Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Veikkausliiga 2005

minänim

No niin. Voi olla vähän ennen aikaista, mutta kysymys kuuluu: kuka voittaa veikkausliigan vuonna 2005? Saa myös perustella. Kuka on maalikuningas?

16

959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esko

      Kyl se on Haka joka voittaa taas. Toivoisin HJK:ta mutta haka vie (valitettavasti). Hakalla on niin vahva ryhmä että heitä e helposti voiteta. Maalikuningas, jos uusia huippu hyökkääjiä ei hankita niin se on... No, heitetään nyt Saku Puhakainen tai Antti Pohja.

      • keskieuroopan pelejä paikan...

        ei hirveesti tuu tsekattua tuota suomen pilipaliliikaa jossa yleisöä jotain 100-1000
        kun on tossa lähellä 50.000 yleisöä ja fanikulttuuria saksa,englanti,hollanti,belgia lentoaika,n,2tuntia ja silleen, menkääpä käymään joskus niin loppuu väkisinkin jonkun haka on haka kommentit,ja suomen liigan hehkutus.
        t.vanha mokke


      • minä
        keskieuroopan pelejä paikan... kirjoitti:

        ei hirveesti tuu tsekattua tuota suomen pilipaliliikaa jossa yleisöä jotain 100-1000
        kun on tossa lähellä 50.000 yleisöä ja fanikulttuuria saksa,englanti,hollanti,belgia lentoaika,n,2tuntia ja silleen, menkääpä käymään joskus niin loppuu väkisinkin jonkun haka on haka kommentit,ja suomen liigan hehkutus.
        t.vanha mokke

        Et sitte yhtää vähäjärkisempi oo! Miksköhän veikkausliigas käy nii vähä yleisöä? Voiskohan syy olla se, et puolet suomalaisista futis faneista on yhtä idiootteja ku sinä. "100-1000", oli kolme kertaa suurempi se keskiarvo ja se nousee kokoajan, jos ihmiset ei olis samanlaisia ku sä. Kyllä se siellä paikanpäällä on hyvää peliä ja todellaki peliä jossa tähdet syntyvät. "mä käyn kattoo vaa ulkomailla koska siel pelaa hyypiät ja forssellit." No mistä sä luulet niiden tulevan muutaku veikkausliigasta. Mä arvostan niitä jotka yrittää parantaa suomalaisen jalkapalloilun kehitystä eurooppalisen huippufutiksen tasolle. Jonakin päivänä täällä on yhtä paljon yleisöä ku jossain Hollannissa tai Ranskassa. Eihän se voi kehittyä jos ei kukaa tekis asialle mitään.


    • Jyker

      Uskoisin että Veikkausliigan voittaja 2005 on joku nelikosta Allianssi, Haka, HJK ja Tampere United. Heitetään sijoitukset näin ihan hatusta: Haka, HJK, Allianssi ja Tampere United. Mustana hevosena Lahtea ei sovi unohtaa. Ensi kauden Veikkausliiga tulee olemaan tasaisempi kuin aiempina kausina, sillä joukkueiden budjetit ovat jälleen joko samaa tasoa tai vähän pienempiä kuin viimeksi. Niinpä pelaajien lukumäärässä ja laadussa täytyy tinkiä ja suosia nuoria. Kallispalkkaiset ulkomaalaiset lienevät vähemmistönä ensi kaudella.

      Henkilökohtaisesti minua itseäni kiinnostaa enemmän sarjan keskikasti ja häntäpää, sillä mielenkiintoisimmat taistot käydään varmasti siellä. Miten pitkälle riittää IFK Mariehamnin nousukiito, kakkosdivarista kahdessa vuodessa Liigaan on kova saavutus. Millä ilmeellä perinteinen Kuopion Palloseura puolustaa savolaisten ylpeyttä divisioonan voiton jälkeen, riittääkö liigapaikan uusinta? Entäpä Lapin joukkueet? Torniolaiset menettivät ykköspyssynsä ulkomaille ja viime kaudella Pohjan Stadion oli paha paikka vierailla. Rovaniemellä joukkue on kotimaisempi kuin aikoihin ja seura teki muutaman kovatasoisen pelaajakaappauksen. Riittääkö RoPS:lle liigapaikan uusinta vai vaaditaanko porukalta jo parempaa sijoitusta?

      Maalikuninkaan veikkaus on ehkä vähän helpompaa, tai sitten ei =). Tampereen Antti Pohja jatkaa varmasti siitä mihin viimeksi jäi. Valkeakosken Tsaari on vieläkin kovassa vedossa. Mikäli Litmanen jatkaa Lahdessa ja saa pelata ilman loukkaantumisia niin Kottila saattaa paukutella huikeat lukemat uuden joukkueensa riveissä. TPS:n Hyyrynen saattaa rikkoa kymmenen rajan. Veikataan top3 näin: Pohja, Kottila ja Hyyrynen.

      • Klubi

        No joo, veikkausliigan maalikuningas voisi olla Kottilan Mika, mutta uskon Antti Pohjaan. Ensi kaudella uskon, että "ikuinen kakkonen", MyPa voittaa, se ei ole toiveeni, mutta veikkaus kylläkin. HJK:ta olen aina fanittanut ja tulen myös aina fanittamaan :)


    • Koskilainen

      Sehän nyt on ihan selvä et haka voittaa mestaruuden. Siinä jää klubin pellet jalkoihin.

    • Kupsilainen

      Tosi tiukkaa on ensi kesänä Veikkausliigassa.
      Mestariehdokkaita ainakin nämä: Haka, Hjk,Fc Lahti, Fc Inter ja Tampereen pojat.
      KuPS on kesän mustahevonen

      Maalikungas yllättäin Kalle Parviainen

    • FutisFanaatikko

      Veikkausliigassa pelataan mielestäni hienoa futista, toki välillä on matseja, joissa katsojien kiksit jäävät vähemmälle, mutta niin on ulkomaillakin.

      Kausi 2005 tulee varmasti olemaan tasainen. MyPa on vahvistunut niin huikeasti, että nostan sen voittajasuosikiksi. TamU ja Allianssi ottavat muut mitallit, vaikka tietenkin toivoisin Allianssi vievän mestaruuden. Maalikuninkuuden vie Puhakainen Adrianon avustuksella.

    • wiss

      tamu voittaa vaikka pohjaa ei nähdäkään.täytyykin mennä ostaan kohta kausikortti TOISIN KUIN ERÄÄT PELLET JOTKA KÄY OIKEIN ULKOMAILLA KATTOMASSA "PAREMPAA FUTISTA"!

      • tosifani

        No tottakai KTP! Ja Kim Liljeqvist maalikuningas. Sanomattakin selvä.

        No joo. Hyvä jos pystytään viimekautiseen meininkiin. Aina voi kuitenkin yllättää ja harva joukkue AT-areenalta lähte pisteitä mukanaan. Se on fakta. Jos vieraspelit sujuvat, niin ollaan lähellä mestaruutta.

        Sanokaa minun sanoneen...


    • däni

      veikkausliigan v.2005 voittaa tampere united ja vuoden 2005 maalikuningas on jarkko wiss

      • ?????

        Lahti on kova ja vois vaikka voittaa ja loput kärkisijat menee Hjklle Allianssille ja Hakalle!! maalipörssin voittaa Lehtinen (haka) tai Mäkelä (hjk)


    • kampo

      FC Inter voittaa tällä kaudella mestaruuden..!
      Hömm... Maalikuningas on Hyyrynen

    • kampo

      Turkulaiset FC Inter ja TPS menestyvät tällä kaudella, koska minä sanon niin. muahhhaaa!!!

      FC Inter voittaa mestaruuden, Allianssi kakkonen ja TePSi kolmone..

      Maalikuninkuuden voittaa Mikko Hyyrynen

    • blackmagictiger

      ja MAALIKUNKKU TOMMI KAUTONEN FC LAHTI.

    • taipalefani

      Mestaruuden vie tänä vuonna ehdottomasti MyPa.
      On meinaan sellainen pelaaja-arsenaali, että muut kalpenee! Adi tykittää maaleja minkä ehtii ja Hugo ei päästä ketään läpi! Miettikääs sitä, terveisin Mypan tosifani

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe