Homojen parisuhdetta ei kielletä Raamatussa

RentoJussi90

16

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Talkkarimiettii

      Ei kai parisuhdetta.mutta ei saa harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa.Mutta miten raamattu suhtautuu jos on. Vaihtanut sukupuolensa oikeaksi tuntemaansa?.Eikös Jumala ole antanut kaikille elämän.Onkohan niin ,että ei saisi harrastaa seksiä ollenkaan ,ainakaan samaa sukupuolta olevankanssa,vaikka olisi vaihtanut sukupuolensa?Taitaa ihmiset olla suurin tuomitsija.

      • Anonyymi

        No niin taas vedetään raamattu esiin.
        Meillä on omat lakimme yhteiskunnassa, niiden mukaan eletään. Raamattu ei sitä voi päättää miten kukin elämänsä elelee.
        J


      • Anonyymi

        Minulle ainakain antoivat vanhempani elämän .ja miten raamattu voi kieltää jonkun seksi elämän, sehän on kirjoitettu sen ajan miåukaisesti. Siis yli 2000 vuotta sitten , kas kun ajat ovat muuttuneet eikä homojen tartte piiloitella enää itseään, saavat elää ja olla kuten muutkin. Mutta suomalaista joka ei ole koskaan lukenut edes näistä asioista kiinnostaa todella kovasti toisten seksi elämä. Ja sekoitetaan käsitykset homoseksuaalinen suuntaus ja seksi ne eivät ole sama asia, vaikka jokun täällä sinnepäin vääntää sitä,, kas kun kiinnostus on niin kovaa että joka päivä on kenelle mentävä ja siitä kirjoiteltava. Raukkoja sinänsä


    • homot

      homt on sairait päästää kuten kaikki muutkin uskonnon opit aivopesua,ensin avopestään ihmiset uskonolla sitten käytetään hyväksi,joutui vatikaanikin lopulta tunnustamaan pedofiilian,jokainen uskonto on homojen hommaaa,niin koraani kuin raamattukkin,ja allah ja muhamed,kaikki samaa paskasakkia,

      • Anonyymi

        Ei ainakaan minun tuntemani homot ole mitään uskovaisia , ja noudattavat ainoastaan maan lakeja . Siinä kaikki


    • mikkolatk

      Raamattu sanoo samaa sukupuolta olevat eivät peri taivasten valtakuntaa niin naiset ,kuin miehetkin se ei käy.Se mitä teette on eri asia otatteko vapaaehtoisesti vastaan sen mitä luvataan SYNIN palkka on kuolema¨.Jos elämää haluat jätä synti joka tekee paranuksen saa syntinsä anteeksi.

      • Anonyymi

        Kuule älä viitsi toistella täällä noita vanhoja raamatun lauseita. Usko vaan ihan itseksesi älä saadaan muille koska kukaan ei sitä sinulta ole pyytänyt


      • Anonyymi

        No ne perintö asiat saat jättää tuota tuonnemmaksi , kukaan ei ole syntinen jotka elävät omilla ehdoillaan sinä taas olet syntinen kun huoppaat ja uhkaan kuolemalla kuten joskus keskiajalla kukaan homo mene tuohon uhoamiseen . mukaan mitenkään , pidä vaan itsestäsi huoli , vaikuttaa että, psyykkeesi menee ylikierroksilla , jätä viattomat ihmiset rauhaan sillä se on vähintä mitä voit tehdä , uhoa omillesi älä niille joilla ei sinun uskon asennetta edes ole


    • nviotgr
    • Vuokko_Marianne

      1 Moos 1 : 27 Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. 28 Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset, lisääntykää ja täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne. Vallitkaa meren kaloja, taivaan lintuja ja kaikkea, mikä maan päällä elää ja liikkuu."

      1 Moos 2: 18. Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva".

      1 Moos 1: 20. Ja ihminen antoi nimet kaikille karjaeläimille ja taivaan linnuille ja kaikille metsän eläimille. Mutta Aadamille ei löytynyt apua, joka olisi hänelle sopinut.
      21. Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla.
      22. Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo.
      23. Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu".
      24. Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.
      25. Ja he olivat molemmat, mies ja hänen vaimonsa, alasti eivätkä hävenneet toisiansa.

      Jeesus sanoo:
      Matt 19: 4. Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'
      5. ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'?
      6. Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

      Raamatussa annetaan myös ohjeita aviopuolisoille miehelle ja voimolle, Kuinka rakastaa ja kunnioittaa toisiaan

      Paavalin kirje Efesolaisille

      5 luku jakeet 21-30
      http://raamattu.fi/1992/Ef.5.html#o11

      Vaimot ja aviomiehet

      Sanotaan mm. että morsian edustaa seurakuntaa jonka Kristus on puhdistanut itselleen ja sulhanen Kristusta edustaa Kristusta.

      Ja myös, että miehen tulisi rakastaa vaimoaan, kuin Kristus rakasti seurakuntaa ja antoi henkensä sen edestä.

      Annetaan myös ohjeita hoitaa sukupuolista yhteyttä. Eikä lyödä tätä laimin, ettei tulisi kiusauksia. ym-

      Kyllä Jumala on aivoliiton tarkoittanut mihen ja naisen välille. Jumala ei luonut miehelle avuksi toista miestä, vaan naisen. Kaksi naista tai miestä eivät voi saada lapsia, vaan nainen ja mies... Yleensä. Lapsi tarvitsee isän ja äidin, ja jos ei sitä syystä tai toisesta ole hän kaipaa niitä. Lähes ehyitä etupäässä. Elämä on rikkinäistä, mutta Jumala seurakunta ja terapia voi eheyttää. On myös avioliittoleirejä, joille ei ole tarkoitetu elettäväksi vasta, kun on ongelmia, vaan että sieltä saisi vinkkejä hoitaa suhdetta ja nauttia toisista. Avioliitto ja seksuaalisuus ovat Jumalan lahjoja.

      • Anonyymi

        Jaa että on tarkoittanut, jo on paksua tekstiä , ja näytät oikein itsekkin uskovaan noihin litanioihin . Älä opeta ja saarnaa kukaan ei ole sitä pyytänyt. Avioliiton solmivat kaksi ihmistä jotka rakastavat toisiaan siinä ei tarvitse mitään oppimista miten tulee rakastaa jotakin ihmistä ihminen tietää se ihan itsestään.


    • Anonyymi

      Eikö Raamatussa sanota et homous on iljetys Jumalan edessä.

    • Anonyymi

      Kaikki muut suhteet kuin mies+nainen suhde on kielletty Raamatussa täysin.

      Puhuja on täysin eksyksissä.

      • Anonyymi

        Ja jos nainen ei halua miestä vaan nainen niin kuuleppas sekin on luvallista, samoin on miesten kanssa rakkaus kahden ihmisen välillä on kaunista eikä loukkaa ketään oli pari sitten millainen hyvänsä .


    • Anonyymi

      Noloa yrittää sovittaa rautakautisia uskonnollisia kirjoituskokoelmia nykyajan arvoihin ja ihanteisiin. Näitä näkee milloin minkäkin asian ympärillä, ei pelkästään lgbgtjne. Halutaan ilmeisesti pitää uskonnosta ne kivat jutut, eikä riitä munaa irrottautua kokonaan ja sitten taiteillaan älyllisellä nuoralla tanssien, tai sitten on oma kirkon palkkavirka kyseessä.

    • Anonyymi

      Rakkaus mies- tai naisparien välillä ? Harhakuva ? Vai voiko näin olla ?
      Aika mielenkiintoinen kysymys.

      Rakkauttahan on vaikka minkälaista. Yksi rakastaa koiraa, yksi kirjallisuutta, yksi sporttia....

      Mutta kun puhutaan ihmisten välisestä rakkaudesta, niin on kyse voimakaasta tunteesta, joka valtaa kokonaan. Mutta tällä rakkaudella on yksi piirre, josta ei pääse yli eikä ympäri. Nimittäin OMATUNTO.

      Siinä erehdytään täysin kun puhutaan mies- tai naisparin välisestä rakkaudesta. Näissä suhteissa ei voi kummalakaan olla puhdasta omaatuntoa. Ja juuri tästä syystä on taistelu homouden ja lesbouden puolesta kiivasta, kaikkivaativaa, esiin tunkevaa, taistelua....

      Nämä parityypit väittävät, että painostus, syyllistäminen, arvostelu... on syynä pahoinvpointiin ja ahdistukseen suhteessa.

      Näin ei ole, vaan syy kaikkeen tähän, on se ettei heidän omatuntonsa ole puhdas. Sen tähden sen syyllistävä vaikutus yritetään saada sammumaan osallistumalla Prideihin, kuulumalla Setaan, sateenkaarilipunlla, sateenkaariväreillä, kulkemalla käsi kädessä...

      Omaatunnon syyllistävää vaikutusta ei sammuta mikään. Ei edes rakkausvalhekuva. Ainoa mahdollisuus on irtautua tällaisesta suhteesta. Kyllä väärästä ihmissuhteesta vapautuminen (mm, nn) on aina lopulta pättyvä sielunrauhaan ja vapauteen.


      Yksi sanoi: Noloa yrittää sovittaa rautakautisia uskonnollisia kirjoituskokoelmia nykyajan arvoihin ja ihanteisiin.

      Raamatun kirjoitukset eivät ole rautakautisia. Vaan vielä vanhempia. Ja vielpä syvää Jumalan viisautta.

      Jumalan laki ei vanhene ikinä. Vaan sen tuomio on voimassa nykyään ja aina viimeiseen tuomioon asti.

      Siksi niiden vaikutus ei ole historiaa vaan tänäkin päivänä niillä on auktoriteetti.

      Nykyajan arvot ja ihanteet ovat kiertoutuneet ja yrittävät rikkoa terveen ja luonnollisen mies+nainen suhteen.

      Itse kukin ihminen on ilman Jeesusken kautta saatavaa syntien anteeksiantamusta matkalla Helvettiin.

      Ihminen ei onnistu löytämään rauhaa ja lepoa millään muulla kuin etsimällä Jeesusta, Herraa ja Vapahtajaa. Raamattu on voima avata silmät näkemään Jeesus.

      Lue Raamattua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe