Suomi24 Treffit uudistui

Suomen vanhin treffisivusto Suomi24 Treffit on uudistanut ilmeensä. Kasvojen kohotuksen myötä palvelun mobiilikäytettävyys paranee.

Uudistuksessa keskityttiin erityisesti käytettävyyttä parantaviin visuaalisiin elementteihin. Käyttäjien profiilikuvien merkitys kasvaa, kun profiilit näyttäytyvät jatkossa etusivulla isoina profiilikortteina. Lisäksi käyttäjien profiileihin lisättyjä kuvia voi selailla entistä kätevämmin.

Käyttäjän omat suosikkiprofiilit saavat uudistuksen myötä myös enemmän painoarvoa. Kirjautuneen käyttäjän etusivulle nostetaan treffailijan profiilissa vierailleet, omat suosikit ja ihannekumppanit. Myös parien välinen viestittely on entistä sujuvampaa ja onnistuu nyt kätevästi myös mobiilissa. Jatkossa etenkin Plus-käyttäjille tarjotaan palvelussa yhä enemmän mukavuuksia ja ominaisuuksia.

Lue koko tiedote: http://www.aller.fi/suomi24-treffit-uudisti-ilmeensa-ja-paransi-mobiilikaytettavyyttaan/

Otamme mielellämme palautetta vastaan, joten kerrothan mieleipiteesi uudistuksesta ja Treffien toimivuudesta.

Suomi24

121

6409

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MarttiKoi

   Surkea päivitys. Miksi ette tee kerralla täysin maksullista sivustoa, kun kokoajan ajatte siihen suuntaan kiristämällä ihmisiä ostamaan pluspakettia että tietyt toiminnot toimisivat jatkossakin käyttäjille.

   • asgdasdgh

    Koska käyttäjät kaikkoaisivat. Ei sieltä tavalliset ihmiset mitään saa ja jos tuosta ajantuhlauksesta pitää alkaa maksamaan, niin kyllä 90% laittaa pillit pussiin.

    Mutta mitä tulee itse uudistukseen, niin aivan käsittämättömän perseestä. Enpä ole ennen huomannut, että kun palvelua kehitetään, niin mennään lähes joka osastolla huonompaan suuntaan. Jatkuvia ihme tilttejä ja uloskirjauksia. Aivan saatanan rasittavaa, kun on kirjoittanut viestin ja sitten lähettäessä tulee, että istuntosi vanhentui. Monta kertaa ja saattaa tulla ihan 5 minuutin tai parin minuutinkin välein.

    Nyrkki hellänä, kun pitänyt hakata seinää tämän ominaisuuden vuoksi.


   • HuiHAi2

    Todella surkea..Niin se menee että rahalla saa ja hevosella pääsee.Tää treffisivusto ei tule koskaan saamaan multa euroakaan ja sitäpaitsi ei ole enää anonyymi jos kortilla maksaa.Olen vain mukana huvin vuoksi enkä ole koskaan saanut edes vastauksia kun en viitsi valehdella että "erittäin varakas, Rikas Hyvin tomeen tuleva"..Hehhe


  • Plus:
   Uusi ulkoasu nyky tyylin mukaista, "flatUI" tyylinen jossa kaikki on lättänää.
   Profiilit selkeämmin esillä, omat suosikit aina ensin näkyvillä.
   Toimiva mobiili sivu

   Minus:
   - Profiilissa vierailleet ominaisuus vain maksaville (enne näki ne kolme 24h aikana vieraillutta)
   - Profiilisivun kuvasta klikkaamalla ei pääse selaamaan kuvia. Ainoa tapa on klikata kuvat välilehteä.
   (- Mahdollisuus kokeilla plussa ominaisuuksia esim. päivän tai kahden ajan, muutamalla eurolla)

   • jaritsuuyduyuyuysu

    Kommentoin a85lle. Näki kaikki 24h aikana vierailleet kun katsoi oman profiilin tietoja, siellä oli linkki katso kaikki 24h vierailleet. Mutta eipä näy enää ilman plussaa.
    Onko viestien määrää pudotettu entisestään?
    Pöh :(


  • Tarkoitus...hmm

   Palaverissa mietitty, että mitä me oikein tehdään kun käyttäjät valuu muualle. No muutetaan ulkoasua, suurennetaan kuvia ja vähennetään viestejä.

   Monet varmaan käyttää tätä kun ei ole pakko kuvaa kaikille näyttää. Oikeat uudistukset olisi varmaan tarpeen. Kuvien näkymisen hallinnointi, esim. vaan suosikeille. Kolme viestiä on aika onnetonta räpeltämistä, kun vastapuolelta ei aina saa vastausta heti ja jatkossa vielä vähemmän. Toimiva appsi viestittelyyn olisi aika ehdoton niin ei tarvitsisi aina muutaman viestin jälkeen vaihtaa foorumia.

  • PassionAndPleasure2

   Profiilissa vierailleet näkyvät ainoastaan maksaville ja responsiivisen käyttöliittymän latautuminen tökkii pahasti, jolloin käytettävyys heikkenee. Poistin profiilin ja siirryn muihin palveluihin.

   • Tervetuloa_iskuriin

    Tervetuloa iskuriin, siellähän minäkin pyöritän päälle 80 feikki ilmotusta, sen verta ruvennut kaikenmailman huijarit ja huorat ottamaan päähän, että pistetään sitten kunnolla tuo täysin valvomaton kusetus palsta persiilleen, enkä ole edes ainut joka näin tekee. Siellä sitä ala-ikäisetkin tytötkin ilmoittelee täysi-ikäisinä valmiina kiristämään uhreiltaan rahaa pedofilia syytteillä uhaten. Villi veikkaukseni on, että noin puolet on oikeasti mies ilmoittelijoita nainen etsii miestä osiossa, eikä yhdestäkään seuranhakijasta voi olla varma millään tavoin, siellä kun voi kuka tahansa väittää itseään vaikka aasiksi, ja kaikki uskoo sen.


  • Hölmöläisten-touhua

   Ensin tehdään ja kun tällä foorumilla on haukuttu, annetaan tiedote.

  • Ohtaperse

   Surkea uudistus, taas kerran! Rahastusta ja ammattitaidotonta räpellystä, onneksi on Happy Pancake ja Treffit ym. toimivia sinkkusivuja! Heippa rallaa...

  • j6js54j

   Viestien määrää laskettu ja enää ei voi nähdä kuka on vieraillut profiilissa.. Kiitos tästä! Minäkin siirryn muualle.

  • JotainMeniPahastiMönkään

   500 - Jotain meni pahasti mönkään

   Palvelussa näyttäisi olevan jotain vikaa, mistä olemme pahoillamme.

   Otapa yhteyttä käyttäjätukeemme niin pyrimme korjaamaan ongelman.

   • Virhe500

    Edelleenkään tuo haku ei toimi, kuin offline tilassa!! Olisitte edes testanneet päivitystä ennen pakotettua julkaisua!
    Uudistuksena olisi ollut myös kiva, että blokatut henkilöt eivät näkyisi/näkisi enään toisiaan edes etusivulla!!!!


   • 500Ongelmaa

    Sama ongelma. Hakua klikkaamalla tulee ruutuun tuo 500-jokin meni mönkään. Scripiti editori sanoo kyselyn kaatuneen.


   • ICT-mentor
    Virhe500 kirjoitti:

    Edelleenkään tuo haku ei toimi, kuin offline tilassa!! Olisitte edes testanneet päivitystä ennen pakotettua julkaisua!
    Uudistuksena olisi ollut myös kiva, että blokatut henkilöt eivät näkyisi/näkisi enään toisiaan edes etusivulla!!!!

    Oletettavasti cashe file on liian iso. (esim, jos paljon "blokattuja" profiileja ynmv.)
    Ylläpidon pitäisi kurkata tuo ja nimetä se old.(nimimerkki).cache.
    Cachen ja ini fileen old:ksi tekemisestä löytyy ohjeita googlella. Uskon kuitenkin ylläpidossa olevan asiansa osaavaa populaatiota??? ;o)

    Kun kirjaudut seuraavan kerran pitäisi servon renderoida profiiliin uuden:o)


  • nimim81

   Sitä kuvittelee, ettei huonompaan suuntaan voida enää mennä, ja sitten tulee tällainen päivitys...

   Nyt ei ole sitten enää mitään keinoa tietää koska käyttäjä on viimeksi kirjautunut – ei edes maksullisena ominaisuutena?

   • eitarkkaavakoilua

    Haussa voi rajata 2 vko sisään kirjautuneet. Eikö se riitä?


   • nimim81
    eitarkkaavakoilua kirjoitti:

    Haussa voi rajata 2 vko sisään kirjautuneet. Eikö se riitä?

    No eipä oikeastaan. Ennen päivitystä kirjautumisajat näki suosikkien osalta kuitenkin minuutin tarkkuudella. Eihän sillä tarkalla ajalla muuten niin väliä ole, mutta siitä voi yrittää päätellä onko toinen jo mahdollisesti lukenut viestisi. Palvelun muinaisessa versiossahan lähetetyistä viesteistä näki suoraan onko ne jo luettu, mutta tätäkään ominaisuutta ei enää saa edes maksamalla.


  • Impiumpilampinen

   "Lähes 100 000 aitoa ihmistä"... Heh heh, tosiaankin "aitoja" ihmisiä...! Ehkä puolet toisilta kopioituja feikkiprofiileja, jotka ruinaavat vaan sähköpostiosoitteita, ilmeisesti myydäkseen niitä mainostajille... Tosi surkeaksi meni, mutta niin kuin tuossa jo mainittiin on onneksi muita TOIMIVIA ja ei MAKSULLISIA ja kaikenmaailman RAJOITTEILLA maustettuja sinkkusivustoja! Yrittäisitte ylläpitäjät edes tehdä jotain sivuston eteen, mutta ei mitään toivoa...

   • Kaikkiin_omat_spostit

    Eihän treffipalstoille IKINÄ kannata henkilökohtaista pää sähköpostiaan pistää, vaan luoda vain näitä treffisaitteja varten täysin oma sähköposti, jonka voi sitten tarvittaessa poistaa ja luoda uuden. Ei kukaan voi olla niin palikka, että henkilökohtaista postiaan näihin käyttää, eihän? Sitten ihmetellään kun kaikenmaailman spämmi viestiä alkaa tulemaan 300 kappaletta päivässä sotkien koko henkilökohtaisen pää sähköpostin niin sekaisin, ettei tiedä mistä se alkaa ja mihin loppuu. Minullakin on henkilökohtainen sposti vain tuttuja varten, toinen sähköposti pelkästään kaupantekoon, sitten erikseen on treffi sähköposti, ja vielä sekalaiset sähköpostit sekalaisia kaupankäyntejä varten. Kaikenkaikkiaan käytössä noin 10 sähköpostia. Esimerkiksi väliaikaisiin kirjautumisiinkin käytän 10 minuutin sähköpostia, jos jollain sivustolla on vaikkapa jokin ohjelma jonka lataamisen pitää kirjautua. Näin saa ladattua ohjelman, mutta välttyy sivuston häiriköinneiltä jatkossa.


  • En_käytä_enää

   Siis ihan syvältähän tämä on. Vuoden 2011 palvelu oli hirveen paljon parempi. Pitänee vaihtaa sivustoa, jos vielä tarvii jatkaa. Happy Pancake vaikutti kohtuulliselta, kun viimeksi kävin.

  • kyllästynytlopullisesti

   Miten onnistuitte tekemään huonosta huonomman. Tekstit hirvittävän isoja eli kerralla ei näe oikein mitään eikä saa kokonaiskuvaa mitä on sivulla on. Maksullisuuteen ajetaan väkisin, kun ei näe vierailijoita enää ollenkaan. Onneksi on esimerkiksi pancake loistavan ilmaisena vaihtoehtona toimivalla sivustolla.

  • LeilaKoo

   Happy pancake vakuutti minut. Näkemiin Suomi24 :)

  • Hipheimuualletienivei

   Veikkaan ettei kovin positiivista palautetta anneta tästäkään uudistuksesta. Entistä sekavamman ja rumemman ulkoasun lisäksi mm. Viestien kirjoittaminen on nyt täysin mahdotonta, koska kirjoitusruutu ei skaalaudu enää lainkaan. Sehän olisikin ihan liikaa vaadittu suomi24ltä, että käytettävyyttä parannettaisiin. Pääasia tälle palvelulle on aina ollut ja tulee edelleen olemaan, että mainosten koko ja määrä suurenee.

   Jos treffailua ajattelee, niin vuosien varrella olen itse saanut parhaiten kontakteja kun olen herättänyt huomion vierailemalla toisen profiilissa. Jotkut eivät tätä noteeraa, mutta monet noteeraavat, tekevät vastavierailun ja aloitetaan viestintä. Ilman vierailuja koko treffipalvelu tuntuu kuolleelta ja passiiviselta. Voin katsella profiilin ja lähettää viestin, mutta sitten ei voi tietää onko toinen mitenkään noteerannut koko asiaa, kun vierailuja ei näy ja viestirajoituksia on. Toisissa palveluissa, joissa vierailut näkyvät jopa reaaliajassa on tunne, että ihmiset ovat aktiivisesti läsnä ja kontakteja on helppo saada. Suomi24n treffit ei sellainen paikka ole.

   On muuten hiukeeta, kuinka pystytte markkinoinnissanne aina kehumaan että mobiilikäytettävyys paranee ja ties mitä huikeeta. Kun totuus on kuitenkin se, että sivusto on entistäkin kömpelömpi ja hankalampi käyttää. Mainokset vilkkuu ja pomppii ja sivu latautuu todella epätasaisesti varsinkin mobiilissa. Sivun rakenne ja tekstir ovat surkeastiaseteltujaja ja toiminnot kökösti toteutettu. Vanhojakaan bugeja ei ole korjattu. Ja valtaosa ns. Profiileista on palvelun itse tekemiä feikkejä ja loput elinkautisen suomi24n treffeihin saaneita ikisinkkuja.

   • ei_ole_näkynyt

    Mikkä mainokset ja missä? Ei ole mainoksia ruudullani näkynyt sitten vuoden 2004 jälkeen, eikä tule näkymään.


   • tth75

    Allekirjoitan täysin tuon, että Suomi24 Treffit on nyt kuollut sivusto. Jo ennen uudistusta olin kahden vaiheilla, että kannattaako sivulla roikuttaa ilmoitustaan vuodesta toiseen. Ainoa syy käydä sivuilla oli just se, että näki onko joku vieraillut profiilissa. Nyt ei ole sit enää mitään syytä käydä sivuilla.

    Ihan vinkkinä sivuston kehittäjille: Jotta deittisivusto saavuttaisi suosiota, sen pitää luoda vahva mielikuva, että sitä kautta voi hetkenä minä hyvänsä löytää deittiseuraa. Viimeisin uudistus poisti kaikki ne toiminnot, joista tuon kaltainen fiilis syntyi. Kun on olemassa Tinder ja monipuolisempi ja ilmainen Happy Pancake, niin koko uudistuksen itsetuhoisesta meiningistä tulee fiilis, että kyseessä on ennemminkin Suomi24 Treffien asteittainen alasajo kuin uudistus. Olen varma, että käyttäjämäärät tulevat romahtamaan. Onko se kenties uudistuksen tarkoituskin?


  • jaahas-

   se on hienoa, että paskansitte tämänkin palvelun "mobiiliystävälliseksi".

   alkukankeutta- ja jupinaa, mutta eiköhän sekin siitä...

  • jaahas-

   3 viestiä vuorokaudessa kuulostaa kyllä aika naurettavalta. melkein s-postia tuossa pakko silloin käyttää.

   miksei laskettu samantien kahteen tai vaikka yhteen?

   • yrjö.sakari

    Tai vaan poistettu kokonaan. Aikoinaan kun Treffit-palvelua alettiin uudistaa, oli pyhä lupaus että perustoiminnallisuus pysyy maksuttomana. Sitten tulikin viestirajoitus jota perusteltiin häiriköinnin estämisellä.. Täysi vitsi koko suomi24!!


  • huuhuut

   Peruskäyttäjän vinkkelistä surkee uudistus...noh käyttäjät katoo kun ei kaikki todellakaan viitti plussajäseneksi itteään maksaa...

  • mainostajat varmasti myös kaikkoavat täältä, lyhytnäköistä rahastusta, muutamassa vuodessa suomi24 treffit on historiaa....ja ylläpitäjät työttömii...
   onneksi on muita foorumeita, fiksummat voittaa, idiootit häviää.

  • Terttu.Tampereelta

   HappyPancake täyttää kaikki tarpeet treffipalvelulta - ilmaiseksi...

   • HP.ei.siis.ole.olemassa

    Ei toimi mainosblokkerin kanssa, eli ei toimi ollenkaan, eli ei täytä mitään tarpeita.


  • treffeille.pitäis.päästä

   Kuka tällaisen uudistuksen halusi?
   Jumalauta!!! Haku yhtä paska kuin ennenkin. Nyt vain ei voi tehdä mitään ilman profriilin aukaisua. Ei voi edes asiatonta kuvaa ilmoittaa muutoin kuin avaamalla profiili - jää minulla avaamatta!
   Mitään ei ole oikeasti korjattu raportoiduista vioista! Edelleen jos hakee ONLINE-tilassa olevia profiileja, osa haun palauttamista edelleenkin OFFLINE!!!!!
   Minkä takia poistettu se merkki jolla erotti PLUS-käyttäjät???? Nyt ei välttämättä mitenkään esim. tiedä että jos viestin lähettää, saako vastausta!!!

   Suomi24 ja Aller näytti taas kuinka paskasta saadaan tehtyä SUPER-paskaa!!!!

   • joo--

    "Nyt vain ei voi tehdä mitään ilman profriilin aukaisua."

    tämä on toisaalta hyvä uudistus, kuin ennen eilen poisvedettyä 2013 käyttöönotettua versiota. ei tarvii enää kirjautua nähdäkseen profiilin tekstin! kaikkea ei näe, mut tuo yleensä oleellisin.


  • ei.toivoakaan

   "Viimeksi kirjautuneet" osiossa etusivulla puolet ei ole enää kirjautuneena. Siis kuinka vanhaa tietoa?? Yhtään vikaa ei ole korjattu, tosiaan vain ulkoasua viilattu ja ominaisuuksia karsittu entisestään.

   HappyPancake, sinne.. On ilmainen ja toimii ja ominaisuuksia on moninverroin tähän oksennukseen verraten!!!!!!

  • rapaa.ja.kuraa.KIITOS

   Kannattais edes se Opastus päivittää ja laittaa ajantasalle! Ei oo nimittäin vastannut todellisuutta vuosiin!!!! Naurettavaa!

   Sitähän luulisi että kun palvelua uudistetaan, uudistetaan opastus ennen julkistusta. Se kun olisi sellainen helppo tapa testata uudistusta.. Suoli24 toimii omillaan ja siihen kuulunut aina että palvelujen toiminnallisuus on täysin testaamatta ja se heijastuu opastukseen ja ohjeisiin, joko täysin puuttuvat tai viisi vuotta vanhat!!!!

  • ei.vaan.toimi.tämä.paska

   Mitään raportoituja vikoja ei oo korjattu!! MIhin joutui käyttäjäkysely ja sen tulokset??

   Viestien lähetys yhtä kuraa ku aina ennenkin, tupla-tripla-whatever-viestit

   • Laita.vasen.taskuusi

    Kuukauden kuluttua tulee taas uusi kysely tehdystä uudistuksesta, eihän vanhalla kyselyllä enää tee mitään.
    Täysin linjatonta touhua! Vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee!


  • Enää ei näy edes viestit mobiilissa, uusin käyttis puhelimessa ja avaa viestin niin tyhjä ruutu.... Paskaa

  • Te-haluatte-marista

   Mitä ihmettä te valitatte? Pysytte tässä kehnossa systeemissä vain siksi, että saatte marista.

   Jos haluatte toimivaa, siirtykää muualle. Mutta ettehän te sitä toimivaa halua.

  • idiiuieytyfdtyfethye

   Profiilissa vierailleet ilman plussaakin näkyviin!
   Jos vaikka itse hankkisi plussan toinen ei sitä välttämättä tee.
   Tämä ja kolmen viestin rajoitus karkottaa kyllä asiakkaat aika hyvin. koska nyt ei tiedä enää mitään miten toinen reagoi.
   Haiskahtaa profiilin sulkemiseltä omalla kohdalla.

  • kyrpäotsassa

   perkeleen sekava ja ahneet siat poistitte sivuilla käyneiden maksuttomuuden pitäkää paskanne

  • Alustaloppuun

   Kiitos ja kuulemiin. Paska päivitys.

  • Kesaneit

   Nykyinen sivusto on ihan paska, koska siib on näköjään tullu enemmän rajotunsia jotka ei halua mitään plus juttuja tää on vaa rahastusta koko paska

   • Kaikki_pissittämistä

    Kaikki treffipalstathan on pelkkästään rahastusta ja silkkaa kusetusta. Monilla deittisaitilla jopa ilmoittajat on luotu ylläpidon puolelta, ja vastauksia tulee tasan niin kauan, kuin maksat sinne jotakin maksua. Suoli24 menossa näemmä samaan suutaan, ja mikä ärsyttävintä, että aina hehkutetaan jonkin kuvan puolesta. En julkiseksi kuviani tasan ikinä laita, niin paljon on esiintynyt väärinkäytöksiä kuvien suhteen, että en kuvaani missään julki pistä. Enkä muutenkaan hyväksy tätä kuva hypetystä, kun ei olla valmiita tutustumaan itse ihmiseen, vaan valinnat tehdään vain kuvien kera.


  • oikeinSPACEkiva

   Tosi kiva päivitys, ihanat värit ja paljon e-kontaktin mainoksia. Ja ai-jai kuinka fantsusti tulee matcheja, jopa 1500 päivässä. Mitään muuta ei ehdi tekemään, kuin treffeillä käymään. Suihkuunkaan ei ole ehtinyt, joten taidanpa vetää itseni vessasta alas...plumpsis ja hei, ihanaa!!!

  • On kyllä todella huono "uudistus". Ei nää enää katsojien profiilia, niin mitäpä syytä on käydä katsomassa pelkkää omaa profiiliaan.

   Ennen näki monta käyttäjää kerralla, se oli nopeaa ja näppärää. Nyt näkee yhden kuvan kerrallaan - hidasta. Lisäksi ennen haussa sai seuraavat 20 henkilöä, nyt vaan 12. Hidasta edelleen.

   En kovinkaan tyytyväinen ole uudistukseen, todellakaan.

  • Tod.pettynyt

   Hei suomi24-toimitus. Treffit-palvelun haku ei toimi (on kirjautunut tai ei). Kun hakee tietyillä hakuvalinnoilla, ne nollaantuvat, kun painaa "Näytä lisää" eli itse asiassa ei näe mitään lisää lisäsivuja, vain muutaman ensimmäisen hakutuloksen. Millä aikataululla suomi24 korjaa tämän?

   Lisäksi erittäin suuri pettymys, että ilman maksullista palvelua ei näe enää lainkaan (viim. 24 h aikana) profiilissa vierailleita. Voisitteko palauttaa tämän ominaisuuden?

  • tunnistettava.kasvokuva

   "Käyttäjien profiilikuvien merkitys kasvaa, kun profiilit näyttäytyvät jatkossa etusivulla isoina profiilikortteina."
   Kannttaisi varmaan ylläpidon edes moderoida noita kuvakortteja. On aurinkolaseja ja laskettelulaseja, huiveja tms. Tahallaan tummenttettuja, vaalennettuja, rsteroituja tai muutoin käsiteltyjä kuvia. Kaukaa otettuja ja kaikenmaailman maisemakuvia profiilikuvina. Säännöissä sanotaan että profiilikuvan tulee olla tunnistettava kasvokuva. HÖPÖHÖPÖ!!

   • höpöhöpöhöpöhöpö

    Haun palauttamat "kuvakortit" ovat tökerön sumuisia. Niin järkyttävän huonolaatuisia - taitaa olla että ovat van vanhasta suurennettuja postimerkki-kuvia! Miksi kortteja näkyy vain 12 kpl/sivu?


  • Tunturi69

   Kylmä tosi asia,,suomi treffit alkaa kuolemaan...Taas uudistus meni pahasti mettään,,Olen tämän ns suomen suositun trefisivuston ,,rinnalla ollut myös e-kontaktin jäsen,,Se on maksullinen,,noin 30 ekee kuukausi,,,Mutta mielelläni sen maksan,, koska se on tosi selkeä,,,mitä oli myös tämä ,,hmm noin 2011-2012..jolloin tämä uudisui,,sen uudistuksen myötä tää on mennyt pahasti metsään...No joku aina sahaa omaan jalkaan myös tämä suomi treffit..

  • voi-ei-minkä-teitte

   Oleellisin muutos taitaa olla, että hakutuloksissa näkyy paljon entistä vähemmän profiilitekstin alkua, ja suurin osa tilasta menee turhille kuville, joita ehtisi profiilisivullakin tiirata. Tämä on erittäin merkittävä huononnus. Muutenkin haku on lähes kelvoton, koska profiilin kenttien täyttäminen ei ole pakollista (ja juuri mitään ei siksi voi käyttää hakuehtoina); ja nyt vielä tämä, että pitää kaikkia profiileja lähteä tuloksista aukomaan, kun tuolla parin sanan pätkällä ei pysty esikarsimaan huonoimpia pois. Onko tämä palvelu tarkoitettu idiooteille, joiden aivot eivät kykene muuhun kuin kuvien katseluun?

  • Bläääääääh

   Olipa surkee uudistus. Jotenki sekavaks meni, eikä nää enää 24h aikana profiilissa vierailleita.

  • RaiD6996

   Suomi24 treffit vetää taas itseään löysään hirteen, annappa ajankulua, happi loppuu,
   käyttäjät kaikkoaa. Ahnus on apinan palkka.

  • uudistukset_kusee_aina

   Kaikki uudistuksethan aina menee persiilleen, oli palsta tai sivu mikä tahansa, se on nähty. Yleensä kaikki oleellinen ja tärkeä piilotetaan, tai siitä tehdään maksullista, ja tilalle tuodaan ruudun täydeltä silkkaa paskaa jolla ei tee vittujakaan. Niin kävi aikoinaan suoli24 etusivullekkin, joka tuolloin oli minulla kotisivuna. (päälle 15v sitten). Uudistuksen jälkeen tilalle tuotiin silkkaa paskaa, mainoksia, keskustellua, sitä tätä paskaa, mutta oleelliset ja tärkeät linkit piilotettiin eli pankki ja sähköposi linkit. Samantein nostin kytkintä ja kotisivu vaihtui elisa.net sivuksi. Sieltä löytyi ne oleelliset ilman mitään ylimäärästä paskaa, kunnes sielläkin tuli se "uudistus" joka pisti kaikki oleelliset llinkit piiloon, ja kaikkea perkeleen roskaa tuotiin etusivulle.

   En voi käsittää mikä vittu näitä sivustoja oikein vaivaa kun näitä "uudistuksia" pitää tehdä, kun ne menee perseelleen joka vitun kerta. Vaihatisivat vaikka vain värit, jos kerran jotain pitä muna pystyssä lähteä sotkemaan.

  • Siis-tosi-lapsellista

   Rakastatteko mankumista?

   Jos palvelu huonoa, siirtykää parempaan. Mutta tuo marina on tosi lapsellista.

  • Terttu.Tampereelta

   Mulla on kolme suosikkiprofiilia. Nyt näyttää palvelun etusivu tosi typerältä kun ovat aina etualalla ensimmäisenä, samat kuvat. Hieman saattaa järjestys vaihtua, ei muuta.. Koko suosikki-osiosta etusivulla ei ole mitään hyötyä koska ei ole enää viimeistä kirjautumistietoa. No ei sekään ollut mikään faktatieto koskaan. Saattoi valehdella tuntikausia ja pallukka saattoi olla vihreä, eikä ko. suosikki ollut siltikään ONLINE, eli "kirjautuneena". Voisiko edes järjestystä vaihtaa eli suosikit sivun alaosaan ja mieluusti se kirjautumisasika takaisin.

   Vaan eipä etusivu juuri päivity muutoinkaan. Menee varmaan sen kymmenen minuuttiia päivitysten välissä. Etusivulla ei vaihdu kuin Megafoonihuuto ja siinäkin pyörii useasti pari viikkoa vanhoja huutoja ikiluupissa. Toki vika ollut jo ennen uudistusta. Olisitte edes etusivun korjanneet kuntoon!

  • johonki.se.vaan.katosi

   Miksi Kuvat-välilehti näkyy ja aukeaa profiilissa vaikka profiiliin ei ole laitettu yhtään kuvaa??? Voisiko ko. välilhden otsikkoon laittaa sulkuihin kuvien lukumäärän ettei turhaa yritä niitä löytää?

  • paska.mikä.paska

   Haun jälkeen kun avaa listalta profiilin, vaatiikin rekisteröitymistä/kirjautumista vaikka on kirjautuneena. Tekee jatkuvasti moista. Kiusallinen piirre! Pitää yrittää hakea sivu uusiksi tai palata takaisin hakulistalle. Vanha vikamtämäkin, nyt vain tuntuu että entistä useammin tapahtuu.

  • haku.kuntoon

   Miksi hakulista virkistetään aina kun palaa avatusta profiilista takaisin hakutuloksiin? Häiritsee etenkin nyt kun sivu on lyhentynyt 12 profiiliin. Jos ensimmäiseltä sivulta avaa profiilin ja palaa takaisin, saattaa käydä niin että samaa profiilia ei enää näy koko listalla, onkin siirtynyt toiselle tai kolmannelle sivulle tms.
   Tämä on vanha Treffien ominaisuus (luetaan omituisuus), nyt vain korostetusti alkanut häiritä.
   Eihän iltalhtikään etusivuaan automaattisesti hae uusiksi jos palaan uutisen luettuani takaisin etusivulle. Jotta saa etusivun tuoreistettua, täytyy etusivu hakea uudelleen. Samalla tavoin täytyy myös Treffit-palvelun alkaa toimia, eli pysyköön haun tulokset samana kunnes haun suorittaa uudestaan!

  • FireAndHell

   Miksi profiilin nimen kirjoitusasu vaihtelee eri yhteyksissä? Mielestäni alkuperäinen kirjoitusasu on se ainoa oikea ja se pitäisi myös säilyttää sellaisenaan. Nyt esim. Profiilin vasemmassa yläkulmassa profiilin nimi on UPPERCASE.
   Useissa nimimerkeissä on sanoma, luentaohje, merkitys kerrottu kläyttämällä isoja ja pieniä kirjaimis sekaisin. Mallina vaikkapa FireAndHell. Se vääntyy tylsäksi huudoksi FIREANDHELL.
   Miksei kunnioiteta vähääkään ihmisten omaa tahtoa kirjoittaa nimimerkkinsä kuten haluaa.

  • voi.yhen.kerran_________

   Mobiilikäyttö huonontunut. Nyt esim. Etusivu todella pitkä kun näkyy vainnkuva kerrallaan. Mobiilikäyttö on tuhottu.
   Hidas etenkin kun yrittää avata Viestit. Tulee tyhjä sivu pitää odottaa ja odottaa, kestää kestää. Eka kerran kun yritin en jaksanut odottaa tarpeeksi luulin että ei toimi enää lainkaan.
   Tosi typerä tämä kolmen viestin rajoitus!!!! Ennemmin vaihdan palveluun joka on ilmainen ja toimii ilman mitään rajoituksia. Paskasta en ala maksamaan. Lähtö HappayPancake-palveluun!

  • MKoooo

   Ainoa edistys on että negatiivista palautetta ei deletoida nykyään! Reagointia siihen ei kyllä ole edelleenkään. Miten voi olla mahdollista että näinkin voimakkaasti mainostetulla sivustolla ajetaan palveluja maksulliseen suuntaan kun kilpailijoita löytyy ilmaiseksi paremmin toteutetulla pohjalla. Ei se "Suomen vanhin" ole mikään myyntivaltti huonossa palvelussa

   • JulliAllu

    Ei sitä kommenttia deletoida ainakaan näiltä keaskustelupalstan treffejä koskevilta sivuilta. Nämähän ovat vain sellaisia roskiksia, joihin jokainen saa suoltaa pettymystään ihan rauhassa, mutta ylläpitäjä ei lue näitä ollenkaan...
    Kannattaa laittaa palautetta sieltä Treffit-sivun ylälaidan valikon kautta, menee perille paremmin.


   • I__
    JulliAllu kirjoitti:

    Ei sitä kommenttia deletoida ainakaan näiltä keaskustelupalstan treffejä koskevilta sivuilta. Nämähän ovat vain sellaisia roskiksia, joihin jokainen saa suoltaa pettymystään ihan rauhassa, mutta ylläpitäjä ei lue näitä ollenkaan...
    Kannattaa laittaa palautetta sieltä Treffit-sivun ylälaidan valikon kautta, menee perille paremmin.

    Ei mene palaute sen kummemmin perille siitä mainitsemastasi linkistä. Ylläpitohan on raportoinut että palautelomakkeessa on jotakin vikaa ja sitä (kai) korjataan.
    En ole saanut vastauksia palautteeseeni palautelomakkeella. Taitaa siis olla rikki edelleen tai ylläpito ei lue sitäkään.


   • JulliAllu

    Joo, varmaan totta tuokin. Ei näillä sivuston modaajilla näytä riittävän ammattitaito ollenkaan toimivien uudistusten tekemiseen, liian paljon bugeja joka paikassa...


  • TeidänLaatuRaportista

   Analyysi ja loppu yhteenveto sivuston laadusta.
   Sivuston laatu ei vastaan kovinkaan hyvin mihinkään vaadittuun tarkasteluun, tämä
   saattaa johtua siittä, että näyttäisi olevan rakennuttu monesta erilaisesta palikasta ja
   sivu pohjasta. Joka taas johtaa siihen että sivusto on häiritsevän vaihtuva monilta osin.
   Laadukkaaksi kyseistä palvelua monen ongelman osalta ei voida sanoa missään ni-
   messä. Jopa sellaisia ongelmia löytyy sivustosta, jotka vaikuttavat jo kyseisen omaan
   liiketoimintaan, mitä tarjoavat asiakkaille esim. mainoksien myynti sivustolle. Vieläkö
   käy lukemassa heidän omaa ongelma palstaa, saattaa siittä tehdä lisää johtopäätöksiä
   sivustolla on erittäin paljon teknisiä ongelmia, jotka saattavat hyvinkin johtua erilais-
   ten sivupohjien ja koodien yhteen sopimattomuudesta. Kaiken kaikkiaan tuonkin ta-
   soiselta yhtiöltä yllättävän surkea onnistuminen ja oman kuvan toiminnollisuudesta
   ala-arvoisen kuvan antava.

  • tympiitämmönen

   Surkeaa rämpimistä taas,miksi pitää heti mennä päivittämään ja muuttamaan kun saa viimeinkin sivun toimimaan. Nyt taas ei pääse vähän väliä sivuille,viskaa ulos kirjautumisesta. Saa kirjautua uudestaan vähän väliä jne.. Olisitte antaneet sen aikaisemman olla kerta rupesi jo toimimaan pikku hiljaa,ihme sähläämistä taas. Kyse siis treffi sivusta

  • Shittiätaassss

   Heh Täyttä PASKAA !!!!!!!! jos meinaa selat aseuraavat ei toimi palaa etusivulle PITÄKÄÄ TUNKKINNE !!!!!

  • Surkea

   Kyllä treffit -sivusto menettää nyt paljon asiakkaita...ketään ei kiinnosta enää vierailla sivuilla uudistuksen jälkeen. Aikaisempi sivusto oli joka suhteessa paljon parempi. Ei ole oikein, että vain maksavat asiakkaat näkee, että kuka omalla sivuilla on vieraillut tai milloin on henkilö muuten ollut sivustolla. Todella huono juttu.

   • kunhan.mainokset.pyörisi

    Alkaa olla pahnanpohjimmainen tämä Suoli24-oksennus. Pääasia taitaa olla että mainokset pyörii...


  • pöhnäinen

   Kun olen tehnyt tarkan profiilihaun ja saanut x määrän hakutuloksia sivulle ja ne katsottuani klikkaan "näytä x määrä lisää", niin heittää kokonaan pois tästä tarkemmasta profiilihausta ja näyttää kaikki profiilit!!?

   Eli ei anna katsoa niitä loppuja tarkemmalla profiilihaulla tehtyjä hakutuloksia...miksi??

   • pöhnäinen

    Tein testin....firefox sekä chrome selaimella tulee kyseiset ongelmat esille. Lisäksi kaikenlaiset "hyväksy" napit (ok, jatka, hae, lähetä..jne) ei toimi, vaan kun kyseistä nappia painaa niin ei tapahdu yhtään mitään. Explorerilla toimii..onko suomi24 nyt kustomoitu vain yhdelle selaimelle?


  • mörkööööö

   ei toimi huonostikkaan ...

  • kpj68

   KYLLÄ OIKEIN VIHAKSI PISTI TUO UUDISTUS!!SELKEÄÄ SYRJINTÄÄ,KUN ILMAISKÄYTTÄJÄT ON UNOHDETTU LÄHES KOKONAAN JA TOIMINTOJA SUPISTETTU,KUTEN VIESTIEN MÄÄRÄ(5:STÄ KOLMEEN/24H).
   VARMASTI LÖYTYY ILMAISIA TREFFI-SIVUSTOJA JOISSA VOI OLLA ILMAISEKSI JA EIKÄ OLE TYPERIÄ RAJOITUKSIA..
   JATKAKAA SAMAA RATAA UUDISTUKSIA,NIIN KOHTA EI OLE "SUOMEN SUURINTA TREFFI-SIVUSTOA"

   • Yksikin-riittää

    Miksi kukaan kaipaisi kolmea enempi päivässä?
    Yksikin riittää.


   • typerä.uudistus
    Yksikin-riittää kirjoitti:

    Miksi kukaan kaipaisi kolmea enempi päivässä?
    Yksikin riittää.

    Jos sinulle riittää, taidat olla sitten tyytyväinen. En ole tyytyväinen, eikä kukaan muukaan joka haluaa mm. olla kohtelias ja kiittää tulleista viesteistä vaikka ei mitään muuta.
    Ei voi kehua vaikkapa toisen esittelytekstiä tai jotain ysittäistä kuvaa muutoin kuin lähettämällä kallisarvoinen viesti. Ei tuu yhtään mitään tällaisesta. Jo aikaisemmalla rajoituksella piti laskeskella kenelle voi viestin lähetää ja samaa valittavat jokainen omassa profiilissaan. Pakko laittaa sähköpostiosoite jotta enää saa yhtään viestiä tämän typerän uudistuksen jälkeen!!!

    TYPERÄ UUDISTUS!!!


  • mökäfööni.ei.toimi

   Näkyy jäävän MEGAFONI ilman kuvaa ja huutoa melkosen tiheään. Onko hukattu se typerä megafonirobotin kuva?

   Miksi ei-plussalaisille näkyvissä Megafoni-toiminnot? Mm. "Aktiiviset huutosi" - eihän sellaisia ole olemassakaan jos ei ole palvelua ostanut!!!!
   Kun toiminnon valitsee , tulee teksti: "Sinulla ei ole aktiivisia huutoja.

   Huutosi näytetään vähintään 1000 kertaa rajauksiisi sopiville henkilöille. Jos et halua huutosi näkyvän enää, voit poistaa sen."

   Siis MITÄ? Ja MIKSI?

  • gkasdgkagköagjöakgjs

   Rehellisesti sanottuna täyttä paskaa uudistuksen jälkeen. Hakutoiminnot eivät toimi ollenkaan. Pitäkää tunkkinne.

  • treffeille.pitäis.päästä

   Kertokaapa sieltä ylläpidosta syy siihen että halutaan ajaa palvelu kokonaan alas pilaamalla kaikki mikä joskus on palvelussa miellyttänyt????

   Jo ennen edellistä uudistusta luvattiin että tutut peruspalvelut säilyvät maksuttomina.. Missä ne nyt sitten ovat? Ette taida edes itse tietää mityä haluatte palvelullanne tehdä, liekö Aller enää kiinnostunut maksamaan lanttiakaan palvelun kehittämiseen - tämä viinmoinenhan oli täysi susi, ulkoasua muka mulkattiin ja metsäään meni ja muuta uudistusta tuli ainoastaan palvelun karsimisessa.

   Päättäkää jo että oletteko e-kontakit ja happypancake?????
   happypancake kiinnostaa minua ja olenkin sen vakiokäyttäjä ollut jo kauan. Käyn silti ihmettelemässä kuinka Suomi24-palveluja ajetaan alas, ei pelkästään treffejä vaan samalla tavalla tuhotaan niin posti kuin keskustelufoorumi. Chat ja Tori on jo molemmat tuhottu ha valitettavasti yhteisö lopetettiin kovasta vastaanpanosta ja käyttäjien painostuksesta ja pyynnöistä välittämättä - valitettavasti.

   Laittakaa vaan ihan lappu luukulle, olisi kaikkein parasta. Tilalle tulee uusia, paremmin toimivia kunhan viette palvelunne vcain pois - ne on totaalisesti jo onnistuttu tuhota!!!!

  • rapaa.ja.kuraa.KIITOS

   Aivan perseestä. Kun etusivulta tai haun jälkiin avaa jonkun profiilin, ilmestyy vain yläosa profiilista ja alla ilmoitus:
   "REKISTERÖIDY
   Kiinnostaako? Haluaisitko ottaa yhteyttä? Luo oma ilmainen käyttäjäprofiili!

   [Luo treffiprofiili]"

   Siis olen kuitenkin jo kirjautuneena ja tulee typerä ilmoitus jossa vaaditaan luomaan oma profiili, HEHHEEEE.

   Taattua Suomi24-roskaa taas!!!!!!!

  • ...miten voi olla näin epäonnistunut päivitys joka suhteessa..
   jo tällä palaute määrällä luulisi sivustoon tulevan muutoksia..mutta onhan se aina niin hankalaa myöntää mokailua...

  • Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Laura Avonius ja konseptikehittäjä Matti Vähätalo....kyllä mainostajatkin tajuaa että väki katoaa muille sivuille tälläsen uudistuksen jäkenn

  • Mitä-haetaan

   Eipä järjen häivää näissä uudistuksissa. Ensin lähtee maksamattomat jäsenet ja sitten treffi-plussan jäsenet. Niin ja sitten mainostajat. Aika lailla on lyhytnäköistä uudistukset. Kehutaan vain uudistuksilla, mutta samalla ajetaan sivuja maksullisiksi. Miksei lyödä kerralla maksullisiksi? Kusetetaan vain ihmisiä ja yritetään vetää alta lipan.

  • Riittää-jo

   Ei suomi24 ole lainkaan niin ylivertainen sivusto, että näillä uudistuksilla, täällä kannattais roikkua. Ihan meni perseelleen.

  • Pohdittavaa67

   Jaha. Kyllähän tuo uudistus nyt muistuttaa winkku 10 näkymältä:o(
   -Sivujen scaalaus ei toimii ja ei toimi firefoxilla/cromella. Ie näyttäs pysyvän jotenkuten kasassa. Linukalla (Ubuntu) selaaminen tuskaa!
   - Tuolla yllä oli hyvä ehdotus tuosta blokatuista, ettei kumpikaan enään näkisi toista (karsii hyvin noita häiriköitä)
   - Tuo sinulle "ihanne kumppanit" vois poistaa, koska eivät edeleenkään pidä paikkaansa!
   -Myös olisi hyvä saada takaisin mahdollisuus blokata ihminen, haku sivulta ilman henkilön profiilin avaamista.
   -Tuo ettei enään näe profiilissa vierailleita ilmaiseksi on jo nyt karsinut paljon käyttäjiä (sen huomaa aamuisin, että on puolet vähemmän kirjautuneita nykyisin)!
   -Jos nyt jotain hyvää pitäisi löytää....no ainakin nuo "venäläiset" ovat pysyneet yhtä sitkeinä, kuin ennenkin. Saapahan, edes kerran päivässä lukea viestin: Hyvää päivää :-). Mitä etsit sivustolla? Rakkaus? Vai vain pelata täällä? Etsin minun jälkipuoliskolla sydämen, mies minulle <3. Haluan tutustua sinua paremmin :-) ;-). Ehkä olet minun mies ;-). Voit kirjoittaa minulle minun sähköposti: kultaarmaani@gmail.com ja vastaan sinulle. Toivotan sinulle hyvää viikonloppua ;-)!
   :DDD
   Nii ja onhan tällä uudistuksella varmasti työllistävä vaikutus S24:ä väelle ja asiakkaille jotka pohtivat maksaakko vai mihinkäs palstalle mä nyt menisin;o)
   Mukavaista pääsiäistä kaikille:o)

   • 48931

    En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ketään kiinnostaa profiilissa vierailleet.


   • Pohdittavaa67
    48931 kirjoitti:

    En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ketään kiinnostaa profiilissa vierailleet.

    Niinpä. Ujot ihmiset käyvät monta kertaa profiilissa, kun eivät uskalla tehdä sit ensimmäistä aloitetta, joten jää itselle sitten se vastuu ens kirjoituksesta tai blokkaamisesta.
    Juuri tuon takia olisi hyvä, että blokattu ei enään näkyisi edes omilla sivuilla ja hän ei näkisi esim. minun profiilia. Tiettyä häiriö käyttäytymistä tuokin, että jatkuvasta tunkee naamaansa profiiliin nököttämään.


   • vfdvnbjbfjbjkvkj
    Pohdittavaa67 kirjoitti:

    Niinpä. Ujot ihmiset käyvät monta kertaa profiilissa, kun eivät uskalla tehdä sit ensimmäistä aloitetta, joten jää itselle sitten se vastuu ens kirjoituksesta tai blokkaamisesta.
    Juuri tuon takia olisi hyvä, että blokattu ei enään näkyisi edes omilla sivuilla ja hän ei näkisi esim. minun profiilia. Tiettyä häiriö käyttäytymistä tuokin, että jatkuvasta tunkee naamaansa profiiliin nököttämään.

    Todennäköisemmin toistuvat vierailut johtuvat siitä, ettei sivustolla ole toimintoa, jolla voisi merkitä, mitkä profiilit on jo katsonut.


   • suvia71

    Pohdittavaa67 - tyhmä valehtelija, ja kirjoitat panettelua. Sinä olet likainen rätti.
    Poista viesti!!!
    Tämä on valhe!!!


   • Pilvia

    Pohdittavaa67 - olet pelkuri ja valehtelija


   • kimmola

    Idiotti Pohdittavaa67


  • Varsus

   Jos sivusto vaati kirjautumisen niin kyllä olettaisin että kirjautumis ikkuna näkyisi suoraan eikä sitä tarvitsisi erikseen kaivella esille. Mobiiliselaimella uloskirjautumis painike on liian piilossa ennen pystyi sentään sivuston alalaidasta helposti kirjautumaan pihalle, mutta nykyään tuota vaihtoehtoa ei näyttävästi ole.
   Onhan isommat kuvat hienoja mutta niiden kuvanlaatu ei ole kauhean hyväja jotenkin noita muita tietoja on vaikeampi lukea kun niitä ei ole mitenkään jäsenöity. Mutta tuo nyt taitaa olla vaan tottumis kysymys...

  • MisKumppanit

   Tuommoinen on tullut vastaan nyt. Kun oma asuinpaikka on merkitty esim: Pirkanmaa!
   Hakuun laitaa ilman, että valitsee mitään aluetta/kaupunkia eli siis koko maa, rastin kohtaa: etsii minun ikäisiä niin ei tulekaan koko maan vaan pelkästään oman asuin alueen eli tässä tapauksessa vain pirkanmaan seuraa hakevat ilmestyvät ruutuun. Eli millään muulla paikkakunnalla ei olisi ketään, joka ei pidä paikkaansa, kun testattiin tuttavan kanssa.

   Toivottavasti tuohon tulee jotain korjausta, koska kuitenkin moni hakee kumppania muualtakin, kuin vain asuin alueeltaan.

  • KäyttäjienPakkohäätö

   Uudistuksen myötä näemmä poistui niin kriittisen tärkeä ominaisuus, että tuohan on nyt ihan mahdoton käyttää. Eli suosikkimerkintöjen näkyminen hakutuloksissa - miten ihmeessä muka voi hakea ilman sitä? Treffipalvelun käytön kannalta on välttämätöntä, että pystyy jotenkin merkitsemään ja seuraamaan, mitkä profiilit on jo katsonut, ettei joka kerta tarvitse aukoa niitä samoja uudestaan. Suomi24:ssä ei tätä ominaisuutta ole virallisesti ollut, joten olen merkinnyt suosikeiksi ne profiilit, jotka olen käynyt läpi. Hakutuloksista on sitten voinut availla vain niitä, joita ei ole vielä merkitty. Nyt ei enää onnistu.

   Onko kukaan suomi24:ssä ajatellut tätä uudistusta sekuntiakaan? Onko kukaan koekäyttänyt? Miten siellä on muka tarkoitus etsiä? Pitäisikö minun avata kaikki 200-300 haun palauttamaa profiilia löytääkseni ne n. 20, jotka ovat minulle uusia?

   Samaan liittyy sekin ongelma, ettei hakutuloksista voi suoraan tehdä suosikkimerkintää, joten kelvottomatkin profiilit pitää avata vain merkitsemistä varten.

   Toinen iso huononnus on, että profiilitekstin alkua näkyy nyt hakutulossivulla paljon vähemmän kuin ennen. Parista sanasta ei saa vielä mitään käsitystä, joten kaikki ovat entistä enemmän samaa massaa. Ei mahdollisuutta poimia kiinnostavia tai skipata surkeimpia. Toisaalta kun tuo suosikkimerkintätoiminto on teurastettu niin jok'ikinen pitää kuitenkin aukoa, joten ihan sama kai...

   Ja kohtalaisena bugina nimimerkki näkyy profiilisivulla capseilla. Se on sentään oleellinen osa nimimerkin valintaa ja itseilmaisua, miten käyttää pieniä ja isoja kirjaimia.

   • KäyttäjienPakkohäätö

    Selvennyksenä vielä: en tiedä, piilottaako blokkaus kohteen hakutuloksista, mutta joka tapauksessa tarkoitus ei ole blokata ketään.

    Ja ideaalitapauksessahan tuon merkintätoiminnon pitäisi olla sellainen, että katsotuiksi merkityt eivät näkyisi hakutuloksissa ollenkaan. Ei pitäisi edes olla vaikea toteuttaa: on-off-tieto samalla tavalla kuin suosikit ja hakutoiminto filtteröisi sen mukaan löytyykö ko. merkintä.


   • Pohdittavaa67

    Juurikin tuo blokkauksessa on/oli se hyvä puoli, että piilotti ne hakutuloksista. Nyt tulee usein vastaan virhe ilmoitus "404 täällä ei ole ketään" , kun yrität blokata ja kuitenkin siinä tuo profiili nököttää edeleen. Ei vaan anna blokata:o(


   • 403Pääsyestetty

    Täällä sama, ku klikkaa blokki painiketta heittää pää sivulle ja teksti ruudussa:
    403 - Pääsy estetty

    Täällä ei ole mitään eikä ketään.

    Vaan eipä hätää, ota uusi startti hakupalvelusta ja löydä parempaa seuraa.
    ???????????????????????


   • nähdytJaBlokatutErikseen
    Pohdittavaa67 kirjoitti:

    Juurikin tuo blokkauksessa on/oli se hyvä puoli, että piilotti ne hakutuloksista. Nyt tulee usein vastaan virhe ilmoitus "404 täällä ei ole ketään" , kun yrität blokata ja kuitenkin siinä tuo profiili nököttää edeleen. Ei vaan anna blokata:o(

    Blokkaaminen on sikäli huono keino, että sivustolla on aika paljon sellaisia "ihan ok" -tyyppejä (ja sellaisia, joista ei saa kunnon mielikuvaa), että ei itse jaksa ottaa yhteyttä (aikaa on rajallisesti, kaikille ei voi eikä kannata kirjoittaa), mutta voisi silti antaa niiden kirjoittaa, jos näkevät minussa jotain kiinnostavaa.


  • rauno.pyhtäältä

   Viimisin uudistus lopettanut kaiken yhteydenpidon treffeissä. Ei yhtään ainoata viestiä ole sen jälkeen tullut. Ei edes ns. häiriköintiviestejä venakkohuorilta joissa pyydetään sähköpostia.
   Ei ole enää mitään syytä käyttää treffit-palvelua. Se ei palvelu mitenekään enää tarkoitustaa eli saattaa ihmisiä yhteen. Onneksi on vaihtoehtoja, on täysin ilmaisia ja sitten ihan kelvollisia ja TOIMIVIA maksullisiakin. Suomi24:n tekele on uudistuksen myötä surkein mitä markkinoilla on.
   Poistin profiilini ja siirryin käyttämään ilmaista HappyPancake-palvelua. Sinne näkyy siirtyneen aika lailla tutun näköisä profiileja Trfeeffeistä. Tervetuloa muutkin Suomi24 pelleilyyn kyllästyneet. Osoite on http://happypancake.fi

  • Exmaksaja

   Heh. Ei voi käsittää että miten joku palkkaa vastaan saa aikaiseksi tollaista paskaa!!! Vuosia maksanut ja ollut aktiivi käyttäjä...heh. Enään ei tule latiakaan :)

   Voi hyväluoja sentää....ei ois uskonut että paskasta voi tehdä vielä moninkerroin paskempaa!!!!! Heh. Oikeesti!?!?! Laittakaan nyt se ennen muutavan vuoden takainen takas.....ja palkatkaa uusia työntekijöitä.

  • DisconnectingPeople

   Eniten harmittaa, että on poistunut käyttäjiä, joiden kanssa on alustavasti sopinut kahvittelusta tms. Sivu on niin susi, ettei kukaan jaksa sitä xD

  • kuunteletteko.asiakasta

   "Otamme mielellämme palautetta vastaan, joten kerrothan mieleipiteesi uudistuksesta ja Treffien toimivuudesta.
   Suomi24"

   Miksette sitten kommentoi palautteisiin mitään? Täällä on yleisen urputuksen joukossa ihan perusteltujakin mielipiteitä, joihin voisitte reagoida.

   • lopettakaa.piilottelu

    Tulee pian kaksi vuotta täyteen tätä @suomi24 ylläpidon mykkäkoulu ja kuurupiiloa. Vastaaminen kommentteihin loppui oikeastaan Postin uudistukseen. Sen jälkeen taisi olla muutama viikko vuonna 2015 helmikuussa kun ylläpito saattoi tälläkin palstalla vierailla. Nyt siis reilu vuosi täysin hiljaista!!!!

    .
    .___________.HÄVETKÄÄ @SUOMI24 YLLÄPITO ! ! !
    .


   • hyvinpilattu

    Ei niitä näemmä kiinnosta.


  • pukusuoli.puuttuu

   Missähän on Ihannekumppanin sukupuoli?????

   Etusivulla olevaan "ETSI SEURAA"- hakuun on muut tiedot kopioitunut hakuehtoihin, sukupuoli puuttuu. Kiusahan se on pienikin kiusa, vai?????

  • Faxxe

   Eipä vaan toimi sisäänkirjautumisen jälkeen edelleenkään hakutoiminnot. "Tosi kiva" käydä aina vieraana tekemässä haku .... Korjatkaapas nyt tätä systeemiä paremmaksi!!!

  • treffeille.pitäis.päästä

   Megafoni pilattu lopullisesti. Ei enää toimi lainkaan minkäänlainen rajaus. Laitoin rajaukseen maakunnan ja iän. Vaan kas mokomaa, megafonihuuto näkyy kaikille ja kaikenikäisille. Eihän tässä ole yhtään mitään järkeä!!!! Eikös se alkuperänen tarkoitus Megafonihuudon kohdentamisella ollut että plus-asiakas saa itse valita halutessaan ketkä näkevät huudon????

   Nyt tuo rajaus vaikuttaa vain laskuriin, eli laskuriin luetaan ainoastaan rajauksen täyttävät profiilit - HEH HEHHH!!!

   Suomi24 osaa. Siis osaa pilata kaiken!

   • täysi.vitsi

    Ja tää uudistettu megafoni jää usein vaan jumiin - rulla pyörii ja pyörii ja kuva ja huuto jäävät tulematta


  • keskusteluketjut

   Keskusteluketjut, joihin on osallistunut, eivät erotu millään tavalla (eri värillä). En siis pysty jälkikäteen näkemään, mihin ketjuun olen osallisutnut, ellen muista keskustelun otsikkoa. Onko muilla sama?

   Toivottavasti tähän tulee muutos, nimittäin kuka voi keskustella näin?

  • Jalluxxx

   Miksi ei näe viestejä etusivulla?

  • NoEiKäytetäSitten

   Tiedotteen mukaan tulossa ominaisuus, jolla voi piilottaa turhat profiilit myöhemmistä hakutuloksista. Hienoa, mutta miten ihmeessä tuo voi olla plus-ominaisuus? Eihän palvelua pysty käyttämään ilman tuota ominaisuutta. Olen lopettanut suomi24-treffien käytön viimeisimmän uudistuksen jälkeen, kun hakeminen on käytännössä mahdotonta.

   Maksulliset lisäominaisuudet on ok, koko palvelun muuttaminen maksulliseksi olisi ok, mutta välttämättömän ominaisuuden laittaminen plus-pakettiin on lähinnä huono vitsi ja loukkaus käyttäjiä kohtaan.

   • lappu.luukulle.vaan

    Missään "tiedotteessa" ei asiasta ole kerrottu, ainostaan Treffit-palvelun etusivulla on ilmoitettu tulevista ns. uudistuksista. Suomi24:lla ei ole enää toimivaa tiedote-käytäntöä. Aikasemmin oli oma palstansa tiedotteille ja jokaisella sivulla oli näkyvissä uusimmat tiedotteet.
    Suomi24 on tuhonnut aikaisemmin olleen palvelunsa aivan täysin. Näyttää että ei Suomi24:sta tai omistajaa, Alleria kiinnosta kokok palvelun kehittäminen saati kohtalo lainkaan.
    LAPPU LUUKULLE VAAN REHELLISESTI!


  • uudistuksennne on päin persettä ,ennen tällainen iäkkäämpikin ihminen saattoi osallistua , ilmeisesti palvelunne on suunnattu vain nuorisolle ,olette unohtanut täysin ikä ryhmän 60+ niin kuin nykyään on tapana!

  • Sieltä-löytyvät

   Ei vaan näytä toimivan kunnollisesti. Sen takia kaiketi seuranhakujat ovat siirtyneet keskustelufoorumeille. Eikä heidän viestejään edes poistella, joten kaiketi se on uusi politiikka.

  • perseestäkokopaska

   Oliko pakko tehdä saatanan ärsyttäviä muutoksia, etusivun kirjoituspalikkaan, saako toiminnan pois?

  • Suomen_Surkein

   Suomi24 Treffien pääongelma ei ole mikään edellä kuvatuista, vaan se, että palvelussa on liian vähän sinkkunaisia (etenkin 25-40 v) Ulkonäöltään ja kirjoitustaidoiltaan ns. normimiehellä ei ole juuri mitään mahdollisuutta päästä treffeille, kun oma viesti hukkuu massaan.

   Eikä naisten taso ole edes luvalla sanoen ole häävi. Siinä missä sporttisia miehiä on tulvaksi asti, kivannäköiset lapsettomat sinkkunaiset voi laskea yhden käden sormilla. Plus-ominaisuuden hankkinneet voivat sitten nähdä, että näille harvoille kivannäköisille tulee tyyliin 400 eri kundilta viestiä viikon aikana. Mies voi saada yhden - ja sekin on todennäköisesti feikki. Niitä riittää riesaksi asti.

   Summa summarum: sinkkumiehelle turhaakin turhempi nettideittipalsta.

  • Jjjjjjjjikuj

   Kuollutta näyttää olevan. Siellä joku 5 vuotta sitten pyörineenä oli vielä vierailijoita aika hyvin (eihän mun miehekkäät kasvot niin ole ajan tappamat, eihän?), mut nyt testiksi loin uuden profiilin niin päiviin ei yhtäkään "profiilia katsellutta" päiviin.

   Joko oletus että A sivustolla ei enää ole käyttäjiä tai B "ilmaiskäyttäjää" ei löydy haussa?

   Kun nyt tuohon laskee mukaan sen ettei ilmaiskäyttäjänä näe muutenkaan enää yhtään vierailijaa nimimerkein listattuna ja lähetettävien viestien määrä pahasti rajoitettu, niin paikan voinee julistaa kuolleeksi. Suomi24 staffin ainoa vaihtoehto elvyttää saittia olisi vetää osa maksullisen taakse pusketuista ominaisuuksista takaisin ilmaisiksi, alkaen näkyvillä olevasta vieraslistasta.

  • Jkiiiicccchhjhh

   Ainakin Tinder toimii tällä hetkellä paremmin ja käyttäjiä on. Tinderiä vähän vähemmän käyttäjiä omaavia mutta muuten ominaisuuksilta ja toimivuudelta paljon parempia ja ilmaisia vaihtoehtoja ovat ainakin Happy Pankace ja OkCupid (joka kyl syvällisin ja mielenkiintoisin, mut vähiten näistä käyttäjiä, muuten yllättävän hauska ja pätevä!).

   Suomi24 vaatii palaamista vanhaan enemmän ilmaiseen elpyäkseen.

   Jättäkää Match.comit (ryöstöhinta), Eliittikumppanit (ryöstöhinta), ja E-kontaktit (huonoin "ilmaisversio"-kokemus kautta aikojen ja mulkuin staffi kautta aikojen, upee saavutus!) idiooteille.

  • Anonyymi

   Jo joitakin viikkoja treffeissä ei ole haun kautta saanut näkyviin enää kuin korkeintaan 24 profiilia. Onko kyseessä sitkeä bugi vai taasko on keksitty uusi paskennus ilmaiskäyttäjien kiusaksi? Pelkään jälkimmäistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   9
   3382
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   169
   2986
  3. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   2100
  4. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   176
   1075
  5. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1071
  6. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   1017
  7. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   255
   938
  8. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   896
  9. Mies, kudoin sulle villahaalarin

   Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
   Ikävä
   119
   801
  Aihe