Osaisko joku neuvoa?Topfield CRC-1400 teki tänään

Outo.kanavanvaihto

sellaisen kummallisen jutun, että kun olin vahingossa laittanut sellaisen ohjelman tallennukseen jota en halunnutkaan tallentaa niin en saanut sitä poistettua. Tallensin samaan aikaan Heroltakin ohjelmaa. Katselin uutisia MTV3:lta ja kun käänsin selkäni enkä huomannut mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä kanava vaihtuikin Herolle. Yritin vaihtaa kanavaa takaisin MTV3:lle, mutta ruudulle tuli teksti: Huomautus 54, Ei voi vaihtaa kanavaa, haluatko jatkaa tallennusta? Vasta kun se tallennus, jota olin yrittänyt poistaa, loppui, pystyin taas vaihtelemaan kanavia. Mistähän oli kysymys?

Miten sen vahingossa tallennukseen laitetun tallennusvarauksen saa poistettua, eli miten sen punaisen R-kirjaimen saa pois?? Yritin painaa uudelleen sitä punaista ympyrää jolla tallennus varataan, jos vaikka poistuisi samasta täpästä, mutta silti lähti tallennus käyntiin.

3

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghghj

      Onko laite CRC-1400 Next generation -malli?

      Uusi ohjelmistoversio on saatavilla CRC-1400 Next Generation -digiboksiin. Ohjelmisto korjaa joissakin olosuhteissa esiintyneen laitteen jumiutumisen. Next Generation -mallin tunnistat takapaneelin Next Generation PVR -tekstistä.
      http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?

      • Outo.kanavanvaihto

        Yritin vetää laitetta ulos tv-tason hyllyltä katsoaksen takapaneelia, mutta on sen verran hankalasti etten alkanut ottaa sitä pois. Pitää katsoa joku kerta kun poika tulee käymään, niin saa avittaa kun boksin asentajakin tarvitsi apuani laittaessaan sitä kun on johdot menevät sellaisesta pienestä aukosta.


    • fghghj

      Tallennusvarauksen ( punainen R ) EPG:stä saa poistettua painamalla uudestaan OK-nappia poistettavan ohjelman kohdalla. Jo alkaneen tallennuksen saa keskeytettyä neliö-napista. Ohje s. 48 ”Lopeta tallennus...”. ( Samasta napista voi keskeyttää myös toiston ).
      ”Tavallisen” CRC-1400 ohjekirja http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/FinTop/Products/CRC-1400-500GB Todennäköisesti sama ohje käy tuolle Next Generation -mallille. Myyntipakkauksesta myös näkee onko Next Generation. Ohjelmistopäivitykset eivät sovi keskenään.

      Tässä on DNA Helsinki kanavaniput ( TSID ), josta näkyy, että MTV3 ja Hero ovat eri nipussa http://dvb.welho.fi/cable.php Tallennuksessa voi olla samaan aikaan enintään kahdesta eri kanavanipusta yhteensä enintään 4 kanavaa ja katsoa viidettä.

      ”sellaisen kummallisen jutun, että kun olin vahingossa laittanut sellaisen ohjelman tallennukseen jota en halunnutkaan tallentaa niin en saanut sitä poistettua. Tallensin samaan aikaan Heroltakin ohjelmaa.” Tallennus Hero joku muu eikä antanut katsoa MTV3. Silloin Heron lisäksi toinen tallennuksessa ollut kanava ei ole ollut MTV3, 4, Sub, Liv, Jim, TV5, tai Kutonen, joten boxi ei antanut katsoa MTV3:a. ( oletan, että katsot vain ilmaiskanavia ).
      Joo, ne asentajat on sellaisia tumpeloita, että aina niitä joutuu neuvomaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      196
      4592
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      261
      2627
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1293
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1057
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe