Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Protestilista

myr

Onhan se ikävää kun nimi mainitaan protestilistassa mutta se on julkistatietoa ei mikään salaisuus. Ja aivan itsestä kiinni menekö "laskusi" sinne asti. Aina sen maksaa joku jos ei asianomaiselta saada niin kyllä yhteiskunta sen veronmaksajilta jollakin tavalla "rokottaa". En itse ainakaan usko velkojen anteeksisaamiseen.

11

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalanpääpostilaatikkoon

      Vain synnit saa anteeksi, velkoja ei koskaan.

    • Kokoomuspelle

      Paljonko mahtaa olla ulosotossa tuolla peränkylän pellepelottomalla,tai suurella rakennusfirman johtajalla peränkylstä myös. Kyllä yhteiskunta maksaa.

    • Konserninjohtaja

      Itsekin päästän protestilistalle kaikki yritykseemme kohdistuvat huijaukset. Pääasiassa nämä satasen, parin laskut ovat huijari puhelinmyyntifirmojen maksuja joita emme ole tilanneet alunperinkään.

    • VanhaJuoppoTutkii

      Tunnen yhden vanhan kommunisti juopon jolla ei ole tuntiakaan ollut edes toiminimeä. Aina niin tomerana katselee protestilistat vaikkei niistä mitään ymmärrä.

    • Lapsonenko

      Kyllä se vaatii melkoista ammattitaitoa jos jää velkaa Rauman lukolle1735 € on taitanut olla pelipaidoissa firmanjohtajan kuva,voi teitä isoja johtajia.

    • Kirppu.ja.zeppu

      Koirien perseen pesupaikan läskilista senkuin kasvaa,hyvää mainosta mutta ehkä ei ihan ilmaista.

    • Eorjoelta

      Onko välttämätöntä jauhaa ja levitellä asioita, vaikka olisikin julkista tietoa? Onko se kilttiä? Tuottaako iloa? Usein arvostelija ei itse kykenis edes samaan. No, paha teko palaa takas moninkertaisena tekijälleen.

      • Erik.fon.t

        En tiedä onko se kilttiä, mutta itse menen sellaiseen yritykseen asiakkaaksi mikä hoitaa maksunsa yhteiskunnalle,niin tämä yhteiskunta pyörii,kaikista ei ole yrittäjiksi eikä kaikki edes halua maksaa maksujansa vaan kaikki on niin sanotusti puhdasta käteen. En missään tapauksessa halua mustamaalata mitään yritystä vaan yritän selittää että maksamattomat laskut on aina pois toiselta yritykseltä, sillä on niin sanotusti lumipallo efekti. Näitä yrityksiä jossa johtajat viettävät päivänsä baarissa on liikaa,päivän työ on siinä kun saadaan hehkutteua vanha romu käymää ja lähdetään puhumaan paskaa.


    • Veroton.työ

      Jotenkin näin sen pitäisi mennä.
      Ihminen tienaa noin, 1655828 € brutto elämänsä aikana veroja menee noin 318125 € käteen jää noin 1337703€ asumiseen menee noin 435186€ ruokaan noin 292080€ riipuu miten paljon syö. Liikumiseen menee noin 49320€ riippuu vähän yksilöstä ( ei koske luvialaisia) muihin kuluihin sähköön ja niin edes päin menee noin213197€.
      Matkusteluun menee noin 135800€ ( ei koske luvialaisia) auto kuluihin menee noin, 135330€ ( ei koske luvialaisia) Säästöön pitäisi jäädä noin 76790€
      Asunnon arvo on noin 150 000€

      Elikkä yhteen vetona olet noin 75 vuoden ikäinen kunnialla elänyt kansalainen joka jättää ylensä perintönä elämänsä saanokset lapsilleen.

    • Paskantärkee

      Katos kun aina elämä ei mene niin kuin Strömsöössä. Kaikil ei ole työtä, kaikil ei riittävää palkkaa ja joku voi sairastellakin. Mut hieno jos joku onnistuu. Mut kui lapsil täytyy perintö jättää??? Käyt itte.

    • aikaaikaansakutakin

      Jokainen ikäluokka on velvollinen työllistämään ihmisensä, maksamaan veronsa, sosiaaliturva ja eläke maksunsa, muuten ei mikään yhteiskunta kauan toimi. Perinnöistä pitäisi kokonaan luopua ja jokaisen velvollisuus olisi jättää jäljelle jäänyt omaisuus valtiolle jaettavaksi uudelleen, vaikka työllistämis toimintaan. Elämässä on oltava jatkuvuutta eikä pelkästään "pätkätöitä" tai osa-aikaisuuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe