vaatiiko Mikalo oy

hyvätsuosituksey

Suosituksia edelliseltä vuokranantajalta. Kauanko pitää jonottaa esim. kaksioon..

23

2488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kisumimmi

      Ei vaadi. Kaksiot on helpompia saada kun yksiöt. Pitää muistaa uusia asuntohakemus puolen vuoden välein, mutta se onnistuu puhelimitse. Muutenkin sinne kannattaa olla aktiivisesti yhteydessä. Asuntotoimistossa kyllä neuvovat, mitä liitteitä tarttee hakemukseen. Jos on vaikka häätö tulossa tai muija raskaana, niin sellasista paprut. Sillon on etusijalla. Asiaa jouduttaa myös jonkun viranomaisen (sosku tai omahoitaja) kirjoittama lausunto siitä, että asunnonvaihto olisi tarpeen, olipa syy sitten mikä tahansa. Ite jonotin yksiöön puolitoista vuotta. Nyt olen asunu tässä jo 11 vuotta. Huonokuntonen kämppä, mutta paljon mieluummin asun tässä kun yksityisellä vuokralla. Sellasiin en enää luota, huonoja kokemuksia. Onnea sulle asunnonhakuun!

    • hyyryläinenkö

      Kiitos asiallisesta vastauksesta. Yksityisen kämppiin en halua minäkään.

      • Yksityisenä

        vuokranantajana huomaa että olette niitä sosiaalitapauksia jotka on potkittu joskus pois kämpistään maksamattomien vuokrien, rikotun asunnon, häiritsevän elämäntyylin, huumeiden käytön tai alkoholin liikakäytön seurauksena. Onneksi teillä ei ole minun asuntoihini muutenkaan mahdollisuuksia. Muutama hyvä kysymys haastattelutilanteessa riittää, myös entisen vuokranantajan nimi. Kun kerran soitin sellaiselle, vuokralle pyrkijä ei ollut edes irtisanoutunut edellisestä kämpästä, aikoi vain häipyä. Eipä tullut lurkki meikäläisen asuntoonkaan.


    • muuttomielessä

      Mikalon pitäisi harkita ketä se asuttaa mihinkin. Väärä valinta vaikuttaa jopa naapureiden asuntojen/talojen hintoihin. Puhumattakaan muiden saman talon asukkaiden viihtyvyyteen.

      • Anonyymi

        Aivan samaa mieltä! Esimerkkinä kerron meidän rivaritalon pätkän. Kaikki täällä vanhalta, sairaita ja erityislapsia. Tänne muuttaa nuori mies asumaan ja johan alkaa tapahtua. Meno on kuin koulujen asuntolassa. Nuoria ramppaa jatkuvasti, jotka eivät siellä ole kirjoilla. Tupakantumppeja on heitetty naapurin pihan puolelle isohkon kukkaruukullisen verran. Naapuri keräsi ne itse. Musiikkia soitetaan niin että kaikki pääsevät "nauttimaan" bassoista. Useampi naapuri sanoi hänelle. Ei mitään muutosta. Häiriöntuottoilmoutuksen jälkeen pieni muutos. Toinen häiriöntuottoilmoitus tuotti tulosta, mutta nyt haukkuu ihmisiä jotka ovat omalla takapihalla niin että he kuulevat sen. Yksin ollessa antaa olla rauhassa takapihalla, mutta jos on tyttöystävä kylässä itkee sille kun hänestä sanottu. Ja lyllerö on takapihalla jne. Tämä lyllerö sattuu olemaan syöpätoipilas ja nuorekkaan näköinen 45vuotias, joten annappa muiden asua rauhassa.


    • ruusupuskista

      Yksi häirikkö ja koko tienoo on pilalla...

    • hyyryläinenkö

      Isossa talossa yksikin väärä valinta aiheuttaa ahdistusta asukkaissa. Vuokra-asunnoissa asuvat ihmiset sietää kyllä aika paljon, mutta jossain tulee raja vastaan. Jos vuokranantaja ei puutu heti ongelmiin, niin asukkaat ottaa omankädenoikeuden, ja siitä ei hyvää seuraa. Jopa vuosien rähinä, ja uhoaminen. Asukkaat jakautuu eri leireihin, ja muodostuu ns. nurkkakuntia. Alkaa ilkivalta toista ryhmää kohtaan. Yleensä ilkivaltaa kohdistuu autoihin, pyöriin jne. Toivoisin vuokranantajilta ripeitä otteita ongelmien hoitamiseksi.

    • kisumimmi

      Yksityinen vuokraemäntä saattoi tulla omilla avaimillaan sisään ilmottamatta ja millon tahansa. Siinä talossa oli semmoset säännöt, ettei esim. pyykkiä saanut pestä sunnuntaisin eikä juhlapyhinä, ei saanut myöskään "remontoida" sunnuntaisin, siis hakata yhtä vaivasta naulaa seinään, oli heti joku akka ovella huutamassa. Käsipyykkiä ei saanut pestä omassa asunnossa, jne. Mummot vahtasivat koko meininkiä ja tulivat herkästi valittamaan. Omaa rauhaa ei ollut, koska vuokraemäntä oli sukulainen ja saattoi tulla koska vaan. Naapurit ihan 'nokka pystyssä'-porukkaa, siis parempia ihmisiä. Muutettuani Mikalon vuokrakämppään ihan eri meininki. Naapurit ystäviä keskenään, tosi upee talonmies, jne. Täällä olen asunu jo 11 vuotta. Aina maksanut vuokrani ajallaan, myöskin siellä yksityisellä.

      • Usko_tai_älä

        minulla on yksiössä vuokralaisena mieshenkilö jolle siskoni kävi näyttämässä asunnon ollessani silloin ulkomailla. Soitin siskolleni ja kysyin, miltä vaikuttaa. Sisko sanoi että hänen mielestä ok. Sama mies on asunut asunnossa jo viitisen vuotta mutten tiedä vieläkään, minkä näköinen edes on. Käy töissä, maksaa vuokransa eikä taloyhtiön asukkaiden mielestäkään ole haitaksi. Kyllä kai minä siihen mieheen vielä joskus törmään, vaihdan vaikka jääkaapin asuntoon kun se oli huono jo silloin aikanaan vuokrasuhteen alkaessa.


      • Juupasen

        Vuokranantajalla on oikeus tarkastaa asunto halutessaan.


      • kisumimmi

        Joo, saattoi tulla "tarkastamaan"pari kertaa kuussa. Marssi sisään kuin olis tullu omaan kotiinsa. Ei välttämättä mitään muuta asiaa, kun oli vaan Mikkelissä käymässä. Sä et tunne sitä akkaa etkä sen luonnehäiriöitä.


      • repe_pettynyt

        Tuo ilmoittamatta tulo on Mikalon suhteelta kauniisti sanottanuna törkeähköä. Heillä pitäisi olla puhelinnumerot, sähköpostit mihin ottaa yhteyttä siitä, että tulee ukko käymään.


      • LukekaaJoskus
        Juupasen kirjoitti:

        Vuokranantajalla on oikeus tarkastaa asunto halutessaan.

        On, mutta siitä on ilmoitettava vuokralaiselle etukäteen. Omilla avaimilla ei saa sisälle mennä siitä etukäteen ilmoittamatta. Jos näin tekee, syyllistyy kotirauhan rikkomiseen. t. Laista perillä oleva


    • eiyhteiskuntakelpoinen

      Vuokralainen on luokkayhteiskunnan pohjimmainen. Vuokralaisen ihmisarvo on lähes olematon. Yhteiskuntakelvoton!!

      • perheetön

        Enpä ole älyvapaampaa kommenttia aikoihin lukenut. Ei ihmisarvo ole asumismuodosta kiinni.

        Itse muutin vuokra-asunnosta omistusasuntoon pari vuotta sitten ja nyt kadun. En myöskään ole tuntenut nykyään iseäni mitenkään paremmaksi ihmiseksi.


    • pankintorppari

      Mikkelissä on parasta asua vuokrahuushollissa , sillä täällä asuntojen hinnat laskee koko ajan muuttotappion vuoksi. Kun asunto on maksettu muutaman kymmenen vuoden kuluttua, niin asunnolla ei ole arvoa. Hukkaan menee elämäntyö!

    • Anonyymi

      Voi olla että pitää jonotella kauankin ennen kuin sopiva asunto löytyy. Viime kesänä oli tässä yksi huumehörhö pihapiirissä, mutta sai aika reippaaseen tahtiin kengän kuvan persauksiin...se oli alta puolivuotta saapumisesta häätöön. Tämä kannattaa asunnon hakijan pitää mielessä, siivosti elämällä kestää asunto alla...jos on omat säännöt niin kenkää tulee!

      • Anonyymi

        Sai kummiskii mikalolta uuden asunnon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sai kummiskii mikalolta uuden asunnon.

        Sen voi hyvällä onnella saada, mutta mikalollakaan ei ole velvollisuutta hyysätä häirikköjä. Sen jälkeen kun mikalo ovensa sulkee, niin se kortti on katsottu ja kirjanpidossa merkit kenelle ei enää löydy asuntoja. Ei vaikka olisi tyhjänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sai kummiskii mikalolta uuden asunnon.

        Sen voi hyvällä onnella saada, mutta mikalollakaan ei ole velvollisuutta hyysätä häirikköjä. Sen jälkeen kun mikalo ovensa sulkee, niin se kortti on katsottu ja kirjanpidossa merkit kenelle ei enää löydy asuntoja.


    • Anonyymi

      Ei voi käsittää et lähenee talo 30 vanha.ni olisin perheeni kanssa muutettu hieman isompaan nykysestä asunnosta.ni ei suostunu mikalo tekemään kunnon remonttia.vuokra kuitenkin aika korkea ja asunto vaatis kunnon remontin.ei voi muuta sanoa et törkeetä palveluu saa mikalolta johto portaata myöten

      • Anonyymi

        Mahtaako olla Tupalassa tämä asunto. Tiedän yhden perheen, joka asui melko suuressa ns. rivarissa, melkein 25 vuotta. Mikalo ei koko aikana tehnyt käppään mitään kunnostusta, esim. pintaremonttia. Maksoivat kallista vuokraa, jolla olisi saanut oman asunnon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako olla Tupalassa tämä asunto. Tiedän yhden perheen, joka asui melko suuressa ns. rivarissa, melkein 25 vuotta. Mikalo ei koko aikana tehnyt käppään mitään kunnostusta, esim. pintaremonttia. Maksoivat kallista vuokraa, jolla olisi saanut oman asunnon.

        Itse remppasin oman asuntoni, kun oli alkuperäisessä kunnossa -90 luvun valmistumisesta saakka. Mikalo kustansi kaikki maalit ja uudet listat ikkunoita myöten olisi ostanut. Mutta niille ei tarvetta ollut, kun ikkunalistat maalasin ja lattialistat hommasin itse.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe