Oikeat totuudet islamista

Viimeinkin.löytyi

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • koraanin_lukenut

   Oikeat totuudet löytyy suoraan livenä koraanista. Kun olet lukenut koraanin, niin huomaat siinä selkeän kieron juonen. Muhammadin opit houkuttelee esiin ihmisen negatiivisia mutta vahvaksi äityviä luonteenpiirteitä esiin... itsekkyys, vallanjano, ylemmyydentunto, täydellisyyden illuusio jne. Sen jälkeen siirrytään luomaan illuusio em. luonteenpiirteiden totettamiseen, joista edelleen luodaan illuusio, joilla oikeutetaan pahuuden aiheuttamat teot. Tämä pahuuden looginen ABC istutetaan muslimiin pienestä pitäen. Vähitellen muslimi omaksuu sen elämäntavan ja pitää sitä normaalina. Islam, eli alistuminen saa aivan uuden merkityksen. Kun tunnet koraanin ja sen tavoitteen, alat myös ymmärtämään muslimeja paremmin. Ymmärrät miksi muslimille raiskaaminen, häirintä, tappaminen jne. on normaalia elämää, ymmärrät miksi muslimi kokee normaaliksi käydä kaupan ovella paskalle, ymmärrät miksi muslimi ei ymmärrä rikkovansa maan lakeja, normeja yms. vastaan, ja ymmärrät miksi muslimi on taantunut, kehityskyvytön raakalainen. Vika on alistavassa uskonnossa ja kollektiivisessa painostuksessa. Jotta asiat saataisiin korjattua, se vaatisi osan koraanista sensuroitavaksi ja sivistyneemmän opetuksen lapsesta lähtien. Muslimien sivistäminen on muutaman sukupolven mittainen projekti. Mutta koska tämä ei tule koskaan onnistumaan, ainoa vaihtoehto on aseellinen uhka, jolla muslimit ajetaan omiin maihinsa jatkamaan toistensa tappamista. Valkoisen, kristityn, ateistin, muun uskonnon edustajan jne. tappamiseen niitä on täysin sairasta johdatella. Siksikin muslimien maahanmuuton tukeminen on hirvittävä rikos omaa maataan ja kansaansa kohtaan.

  • tavattomiatapoja

   islam ei ole uskonto vaan fundamentalistista propagandaa 2000 vuoden takaa
   sitä on höystetty mieli-ja väkivallalla ja sillä voi perustella minkä tahansa sikailun

   • enparemminsano

    Kopio ( nimim. saatanaprofeetta) ketjusta: islam: koraani: Muhammed keksi koko koraanin itse:

    "Olen tullut siihen tulokseen että Muhammed, olkoon sitten ollut juutalainen tai joku muu uskonnoltaan, katkeroitui jostain syystä mm. juutalaisille ja kristityille. Ehkä hän saikin näkynsä joko mielihoureissaan, mutta kuitenkin se tuli Saatanalta. Ja siihen sekottui juutalaisuus ja kristinusko sekä hänen omat sairaat kuvitelmansa.

    Olen varma että koska Saatana on itse langennut enkeli, joka halusi tulla Jumalan kaltaiseksi, halusi siis jäljitellä myös maanpäällä Jumalaa. Halusi itselleen oman uskonnon ja profeettansa. Jeesus on Jumalan poika, joka kuoli ristillä jokaisen ihmisen syntien tähden, jotta jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus pelastua.

    Mutta Saatana ei pystynyt samaan, joten profeetta Muhammed "ilmestyksineen" sai kelvata.

    Tai sitten Muhammed oli saatanan valtaama ihminen, joka katkeroituneena halusi perustaa uskonnon, saada "opetuslapsia" ja seuraajia ja näin syntyi oma uskonto ja koraani.

    Hitler vihasi juutalaisia ja se viha kumpusi omista kokemuksista, vaikka hänellä oli suvussaan juutalaisia. (En nyt muista kuka.)

    Hedelmistään puu tunnetaan. Ja saatana on tullut vain tappamaan, varastamaan ja tuhoamaan. Eikö tuota kaikkea Islam juuri ole? Kun tekoja ja hedelmiä katsotaan?

    Minkä muun uskonnon harjoittajien silmissä ja käyttäytymisessä näet niin palavaa demonista vihaa kuin muslimeilla? Katsokaa heidän silmiään, kun he vihansa raivossa raivoavat, uhkailevat ja syyttävät!

    Pahuutta. Silkkaa pohjatonta pahuutta ja kärsimystä. Sitä saatana halusi tuoda maanpäälle ja toi. Uskontonsa nimeltä Islam, kautta."

    Löysin tämän äsken, on hyvin kirjoitettu!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   9584
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   5050
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   198
   3950
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   89
   1961
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1824
  6. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   131
   1774
  7. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   101
   1643
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1275
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   54
   1256
  10. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1163
  Aihe