HYVÄ ET JOKU SAA!!

sä1

6

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voice_of_pervoland

      Matut saa aina... Tuon pervon naamaa kun katsoo, ei ole epäilystäkään mistä on lähtöisin. Niin matun naama kuin olla voi!

    • sä1

      Smithin mukaan hänellä on ollut vuosia kotonaan valvontakamerat, jotta hän voisi puolustaa itseään esimerkiksi perättömiä raiskaussyytöksiä vastaan.!! Just joo.!!

    • sä1

      Smith kertoo, että poliisitutkinta alkoi siitä, että yksi nainen on tehnyt hänestä tutkintapyynnön, koska hän haluaa Smithille ilmeisesti pahaa.
      Nainen ei ole tehnyt siis ilmoitusta siksi, että häntä on kuvattu luvatta intiimissä tilanteessa. Hän teki sen siksi, että halusi Smithille pahaa.
      Videovalvontansa syyksi Smith kertoo varoittavan esimerkin, jonka näki asuessaan Ruotsissa. Hänen ystävänsä ja mentorinsa Peter joutui manipuloivan naisen ansaan. Nainen syytti Peteriä kovakouraisen seksin jälkeen raiskauksesta.
      Peter joutui vankilaan, maine ja kunnia meni. Peter joi itsensä hengiltä.
      Peteristä ei kuitenkaan kovallakaan tonkimisella löydy tietoa, joten tarinaan on vaikea tutustua tarkemmin. Et näin!!

    • sä1

      Axl Smithiä epäillään seksin salakuvaamisesta. TV-staran selitys on, että hänen tuttunsa oli nuorena joutunut väärän raiskausepäilyn kohteeksi. Estääkseen karmean kohtalon, Smith on kuvannut järjestelmällisesti naisia kotonaan.
      Selitys kuulostaa yhtä uskottavalta kuin jos väittäisin, että kaveriani olisi 20 vuotta sitten väärin perustein syytetty Marianne-pussin varastamisesta. Siksi olisin sen jälkeen videoinut ja tallentanut joka ainoan kauppareissuni.!!

    • sä1
    • sä1

      Kommentti: Tärkein kysymys Axl Smithille – kuka on Peter?
      Viihde Julkaistu 12.03.2016 09:13
      Axl Smith
      On poliisikuulusteluja, sellissä vietetty yö ja syytös seksinauhojen kuvaamisesta. Axl Smithin salakatselutapaus on paisunut pelkästään parin päivän aikana poikkeukselliseksi rikostapaukseksi, josta tiedetään kuitenkin vasta murto-osa.
      Smithin rikosepäily lävähti puheenaiheeksi, kun hän kertoi keskiviikkoiltana videotunnustuksessa rikosilmoitukseen johtaneista tapahtumista. Smith kertoi pelänneensä perättömiä raiskaussyytöksiä, minkä vuoksi hän oli asentanut kotiinsa videovalvonnan. Smithin mukaan pelko kääntyi häntä vastaan, sillä nyt poliisi epäilee häntä salakatselusta.
      Smith vetoaa videolla tietämättömyyteensä – hän ei tiennyt kotiinsa asennettavan videovalvonnan olevan laitonta. Hän ylläpitää huojuvaa mainettaan pahoittelemalla vuolaasti ja asettumalla uhrin asemaan: Smithin tapailema, rikosilmoituksen tehnyt nainen haluaa todennäköisesti hänelle jotain pahaa.
      Pahansuovasta heilasta voidaan tuskin enää puhua, sillä asianomistajien määrä on paisunut jo useampaan kymmeneen. On puhuttu kirjahyllyyn piilotetusta kamerasta ja naisten nimillä nimetyistä seksinauhoista. Heilan lisäksi myös poliisi näkee syytä epäillä, että on tapahtunut rikos.
      Tutkinnanjohtaja Mika Helminen pitää jo nyt tapausta poikkeuksellisena. Esitutkinta vienee kuukausia. Smithin omaan kertomukseen ja asianomistajien lukumäärään viitaten voidaan arvioida, että salaa kuvaamista on todennäköisesti tapahtunut pitkään – jopa vuosia.
      Salakatselusta voidaan määrätä sakkoja tai enimmillään vuosi vankeutta. Jos rikoksia on tapahtunut useita, voi rangaistus olla teoriassa jopa kolme vuotta.
      Jos Smithin salakatselutapauksen teonkuvaus on tämän kaltainen, rikosoikeuden professori Matti Tolvanen pitää epätodennäköisenä, että siitä selviäisi pelkällä sakkorangaistuksella.
      Rakkauselämä pysynyt piilossa
      Juontajasuosikille on sadellut faneilta kohun keskellä tukea ja ymmärrystä. Eikä ihme, sillä 32-vuotiaan Smithin julkisuuskuva on ollut puhtoinen: hän toimii tv- ja musiikkityönsä ohella Unicefin hyväntahdonlähettiläänä.
      Läksyttipä Smith myös viime syksynä julkisesti radiojuontaja Juha Perälää, kun tämä kertoi ronskissa Facebook-päivityksessä tarjoavansa Weekend -festivaalien kynnyksellä naisille ja tytöille yösijaa.
      Ennen kaikkea Smith on tarkoin varjellut rakkauselämäänsä visusti julkisuudelta. Ainakin tähän asti.
      Mysteeri-Peter oljenkortena
      Yksi tapauksen kiinnostavista kysymyksistä kuitenkin kuuluu: kuka on Peter? Smith kertoo videossaan Peteristä - ystävästä ja entisestä työtoverista, joka joutui manipuloivan naisen pauloihin.
      Kovakourainen seksi muuttui naisen kertomana raiskaukseksi ja Peter menetti työn, arvostuksen, vapauden ja lopulta henkensä. Vaarallinen tarina siitä, kuinka luottamus väärään ihmiseen voi suistaa kaiken raiteiltaan.
      Peter on keppihevonen, jolla Smith on yrittänyt perustella kotinsa videovalvonnan tarpeellisuuden. Ettei Smithille kävisi, kuten Peterille.
      Mielenkiintoista on kuitenkin se, että vaikka raiskaussyytteessä rypevä Peter joutui median myllytykseen, hänestä ei tunnu löytyvän ainoatakaan dokumenttia, artikkelia tai kuvaa netistä.
      Peteristä tai hänen elämästään ei olla kuultu Music Television Finlandilla, eikä myöskään ruotsalaisessa iltapäivälehti Expressenissä.
      SDP:n kansanedustaja Maria Guzenina työskenteli 90-luvulla ensimmäisenä suomalaisena tv-juontajana MTV:llä, mutta Peter ei ole hänellekään tuttu.
      MTV Uutiset otti yhteyttä myös MTV Swedeniin – tuloksetta. Axl Smith ei tänään vastannut tiedusteluihin siitä, kuka Peter oikein on.
      Peter on vain yksi, pieni osa salakatseluvyyhtiä, mutta jos mysteerimiehen traaginen tarina paljastuukin vain hädässä tehdyksi sepitykseksi, se jos mikä on musertava isku puhtoisen tähden imagolle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe