runkkaaminen

marko14

millasissa paikoissa olet runkannut?

11

528

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiimasiskoa

      Siskon sängyssä samalla haistelin siskon käytettyjä pikkareita ja runkkasin kyrpää siskon pikkareilla ei sanonu mitään vaikka jäi niihin mälliä..

      • tee enskerralla semmone pränkki että heitä mällit pikkuhousujen etupuolelle ja anna käyttöön samantien :)


      • mällitsiskolle

        Vois kyllä :)


      • SISKON PIMPPI PARAS PIMPPI


    • Sänkysi alla... tälläkin hetkellä.

      • ai sääkin oot täällä


      • siismitävittua

        mistä te homot tänne tupsahditte


      • DEJECTION kirjoitti:

        ai sääkin oot täällä

        No tietenkin :3


    • ojojojoj

      loputpäläläläl

      13.3.2016 11:36


      todellisuusontaruaihm kirjoitti:

      Hyvä selvitys sulla, jotain tuollaista voisin kuvitella tarinan taakse. Mutta ajatuksena tuollainen kontrollointi kuulostaa siltä, kuin tuo ihastus olisi suljettu kuin häkkiin ja kaikkea suoraa kohtaamista hänen ja muiden välillä pyritään kontrolloimaan. Sellainen tuntuu tosi ahdistavalta. Sitä ei oikein osaa ajatella sen kontrolloivan kannalta, mutta kirjoituksesi avaa hyvin sitä puolta.


      — Näytä lisää


      Kuten tuossa eräässä viestissä oli, tuollainen voidaan järjestää hyvinkin trollausten, palstojen avulla.

      Luodaan kuvitelma, että heille riittävä syy puuttua jonkun toisen yksityiselämään, vaikka esittelemällä kuinka he ylempää tekevät jotain "hyvää" ihmiselle, samalla kuitenkin pyrkien rajusti halventamaan, ja mitätöimään, jotta heidän kuvitelma säilyisi, eivätkä he näkisi/tuntisi tekevän mitään väärää.

      Luovat siis palstan, ja siihen kuvitelman, että vain sen kautta voi ihmisen ykstyisasioita, tuntemuksia "tietää", käsitellä.

      JOlloin siinä pyritään kontrolloimaan nimenomaan muita ja sitä, että vuorovaikutus olisi suodatetun "kanavan" kautta tehtyä, jolloin kontrolloiva saa siten tunteen omimisesta ja siitä että olisi lähellä ihmistä, muiden kautta ja avulla.

      Muuten tuollainen ei onnistu, muiden myötävaikutttamista, jossa alkavat sisäistämään jonkun palstan kautta ihmisestä asioista, ja luulevat olevansa todellisen ihmisen kanssa yhteyksissä ja symbioossa.

      Kuitenkin takana on vain kostoa toiselle, omasta riittämättömyydestä johtuen, jos ja kun on tippunut kuvioista pois, eikä voi/voinut sitä suvaita, toimii noin juurikin yrittäen nostaa/laskea toinen suodattamalla asioita, ja voimakkailla monien osapuolten mitätöinneillä, jotta heille ei suotaisi painoarvoa (ihmisenä eikä sanojenkaan myötä).

      JOkainen sana, toisten ihastusten sanat, tunteet omitaan, suodatetaan, luodaan kuvitelmia väliin, ja kaikki tuo vain sen takia, että ettei joku narsistimainen tuntisi pienuuttaan ja pelkäisi aivan kuvitellun asemansa menettämistä "yhteisön" silmissä. Jolteensakin siis harhainen narsisti, jolla suuret luulot itsestään (siitä, etteikö hänet voitaisi sivuuttaa/syyllistää tekemistään- toisten elämästä).

      Itsepintaisesti jää roikkumaan ihmisen liepeille, esittäen asioita siten, kuin vain hänen kauttaan saisi ihmiset olla jossain tekemisissä ihmisen kautta, ts. luoda ihmisestä mielikuvan, mutta he taustalla olevat kuvittelevat silti olevan jotenkin yläpuolella ja "määräämässä", minkä asteista on kenenkin tekemiset ihmisen suhteen. Pyrkivät mitätöimään muut, jotka lähellä ihmistä tai vetoavat heihin manupalaatioin keinoin, että sisäistävät ja samaistuvat tuollaisiin tekijöihin, jotta he saisivat jatkaa aivan yltiöpäisen naurettavaa toimintaa, kuin luoden yhteisen ringin jossa puidaan vain jonkun sinänsä tuntemattoman ihmisen asioita.

      Luoden sitä uskomusta, että koska olet (joidenkin väittämien mukaan" "tuollainen" ja "tällainen" olemme me muut ylempänä ja niin paljon parempia, kun on heille tullut kuvitelma, että heidän pitää vertailla ja pelätä kuin varhaisteinit sopeutuvuuttaan ringiin/yhteisöön.

      Kuin uskotellen, miksi emme saisi tulla "seuraasi", ehkä siksi että ovat kuvitelmien ja olemusten varassa, luoden käsityksen, että joku muu voisi määritellä ihmistä jonkun palstojen kautta, ovat ts. ohjauksessa, eikä heissä näy itseohjautuvuutta, mikä on kenelle tahansa ihmiselle sellainen asia, ettei voi olla tekemisissä.

      Jos ovat täysin tuollaisten lähteiden varassa, ja niiden pauloissa (uskoen luotuun oikeutuksen tunteeseen, että noin tulisi, voisi saada toimia toisen suhteen).

    • t44t34234

      No viimeks koulun vessassa. Ideana oli ihan vähän vaan, eikä että spermat lentää, mutta tietty näin kävi vahingossa ja tosi yllättäen ja jouduin sit siinä vessakopissa pohtimaan et miten helvetissä saan ton lattian pyyhittyä, ettei seuraava kävijä nää, että siinä on ollut kunnon lasti. Tuli melkein viikon satsi, ihan helvetisti

    • ulkkomail

      hostelin suihkus viereis nussittiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe