Lumet sulaa ja kohta pääsee palstalle

Minusta on kivaa, kun kohta pääsee palstalle tonkimaan. Mitä mieltä te muut olette?
Ilmoita


Ensimmäiset kylvöt on jo tehty hangen alle - siitä voi päätellä innokkuuden asteen :-) Kaksikin palstaa odottaa kevättöitä: toisella pientä rakennusprojektia enemmän kuin viljelyä ja toiselta palstalta pääsee kohta tonkimaan maa-artisokkia, jos ovat myyriltä säästyneet. Tervetuloa kevät!
Ilmoita
Itselläkin kaksi palstaa, yksivuotinen ja monivuotinen. Monivuotinen on ensimmäistä kertaa juuri sen takia, että sinne voi jättää monivuotisia.
Myyriäkin näkee, mutta suurin haitta kesällä ovat olleet lehtokotilot.
Ilmoita
Kyllä on ihanaa tämä kevään tulo! Kotona olen jo laittanut itämään vaikka mitä: samettikukkaa, huhtakurjenpolvea, jaloakileijoja, ketoneilikkaa... Osa on vanhoja siemeniä, ei tiedä vielä, itävätkö. Osassa on jo taimenalkuja mullan pinnalla!

Syksyllä laitoin mökille paljon uusia sipulikukkia, vaikka ennestäänkin on ihan tuhottomasti. Siellä varmaan jo piikit nousee, toivottavasti pääsiäisenä pääsee katsomaan. On niin paljon kaikenlaista nyt tapetilla, ettei vielä tiedä, ehtiikö. Lähiviikkoina kuitenkin ollaan menossa ja tästä kevään edetessä pitää järjestää niin, että voi olla pidempäänkin kuin viikonlopun.

Voiko kenelläkään koskaan milloinkaan ikinä olla yhtä hauskaa kuin puutarhurilla keväällä? ;-)
1 VASTAUS:
Ei voi.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lumet sulaa ja kohta pääsee palstalle

Minusta on kivaa, kun kohta pääsee palstalle tonkimaan. Mitä mieltä te muut olette?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta