Veikkausliiga 2005

minänim

No niin. Voi olla vähän ennen aikaista, mutta kysymys kuuluu: kuka voittaa veikkausliigan vuonna 2005? Saa myös perustella. Kuka on maalikuningas?

16

968

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Esko

   Kyl se on Haka joka voittaa taas. Toivoisin HJK:ta mutta haka vie (valitettavasti). Hakalla on niin vahva ryhmä että heitä e helposti voiteta. Maalikuningas, jos uusia huippu hyökkääjiä ei hankita niin se on... No, heitetään nyt Saku Puhakainen tai Antti Pohja.

   • keskieuroopan pelejä paikan...

    ei hirveesti tuu tsekattua tuota suomen pilipaliliikaa jossa yleisöä jotain 100-1000
    kun on tossa lähellä 50.000 yleisöä ja fanikulttuuria saksa,englanti,hollanti,belgia lentoaika,n,2tuntia ja silleen, menkääpä käymään joskus niin loppuu väkisinkin jonkun haka on haka kommentit,ja suomen liigan hehkutus.
    t.vanha mokke


   • minä
    keskieuroopan pelejä paikan... kirjoitti:

    ei hirveesti tuu tsekattua tuota suomen pilipaliliikaa jossa yleisöä jotain 100-1000
    kun on tossa lähellä 50.000 yleisöä ja fanikulttuuria saksa,englanti,hollanti,belgia lentoaika,n,2tuntia ja silleen, menkääpä käymään joskus niin loppuu väkisinkin jonkun haka on haka kommentit,ja suomen liigan hehkutus.
    t.vanha mokke

    Et sitte yhtää vähäjärkisempi oo! Miksköhän veikkausliigas käy nii vähä yleisöä? Voiskohan syy olla se, et puolet suomalaisista futis faneista on yhtä idiootteja ku sinä. "100-1000", oli kolme kertaa suurempi se keskiarvo ja se nousee kokoajan, jos ihmiset ei olis samanlaisia ku sä. Kyllä se siellä paikanpäällä on hyvää peliä ja todellaki peliä jossa tähdet syntyvät. "mä käyn kattoo vaa ulkomailla koska siel pelaa hyypiät ja forssellit." No mistä sä luulet niiden tulevan muutaku veikkausliigasta. Mä arvostan niitä jotka yrittää parantaa suomalaisen jalkapalloilun kehitystä eurooppalisen huippufutiksen tasolle. Jonakin päivänä täällä on yhtä paljon yleisöä ku jossain Hollannissa tai Ranskassa. Eihän se voi kehittyä jos ei kukaa tekis asialle mitään.


  • Jyker

   Uskoisin että Veikkausliigan voittaja 2005 on joku nelikosta Allianssi, Haka, HJK ja Tampere United. Heitetään sijoitukset näin ihan hatusta: Haka, HJK, Allianssi ja Tampere United. Mustana hevosena Lahtea ei sovi unohtaa. Ensi kauden Veikkausliiga tulee olemaan tasaisempi kuin aiempina kausina, sillä joukkueiden budjetit ovat jälleen joko samaa tasoa tai vähän pienempiä kuin viimeksi. Niinpä pelaajien lukumäärässä ja laadussa täytyy tinkiä ja suosia nuoria. Kallispalkkaiset ulkomaalaiset lienevät vähemmistönä ensi kaudella.

   Henkilökohtaisesti minua itseäni kiinnostaa enemmän sarjan keskikasti ja häntäpää, sillä mielenkiintoisimmat taistot käydään varmasti siellä. Miten pitkälle riittää IFK Mariehamnin nousukiito, kakkosdivarista kahdessa vuodessa Liigaan on kova saavutus. Millä ilmeellä perinteinen Kuopion Palloseura puolustaa savolaisten ylpeyttä divisioonan voiton jälkeen, riittääkö liigapaikan uusinta? Entäpä Lapin joukkueet? Torniolaiset menettivät ykköspyssynsä ulkomaille ja viime kaudella Pohjan Stadion oli paha paikka vierailla. Rovaniemellä joukkue on kotimaisempi kuin aikoihin ja seura teki muutaman kovatasoisen pelaajakaappauksen. Riittääkö RoPS:lle liigapaikan uusinta vai vaaditaanko porukalta jo parempaa sijoitusta?

   Maalikuninkaan veikkaus on ehkä vähän helpompaa, tai sitten ei =). Tampereen Antti Pohja jatkaa varmasti siitä mihin viimeksi jäi. Valkeakosken Tsaari on vieläkin kovassa vedossa. Mikäli Litmanen jatkaa Lahdessa ja saa pelata ilman loukkaantumisia niin Kottila saattaa paukutella huikeat lukemat uuden joukkueensa riveissä. TPS:n Hyyrynen saattaa rikkoa kymmenen rajan. Veikataan top3 näin: Pohja, Kottila ja Hyyrynen.

   • Klubi

    No joo, veikkausliigan maalikuningas voisi olla Kottilan Mika, mutta uskon Antti Pohjaan. Ensi kaudella uskon, että "ikuinen kakkonen", MyPa voittaa, se ei ole toiveeni, mutta veikkaus kylläkin. HJK:ta olen aina fanittanut ja tulen myös aina fanittamaan :)


  • Koskilainen

   Sehän nyt on ihan selvä et haka voittaa mestaruuden. Siinä jää klubin pellet jalkoihin.

  • Kupsilainen

   Tosi tiukkaa on ensi kesänä Veikkausliigassa.
   Mestariehdokkaita ainakin nämä: Haka, Hjk,Fc Lahti, Fc Inter ja Tampereen pojat.
   KuPS on kesän mustahevonen

   Maalikungas yllättäin Kalle Parviainen

  • FutisFanaatikko

   Veikkausliigassa pelataan mielestäni hienoa futista, toki välillä on matseja, joissa katsojien kiksit jäävät vähemmälle, mutta niin on ulkomaillakin.

   Kausi 2005 tulee varmasti olemaan tasainen. MyPa on vahvistunut niin huikeasti, että nostan sen voittajasuosikiksi. TamU ja Allianssi ottavat muut mitallit, vaikka tietenkin toivoisin Allianssi vievän mestaruuden. Maalikuninkuuden vie Puhakainen Adrianon avustuksella.

  • wiss

   tamu voittaa vaikka pohjaa ei nähdäkään.täytyykin mennä ostaan kohta kausikortti TOISIN KUIN ERÄÄT PELLET JOTKA KÄY OIKEIN ULKOMAILLA KATTOMASSA "PAREMPAA FUTISTA"!

   • tosifani

    No tottakai KTP! Ja Kim Liljeqvist maalikuningas. Sanomattakin selvä.

    No joo. Hyvä jos pystytään viimekautiseen meininkiin. Aina voi kuitenkin yllättää ja harva joukkue AT-areenalta lähte pisteitä mukanaan. Se on fakta. Jos vieraspelit sujuvat, niin ollaan lähellä mestaruutta.

    Sanokaa minun sanoneen...


  • däni

   veikkausliigan v.2005 voittaa tampere united ja vuoden 2005 maalikuningas on jarkko wiss

   • ?????

    Lahti on kova ja vois vaikka voittaa ja loput kärkisijat menee Hjklle Allianssille ja Hakalle!! maalipörssin voittaa Lehtinen (haka) tai Mäkelä (hjk)


  • kampo

   FC Inter voittaa tällä kaudella mestaruuden..!
   Hömm... Maalikuningas on Hyyrynen

  • kampo

   Turkulaiset FC Inter ja TPS menestyvät tällä kaudella, koska minä sanon niin. muahhhaaa!!!

   FC Inter voittaa mestaruuden, Allianssi kakkonen ja TePSi kolmone..

   Maalikuninkuuden voittaa Mikko Hyyrynen

  • blackmagictiger

   ja MAALIKUNKKU TOMMI KAUTONEN FC LAHTI.

  • taipalefani

   Mestaruuden vie tänä vuonna ehdottomasti MyPa.
   On meinaan sellainen pelaaja-arsenaali, että muut kalpenee! Adi tykittää maaleja minkä ehtii ja Hugo ei päästä ketään läpi! Miettikääs sitä, terveisin Mypan tosifani

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   2151
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   19
   1632
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   56
   1157
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   12
   1014
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   927
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   902
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   53
   833
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   808
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   19
   796
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   763
  Aihe