Lumet sulaa ja kohta pääsee palstalle

sormettmullassa

Minusta on kivaa, kun kohta pääsee palstalle tonkimaan. Mitä mieltä te muut olette?

4

<50

Vastaukset

 • Ensimmäiset kylvöt on jo tehty hangen alle - siitä voi päätellä innokkuuden asteen :-) Kaksikin palstaa odottaa kevättöitä: toisella pientä rakennusprojektia enemmän kuin viljelyä ja toiselta palstalta pääsee kohta tonkimaan maa-artisokkia, jos ovat myyriltä säästyneet. Tervetuloa kevät!

 • Itselläkin kaksi palstaa, yksivuotinen ja monivuotinen. Monivuotinen on ensimmäistä kertaa juuri sen takia, että sinne voi jättää monivuotisia.
  Myyriäkin näkee, mutta suurin haitta kesällä ovat olleet lehtokotilot.

 • Kyllä on ihanaa tämä kevään tulo! Kotona olen jo laittanut itämään vaikka mitä: samettikukkaa, huhtakurjenpolvea, jaloakileijoja, ketoneilikkaa... Osa on vanhoja siemeniä, ei tiedä vielä, itävätkö. Osassa on jo taimenalkuja mullan pinnalla!

  Syksyllä laitoin mökille paljon uusia sipulikukkia, vaikka ennestäänkin on ihan tuhottomasti. Siellä varmaan jo piikit nousee, toivottavasti pääsiäisenä pääsee katsomaan. On niin paljon kaikenlaista nyt tapetilla, ettei vielä tiedä, ehtiikö. Lähiviikkoina kuitenkin ollaan menossa ja tästä kevään edetessä pitää järjestää niin, että voi olla pidempäänkin kuin viikonlopun.

  Voiko kenelläkään koskaan milloinkaan ikinä olla yhtä hauskaa kuin puutarhurilla keväällä? ;-)

  • Ei voi.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.