minut lihotetaan hengiltä

butterrfly

Minut laitettiin eilen nenämahaletkuihin. Juon ravintojuomia , syön jonkin verran oikeaa ruokaa sekä letkujen kautta minulle laitetaan ravintolisiä...
Painoni nousee monia satoja grammoja päivässä. Minä vain syön ja syön päivät pitkät. Vessakäyntejäni valvotaan ja olen koko aikaisessa valvonnassa. Mutä mimä teen ? En halua.lihoa kaikkea takaisin !
Ja huom ! En ole edes alipainoinen kun vasta muutaman kilon jälkeen , mittani ovat 157/52

21

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hhhuhhhhjhjhhjhjjhjh

      Ehkä tuossa on tarkotus saada sun keho taas tottumaan ruokaan`? Ei tuota kauaa kestä varmaankaan. Sen jälkeen sun pitää vaan alkaa syödä säännöllisesti.

      • kerrohuolesiheille

        aivan.tuskin sua "huvikseen" on nenä-mahaletkuun laitettu?miksi haluat anorektikoksi,pyydä apua ongelmiisi nyt kun olet (jos)hoidossa.psyyke ei taida olla kohillaan,veikkaan mie!?


    • nyt_en_ymmärrä

      onko tässä mennyt mittoja kuvaavat numerot väärin. Olet minkä ikäinen tyttö hyvänsä niin olet aivan mahtavassa normaalipainossa...?

      • butterffly

        Valitettavasti ovat mitat laitettu oikein. Olen 15 vuotias siis. Painoindeksini on 21.1 . se luetaankyll nonormaalipainoksi , mutta siltä minusta ei vain tunnu ja tiedän etten olekaan sellainen millainen haluaisin olla. Painoani koitetaan nostaa muutamalla kilolla siksi että rajupainon lasku loppuisi. Olin jonkin aikaa sitten n. 5 kiloa painavampi.


    • Siiri.The.Unicorn

      Kamala tilanne! :( Yritä vaan esittää ilosta ja onnellista niin että muut näkee et olisit jo parempi. Tsemppii :3

    • huh_huh_sentään

      Miten ihmeessä normaalipainoista nuorta naista voidaan pakkosyöttää? Olen melko tarkkaan kokoisesi keski-ikäinen nainen, enkä minäkään todellakaan haluaisi olla tämän lihavampi. Olen muutamaan otteeseen laihtunut enemmänkin kuin 5 kg, eikä se tässä iässä kiinnosta ketään. Kun laihtuu, paino tulee aina takaisin enemmän tai vähemmän rasvapainotteisesti, ja korvautuu - ehkä - myöhemmin lihaksilla.

      Nyt suosittelen, että pistätte jonkinlaisen hoitokokouksen pystyyn. Ilmeisesti lähtöpainosi on paljon korkeampi, ja olet paastonnut kauan, koska olet joutunut pakkosyöttöön? Lihotus on joka tapauksessa kohdallasi täydellisen väärin. Et ole syöttöhanhi, vaan ihminen. On aivan totta, että kun ihmistä stressataan (ja pakkosyöttö on mitä pahinta stressaamista), niin kaikki paino mitä tulee, on rasvakudosta. Eli saadaan aikaan nk. laiha lihava. Tai oikeasti lihava.

      Psykiatriassa on tehty paljon vääryyksiä, ja sinä olet nyt niiden kohteena. Voisivatko vanhempasi ottaa yhteyttä vaikkapa asianajajaan? Et tee kuolemaa, et tarvitse syöttöletkuja. Normaalin aterioinnin pitäisi riittää. Normaali suhde ruokaan on aivan eri asia kuin pakkosyöttö. Nykyisellä hoitolinjalla sinusta tehdään pikemminkin kroonikko kuin terve. Voisit myös ottaa yhteyttä esim. Iltasanomiin tai Iltalehteen. Hoitosi on erinomaista lööppiainesta. Osoitus sairaanhoitomme päättömyydestä.

      Joka tapauksessa toivon, että onnistut rakentamaan sekä terveen suhteen ruokaan että terveen suhteen kehoosi. Kehon koostumukseen (lihaksikas keho on painava, mutta tuntuu mukavammalta kuin runsasrasvainen keho) voit vaikuttaa liikunnalla sitten, kun olet muuten riittävässä tasapainossa, eikä mopo karkaa käsistä.

      Kaikesta huolimatta toivotan hyvää kevättä sinulle!

    • IhanaaTyhmyyttä

      Aloittajahan kirjoitti "raju painon lasku" Tuossa hän on selkeä syy.

      Kannattaa ottaa apu vastaan, kun sitä viellä saa.

      Tultuasi täysi-ikäiseksi, saat sitten kaikessa rauhassa laihdutella kevyet mullat!.

      Muistathan sitten pysyä poissa kuormittamasta terveydenhuoltoamme!

      • Anonyymi

        Haista kukka. Ei ketään saa laittaa pakkosyöttöön. Tulee vaan traumat ja jos on yli 50 kiloo kun on 156 pitkä niin ei oöe alipainoo nähnytkään.


      • Anonyymi

        Raju painonlasku pitääkkn olla jos on ylipainoa. Pois vaan.


    • laihaonruma

      Kyllä ne sairaanhoitajat ja lääkärit tietää olet alipainoinen ja se on vaarallisempaa kuin ylipaino silleen pääsee nuori-ihminen nopeasti hengestään verrattuna ylipainoon.Pyri normaaliin painoonn.55-60kg ja pysy siinä.

      • Anonyymi

        Haista kukka. 60 on liikaa jos on lyhyt. Miksi ihmisen pitää olla lihava. Hoikkuuteen ei ole kukaan kuollut. Syömättömyyteen on mutta sitten pitäis olla jo 38 kg että huolestutaan. Ei tossa vaiheessa vielä.


      • Anonyymi

        Miyen niin 55- 60 mistä ees vetösit noi luvut. Missään nimessä ei yli 50 kg kun on 15 v ja noin lyhyt. 45-50 kg ei yli tai ali. Vyötärölinja ja hoikkuus on tärkeää ja kyllä hoikat voi syödä. Vihannfkset kana ja kalkkuna on keksitty. Miyä helvettii ihmisen pitää syyä että ees lihoo siihen 60 kg? Taitaa olla muutama karkkipussi tyhjennetty ja donitsi syöty. Ei nofmaalilla ruualla kukaan liho varsinkin jos jättää oastat ja vaaleet leivätkii pois.


      • Anonyymi

        Jos noin toimitaan niin samat hoitajat varmaan ympärileikkaa naisia.


    • Anonyymi

      Mitä 52 kiloo? Et ole läheskään ees painoindeksin alalaidassa.

    • Anonyymi

      Jos on 157 pitkä niin 45 ja siitä alaspäin alkaa olla aika vähän. 55 on jo tuhti jolloin vhötärölinja on paisunut umpeen. 60 kg on jo pullea ja 70 kg lihava. Nyt on kyllä paino siinä että 5 kg pois tois vyötärölinjan kivasti esiin. Jos on paino laskenut rajusti niin syytä on varmaan ollutkin. Ylipaino on tappavaa. En hmmärrä miksei sitä raakata pois rankalla kädellä.

    • Anonyymi

      Toi aiheuttaa sen ettet haluu puhuu enää sun vanhemmille ikinä etkä syödä enää koskaan koko elämän aikana. Alat pelkäämään lihomista. Saat ihan oikeesti anoreksian ja oot aikuisena vaarassa kuolla. Mulle kävi hiukan kuin sulle. Aikuisena olin lihava ja en tahgonut enää nähdä sokeripaskavanhempiani enää ikinä. Ei olla väleissä mutta lihavaksi minut saivat ja paino ei lähde enää pois. Jos syttyis tulipalo ha mun vanhemmat jäis sinne niin elettäkään en tekis pelastaakseni. En soittais ees hätäkeskukseen. Ne on kuolleita mulle olleet aina.

      • Anonyymi

        "Aikuisena olin lihava..."
        Kirjoitus ei ole aikuisen tekstiä. Tyyli on 15-vuotiaan teinin kiukkua ja ylimielisyyttä, mikä ei tietenkään estä sitä, että kirjoittaja on 30-vuotias. Onpahan henkisesti keskenkasvuinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aikuisena olin lihava..."
        Kirjoitus ei ole aikuisen tekstiä. Tyyli on 15-vuotiaan teinin kiukkua ja ylimielisyyttä, mikä ei tietenkään estä sitä, että kirjoittaja on 30-vuotias. Onpahan henkisesti keskenkasvuinen.

        Syystäkin vihanen on sitten 15 tai 30. Miksi aina pitää olla kahvipöydässä herkkua ja vartavasten hankkia että ostin sulle kakkua ja pullaa ja goin suklaata. Mites ois vaikka pipareitten tilalta keitetty kananmuna tai vaikka salaatti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aikuisena olin lihava..."
        Kirjoitus ei ole aikuisen tekstiä. Tyyli on 15-vuotiaan teinin kiukkua ja ylimielisyyttä, mikä ei tietenkään estä sitä, että kirjoittaja on 30-vuotias. Onpahan henkisesti keskenkasvuinen.

        Mun mielestä henkisesti keskenkasvuinen on se joka vartavasten lihottaa toista henkilöä. Jos haluat itse olla läski niin syö ite suklaas ja ite anna tissit roikkua ja sano hyvästi vyötäröllesi. Keitetty porkkana ja keitetty kana on se mikä tiellä pitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syystäkin vihanen on sitten 15 tai 30. Miksi aina pitää olla kahvipöydässä herkkua ja vartavasten hankkia että ostin sulle kakkua ja pullaa ja goin suklaata. Mites ois vaikka pipareitten tilalta keitetty kananmuna tai vaikka salaatti.

        Kahvipöydässä voi kauniisti kieltäytyä syömästä niitä herkkuja, jos ei halua syödä.
        Jos menee tutun luo kahville, voi ilmoittaa haluavansa kananmunaa tai salaattia, ehkä tarjoilut voidaan muuttaa toisenlaisiksi, eikä enää tarjota makeita herkkuja.


    • Anonyymi

      Aikuiseba pääsee onneksi pahisvanhempia pakoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe