Mistä löytää asunto JKL?

Asuntoa_vailla

Kuinka hankalaa on saada asunto Jyväskylästä? Tuntuu ettei mistään löydy kunnollista asuntoa. Pupuhuhtaan, Kangaslammelle tai Keltinmäkeen en ole muuttamassa.

JVA:lta en viitsi edes kysyä kun sieltä ei asuntoa saa kuin suhteilla, pitäisi olla raskaana tai kaupungilla töissä.

Asiaa hankaloittaa se etten ole yhtä pyhä ja siveellinen kuin neitsyt Maria (opiskelijatyttö)

Olen savuton, raitis ja siisti sinkkumies jolla ei ole lemmikkejä. Luottotiedot ovat kunnossa.

Kaikkialla on asuntohakemukset voimassa: VVO,Sato, Ovenia, Avara, OVV, SKV, Realia, JKL Seurakunta, WH-asunnot,Y-asunnot, Tori.fi.

Yksityisiltä olen myös kysellyt mutta kyseiset ihmiset haluavat pyhän opiskelijatytön tai opiskelijan ylipäätään asumaan asuntoonsa.

36

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkkkkkkkkkkk

      Miten olis toi yliopiston asunto palsta?

    • xxxxxcc

      Miten olis jos muuttasit Siperiaan paskaa luomaan pilkun nussija

    • Asuntoa_vailla

      Yliopiston asuntopalsta on tarkoitettu lähinnä opiskelijoilla, siis saahan siellä muutkin käydä katsomassa asuntoja mutta oletus on että olet opiskelija kun otat asuntoilmoituksessa olevaan yhteyshenkilöön yhteyttä.

      • Eipähaittaa

        Voihan sitä sanoa syksyllä aloittavansa.
        Sama se sille vuokraajalle on, opiskelijat meluaakin enempi kuin muut joten naapurien kanssa pysyy suhteet kunnossa omistajalla jos muulle vuokraa.


    • unohda____

      Asunnot on varattu jo etukäteen pitkälle tulevaisuuteen matuille.

      • Anonyymi

        Kamelikoirat ovat ykkössijalla. Veneitten alla on tilaa näin kesäisin.


    • jostainalotettava

      kannattaa laittaa se hakemus JVA:llekin ennakkoluuloista huolimatta ja nämä mainitsemasi alueet kyllä on ihan asuttavia paikkoja, toki jos sattuu häirikkönaapuri se on ikävää, mutta itse olen nuorena asunut puparissa vuoden ja kyllä se menetteli ensimmäisenä asuntona

      • zdxdffgg

        Puparissa ei ole mitään vikaa alue on huomattavasti rauhoittunut mitä se oli 80-90.luvulla.taitaa suurin osa juoppo/narkkari häiriköistä potkassu tyhjää


      • Arvaasvaanmitätilalla

        Matuja tilalla.


      • Sensijaan

        En sitten tiedä taloista ovatko rauhallisia, mutta keltinmäki on minusta ihan mukavannäköinen paikka muuten paitsi rumat on ne talot. Luonto lähellä, voi kesällä istuskella ulkosalla. Kalapaikkoja ei taida liiemmin olla vieressä mutta ei kai sitä kaikkea voi saada.

        Hyvin voisin kuvitella siellä asuvani, omakotitalossa kuitenkin, sellaset 70-luvun näköset talot taitaa olla aika ohutseinäisiä mitä siellä näyttää olevan ne kerrostalot.

        Vaan jos ei muka asuntoa löydä, ei luulisi olevan varaa valita. Itse kuitenkin vuokraisin Viitaniemestä ja veneelle ottaisin paikan jos vuokraamassa kerrostaloasuntoa olisin ja juuri Jyväskylästä. Mukavampia kaupunkeja en tähän luettele koska Jyväskylä-palsta on.
        Kävelymatka olisi keskustaan, ei välttämättä edes tarvisi autoa. Ehkä vanhemmiten hankala koska liukkaat kadut ja talot hissittä, mutta vireälle eläkeläisellekin sopisi.


      • Tällä hetkellä on Jyväskylässä niin hyvä tilanne, vuokralaisen
        markkinat. Kysy Korterinteeltä. Itse sain kuukaudessa tosi hyvän vuokra-asunnon jossa vuokra edullinen. Talo on valmistunut 2018, joten kaikki uutuudet siis mukavuudet löytyy.
        Alue on TOSI rauhallinen ja lenkkipolut, kaupat ym on lähellä.
        Sain kauniin pikkukaksioni VVO;n kautta.
        Jos pidät koirista niitäkin täällä löytyy. Kysy suoraan miksi et saa asuntoa? Näytä olemuksellasi, että olet rehti, vuokrasi maksava asukas. Onnea etsintään. Auli


        K


    • ihmettelenkyllä

      Satolla ym on koko ajan vapaita asuntoja. Jos luottikset kunnossa, pitäisi saada sieltä asunto ihan viivana. Eri asia sitten jos kriteerit sijainnille ja/ tai vuokralle rajoittaa paljonkin.

      • suhteillasuhteilla

        Siellä saa myös suhteilla. Kävin sieltä kysymässä asuntoa, ei kuulema ollut. Kaverini kävi siellä ja hoksasi että asuntovalikoija on vanha koulututtu. Löytyi asunto heti.


    • lätäköstälöytyy

      luulen että scvhaumanin kadulta löytyy noin 60-nelioisiä rottien syömiä kaksioita.

    • mitenonnn

      Vuokraovi.comin hakuun kun pistää kyseisen kaupungin, ilmestyy 450 vapaata vuokrakämppää. On se ihme ettei yksi mies niisä jotakin sais. Mieluummin ajatus kääntyy siihen suuntaan, onko hakijalla rima hiukka korkeella ja ootellaan että sais vimpan päällä kunnossa olevan kaksion kahella sataa..

      • luottiksetko

        Niin tai sitten ne luottikset ei olekaan kunnossa. Noi isot vuokrafirmat vuokraa ihan kenelle tahansa jos ne on kunnossa. Ei ne katso sukupuolta tai siviilisäätyä.


      • Eivaikeaa

        Oikotiellä myös vuokra-asuntoja.

        http://asunnot.oikotie.fi/

        309 kipaletta.
        Puhelin käteen niin asunto vuokrattu alta aikayksikön.

        Mikäli luottotiedot ei ole kunnossa, asunnoksi jää lounaispuiston esiintymislava, lipan alle ei sada, roskakatokset, hylätyt mökit.

        Mutta mikäli ovat, asunnon vuokraaminen ei ole salatiedettä. Onnistuu vaikka Helsingistä jossa niitä kehnoiten on tarjolla. 1727 kipaletta siellä, suurin osa ei ole lueteltuna koska monet isot vuokraajat ei ilmoittele asuntojen mennessä muutenkin.


    • zdxffgh

      Säykkiin vaan sieltä irtoo kämppä heti ja halvalla

      • Nättihänse

        Vaan ovat tainneet sinne sijoitella niitä muuttajia. Oli juttua niistä jokin aika sitten.


    • Helppokeino

      Lankkia naamaan niin asunnon saa kaupungilta.

      Oisko sokkarilla, kysäsepä sieltä. Jollei ole niin ehkä prismasta löytyy.

    • neuvottelukysymys

      Kyllä vaan itse sain kämpän kolme vuotta sitten yksityiseltä vaikka luottotiedot menny pääasia että hoitaa vuokransa ajoissa jopa jva tarjosi kämppää vaan eipä napannu muuttaa minnekään sulun perälle siellä niitä hörhöjä vasta asuukin

      • Kuukiurusta

        Jännä sinänsä että tarjosi. Ei kovin yleistä taida olla. Mutta onko se sulun perä niin kamala paikka sitten? Ei sillä että itse muuttaisin, noi vuokra-asunnot missä olen asunut useasti olleet semmosia että tupakansavu pinttinyt seiniin ja yskittää vaikkei tulisi naapurista savua. Tai jokin muu, mutta savun hajua ollut.
        Yhdestä muutin viikon päästä pois.

        Sielläpäin (asmalammella) kuitenkin ennen kävin useasti saunassa, juostiin kilpaa asmalammelle uimaan.
        Auton tietenkin tarvitsee, mutta niin sitä tarvitsee ihan keskustassakin koska lidliä edes ei ole.


      • omapaonvalinta

        Tunnut olevan melkonen pilkun viilaaja ei mikään kelpaa asuntoja löytyy joka lähtöön joka alueelta asuttava taivasalla sitten.Ensinnäkin puparissa on nykyään tosi rauhallisesta asua tässä talossa missä itse asunut kuusi vuotta ei ole ollu mitään ongelmia koskaan kyllä ne pahimmat alueet on säykki ja kuokkala


      • Maantasalle
        omapaonvalinta kirjoitti:

        Tunnut olevan melkonen pilkun viilaaja ei mikään kelpaa asuntoja löytyy joka lähtöön joka alueelta asuttava taivasalla sitten.Ensinnäkin puparissa on nykyään tosi rauhallisesta asua tässä talossa missä itse asunut kuusi vuotta ei ole ollu mitään ongelmia koskaan kyllä ne pahimmat alueet on säykki ja kuokkala

        Säykki ja korpilahti, vaikkei niitä osaakaan ajatella jyväskyläksi, on hienoja alueita.
        Taloista ei tietoa mutta alueet.
        Pupuhuhta on kyllä harvinaisen ruma. Julkisuudessa olleita Jakomäkeä ja Hervantaakin rumempi. Nyt sitten vielä ovat alkaneet matuja sinne laittaan.
        En tarkoita asukkaita haukkua, mutta eikö kaupungin kannattaisi purkaa ne talot ja tehdä parempaa tilalle, siellä kuitenkin olisi perseaukisille kaupatkin lähellä.
        Ja olla ottamatta niitä matuja. Kuka siitä onnelliseksi tulee kun joutuu kanssaihmiset ryöstetyiksi, raiskatuiksi? Onko siitä herralla kaupunginjohtajalla ja muilla valtuustossa omakin sairas hyvänolon tunne kuten niillä muilla väkivaltaisilla ilmeisesti on?


    • huspois

      Olennainen asia on se että miksi juuri Jyväskylä? Eikö parempia paikkoja ole vaikka kuinka?

    • Muutanko_lkylään

      Kertokaapa millainen Ovenia on vuokranantajana. Onko Halssila ok?

      • Eipahallamutta

        Jos se on noin vaikeaa, niin kannattanee jättää muuttamati.


    • zzzxfgg

      Painu Siperiaan paskaa luomaan jos ei miellytä tai muuta korpeen

    • Veijarinen

      Kuten huomaat, niin Jyväskylässä asuu huumorintajuisia ja kanssaihmisiin sekä heidän kysymyksiinsä myönteisesti suhtautuvia kirjoittajia. Kannattaa siis tarkoin harkita onko asumiselle jotain muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa Jyväskylään?

    • Anonyymi

      Mulla ei ollu mittään pnkelmas asunnon hankkimisessa kun muutin tänne jväkyllään sukevalta, kankitieltä järjestyi kämppä heti.

    • Anonyymi

      Asuntoja voi jopa valita kaupunkialueella jos !!! on halukas maksamaan eikä oleta ponsorointia vuokranantajalta .

    • Anonyymi

      Mistä tämmöisen ponsorin vois löytää

    • Anonyymi

      Se on niin vaikeaa, kun kaikki paperit ja tavarat pitää jättää ulos, kun ei ole asuntoa. Olen kyllä yrittänyt piilottaa papereita kivien koloihin kun ei ole muuta paikkaa. Siksi paperit joutuvat hukkaan - eikä saa asioita hoidettua.

    • Anonyymi

      Taas päivä laskee ilta saa, yön varjot peittää maan. Sun ovees Jeesus kolkuttaa ja tarjoo armoaan. Tää ilta ehkä viimeinen kun sua kutsutaan, siks herää nouse syntinen ja luota Jumalaan.

      • Anonyymi

        Ei enää jeesusta,,se on pettäny jo niin monta kertaa,,minä uskon vain itseeni.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe