Propellikaula-mikkihiiri yrittää jälleen päteä

Estofiili

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031521270344_uu.shtml

Täysmaidolla Ruotsissa ja Ameriikassa syötetty pakolaispelle joutuu tulevana syksynä luopumaan virastaan, jossa hänellä ei ole ollut Viron perustuslain mukaan oikeastaan mitään valtaa. Ilves on keskittynyt vallattomassa virassaan oheisesta linkistä löytyvän suomalaisille vittuilun kaltaisiin aivopieruihin.

Virolaisille tyypilliseen tapaan ihan vitun huonolla itsetunnolla varustettu Ilves kertoo YLEN.n haastattelussa suomalaislle asian, jonka tiedämme ja olemme tienneet jo hyvän aikaa. Asiassa ei ole suomalaisten näkökulmasta mitään uutta tai epäselvää. Ilveksellä on vain jälleen kerran tarve uhota suomalaisten suuntaan sillä suurinpiirtein ainoalla asialla, jossa virolaisten voidaan arvioida edistyneen suomalaisia nopeammin.

Säälittävä alemmuskompleksinen pelle. Ilveksen olisi pitänyt jäädä uuteen isänmaahansa USA:han ja unohtaa Viro, ettei hänen tarvitsisi oikein asiasta tehen vittuilla suomalaisille.

Joudun jälleen korostamaan, ettei samanlaista julkista asennetta ole esiintynyt muilla virolaisilla poliitikoill, lukuunottamatta joitakin Edgar Savisaaren kaunaisia pyrskähdyksiä. Esimerkiksi suuresti arvostamani Lennart Meri ei aitona valtiomiehenä koskaan alentunut Ilveksen kaltaisiin matalaotsaisuuksiin. Eikä vanha komukka Arnold Rüütelkään pilkannut suomalaisia, eikä pilkkaa edelleenkään.

1

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • strategianlaitos

      Hendrik Ilveksellä on vain hätä ja paniikki. Kaikissa viimeaikaisissa ulostuloissa on paistanut hätä siitä ettei NATO autakaan jos Venäjä hyökkää. Varovaisesti Ilves on yrittänyt maanitella Suomea NATOon, koska tietää että Suomella olisi sen jälkeen lähimpänä liittolaismaana velvollisuus puolustaa Viroa. Viron puolustus jäisi siis Suomen kontolle.

      Ilves on fiksuna miehenä tiennyt ettei USA tai NATO tosiasiallisesti auttaisi Viroa sotilaallisesti, koska USA ei halua sotilaallista konfliktia Venäjän kanssa, eikä Viro ole puolustamisen arvoinen. Tämän sanoi jo ääneen amerikkalainen NATO-kenraali. Moraalista ja materiaalista tukea NATO kyllä antaisi.

      Ilves yrittää antaa ymmärtää, että Suomi ja Viro on samassa veneessä, vaikka näin ei ole. Virolla ei käytännössä ole kyvykästä, varusteltua armeijaa, mutta sillä on NATO. Ongelma tulee olemaan vain NATOn tosiasiallinen haluttomuus puolustaa Viroa, minkä Putinkin tietää. Suomen armeija on Venäjälle liian kova pala, jotta hyökkäys Suomeen kannattaisi. Suomi ja Viro eivät siis todellakaan ole samalla viivalla Venäjää vastaan, vaikka Ilves epätoivoisena haluaisi näin uskotella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2710
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2001
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      274
      1059
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      969
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    Aihe