Asiakkaan vaimoa mökissä

Hyvä isäntä

Tämä tapahtui pari vuotta sitten talvella. Yritys jossa silloin työskentelin vei muutamia asiakkaita lappiin viettämään yhdistettyä vapaa- ja työmatkaa. Meitä oli muutama avainasiakaspäällikkö, joilla jokaisella oli 1-2 asiakasta mukanaan. Minulla oli itselläni kaitsettavana yksi asiakas. Tosin hän oli noudattanut avec-mahdollisuutta, eli hänellä oli vaimo mukanaan. Tämä asia ei minua tosin haitannut laisinkaan, sillä vaikka vaimo oli noin 45-vuotias – siis 10 vuotta minua vanhempi – hän oli erittäin vetävä pakkaus. Asiakkaani iän toki tiesin, se oli 54, eli puolestaan vaimoaan vanhempi.

Ensin vedimme virallisen osuuden, jonka jälkeen siirryimme illalliselle. Asiakkaani istui minua vastapäätä, ja hänen vaimonsa – sanotaan häntä Miraksi – istui vieressäni. Hän oli oikein mukavaa seuraa, juttelimme illallisen aikana paljon. Hänen miehensä puolestaan jutteli vieressään istuneen henkilön kanssa ja keskittyi melko lailla viinapuoleen, johon itse en juurikaan koske tälläisissä tilaisuuksissa, koska haluan säilyttää kontrollin asiakkaiden läsnäollessa.

Mira otti myöskin viiniä melko reippaasti, ja keskustelu alkoi kääntymään sellaiseksi että hän puhui ja minä kuuntelin. Mutta kyllä se minulle sopi, olen tottunut kuuntelemaan ihmisiä työni puolesta. Illan edetessä ravintolassa alkoi myös elävä musiikki, ja totta kai koin velvollisuudekseni hakea Miraa tanssimaan. Asiakkaallani ei ollut mitään sitä vastaan. Tanssimme pari tanssia, ja koin hyvin miellyttävänä Miran tavan tanssia erittäin lähellä minua. Hänellä oli kohtalaisen kookkaat rinnat, ja tunsin kuinka ne puristuivat minua vasten tanssin aikana.

Ilta kului ja väki alkoi pikkuhiljaa valumaan pois ravintolasta. Asiakkaani ehdotti että tulisin heidän mökkiinsä saunomaan. Enpä toki siitä voinut kieltäytyäkään. Menimme heidän mökkiinsä, ja kävelymatkan aikana huomasin että asiakkaani alkoi olemaan melkoisen humalassa. Pääsimme mökkiin ja minä kävin laittamassa saunan lämpiämään ja asiakkaani alkoi kaatamaan meille paukkuja. Istuimme olohuoneessa ja asiakkaani alkoi tietysti läpikäymään kännipäissään työasioita. Me molemmat Miran kanssa kuuntelimme miehen sopertelua, joka alkoi olemaan sitä perinteistä ”vittu, sä olet hyvä jätkä”-tasoa, joka lienee kaikille tuttua vaikkapa firmojen pikkujouluista.

Mirakin naukkaili hyvään tahtiin valkoviiniä ja alkoi myöskin olemaan melkoisessa humalassa. Hän oli kyllä ehdottomasti hyvän näköinen, aikuinen nainen. Vaaleat hiukset, jotka olivat nostettu ylös ja jättivät niskan paljaaksi. Yllään hänellä oli musta tiukka paita, joka toi hyvin esiin hänen rintansa ja musta hieman polven yläpuolelle oleva hame. Siinä vaiheessa ajattelin ensimmäistä kertaa vakavissani että haluaisin nussia häntä tänä iltana, jos vain mahdollista.

Jonkun ajan kuluttua kävi sitten niin että isäntä otti illan viimeisen paukun, ja perisuomalaisesti sammui ilmaisen viinan voimalla istualleen nojatuoliin. Siinä vaiheessa siirryin Miran viereen istumaan kahdenistuttavalle sohvalle jossa hän oli istunut litkimässä valkoviiniä. Hän hymyili humalaista hymyä kun tulin hänen vierelleen. Sanoin: ”Nyt me ollaan sitten ihan kahden. Mentäisiinkö sinne saunaan, nyt se olisi jo lämmin?”. Mira vaan katseli minua, ja silloin tajusin että hän on todella kännissä.

Päätin etten hukkaa enempää aikaa, sillä hän saattaa sammua kohta, ja otin lasin pois hänen kädestään ja asetin sen pöydälle. Otin häntä toisella kädellä niskan takaa kiinni ja vedin hänen päätään lähemmäs omaani ja aloin suutelemaan häntä. Työnsin kieleni Miran suuhun, johon hän vastasi kiihkeästi. Toista kättäni aloin työntämään hameen alle suoraan reisien väliin. Hyväilin reisiä jotka tuntuivat ihanilta nylonin läpi tunnusteltuina. Suunnattomaksi ilokseni käteni tapasivat paljasta ihoa reisien yläosasta, ja totesin että Miralla on stay-up’it päällään. Olen ollut aina suuri säärten ihailija, ja stay-up’it sytyttävät aina.

Otin käteni pois hameen alta, ja siirsin sen Miran toiselle rinnalle. Se tuntui paidan läpi ihanan pehmeältä, ja puristelin sitä hitaasti. Hetken kuluttua ujutin käteni Miran paidan alle, ja jatkoin puristelua rintaliivien päältä. Tässä vaiheessa minulla seisoi jo täyttä päätä, ja tunsin valtavaa halua päästä työntämään kaluni Miran sisään. Vilkaisin asiakastani ja huomasin että hän oli edelleen aivan taju pois. Tunsin ohikiitävän hetken huonoa omatuntoa yrityksestäni päästä panemaan hänen vaimoaan, mutta se meni nopeasti ohi. Menin lattialle sohvan eteen polvilleni, ja työnsin molemmat käteni Miran hameen alle. Sain kiinni pikkuhousujen vyötärönauhasta ja vedin molemmilla käsillä ne pois.

Nousin seisomaan ja aloin avaamaan vyötäni, mutta Mira sopersi: ”Ei täällä, ei täällä”. Mökissä oli yläkerrassa iso parvi, joten nostin Miran käsistä ylös ja sanoin että mennään sinne. Portaat olivat melko jyrkät, ja Miralla oli pieniä vaikeuksia kun hän käveli edelläni ylös. Katselin hänen hyvinmuodostunutta takapuoltaan naamani edessä, ja minua kiihotti ajatus että hänellä ei ole pikkareita jalassa, sillä olin sullonut ne taskuuni.

Parvella oli ihan mukavan kokoinen sänky, jossa oli päiväpeitto päällä. En laittanut valoja päälle, mutta alhaalta heijastui valoa ihan riittävästi. Halusin ehdottomasti nähdä Miran kun panen häntä. Mira istahti sängyn reunalle ja ravisteli päätään aivan kuin selvittääkseen sitä. Minä aloin vauhdilla riisua vaatteitani ennen kuin Mira tulisi katumapäälle. Sain kaikki vaatteeni pois ja Mira istui yhä sängyn reunalla. Hän katseli humalaisin silmin seisovaa kyrpääni kasvojensa edessä. Ajattelin hetken että upottaisin kaluni hänen suuhunsa, mutta kovan humalatilan vuoksi se hieman arvelutti. Samasta syystä arvelin että Mira ei ehkä kauheasti ole hommassa mukana, joten päätin että hoidan oman tyydytykseni pikaisesti alta pois ennen kuin hänen miehensä herää.

Nostin Miran seisomaan ja nostin hänen paitansa pois kokonaan. Siinä vaiheessa hän otti kädellään kalustani kiinni ja alkoi runkkaamaan hitaasti. Olin tyytyväinen ettei hän ollut sentään täysin passiivinen. Avasin rintaliivien hakaset ja poistin liivit kokonaan, siinä vaiheessa hänen kätensä irtosi kalultani. Pudotin vielä hameen pois, ja näin hänelle jäi enää mustat stay-up’it ja mustat korkokengät jalkaan. Siinä asussa häntä halusinkin panna. Työnsin häntä hieman sänkyyn päin, ja Mira istahtikin ensin sängyn reunalle ja siitä selälleen sängylle ja levitti pyytämättä jalkansa.

Hän oli todella kiihottava näky maatessaan sängyllä jalat levitettyinä. Hänen pillunsa oli vaaleahkon karvan peitossa, eikä sitä ollut kovinkaan paljon. Rinnat levisivät hieman sivuille hänen ollessaan selällään. Nännit olivat melko kookkaat ja nöpöttivät aivan kovina. Asetuin polvilleni hänen jalkojensa väliin ja vetäisin esinahkaani reilusti taaksepäin. Nojasin eteenpäin siten, että otin toisella kädelläni tukea, ja toisella kädelläni ohjasin kaluni Miran häpyhuulten kohdalle. Liikuttelin ensin terskaani hieman huulilla, sitten painoin kyrpäni hitaasti sisään. Se upposi pilluun todella helposti. Humalatilastaan huolimatta Mira oli melkoisen märkä. Olin edelleen polvillani ja otin Miran molemmista polvitaipeista kiinni ja nostin hänen jalkojaan ylöspäin. Näky oli todella irstas kun katselin kaluni hidasta liikettä sisään ja ulos.

Sitten Mira sanoi: ”Pane mua kunnolla. Mua ei ole pantu kunnolla ikuisuuksiin”. No minähän ryhdyin toimeen. Nojasin eteenpäin siten, että nostin Miran sääret olkapäitäni vasten. Mira taittui aivan linkkuun, ja hänen perseensä nousi irti sängyltä. Sitten aloin hakkaamaan lantiotani Miraa vasten. Tämä oli loistava asento. Sain myös tuntea Miran stay-up’ien sileän pinnan olkapäilläni, ja lisäksi pääsin työntymään mahdollisimman syvälle Miran sisään. Panin Miraa niin lujaa kuin vain pystyin. Häneltä pääsi voihkaisu joka kerta kun kaluni upposi hänen sisäänsä koko mitaltaan. Voihkaisut tuntuivat käyvän joka kerta kovaäänisemmiksi, ja ne kiihottivat minua entisestään. Hänen pillunsa oli myös jo aivan märkä, joten hänen ääniään säestivät litinä pillusta, sekä ääni joka syntyi kun nivuseni hakkasivat voimalla hänen ihoaan vasteen.

Epäilen että tein satakunta kovaa työntöä kunnes tunsin lastini olevan lähdössä liikkeelle. Olisin halunnut jatkaa pidempään, mutta tunne oli niin ihana etten pystynyt pidättelemään. Työnsin vielä kerran pohjaan asti, ja laukesin ähkien Miran sisään. Tunsin kuinka kaluni sykki spermaa Miran sisään. Sitten vedin kaluni ulos ja lysähdin makaamaan Miran vierelle. Hän hengitti vierelläni todella nopeasti ja voimakkaasti ja sanoi: ”Jeesus mikä pano”. Vastasin: ”Oota vaan vähän, mä nussin sua kohta uudestaan”. Mira vastasi: ”En mä pysty enää, oon niin vitun kännissä”. Nousin ylös ja ajattelin hakea jotain juotavaa. Kävelin alasti alakertaan ja kävin hakemassa pari pulloa olutta. Kuljin sohvalla nukkuvana asiakkaani ohi, ja ajattelin että on sinullakin seksikäs vaimo, muttet edes ymmärrä naida sitä kunnolla.

Kun tulin takaisin, Mira oli kääntynyt kyljelleen ja vaikutti olevan täysin unessa. Istahdin sängylle hänen vierelleen ja ravistelin häntä kyljestä ja kysyin haluaako hän olutta. Hän havahtui hetkeksi ja sanoi ettei halua. Join rauhassa molemmat olutpullot ja katselin Miraa. Juotuani oluet tunsin olevani valmis uuteen panoon. Mira tosin oli jo syvässä unessa, mutta ajattelin että ehkäpä hän herää jossain vaiheessa. Hän makasi kyljellään selkä minuun päin jalat koukussa. Asetuin kyljelleni hänen taakseen makaamaan. Otin oikealla kädelläni häntä rinnasta kiinni ja aloin puristelemaan sitä hitaasti, sitten kovempaa. Sitten asetuin aivan Miran selkään kiinni ja tunsin kaluni olevan jälleen täydessä seisokissa.

Otin kalustani kiinni, ja ohjasin sen Miran jalkojen väliin ja työnsin. Se upposi Miran sisään kuin tyhjää vain. Miran nesteet ja oma spermani aiheuttivat maiskahtavan äänen kaluni mennessä sisään. Päätin nyt nautiskella oikein ajan kanssa. Sivelin kädelläni Miran reittä. Stay-up’n pinta tuntui aivan upealta. Samalla työntelin hitaasti edestakaisin kyrpääni Miran märässä pillussa. Sillä hetkellä elämä tuntui taivaalliselta. Koetin myös hieman ravistella Miraa ja kuiskailin hänen korvaansa, mutta eipä hän herännyt. Asento alkoi hieman väsyttää, joten päätin vaihtaa sitä. Vedin kaluni ulos, ja käänsin Miran selälleen. Siinä vaiheessa hän avasi silmänsä, ja näytti hetken aikaa olevan aivan sekaisin siitä mitä tapahtuu. Sitten hän sulki silmänsä yhtä nopeasti kun oli ne avannutkin.

Ajattelin kuitenkin koettaa herätellä häntä, koska oli kerran avannut silmänsä hetkeksi. Ravistelin häntä oikein kunnolla, ja sitten hän havahtuikin, ja katseli minua jälleen hölmistyneenä. Sanoin: ”Koeta nyt pysyä hereillä niin naidaan uudestaan”. Mira soperteli vastaukseksi vaan: ”Okei, okei...”. Ajattelin että ehkä hän pysyy paremmin hereillä jos saa vähän toimintaa, ja menin selälleni makaamaan ja käskin hänen tulla päälle. Pidin kaluani kädelläni pystysuorassa ja Mira laskeutui päälleni. Kyrpä upposi jälleen sisään maiskahtaen. Mira nojautui eteenpäin ja alkoi liikkumaan ylös ja alas. Olin oikeassa, tämä hieman virkistikin häntä, ja ratsastuksen tahti alkoi pikkuhiljaa kiihtymään, samoin Miran huohotus. Otin häntä molemmilla käsilläni rinnoista kiinni ja leivoin rintoja kämmenissäni. Miran ääntely alkoi olemaan erittäin voimakasta, mutta en jaksanut nyt pelätä asiakkaani heräämistä, vaan halusin nauttia tästä ihanasta naisesta joka ratsasti kalullani kiimaisena.

Mira siirsi kätensä taakseen ja nojasi niihin jatkaen samalla lantionsa liikuttelua ja huomasin että kohta hän laukeaa. Hetken kuluttua hän saikin orgasmin ja hänen päänsä nytkähteli taaksepäin ja häneltä tuli kovaääninen äännähdys. Samalla hänen pillunsa supisteli kaluni ympärillä voimakkaasti. Sitten hän pysähtyi ja lysähti päälleni makaamaan. Halusin laueta uudelleen ennen kuin hän taas nukahtaisi. Käänsin hänet jälleen selälleen. Sanoin Miralle: ”Haluan naida sun rintojen väliin”. Asetuin hajareisin Miran vatsan päälle ja käskin häntä puristamaan rintojaan yhteen. Mira teki kuten sanoin ja työnsin kaluni hänen rintojensa väliin. Liikuttelin jonkun aikaa kaluani edestakaisin kunnes tunsin että kohta laukean.

Siinä vaiheessa laskeuduin takaisin Miran jalkojen väliin ja työnsin nopeasti kaluni sisään litimärkään pilluun. Halusin laueta uudelleen hänen sisäänsä. Laitoin käteni Miran kainaloiden alta ja asetuin koko ylävartaloni painolla hänen päälleen ja aloin pumppaamaan kaluani vimmatusti sisään ja ulos. Sitten ei kestänytkään kauaa kun kaluni alkoi jälleen sykkimään lastiaan Miran sisään. Kun painoin viimeisen kerran pohjaan Mira upotti kyntensä todella kipeästi pakaroihini ja veti kyrpäni mahdollisimman syvälle sisäänsä. Kun olin lauennut, jäin Miran päälle hetkeksi makaamaan ja suutelin häntä kiihkeästi. Hän vastasi suudelmaani ja hetken aikaa ajattelin että pitäisikö ottaa vielä yksi varvi, mutta ajattelin että olen nyt venyttänyt tuuriani liian pitkälle.

Aloin pukemaan päälleni, ja nyt Mirakin vaikutti selvemmältä kuin aiemmin. Hän kaivoi laukustaan aamutakin ja sanoi että menee pesulle. Hiivimme yhdessä alas, minä lähdin omaan mökkiini ja Mira meni kylppäriin. Aamulla tapasimme kun menimme aamiaiselle. Asiakkaani oli jäänyt parantelemaan krapulaansa, ja vaihdoimme Miran kanssa pari sanaa, mutta emme puhuneet edellisestä illasta mitään.

4

30371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • inhottava

      En tykänny yhtään. Ei tunnu kovin kiihottavalta - "nainen oli hirveessä kännissä, välistä tiedoton, panin häntä." Olisit kirjoittanut ees että se oli niin ujo tai kokematon vaikka, ettei oikein tohtinu vastata sun kosketuksiin. Mutta ainakaan mua ei raiskaus kiihota edes fantasioissa.

    • Myös isäntänä ollut

      Hei,

      riettaan tempun teit, ”hyvänä isäntänä”. Ei olisi minulta onnistunut.

      Mutta tuli mieleen hieman vastaava tapaus, siinä vain kävi toisin päin. Helsingin päästä oli lähetetty bisnesguru pitämään henkilöstökurssia meille maatiaisille. Minä päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni, vetää välistä ja saada hieman paremmat arvostelut. Kutsuin opettajan mökille saunomaan. Vaimo ja lapset olivat mukana, ja mukavaa oli. Tuli saunottuakin. Vieras tunki väen väkisin mukaan perhesaunaan, tai ei nyt ihan väkisinkään. Itse olin juonessa mukana. Halusin vieraalle veikeän muiston, ja vaimollekin.

      Kun lapset oli nukutettu, vieras sanoi, että no niin, eikö mennä sänkyyn mekin. Sanoi suoraan, että halusi vaimon viereen. Se meitä vähän yskitytti, eikä siitä mitään tullutkaan. Vieras tästä kovin hermostui. Naimaanhan tänne tultiin, se motkotti. Totta kai hän kuvitteli, että saa naista, kun on ollut pitkään ilman.

      Että pieleen meni se hyväksikäyttö. Olen tästä kirjoittanut tarinan ”pöytälaatikkoon”, koneelleni, mutta se vaatii hieman vielä hiomista ja sinunlaistasi mielikuvitusta ennen kuin sen jossakin vaiheessa julkaisen.

      Terveisin Myös isäntänä ollut

    • jajajaj

      ...että minkä ikäiset täällä näitä kirjoittelevat? :D

      • Ikä

        ....ihan samanikäisiä kuin niiden lukijatkin. En tiedä kuinka vanha sinä olet - itse olen kolmevitonen.

        Mutta en nyt sinuna hirveästi moralisoisi kirjoittajia, koska itsekin jylppy pystyssä näitä juttuja luet!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe