisin, jos saisin pelkän linnan.

        Mikäs soturi se Ruotsin kuningas on? Ruotsi ei ole käynyt sotaa 1809 jälkeen. Sitäpaitsi kaveri on liian lyhyt käydäkseen vahvasta soturista.

        Kyllä Suomessa asutusta on ollut sinä n.v. 500-1400 välisenä aikana, joka keskiajaksi yleensä luetaan.

        Ikävää, jos sinusta - en voi olla niin kohtelias, että käyttäisin isoa alkukirjainta, valitan - vanhukset näyttävät apinoilta. Englannin kuningatar täytti tänä vuonna 90.
        En muuta voi, kun toivottaa sinulle mahdollisimman pitkää ikää, niin että muuttuisit itsekin apinan näköiseksi ja nuoret saisivat sitten sinua pilkata.

        Olisi ehkä parempi, jos lukisit vähemmän iltapäivälehtien viihdeosastoja. Lue vaikka historiaa, saatat ehkä hiukkasen sivistyä.


    • sesiitäsmuglingaista

      Sitten ihmiset kysyvät miten sukulaiseni kalastivat. Ne kalastivat isolla haavilla ja perhosilla silakoita. Ihan juuri miten saaristossa tehdään. Ja voimaa käyttämällä sopivasti aina tilanteen mukaan jotta syödäkki jaksais.

    • juoruilija

      Onko siitä Anna Halosesta ollut mitään juttuja lehdissä, vai onko se piiloutunut ja erakoitunut jonnekin ulkomaille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe