Osaisko joku neuvoa?Topfield CRC-1400 teki tänään

Outo.kanavanvaihto

sellaisen kummallisen jutun, että kun olin vahingossa laittanut sellaisen ohjelman tallennukseen jota en halunnutkaan tallentaa niin en saanut sitä poistettua. Tallensin samaan aikaan Heroltakin ohjelmaa. Katselin uutisia MTV3:lta ja kun käänsin selkäni enkä huomannut mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä kanava vaihtuikin Herolle. Yritin vaihtaa kanavaa takaisin MTV3:lle, mutta ruudulle tuli teksti: Huomautus 54, Ei voi vaihtaa kanavaa, haluatko jatkaa tallennusta? Vasta kun se tallennus, jota olin yrittänyt poistaa, loppui, pystyin taas vaihtelemaan kanavia. Mistähän oli kysymys?

Miten sen vahingossa tallennukseen laitetun tallennusvarauksen saa poistettua, eli miten sen punaisen R-kirjaimen saa pois?? Yritin painaa uudelleen sitä punaista ympyrää jolla tallennus varataan, jos vaikka poistuisi samasta täpästä, mutta silti lähti tallennus käyntiin.

3

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghghj

      Onko laite CRC-1400 Next generation -malli?

      Uusi ohjelmistoversio on saatavilla CRC-1400 Next Generation -digiboksiin. Ohjelmisto korjaa joissakin olosuhteissa esiintyneen laitteen jumiutumisen. Next Generation -mallin tunnistat takapaneelin Next Generation PVR -tekstistä.
      http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?

      • Outo.kanavanvaihto

        Yritin vetää laitetta ulos tv-tason hyllyltä katsoaksen takapaneelia, mutta on sen verran hankalasti etten alkanut ottaa sitä pois. Pitää katsoa joku kerta kun poika tulee käymään, niin saa avittaa kun boksin asentajakin tarvitsi apuani laittaessaan sitä kun on johdot menevät sellaisesta pienestä aukosta.


    • fghghj

      Tallennusvarauksen ( punainen R ) EPG:stä saa poistettua painamalla uudestaan OK-nappia poistettavan ohjelman kohdalla. Jo alkaneen tallennuksen saa keskeytettyä neliö-napista. Ohje s. 48 ”Lopeta tallennus...”. ( Samasta napista voi keskeyttää myös toiston ).
      ”Tavallisen” CRC-1400 ohjekirja http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/FinTop/Products/CRC-1400-500GB Todennäköisesti sama ohje käy tuolle Next Generation -mallille. Myyntipakkauksesta myös näkee onko Next Generation. Ohjelmistopäivitykset eivät sovi keskenään.

      Tässä on DNA Helsinki kanavaniput ( TSID ), josta näkyy, että MTV3 ja Hero ovat eri nipussa http://dvb.welho.fi/cable.php Tallennuksessa voi olla samaan aikaan enintään kahdesta eri kanavanipusta yhteensä enintään 4 kanavaa ja katsoa viidettä.

      ”sellaisen kummallisen jutun, että kun olin vahingossa laittanut sellaisen ohjelman tallennukseen jota en halunnutkaan tallentaa niin en saanut sitä poistettua. Tallensin samaan aikaan Heroltakin ohjelmaa.” Tallennus Hero joku muu eikä antanut katsoa MTV3. Silloin Heron lisäksi toinen tallennuksessa ollut kanava ei ole ollut MTV3, 4, Sub, Liv, Jim, TV5, tai Kutonen, joten boxi ei antanut katsoa MTV3:a. ( oletan, että katsot vain ilmaiskanavia ).
      Joo, ne asentajat on sellaisia tumpeloita, että aina niitä joutuu neuvomaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1605
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1273
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1047
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      63
      798
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe