Herätkää todellisuuteen!

KevinServin

Aina kun puhutaan alaikäisistä turvapaikanhakijoista, tulee mieleeni Fahad Al Firas, joka TV-kameroiden edessä vakuutteli pääministeri Sipilälle olevansa vasta 17-vuotias. Vaihtoehtomedia sai äkkiä selvitetyksi Fahadin todellisen iän ja hän paljastuikin 20-vuotiaaksi. Tapahtumasta muodostui sittemmin farssi, joka ei ihan heti unohdu. Tällaisia turvapaikka-asian takia paperinsa hukanneita ja itsensä alaikäisiksi ilmoittaneita täysi-ikäisiä on turvapaikanhakijoiden joukossa pilvin pimein, eikä heille kaikille voida tehdä ikäkartoitusta. Lisäksi ikäkartoitus on epätarkka, siinä on parin kolmen vuoden toleranssi, joka ratkaistaan aina turvapaikanhakijan eduksi.

Turvapaikanhakijat vaikuttavat kaikkiin yhteiskunnan osa-alueisiin, eivätkä lainkaan positiivisesti. Turvallisuuden lisäksi varmastikin eniten on tapetilla Suomen talous. Eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja vähävaraisilta leikataan koko ajan vain enemmän ja enemmän että tämän valtiolle täysin ylimääräisen taloudellisen rasitteen kustannukset saadaan katetuksi. Valtiolla on vain tietty määrä rahaa ja jos johonkin sitä laitetaan enemmän, niin jostain muualta sitä on otettava pois. Nyt sitä otetaan vähävaraisilta pois.

Juuri nyt on hiljaista, Välimeren vedet ovat vielä kylmät ja useat Euroopan maat ovat sulkeneet rajansa. Vesien lämmetessä ja ihmissalakuljettajien löytäessä uusia reittejä odotetaan kuitenkin yhä suurempaa tulijoiden määrää. Maahanmuuttovirastossa on puhuttu jopa 80 tuhannen saapujan aallosta. Tähän täytyy saada loppu, apua täytyy toki antaa, mutta se apu on suunnattava sinne kriisialueille, sinne missä se hätäkin on. On löydettävä tehokkaampia keinoja auttaa, meillä ei yhteiskuntana ole varaa ottaa heitä maahan jossa jo ennestään on puoli miljoonaa luku- ja kirjoitustaitoista suomea äidinkielenään puhuvaa ihmistä työttömänä.

Kutsumme Teidät 19.3 Helsingin Kampin Narinkkatorilla kello 15:00 järjestettävään suureen mielenilmaukseen. Lisätietoa tapahtumasta löydätte seuraavasta linkistä:

http://www.suomiturvalliseksi.fi

Maahanmuuttoaiheista keskustelua löydätte Facebookin Rajat kiinni!-ryhmästä seuraavan linkin takaa:

https://www.facebook.com/groups/rajat.kiinni.kansanliike

Haittanaahanmuutosta puhuminen ei ole rasismia, vaan se on realismia!

6

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Just_joo

      Että tämä yksi rasisti jaksaa.

      • KevinServin

        Ensinnäkin, jos puhun hallituksen maahanmuuttopolitiikasta, niin sillä ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa, tarkasta sivistyssanakirjasta kyseisen sanan merkitys. Toisekseen on epäkohteliasta nimitellä toisia, joskin rasisti-sanan merkitys haukkumasanana on menettänyt merkitystään sanan väärin käyttämisen vuoksi. Kolmanneksi, jos kysymyksessä on näinkin merkityksellinen asia Suomen tulevaisuuden kannalta, niin kyllä minä jaksan.


      • Fennofiili

        Et ole rasisti ja tsemppiä sinulle, hyviä kirjoituksia sinulla. Sipoo on vaan niin vaikea alue koska heillä on se oma kielikysymys-kriisinsä. Pelkäävät kaikkea muutosta.


      • Paitsi_että
        Fennofiili kirjoitti:

        Et ole rasisti ja tsemppiä sinulle, hyviä kirjoituksia sinulla. Sipoo on vaan niin vaikea alue koska heillä on se oma kielikysymys-kriisinsä. Pelkäävät kaikkea muutosta.

        Sipoo on vaikea alue vain rasistille, joka yrittää epätoivoisesti tuputtaa tänne höpötyksiään.


    • PaljononneaSipoo

      Näin se menee. Kansantalous ja yhteiskuntajärjestys romahtaa kaikkialla länsimaissa länsimaisen pehmeyden ja naiiviuden vuoksi. Kaiken pohjalla on kuitenkin Saksan toisen maailmansodan aikaiset julmuudet, joiden häpeä ja syyllisyys saivat heidät harjoittamaan pitkälti työvoimapulansa ehdoilla epärealistista maahanmuuttopolitiikkaa.

      Nyt Merkelin aikana se merkitsee avointen ovien maahanmuuttopolitiikkaa. Jokainen, joka pääsee Eurooppaan ja saa sanottua "Asylum" saa käytännössä ilmaisen elatuksen vaikka loppuelämäkseen. Suomessa se merkitsee maahanmuuttajien erityistukien ja kaikkien palveluiden ilmaisuuden vuoksi tulotasoa, joka vastaa duunarin kuukausituloja. Ilmainen asunto, huonekalut, elektroniikka, laskujen maksu, käyttörahaa, eikä mikään maksa. Etuoikeus asuntojonoissa ja yksityinen terveydenhuolto.

      Tämä houkuttelee maahan kaikki, jotka tänne pääsevät. Sen sijaan turvallinen maa Viro ei vedä, koska siellä ei ole käytännössä sosiaaliturvaa. Monent matkalla Euroopassa haastattellut turvapaikanhakijat sanoivat tässä aallossa, ja jos aikaisemminkin Italiassa, että he haluavat Suomeen, koska täällä saa eniten rahaa. Ja näinhän se onkin. Monet Suomessa työskentelevät maahanmuuttajat ovat sanoneet, että heitä vituttaa, kun suomalaisia käytetään hyväksi, että ettekö te tätä itse tajua. Näin sanoi mm. eräs somalimies, joka ajoi työkseen taksia.

      Vääräuskoisille valehtely, taqijja, on hyve. Siksi ei ole mitään ongelmaa valehdella tilanne, ikä ja vaikka sukupuoli. Paitsi että nainen on alempiarvoinen olento, joten tuksin sitä sentään valehdellaan. Ja Suomen typerät päättäjät, media ja suvakit hurraavat ihastuksesta ja voihkivat riemusta.

      Tämän maksamme me kaikki, eikä tästä selviä pelkällä rahalla. Raiskaukset, väkivalta, ryöstöt ja ahdistelu ovat faktaa kaikkialla, missä on tarpeeksi tulijoita erityisesti Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. Näistä määristä löytyy Kriminologian ja oikeuspolitiikan insituutin tutkimus viime vuodelta. Kaikki eivät tee, mutta tekijöitä on paljon, ja etenkin ahkeria tekijöitä.

      Jokainen maamme lakeja noudattava ja elättäjiään ja heidän kulttuuriaan kunnioittava, mikä ei tarkoita nöyristelyä, sekä työllään itsensä elättämään pyrkivä on periaatteessa tervetullut. Edellä mainittujen kulttuurien, käytännössä irakilaisten, afganistanilaisten ja somalien kohdalla ei ole mennyt niin kuin Stromsössä viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana, eikä tulevaisuus näytä yhtään paremmalta. Samaan aikaan juuri näiden tuiljaryhmien työttömyys on karmaisevan korkealla tasolla verrattuna muihin maahanmuuttajien etnisiin ryhmiin.

      Odotettavissa on uusi Sipoo, kansainvälisempi, mutta ei suvaitsevaisempi eikä parempi. Ahdistelut ja rikokset moninkertaistuvat. Islam on lähtökohtaisesti ehkä maailman suvaitsemattomin uskonto ja yhteiskuntajärjestys, sehän ei ole pelkkä uskonto. Naisen asema on, no niin. Vääräuskoiset? Muut uskontokunnat? Seksuaalivähemmistöt? Koirat?

      Se, että mediassa ei paljoa kerrota matujen rikoksista ja häiriköinneistä enää ei kerro siitä, että niitä ei olisi. Ehei. Poliishallitus kielsi viime vuoden lokakuus poliisia tiedottamasta matujen tekemistä rikoksista. Näin emme huolestu. Ja samalla ongelmat lakaistiin maton alle. Ensimmäisen kuukauden aikana vastaanottokeskuksiin oli läes 500 poliisitehtävää, yli sata naisiin kohdistuvaa ahdistelua vastaanottokeskusten läheisyydessä, raiskauksia, myös kahden 14-vuotiaan tytön, väkivaltaa, ryöstöjä ja varkauksia. Nyt Helsingissä on meneillään kuulemma "mystinen raiskaus-boomi". Kenelle se on mystinen?

      Ajanhenki nyt vaan on sellainen, että kaikki avoimen eli tuhoisan maahanmuuton ja turvapaikanhakijoiden rikosten ja sikailun kritisointi on rasismia. Piste. S-marketissa käynneistä voi tulla jatkossa suvakeillekin mielenkiintoinen kokemus, samoin koiran ulkoiluttamisesta.

      Kyllä, suomalaisetkin raiskaavat ja pahoinpitelevät. Suomalaiset tekevät kaikkea tässä yhteiskunnassa eniten, myös töitä ja hyviä tekoja. Kannattaa pitää silmällä mainitun tutkimuksen lukuja. Kannattaa muistaa myös se, että matut harjoittavat myös kotiväkivaltaa ja raiskauksia kodeissa. Niistä nainen ei lähde poliisille kertomaan... Suomessakin on moniavioisuutta, joten kohteita voi olla useita. Kannattaako edistää naisen asemaa tuomalla maahan maailman pahimpia naisten alistajia? Kannattaako edistää suvaitsevaisuutta tukemalla maailman rasistisimman uskonnon ja yhteiskuntajärjestyksen leviämistä?

      • Lyhyt_kysymys

        Mitä hemmettiä tällä mölötyksellä on Sipoon kanssa tekemistä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2904
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      411
      2798
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2237
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      1984
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      9
      1821
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1775
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1592
    Aihe