Synkkä puoli

AinoaAvautuminen

Tilanne: Olen ahdistunut hänen kiinnostuksestaan kaivella asioitani. Yli puolitoista vuotta. Vaikka olenkin tajunnut hänen vannoneen joskus kostoa. Pyhimys, joka on todellisuudessa urkkija, jolla on 7 henkeä ja jonka näin pyörimässä asuintaloni ympäristössä punaisessa purkissa. Ei pidä luulla, pitää tietää; Ukrainan lahjakkuudet, hinkkaaminen, teinit. Mutta ei oikeaa kontekstiä, ei siten tietoakaan. Myöhemmin lisää urkintaa ja seurantaa, halua sekaantua itselleen kuulumattomiin asioihin, teennäisiä pahoitteluja, vihjailuja, herjausta. Päälaelleen kääntämistä, syytöksiä omien tekojen oikeuttamiseksi. Harhaisuutta. Edelleenkään ei oikeaa kokonaiskuvaa.

Katkera osuus: hän ei ole vain epävakaa, vaan yksinkertaisesti seinähullu kostonenkeli, joka kuvittelee itsestään liikoja, vaikka on lopulta vain nainen, jonka vain terapia pitää pystyssä. Minua ei kiinnosta kuinka siihen on tultu. Vaikka hän uhkaisi hypätä parvekkeelta, en olisi kiinnostunut.

Ratkaisu: Kolme kohtaa. 1) Hän korjaa pilaamansa ilmapiirin. 2) Hän ei ulota kiinnostustaan kauttani selville saamiinsa ihmisiin eikä jatka perätöntä, osin julkista vihjailuaan. 3) Nykyisistä laitteista luopuminen. Minä teen niin, ja hänen kannattaisi tehdä samoin, koska tällä hetkellä hänet löydettäisiin niin halutessani aivan liian helposti. Lain suojahan kuuluisi tosiasiassa minulle.

Merkiksi siitä, että hän on ymmärtänyt, palauttanut sen, minkä on vienyt, ja lopettanut kaikenlaisen kiinnostuksensa minua kohtaan, hän huolehtii siitä, että emme jatkossakaan kohtaa. Jos vahingossa näemme, hän ei katso minua kasvoihin eikä tervehdi. Näin tiedän, että meillä on yhteisymmärrys. Verrattain älykkäänä ihmisenä hän on varma siitä, että tiedän ja että tähän ratkaisuun hänen kannattaisi tarttua ja täyttää sen keskeiset kohdat, vieläpä melko nopeasti. Sen jälkeen olen valmis unohtamaan. Ennen sitä kuitenkin seuraan, kasvoiko hänelle selkäranka; yksinkertaisesti koska mitä häneen tulee: luottamus on hyvä mutta kontrolli parempi.

B. -> C.

6

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siismitä

      En ymmärrä tekstisi tarkoitusta.

    • Sekopäänpäästä

      Selvästi jonkun mieleltään sairaan avautuminen, josta ei muut ymmärrä mitään.
      Höpisevät täällä aivopierujaan, ei näiden tarkoitusta kannata miettiä,
      jos tälläisiä tänne joskus ilmestyy.

    • Ohooho

      Kannattasi alottajan hakeutua hoitoon mahdollisimman nopeesti???

    • erittäinpelotavateksti

      Erittäin pelottava teksti!!!!

    • tsemppiielämään

      Mitäköhän lääkärit tuumaisi tuosta aloituksesta.

    • vittukupääsisjosusta

      Ja jos se olet sinä J niin vittu kannattaisi taas vaan miettiä sitä vitun omaa käytöstä ja niitä 20 vuoden takaisia asioita ja sitä, että minusta selville saamasi asiat eivät TIETENKÄÄN kuulu sinulle ja kaikki mitä tiedät minusta olet käyttänyt hyväksesi ja tämä on totuus ja se on myös julkisesti nähtävissä, että sinä olet sen hyväksesi käyttänyt…. ja mitä vitun seurausta se sinä valvot, et ole poliisi, joka voisi ilman sanktiota sellaista tehdä. Sinä sait selville sen asian minusta mille minäkään en voi mitään ja kyllä olipa tietenkin herkkupaikka sinulle käyttää kyseinen asia hyväksesi ja sinullahan on julkinen työ ja kun kerrot jotain noin nyyhkyä, niin saat valitettavasti sänkyseuraa ja jopa lapsen mikä on siis ainoastaan minun ansiotani että sinä edes selvisit siitä paskasta….20 vuotta sitten ja mä en lopeta koska sä olet käyttänyt sen asian hyväkseen, minkä sä sait tietää minusta ja mikä ei sinulle kuulunut milloinkaan. mutta ei, mielummin mä hankin lähestymiskiellon sulle ettei me nyt vähään aikaan törmätä, koska sä olet vähän paska jätkä. Ja kun mä menen kertomaan susta niin kiltisti se kielto susta sitten kirjoitetaan. ja joo sinne jää merkintä sinne papereihin että sä olet väkivaltainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe