Aikuisten hot. Ocean Maya Royal.

joosuaaa

Hei! Hotellin etäisyysosiossa mainittu pankkiautomaatille matkaa 10M. (Ocean Maya Royal) Onko näin ? Olaan menossa 22.1.2017, olisko snorklauksesta ym.porukkamatkasta kiinostuneita esim. Tulum, lähisaarille esim. Cosumel jne. Tai hyviä vihjeitä snorklauspaikoista ?
Terveisin JL&ML

12

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toluca

      Epäilen vahvasti ettei se ainakaan metrejä tarkoita. Voi olla kymmenen minuuttia että pääsee kylälle. Tai mistä minä tarkkaan tiedän, kun en ole sitä automaattia siellä käyttänyt, vaan Cancunissa.

    • käyneet

      Siellä hotellin aulassa taisi olla pankkiautomaatti. En ole varma, kun meillä ei ollut tarvetta käyttää.

    • TäälläTänään

      Ei ole automaattia mailla ei halmeilla.
      Euroja mukaan ja vaihto pesoihin hotellissa tai playan keskustassa.

      • TäälläTänään

        Jeps olin väärässä on automaatti josta pystyy nostamaan vain dollareita. Mutta siis ottakaa euroja ja vaihtakaa valuuttaa paikan päällä. Yhden dollarin seteleitä mukaan tippirahoiksi.


    • käyneet

      Osalla sivustoista mainitaan, että hotellissa on pankkiautomaatti. Mutta kyllä itsekin koen järkevämpänä ottaa euroja mukaan ja vaihtaa paikanpäällä.

    • Toluca

      Kylällä on automaatti, mutta katsokaa, ettei siihen ole ympätty ylimääräistä lukijaa, tai peräti vaihdettu koko lukija, joka on vain vähän aikaa siinä pelkkää lukemista varten!
      Sitten ne tekee sun korttisi ja menevät ostoksille!
      Tarkka voi aina käyttää automaatteja, ei se vaadi muuta, kuin ihan tavallista silmää ja järkeä!

      • Toluca

        Niin, kommenttini ei koske Mexicoa erityisesti, vaan kaikkia automaatteja bensa-asemista lähtien myös kotona! Uutiset! Reissussahan helposti annetaan pienessä kaupassa vielä luottokortti "höylättäväksi"- paha juttu!


    • joosuaaa

      Moikka taas. Te jotka olette olleet Ocean Maya Royai hotellissa, niin kysyisin vieressä olevasta (kehutusta, kauniista) laguunista, onko siellä jotain snorklattavaa, eli kantsiko roudata kotoa snorklauskamat ?Muuten kait ostetuilla snorklausreissuilla välineet kuuluu hintaan.

    • joosuaaa

      Kysäisin vielä uudelleen, onko hotellin lähellä olevassa laguunissa snorklattavaa eli kantsiiko ottaa snorkkelit mukaan. Mitä mieltä olette tibbikäytännöstä tässä hotellissa ja millaisia summia ehkä käytitte ? Mitä retkiä teitte ja mistä ostitte ?
      Kiitti vaivannäöstä JL&ML

      • 1-2016

        Tammikuussa oltiin kyseisessä hotellissa ja oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Kannatti ottaa huone merinäköalalla, ihanan lyhyt matka altaalle ja meren rantaan.
        Aivan ihanat ruuat, kannattaa ehdottomasti käydä a'la carte ravintoloissa, ainoastaan meksikolainen oli pieni pettymys. Tippejä ei annettu muutakuin siivoojalle, jenkit niitä kyllä jakeli auliisti.
        Snorklattavaa ei juurikaan laguunissa ollut, Cozumelille kannattaa tehdä ominpäin retki, pääsee helposti Carmenista. Mutta laguunille oli kiva kävellä aamulenkki ja käydä uimassa. Hotellin ranta ei ollut paras mahdollinen.


      • jooosuuua

        KIITTI vastauksesta. Olemme kovia snorklamaan , vaikeissakin paikoissa<, mutta vois olla että tyydymme nyt retkitarjontaan. Näin tuntuu, että olette aika "kovia" liikkumaan. Kehtaisko vielä kysyä Teidän akltiviteeteistä, jos vaan parhaat, heh, heh. Me Ollan tällaIIsia vähän vanhempiaa reissaaja.


    • Viime_maaliskuussa

      Me oltiin kaksi viikkoa tässä hotellissa. Laguuni ei ollut kyllä sitä mitä odotin, pienoinen pettymys siis. Hotellin ranta on todella surkea, mutta kun lähtee hotellilta kävelemään rantaviivaa oikealle, tulee pian hyviä kohtia mistä mennä mereen, eikä siis ole minkään hotellin aluetta.
      Ruoat olivat erinomaisia, meksikolaisravintolassa syötiin vain päivällä buffasta. Hotellin viihdytyksestä vastaava joukko teki kovasti töitä jotta porukka viihtyisi. Päivällä siis ole tarjolla monenlaista aktiviteettia ja joka ilta oli ohjelmaa. Erytyisesti suosittelen maya/meksikoiltaa.
      Hotelli on kaukana keskustasta, mutta taksilla sinne toki helposti pääsee.
      Huoneet olivat isot ja viihtyisät sekä puhtaat.
      Älkää olko uunoja vaan tipatkaa! Siellä palkkataso on todella surkea, ja tipit on iso osa palkkaa. Jenkit pitivät huolen että baarimikoille maksettiin tippiä, minä tippasin siivoojana ja ruokaravintoloiden henkilökuntaa, ja esim smoothiebaarin ihanaa vanhempaa miestä, joka palveli kovassa kiireessä hymy huulilla turisteja.
      Niin ja hotellilla on oma retkitoimisto, retkiä tullaan kyllä ihan tarjoamaan aurinkotuoleille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe