Miten yli 50 Naisen halut ?

53mies

HEi..
Kivoja juttuja teillä täällä...
ehtisi vaan lukemaan.
Olemme m 53 n 51.. Minä miehenä edelleen hyvin aktiivinen, useamman kerran viikossa tahdon seksiä.
Mutta vmolla kerta kuukaudessa on sopiva tahti.
Ymmärrän iäntuomat muutokset elämänmenoon, jaksamiseen. Yrityksistäni huolimatta en saa vmoa "liikkeelle" riittävän usein.

Olen monet vuodet harrastanut rumasti sanottuna ns. vakipanoa, mutta tällähetkellä en. Mahdollisuus olisi mutta olen yrittänyt pysyä kaidalla tiellä, halut tässä kuitenkin tahtoo olla ajatuksissa päällimmäisenä ja viedä miesta halukkaan naisen syliin..


Etenkin naiset vastailkaa. Kiitos

16

5578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies53

      minä vielä..ilmeisesti nettiä ei osaa yli 50 naiset käyttää.. tai eivät ole niiin vanhoja

      • viiskytelli

        Kyllä osataan ja hyvin osataankin, mutta on niin tylsä aihe, ettei kukaan viitti vastata.


      • Riwka

        Mitä ihmeellistä netissä on? Käytän tätä samalla tavoin kun lapsenlapseni. Opiskelen koko ajan lisää.


    • vastaan

      sinä itte olet vienyt naisesi halut,sinä itse saat ne syttymään.tai voihan olla että olet jo niin paljon tyriny että ei syty suhun enää,vaikka mitä tekisit.asenteesi naista kohtaan on väärä,ja luulen ettet viitti tehdä asian korjaamiseksi yhtään mitään.haista paska,sanon minä.

    • tyyne

      löytyy naiselle 50 halut kun löytyy nuori mies joka on vielä mielellään varattu.Tiedän monta monta 50 naista jotka ovat "onnellisesti"naimisissa ja seksi ei enää kiinnosta paitsi sen nuoren kollin kanssa.Törkeää,mutta niin totta!

    • N57v.M42v.

      Hyvä mies! Aikuisen naisen halut eivät ole iästä kiinni, vaan kumppanista.

      Harvemmin yli 50v miehellä ottaa kunnolla eteen tai sitten erektio on vaillinainen.
      Me viriilit yli 50v. naiset emme todellakaan jaksa "vatkata" elintä edes jonkinmoiseen kuntoon. Ei ainakaan kovin usein;)..

      Koska mieskin yhdynnässään keskittyy sitten pelkästään ko. seikkaan, niin anti jää tosi köyhäksi seksistä nauttivalla naisella.
      Muutaman turhautumisen jälkeen on luonnollista etsiä hiukan nuorempi ja viriilimpi kumppani.

      Nim.merk."Nautinnollista ja molemmille tyydytyksen antavaa seksiä ei mikään voita!"

      • Tajuatko

        Mistä tiedät vaikka vaimollasi olisi nuorempi ja virikketä tarjoava rakastaja.
        En minäkään halunnut ukkoni kanssa joka oli vähän samanlainen.
        Mutta halut eivät olleet mihinkään kadonneet, kohde vain oli muuttunut.


      • blondi

        Jaa että vatkata...No voihan sitä olla tietysti virili,mutta jos ei ole kiihottava tai seksikäs tai saa muuten eloa mieheen niin saahan sitä vatkata.40:nen mies nyt painaa vaikka liikennemerkkiä jos ei muuta saa...silloin kelpaa se viriili 50v.


      • mummi

        Ennen sanottiin miesten maailmassa että ainahan sitä nuorta mutta harvoin kunnon vanhaa...päteekö tämä myös naisten kohdalla?


    • pepi, 60 v.

      Sinä tahdot, sinä harrastat pakkoseksiä, jne. Ikävä mies, en ihmettele vaimoasi. Olet haavoittanut ja vierottanut hänet itsekkyydelläsi ja pakottamisellasi kauan sitten. Sellaiset muistot eivät vanhene. Opettele kunnioittamaan vaimoasi. Seksi ei ole mitään muuta kuin väkivaltaa naiselle, ellei hänen tunteensa ole mukana.

    • 55-vuotias

      Seksihalut eivät iän myötä katoa. Kyllä siihen on jokin muu syy. Itse olen eronnut, ja seurustelen nyt neljättä vuotta ikätoverin kanssa ja hauskaa on sängyssä. Arvostan kovasti nykyistä seksikumppaniani, joka osaa pidätellä laukeamistaankauan, kauan.

    • mamasan

      .. kipata muuli mäkeen? Päästä selma eläkkeelle ja ota tiukempi kone alle!

      • Mies53

        olet oikeassa..onhan minulla ns. vakipano..jossa
        seksi on upeaa, jaksetaan enemmän kuin kerran..
        asiatonta porukkaa noi muut..
        mistas tiedätte loukanneeni vaimoani?? olettepa hauskoja. :)

        Olen aina -ja pidän edelleenkin vaimoani kuin kukkaa kämmenellä.. hän vaan ei enää välitä seksisä, ennen oli toisin. Tiedän et nuoremmat pojat kiinnostaa vanhoja akkoja.. vaimoni on nainen -sanoisin kaunotar, ja kokemuksensa nuoruista pojista olemme yhdessä jo hankkineet ;). Hän hoikka pitkä muodokas--jota te 90 % tämän palstan naisista ette ole. Sori vaan.

        Kellä pitää vatkata..heh, no minulla onneksi ei.
        Mukavaa kevättä kaikille, ja rakastelkaa kaikkia aktiivisia..


      • Riwka
        Mies53 kirjoitti:

        olet oikeassa..onhan minulla ns. vakipano..jossa
        seksi on upeaa, jaksetaan enemmän kuin kerran..
        asiatonta porukkaa noi muut..
        mistas tiedätte loukanneeni vaimoani?? olettepa hauskoja. :)

        Olen aina -ja pidän edelleenkin vaimoani kuin kukkaa kämmenellä.. hän vaan ei enää välitä seksisä, ennen oli toisin. Tiedän et nuoremmat pojat kiinnostaa vanhoja akkoja.. vaimoni on nainen -sanoisin kaunotar, ja kokemuksensa nuoruista pojista olemme yhdessä jo hankkineet ;). Hän hoikka pitkä muodokas--jota te 90 % tämän palstan naisista ette ole. Sori vaan.

        Kellä pitää vatkata..heh, no minulla onneksi ei.
        Mukavaa kevättä kaikille, ja rakastelkaa kaikkia aktiivisia..

        Voisinhan minäkin kirjoittaa: Olen 35v. muodokas, pitkäsäärinen, halukas ym.
        Voisitte uskoa, tai olla uskomatta.
        Todellisuus 60v. lievä ylipaino, mutta jonkun silmissä kaunis.
        Miten ikä tekee naisen typerämmäksi kun miehen.
        Miksi vanhat akat ei saa tykätä nuorista miehistä, tykkäähän miehetkin nuorista naisista.
        Mielestäni suunnilleen samanikäiset olis ihanne.
        Me vanhat ämmät ollaan sisukkaita, moni paljon nuorempi mies uupuu matkalle ennen meitä.
        Ai niin, piti vain sanoa että en usko juttujasi.


    • Anonyymi

      Minun kaverin 54v vaimo Hilkka on kyllä innokas itse olen 37v, tanseissa usein pyöräyttää lantiota ja nauraa. Kerroin kerran tanssiessa korvaan kun oli yksin ravintolassa taidat vaan härnätä, katsoi silmiin, niinkö luulet. Pois lähtiessä nappasi kainalosta minä lähden samalla taksilla Pekan kanssa, toiset naiset nauroi kunhan menet kotiin.
      Kun oltiin Hilkan talon luona maksoi ja sanoi mennään. Kertoi ulkona että mies on Oulussa juhlimassa, mentiin sisälle, laski olkaimet näitä olet varmaan halunnut isot vähän laskeutuneet rinnat paljastui , kiljahti ime vaan halusin sinua koko illan ja riisui paitaani imi heti sievästi nännejä eikö tunnukkin kivalta, palleissa värähti heti vaimo ei ole imaissut nännejä kunnolla. Muutama sekuntti ja oltiin alasti.
      Hilkka laskeutui ja nuoli kalua, tämmöinen minä olen ja katsoi ylös- nuoli ja imi kalua, et tiedä kuinka pillu haluaa kyrpää sisään, pyllisti ja sanoi pane vähän.
      Tosi leviä lantio edessä työnsin sisään työnsin Hilkan seinää vasten huokasi kylmä seinä panin takaa Hilkka pyysi lisää pane olen tosi kiimassa tunnetko luoja kun olen portto oelko halunnut minua kerro, olen ja monesti haaveillut sinun pornosta pyllystä . No nyt saat panna aamuun et usko kun haluttaa olla huora ajattele kotiäiti haaveilee olla huora. Hilkan pilli valui kunnolla työntelin voimalla Hilkka kiljahteli tule laske sisään huoran pilluun Hillkka huusii kun vedin lantiosta ja laukesin sisään kuiski ihanaa kuumaa huh tulen paksuksi pane.
      Siirryttiin olkkarin sohvalle tuli kainaloon, et usko kuinka halutti ja suudeltiin. Olen tullut kiimasemmaksi vain kun ikää tulee, kuiskasin sen on hyvä annat minulle pillua, nauroi sinä pukki. Otettiin miehensä viinoja, Hilkka kertoi että himottaa vielä imeä kyrpää semmoista joka on kova imi ja nuoli nousi välillä suutelemaan, vedin Hilkan sohvan reunalle ja painoin pään pilluun Hilkka huokaili jalat leviällä ja painoi päätä,
      Olenko oikea huora kun olen haaveillut että usea mies panisi, eiih tuntuu nyt jo että olisi monta miestä, nuolin ja kerroin sinua nuolee mies kaksi on vierellä runkkaat ja imen niitä edelliset spermat valuu, sormetin ja kerroin lisää nännejä imetään ja vähän purraan huudat kun ole pantavana Hilkka huusi ja pillu supisteli lantio tärisi ja kiimaa valui pillusta. Hilkka veti minua ylös ja levitti jalkoja nai huoraa naikaa kaikki nain pitkään ja nostin jalkoja ohjasin kalua pyllyyn hilkka kirkui voiih älä sinne mutta oli jalat ylhäällä kerroin nuori poiak nai suipolla kalulla reska painui sisään, Hilkka vaikeroi teini kyrpä nai voiiih painelin aika syvään Hilkka tärisi anna tulla anna.
      Käytiin pesulla Hillka sanoi että ei tiedä mistä johtuu mutta minun kanssa voi puhu ja tehdä kaikkea hullua ukon kanssa ei uskalla saa vääriä ajatuksia.
      Ilta oli yöksi muuttunut kun Hilkka nauroi mulla haluttas antaa pillua ja työnsi käteni pillulle, hitto sinähän olet kiimanen kuiskasin, Et usko kuinka haluaisin pyllöttää ja sinä nait kovalla kyrvällä en sin ja sitten ne muut, tule jo kalu meni liukkaaseen pillun keviästi, Hilkka huusi peittoon hommathan minulle usean kaverin naimaan hommathan, hommaan saat olla huorana Hilkka huusi ja tärisi ihanaa tulen spermaa täyteen en malta odottaa että saan pane ja tule laskin sisään.
      aamu yöstä tunsin kun nousi ylös kävi juomassa ja tuli viereen sievästi otti käsillä kiinni, kysyin oletko hereillä kuiskas olen.
      Käännyin katsoi minua pidätkö kahelina kun puhuin mitä sattuu ja annoin noin vaan pillua. Annoin suukon en pidä ja nautin iteskkin kunnon rakastelusta ja puheista.
      Hillka nauroi, panet sinä ihanasti takaa kuitenkin, nousin päälle levitin jaloilla Hilkkaa ja menin sisään, luojaah kun osaat, en voi mitään kun haluan sinua rakastelin hiljaa, Hilkka valitti kiusaat minua varsin mutta ihanasti, muuten saisinko useaa miestä kuiskasin jos raskin antaa sinua muille, Nosteli lantiota anathan , sanoin anna ja ja lähiaikoina Hilkka pyllisti ja vaati pane nyt ihanaa huoraasi tunnetko valun kiimaa että saan kyrpää nyt nyt laukesin sisään.
      Pois lähtiessä suukoteltiin, kuiskasin soitan sulle ja muutaman muun puhelun. Sain kunnon kielarin kuiskas olet yhtä hullu.

    • Anonyymi

      Jos voi huonosti ei haluja ole ollenkaan. Yksin ollut kauan, eikä ole ollut mitään tarvetta löytää ketään. Sitten vasta kun voi hyvin, tietää alkavatko suunnilleen samanikäiset miehet kiinnostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      325
      2695
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      87
      2022
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1590
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1134
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      992
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      963
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      930
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      863
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      822
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      724
    Aihe