Voltaren retard 75 mg 2 /pvä

melkein_remissio

Kerran kuussa haen voltarenia paketin. Monesti tunnen olevani kutakuinkin kunnossa, mutta jo 2 pv voltaren-kuurin jälkeen huomaa aina että tulehdus on "hiipinyt" elimistöön ja olo paranee lääkityksellä. Tulehdukseen jollain lailla "tottuu" kun se hiljalleen aina alkaa uudestaan. Siksipä syön voltarenia säännöllisesti mutta pidän päivien taukoja välissä.

Nikamassa on kulumaa, ranteet oirehtii ja kyynärpäät, mutta ei pahasti eikä koko ajan. Nikaman ympärillä lihakset on juntturassa jatkuvasti, lihakset kireellä eikä auta hieronta kuin hetkellisesti ja lämpötyyny ehkä muutaman tunnin ajan. Aamut helpompia ja iltaa kohti menee enemmän jumiin. Unta ei haittaa.

Onko tämä miten vaarallista jatkuvasti syötynä, kuormittaa varmaan maksaa, vaikka lääkäriltähän tätä pitäisi kysyä. Että jos vielä hieman tiheämmin söisin tätä ? Voi olla viikkokin että jätän syömättä. Varmuuden vuoksi syöminen on aiheellista, koska aina huomaan selvästi että vointi paranee.

10

19709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No on vaarallista,sydänvaivoja siitä tulee

      • MabThera

        Ei taida aloittajalla reuma olla kun tuollaiset salvat auttavat... mutta hyvä että on avun löytänyt.


    • melkein_remissio

      MabThera ylpeilee omalla vaikeammalla reumallaan. T: aloittaja.

    • melkein_remissio

      Ei salva vaan tabletti, tulehduslääke.

      • 563456

        Onko reumadiagnoosia ja syötkö mitään reumalääkkeitä tuon tulehduskipulääkkeen lisäksi ? Yleensä reumaa ei hoideta pitkiä aikoija pelkällä tulehduskipulääkkeellä.


    • yks_vaan

      Hei !

      Ihan sama juttu täällä. Selkärankareuma ja Voltaren pätkittäin.
      Kaikki muut lääkkeet, biologisia myöden, kokeiltu, mutta tuo on ainut joka hieman tuntuu vaikuttavan, varsinkin jos pitää taukoa. Yleensä kolme päivää pystyy pitämään taukoa ja sitten kun aloittaa taas kuurin, niin sen huomaa. Yöksi, pitää tosin silti käyttää Sirdalud ja jos meinaa jotain ruumillista joskus tehdä niin sitten myös Tradolan. Arcoxiat, Panacod:it, Salatsopyriinit jne. ja biologiset esim. Embrel eivät tehoa.
      Ainiin, tuo Tradolan pistää nupin sitten melkomoisesti sekaisin, se kun
      on huume.
      Yllättävää on, että myös antibiootit tuntuvat auttavan, koska ilmeisesti tähän sairauteen kuuluu myös hengitysteiden infekioita ja korvatulehduksia, joihin joudun vuosittain syömään sellaiset neljä-viisi parin - neljän viikon kuuria. Antibioottien aikana tuntuu myös vähän
      helpommalta.

      Niin, jos tuota Voltarenia syö, niin kolmen kuukauden välein pitäsi käydä veri ja virtsakokeissa. Maksa-arvot saattavat lähteä nousuun.
      Itse olen lääkärin määräyksestä saanut kyseisen "ohjelman" ja kutsu tulee aina muutaman kuukauden välein. Muut kipulääkkeet eivät noita arvoja nosta, mutta nuo tulehduskipulääkkeet kylläkin. Lisäksi niiden kanssa pitäisi syödä Somac:ia tai muuta vatsaa suojaavia lääkkeitä, tai muuten voi tulla vatsahaava tai pahimmassa tapauksessa syöpä.

      Ainiin, ja selkärankareuma ei sitten tunnu Kelalle kelpaavan sairaudeksi, joka estää työnteon, eli vaikka saat sairasloman lääkäriltä, joka toteaa työkyvyttömyyden, niin Kela ei maksa sairaspäivärahaa, ainakaan toimistotyötä tekevälle.

    • Anonyymi

      En taida syödä tuota jos käy maksaan,on muutenkin hiukan koholla

    • Anonyymi

      Olen syönyt Voltarenia päivittäin (50 100mg) ainakin 15 vuoden ajan. Minulle se tuntuu olevan se tehokkain särkylääke pitkäaikaisesti käytettynä. Maksa-arvot ei tuon ja monien muiden säännöllisten lääkkeiden vuoksi ole kohonneet. Ainoastaan kokeilu korkeammalla trexan-annoksella nosti arvot mutta sekin saatiin hoitoon vaihtamalla tabletit piikkiin.

      • Anonyymi

        Hyvä kuulla tuo edellinen . Lääkkeuden vaikutus elimistössä on yksilöllistä . Olen 69 v ja omaan nivelrikkooni ja selkärangan rappeuman kivunhoitoon auttaa ainoastaan Voltaren tabletit , olen käyttänyt Voltaren Retard 75 mg kerran päivässä noin kuuden vuoden ajan , viimeiset verikokeet ( maksa ja munuaiset ) kuukausi sitten olivat hyvässä kunnossa . Yritän pitää välipäiviä voltarenista ja selvitä Panadolilla jos ei ole mitään erityisen vaativaa fyysistä tehtävää. Kardiologin mukaan sydämeni toiminta on hyvässä ikäseni ihmisen kunnossa, ei verenpainetta. Ainoa uusi oire jonka yhdistän Voltareniin on lievä heittomainen huimaus. Kuten mainitsin , lääkevaikitukset ovat yksilöllisiä . Panacod ei sovi ,( morfiinia ) Burana ja Ketorin eivät toimi minulla.


    • Anonyymi

      Voltaren on tulehduskipulääke. Se saattaa pitkäaikaisesti käytettynä aiheuttaa närästystä tai jopa vatsahaavan. Kaikille tuo ei tietysti tule, mutta siihen pitää varautua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe