Mikä loungeissa on "se" juttu?

Silivati

Omilla rahoillaan enemmän matkustaville loungeeen pääsy 3-4 kertaa vuodessa edustaa jotain taivasosuudesta seuraavaa. Mikä siellä loungessa on se juttu, jonka vuoksi loungeen pääsyä kannattaa tavoitella ostamalla ylikalliita lentolippuja tuhansien eurojen edestä?

Ne muutamat (harvat) kerrat kun itse olen asioinut lentokentän loungessa eivät ole olleet mitenkään ihmeellisiä kokemuksia. Loungessa olisi saanut viinaksia ja pikkusuolaista, mutta ei pystynyt nauttimaan koska auto oli kentällä aina jommassa kummassa tai molemmissa päissä. Täytettyjä sämpylöiden, nuudeleiden ja sanomalehtien vuoksi en maksaisi enempää kuin millä vastaavat muonat irtoavat lentokentän baariloissa. Lentokentillä voi yleensä syödä kympillä esim hampurilaisaterian tai vastaavan. Loungeen pääsy maksaa tyypillisesti jotain 20 eurosta ylöspäin, tai plussakortilla muutaman tonnin (kalliimpina lentoina).

10

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liikaonliikaa

      Se on just niinkuin kuvasit. Matkustan paljon ja joskus istun loungessa, mutta en aina. Mulla on one world emerald -tasokortti ollut monta vuotta. Ei mitään erikoista ja koko lentomatkailu on vaan joukkoliikennettä ja pitkän päälle tosi tylsää.

    • Tammenterho123

      Riippuu loungesta ja kentästä. Esim. Suvarnabhumin lounge on ankea ja kenttä itsessään niin edullinen että hyvin voi jättää loungen väliin. Vantaan kentällä taas esimerkiksi pariskunta on tullut ajoissa kentälle ja nauttii kentällä 2 lasia valkoviiniä ja patongin mieheen, loppulasku 78 euroa. Jos lentää tarpeeksi että pääsee ilmaiseksi loungeen niin se tuo aikamoista säästöä. Jopa tuo 25 euron kertamaksu tulee todennäköisesti halvemmaksi jos on ajoissa Vantaalla ja haluaa syödä juoda jotain ennen lentoa jolla ei tarjota kuin mustikkamehua.

      • 75675

        Olen täysin erlimieltä ja nyt en puhu mistään Finnairin solusta. Ko kentällä on upeita loungea ja kaikki kuuluu hintaan. Pitää olla vaan joku muu kortti kuin Finnairin gold. Älä siis puhu jos et tiedä.


    • Bkk

      BKK on aika monia loungeja. Louis Tavern lounget on varmaan ne huonoimmat. BR, CX, TG ja SQ loungeissa on jo tyyliä.

    • Swiss2017

      Itselläni ensimmäinen "juttu" on rauhallisuus ja yleensä mukavat tilat odottaa lentoa.Tarjoilut ja niiden taso kylläkin vaihtelee laidasta laitaan. BKK kenttää lukuun ottamatta aina on ollut hyvin käyttäytyviä ihmisiä,tosin aina oltu LT loungeissa. Esimerkiksi IST HSBC pääsee käymään suihkussa vaikka pitkän lennon jälkeen, piristää kummasti. Näin "lomalentäjänä" on jotenkin mukava aina aloittaa reissu muutamalla viinillä ;)

    • PasiPattayalta

      No esim. Hki-Vantaalta konetta odottaessa gatella on usein vaikea löytää edes istumapaikkaa, saatikka useita vierekkäisiä. Loungessa tämä ei ole ongelma. Ei ole kiva aloittaa lomaa stressaten kun viinalta haiseva ylipainoinen Pattayan turisti könyää vieressä kun loungessa voit viiniä siemaillen selata nettiä tai lehtiä. Jos on nälkä niin patongit maksaa muuten varmaan 12e ja alkoholien hintoja Vantaalla en ole edes uskaltanut katsoa, niin SIKAMAISTA on kentän hinnoittelu.

      • KiitosAvautumisesta

        Pasi Pattayalta kuvaili siis oman ulkomuotonsa ja tuoksunsa.


    • Minä käytin tarkoituksella 2 x 7500 pistettä, jotta voin mennä aamiaiselle Hki-Vantaalle Huhtikuussa ennen lentoani Tukholmaan, lento jatkuu Tukholmasta Qatarin siivin, paluussa Toukokuussa pari tuntia aikaa tankata loungessa Tukholmassa.

    • Tarkennus loungeen pääsyyn, käytin Finskin pisteitä, lennän Hki-Tukholma välillä busineksessä.

    • Tapansa_kullakin

      Jos matkustelet ja päivä muutenkin pitkä, niin itse ainakin tykkään istua Loungessa. Pientä purtavaa ja hivenen vain olla. Lueskella, räplätä koneella tms.
      Finnair on kyllä hinnoitellut Lounget aikalailla tappiin. Samoin muutenkin Light hinnoittelu on tuonut aivan ihme kuvioita.
      SAS plus lipulla saa MINUSTA parhaiten vastiketta rahoille. Loungeen pääsee, hivenen purtavaa koneessakin, paikka varattavissa ja pari laukkua.
      Ei vanha jaksa miettiä kovin ihmeitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe