Mitä Hoskonen on saanut aikaan eduskunnassa

Kvartaali1

Ainakin muutaman lämpimän paskan. Mutta kannattaako siitä maksaa isoa liksaa muine korvauksineen?

76

2246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viekääloputkinpesästä

      Tämän rosvojoukko mikä istuu hallituksessa ja nauttii olevinaan luottamusta kokeilisi elää tuhannella eurolla.En ole kuullut mitään miehestä sen jälkeen eduskuntaan meni.Rahaa riittää mamuille jotka saavat yli 2200 euroa kuukaudessa,ilman että tekevät mitään.

      • elämäntaitovalmentelija

        Kyllä minä tulen helposti toimeen tonnilla ja säästöönkin jää. Taidat elää yli varojesi. Ja kuvitella sitten kateuksissasi mamuista omijasi, kun omat rahat tuhlannut itse ties mihin .


    • Ei_mikään_turha_heppu

      https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/797.aspx mukaan Hoskonen on tehnyt kolme kirjallista kysymystä tällä vaalikaudella: Susikannan aiheuttamasta uhasta maaseudun ihmisille, Metsähallituksen perimistä maksuista metsäautoteiden käytöstä ja Mekrijärven tutkimusaseman lakkauttamisesta.
      Täysistunnoissa hän on tehnyt kyselyjä huomattavan määrän ja on mm. todennut Ilomantsin liito-oravien erinomaisuudesta seuraavaa: " Ilomantsissa on liito-oravaesiintymä alueella, jossa yhdellä puolella on ampumarata, toisella puolella on koulu, jossa 400 oppilasta käy koulua, yhdellä puolella on ampumarata, jossa ammutaan, yhdellä puolella pyörii jatkuvasti voimalaitos, jossa 24 tuntia turbiini pauhaa. Liito-orava pärjää siinä keskellä erinomaisesti."

    • Kunkuattuuniinkumajaa

      Sen ukon ois pitännä piästä elakkeelle sen kuatumisesa jäläkeen. Halvemmaks ois tullu veronmaksajille. Huti mikä huti.

    • Hatustavaan

      Paikallisia ajattele ainakaan ottanu maansa paikalliselta metsästysseuralta pois ja antanut ne vuokralle uudelleseuralle joka yrittää saada kieroululla maita muiltakin seuroilta.Paikalliset ihmeissään

      • Kylmyökiitiijetään

        Ja paikalliset hoitaa asiat moitteettomasti ja rikkeettä... vai ... mitenkähän lie... maine on kiirinyt pitkälle. Todella pitkälle.


      • enannaenmetättee

        Minoon ottana maani pois kaikilta metsästysseuroilta.... ei tarvihe miun mailla elukoita lahdata moisten roskajoukkolaisten.


      • Hatustavaan
        Kylmyökiitiijetään kirjoitti:

        Ja paikalliset hoitaa asiat moitteettomasti ja rikkeettä... vai ... mitenkähän lie... maine on kiirinyt pitkälle. Todella pitkälle.

        Hamekauppa pärjäis ilomantsissa jos ois miestenkokoja tietyt puheenjohtajat ja kunniajäsenet osaa jo juoruamisen jalon taidon.


      • kööökeri

        Miehet on iät ajat olleet akkoja pahempia rollikelloja ja kyläluutia. Eli käyttäkööt vaan housukankaita edelleen.


      • vaimiten
        Hatustavaan kirjoitti:

        Hamekauppa pärjäis ilomantsissa jos ois miestenkokoja tietyt puheenjohtajat ja kunniajäsenet osaa jo juoruamisen jalon taidon.

        Ei ihme että metästysseurat ukkoutuu. Kukaan jaksa kattoa ja kuunnella kun ukot tappelee keskenään. Pahempia kuin viisivuotiaat pennut. Mustamaalataan aina joku täysin syytön vaikka itsellään on menneisyydessä haamuja.


    • helppoaelämäätoisilla

      ILomantsilaiset ihmiset,on jo haukkunut manalaan,niin ymmärsin pogostan sanomissa 31.3.2016 en ymmärrä näitä valtion rosvoja......

    • Tälleensä

      Enpä tiedä, että mitä lienee saanut aikaan, mutta aina olen Hoskosta äänestänyt ja äänestän vastakin.

    • eläkehuippuajonyt

      Ei taida keskusta olla kärkiryhmässä enää vaalikaudella,saattaa olla tämänkauden jälkeen,että muut ryhmät vatuloi uusia valheita Suomen kansalle,myös Ilomantsissa...

    • pollarit

      Ei mitään hyödyllistä kuten kirjoituksista näkyy Sissolasta on hänenmielestään varmaan hyötyä Ilomantsilaisille kuin Poliisiasemasta

      Poliisiasema säilyy sittenkin Ilomantsissa ja Outokummussa


      Lakkauttamisuhan alla olleet Ilomantsin ja Outokummun poliisiasemat säilyvät toiminnassa. Asia varmistui eduskunnassa keskiviikkona.

      - Tänään saimme vahvistuksen, että Ilomantsi, Outokumpu ja Juva säilyvät, kertoo rääkkyläläinen kansanedustaja Kari Kulmala (ps.).

      Poliisihallitus esitti viime syksynä sisäministeriölle useiden poliisiasemien lakkauttamista. Itä-Suomessa lakkautus uhkasi kaikkiaan viittä asemaa.


      Ilomantsin kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti lahjoituskirjan, jolla Sissolan pihapiiri siinä olevine runonlaulajasuvun rakennuksineen siirtyi Sissosten sukuseuran hallintaan.

      Lahjoitukseen kuuluu kaksi tilaa, 8 aarin suuruinen Museola-tila ja noin 0,7 hehtaarin suuruinen Sissosenpirtti-tila, sekä kuusi museokäytössä olevaa hirsirakennusta.

      Valtuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Hannu Hoskonen (kesk.) oli tyytyväinen päätökseen.

      – Asian käsittelyssä senaattikiinteistön ja valtioneuvoston kanssa on ollut monia käänteitä ja vaihtoehtoja. Näistä paras oli tämä viimeinen vaihtoehto, jossa kunta osti Sissolan pikkurahalla, 5 000 eurolla ja lahjoitti sen edelleen sukuseuralle, sillä näin asia saatiin nopeasti etenemään.

    • MietiJosOsaat

      Hoskonen saanut varmasti enemmän aikaan, kuin sinä äänestäjänä.

      • Valitettavastion

        koska minä äänestäjän teen järkeviä ja kaikkia hyödyttäviä päätöksiä - siis en äänestä Hoskosta. :-D


      • OnneksiOnNäin

        Politiikasta en ymmärrä (minäkään) tuon taivaallista, mutta Hoskosta olen äänestänyt aina.


      • PahaksionneksiOnNäin
        OnneksiOnNäin kirjoitti:

        Politiikasta en ymmärrä (minäkään) tuon taivaallista, mutta Hoskosta olen äänestänyt aina.

        Sokea sokeaa taluttaa - ymmärtämätön ymmärtämättömiä...


    • MÖLINÄÄÄ

      Taitaa olla turhan päiväistä molinää kyllä ne oikeat koijarit on Helsingissä.

      • KäväseJoskusHesassa

        tietennii jos sossu maksaa matkat....


    • Uskoapitää

      Hoskonen on oman henkilönsä ympärille luomansa mafian kanssa ajanut Ilomantsin ulos kehityksestä. Nyt iltarukoukseen että ukko pääsisi taivaaseen...

    • Verottaja_tykkää

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611232200031420_uu.shtml
      Keskustan kansanedustaja Hannu Hoskosen mukaan sote-uudistus johtaa kuntien konkursseihin.
      Hallituksen sosiaali- ja terveyspalvelujen suurhankkeen soten kritiikki lisääntyy.
      Puolueista SDP, vasemmistoliito ja viimeksi vihreät ovat ilmoittaneet, että ne pistäisivät hallituksen mallin uusiksi.
      Hallituspuolueista ei sote-kritiikkiä ole paljon kuultu. Keskustan kolmannen kauden kansanedustaja Hannu Hoskonen kritisoi sotea nyt kovin sanoin.
      Kaikki eivät pidä

      Hoskonen peräänkuuluttaa avointa sote-keskustelua juuri nyt. Hallituksen sote-lait ovat lausuntokierroksilla.

      - Sitten kun lakiehdotuksen ovat valmiita ja ne lähtevät eduskunnan valiokuntiin, niin peli on menetetty. Tämä on niin valtava uudistus, ettei täällä valiokunnissa enää muuteta mitään.

      Hoskonen haluaisi nähdä taloudelliset arviot uudistuksen kokonaisvaikutuksista kunnille ja maakunnille.

      - Olen hallituspuolueen edustaja ja tiedän, että kaikki eivät puheistani pidä. Haluan avoimen, aidon keskustelun asiasta. Ei tämän esittäjää pitäisi roviolla polttaa.

    • Ilomantsinvaltuutettu

      Ei taida samat säännöt päteä eduskunnassa ja valtionneuvostossa kuin Ilomantsin kunnassa. Siellä Hoskosen sana on EVVK.

    • HannuKertunViereen

      Hoskosella ei ole enää mitään uutta innovaatiota Ilomantsille. Eiköhän anneta pojan jo löhöillä Hutunniemessä. Valtuustoon uutta näkökulmaa.

    • Kiittivitusti

      Kannatan että Hoskonen päästetään lepäämään.

    • yksiministeri

      Hoskosesta tulee keväällä ministeri ja siitä ollaan ylpeitä Ilomantsissa! - Vai mitä?

      • maakunnanpuolesta

        Josko "maakunnanmies" saisi tehtyä aloitteen eno- ilomantsin tien rahoitukseen ;-) Tuppaa olemaan sen verran huonossa kunnossa että välillä joutuu ajamaan vastaantulijan kaistaa välttääkseen vauriot autossa. Jäpikkä naureskelee ruudussa vaan on tosiaankin toimettomuudellaan menettänyt tuttavapiiristäni n.sataviisikymmentä varmaa äänestäjää. Luulen että virnuilu loppuu kun seuraavaa pestiä koittaa hakea....


    • Keväisinhän

      ne maalaisliittolaiset ovat kautta aikojen lantalansa tyhjentäneet. KEPU jatkaa tämän levittämisen perinnettä...

    • Buahahahahaaa
    • LupausVuodelle2017

      Ei äänestetä Hoskosta enää valtuustoon. Jo tuon olisi nähnyt nostaa Ilomantsi väestökadon ahdingosta. Samoin olisi pitänyt saada teollista yrittäjyyttä paikkakunnalle. Näillä soiden ja metsien raiskaamista turvetuotannolla ja kaivannaisteollisuudella ei ole kestävän kehityksen mahdollisuuksia.
      Uudet luudat lakaisevat paremmin! Tätä uutista saat jatkaa kaikilla tavoin.

    • Kannatajattii

      Ovat sammoo mieltä. Piä tulj vetäjän kätteen.

      • maakunnanpuolesta

        Virnuilu loppuu kun kannatus vähenee ;-) kyseinen jäpikkä pääsee töihin omalle alalleen jos sinnekkään.....


    • Yksimielisiä_päätöksiä

      http://www.hannuhoskonen.fi/ Hoskonen on huolissaan rakentamisen esteistä, mutta on sitä mieltä, että "Rakentaminen ja uuden luominen ovat niitä keinoja, joilla Suomi nostetaan laman suosta. Hallitusohjelman mukaan rakentamisen esteitä on purettu ja työ jatkuu. " Jotkut tyhmät menivät valittamaan Kontioniemen kaavasta ja alueen rakentaminen ties minne.. On se niin väärin, kun mikään ei toimi niin kuin sovittiin...

      Hannun mielestä Ilomantsin tulevaisuudelle on annettava mahdollisuus. Taitaa olla niin, että aika ajaa tavoitteista ohi. Ilomantsin väkiluku pienee yli sadalla vuosittain ja parin vuoden kuluessa mennään 5000 asukkaan rajan alapuolelle. Yli 16-vuotiaista on yli puolet eläkkeellä ja työikäisiä on n. 2100, joista 400 työtöntä. Tämä 1700 työssä käyvän joukko pyörittää Siun Sotet sun muut kunnan suunnitelmat. Nuoret eivät jää odottelemaan, vaan menevät sinne, mistä työtä löytyy..

      Hannu toteaa: "Ilomantsi on satsannut vahvasti tulevaisuuteen. Juuri valmistunut, koko kunnan kattava valokuituverkko takaa ilomantsilaisille tasavertaiset mahdollisuudet kunnan kehittämisessä muihin kuntiin verrattuna. Vaikka elämme hieman sivussa kasvukeskuksista, emme halua eristäytyä. Kaikki tämä työ on tehty Ilomantsin kunnanvaltuuston yksimielisillä päätöksillä, joita kunnan viranhaltijat ovat taitavasti valmistelleet. Tästä voimme kaikki olla ylpeitä."

      Valokuituverkko on maksanut n. 15 miljoonaa, josta Ilomantsin vastuulla on vielä suurin osa. Yksimielisyys on kaukana siinä vaiheessa, kun Ilonetin lainoja on pakko lyhentää. Oli hienoa jakaa kuituliittymiä satasella, kun sen rakentaminen maksoi yli 10000 € / kpl. Mitä opittiin tästä: Kyllä kunnanvaltuusto tietää ja osaa tehdä yksimielisiä päätöksiä, kun joku vaan kertoo ennakkoon mitä pitää äänestää;)

    • oijoulua

      Kyseiseltä kaverilta on hävinnyt potenttiaalisia äänestäjiä tuttavapiiristäni n.150kpl ;-) sekin vaikuttaa seuraavissa koitoksissa ;-))))

    • alamäkikö

      Luuletteko, että joku kunnanvaltuusto tai kansanedustaja pystyy vähäisessäkään määrin vaikuttamaan maaltapakoon tai työllisyyteen pikkukylissä. No ei varmasti voi, eikä siitä siis kannata syytellä yksittäistä edustajaa. Tietenkin nuoret lähtee paremman elämän perään "mualimalle" koluttautumaan ja työllistymään. Ja muutenkin elämä suuremmissa ympyröissä on mukavampaa. Kiva käydä sitten nauttimassa maaseudun rauhasta ja luonnosta lomilla, kun on vielä toistaiseksi saatavilla laajakaistat ja lomapaikan lähellä lääkäripalvelut. Kohta niitä ei enää ole. - Turha valittaa ja pyristellä tätä kehitystä vastaan. Mitää kovin kummoista kehitystä ei Ilomantsissakaan tapahdu tulevaisuudessa. Päin vastoin, alamäki näissä asioissa kiihtyy!

      • äänetäjätPäätti

        No ei titenkään, Se on KePu. Ja Hoskonen on varmaan perseaukinen Kepulainen siihen sakkiin.
        Pitää olla niinkus Sipilällä, millä mällätä, ja sukulaisien kautta sitä varallisuuuta kierrättää, Tai PaskaPaula, joka Sipilälle miljooonia toi. Paskalailla.


      • äänestäVaanKePua

        Sitä saa, mitä tilaa.
        Anna äänesi Kepulle / Hoskoselle ja saat kurjuutta kunnallesi.
        Se mikä ihmetyttää, on se, kuinka voi olla noin idiootteja, jotka noita Kepuja äänestää.
        Lehtomäki suhmuroi PaskaLain Sipilän kukkararoon,
        Pekkarinen huseerasi Kemijärvellä ja Kajaanin Sotkassa
        Vanhanen sekoili pääministerinä
        Vaalirahat Nova Group.Lue googlesta.
        niin ja Talvivaara kukas Kepuli teki tilin ,, Sanokaas , olikos Lehtomäki, Sipilän suojatti
        lista on loputon
        Kukahan selvittäisi Hoskosen suhteet VaPoon, ja saadut hyödyt sieltä.


    • voihyvänenaika

      Eikö vapon hiilitehtaan 200 työpaikkaa ole loistava tulevaisuuden mahdollisuus? Ärsyttää tämä jatkuva valittaminen ja Ilomantsin mahdollisuuksien vähättely.

      Itse ole nuori perheellinen ja asun Ilomantsissa ja olen hyvin tyytyväinen täällä asumiseen ja palveluihin. Positiivisuutta ihmiset edes vähän peliin nyt!

    • valivalijavali

      Ollaan iloisia kun ilomantsin kokosella kunnalla on oma kansanedustaja eduskunnassa. Kuhan Hannu lopettaa edustajan hommat, suahhaan pitkään odotella seuraavaa potentiaalista ehdokasta, jolla on riittävä ja tarpeeksi laaja kannatus koko Savo-Karjalassa, jotta läpimeno olisi mahdollinen.

      Ääniä pitää saada tuhansia kotikunnan ulkopuoleltakin.

      • voivitska

    • Öylissäpäivänä

      kuulin jotta kansalaisliike valtuuston uusimiseksi. Hoskonen on ja näyttänyt "kykynsä". Nyt tarvitaan jo vihdoinkin jotain muuta - mitä tahansa! Terveisin Hilikka ja Erkki

    • kukamuuttaa

      Miten se Vapon tehdas voi sijoittua Ilomantsiin, kun täällä ei ole tarpeeksi työvoimaa ja muualta tänne ei monikaan halua muuttaa!

    • Nytonsevuosi

      jolloin hyytyy paska pakkaseen. Se on nähty. Piste.

    • teknistäosaamista

      Eikös sinne Ilomantsiin ole tulossa ulkomaalaisia työvoimapulan paikkaajia jotka nostaa Ilomantsin nousuun, niinkuin koneinsiööriparvi joka nosti Lieksan Suomen ykköskaupunkien joukkoon!

    • HoskonenHetiPois

      Taloja puretaan ja muutama vuosi sitten saneerattuja tiloja kaupitellaan kamelikuskeille. Ei tämä meno voi jatkua seurauksitta - jotka jo jokainen kuomenissaan oleva voi arvata mitä ne ovat.

    • Uudenaikakin

      Ilomantsin tulevaisuus tulee olemaan Jari Puhakan ja Mika Purmosen varassa.
      Heille tuki eduskuntaan ei mene hukkaan.

      • vääristelkääasioita

        Mikä tulevaisuus katsokaa itsemurha tulosta ILOMANTSISTA....


    • Tuhkatkinpesistä

      Kepulaiset puhuvat lämpimikseen myös uskosta.
      Se ei ihmisiä paljoa lämmitä.

    • SipiläBernerHoskonen

      Se loppuu ajelu jänismetälle. Kepulaiset Hoskoset ja kumppanit pannoot puomit mehtäteille.

    • puominlukko

      Pankee työ tulitikkuja niihin puomien lukkoloihen, ei ne pitkää niitä lukkoja vaihtele! Mutta laittaahan ne riistakamerat puomia vahtimaan, mutta ampukee ne kamerat hajalle!

    • sinkomiesLieksa

      Helpomalla pääsette kun lopetatte sen Hannu huuman. Hoskonen ei ole saanut mitään asiallista aikaan. Vai voiko Hoskonen esittää esille jotakin saavutuksiaan. Konkreettisia. Ja ei palkkioita VaPolta.
      Jos tälläisiä nousee esiin, niin Hoskonen kertonee nyt.
      Tässä ja nyt. Ja ne saavutukset :

    • IhanKiusaksiVaan

      En tiedä mitä Hoskonen on saanut eduskunnassa aikaan, eikä kiinnosta. Kunhan äänestän vain.

    • lukkoturpaan

      Yks yllyttää rikoksiin ja toinen on idiootti varmaan jo syntyjään! Näille pitäis molemmille panna lukko turpaan!

      • DikTuurinen

        Demokratiaa?


      • MikäMinnekin

        Pitäis ja pitäis. Mutta onko sinusta istestäsi laittajaksi vai muitako kurnuat avuksi?


    • LappalainenLähtee
    • Pian_eläkeläisten_kunta

      Aito avioliitto -kansalaisaloite oli eduskunnan äänestyksessä ja keskustalaisista kansanedustajista kolmasosa (13) oli miehen ja naisen välisen avioliiton kannalla Hoskonen mukaanluettuna. Periaatteen mies täytyy olla näin tärkeässä asiassa, mutta kansanedustajien enemmistö oli toista mieltä..

      http://www.hannuhoskonen.fi/ kertoo, kuinka huolissaan hän on teiden huonon kunnon suhteen ja autokantakin on vanhaa. Onko hänen mielestään hyvä saada autokantaa uusittua ja Ilomantsin tiet hyvään kuntoon, niin pystyy nopeammin muuttamaan pois vähitellen alas ajettavasta kunnasta?

    • 21BlakkiJakki

      Kyllä ei Jan Toivola lähtenyt sairaslomalle Hoskosen viisauden takia.

    • LoppuHHäämöttää

      Tulin kotiin lenkiltä kyliltä. Ei mitään elävää toimintaa. Hoskonen on päässyt dominoivalla yksikultatuurisella ja -poliittisella taivastelullaan määrän ja määränsä päähän. Voi meitä ilomantsilaisia kuinka meitä on vedetty höplästä!

    • KäyÄänestämässä

      jotain muuta kun Hoskosta ja hänen klaaniaan kuntavaltuustoon. Jos toimit toisin - syytä itseäsi.

    • kymysyksiä

      niin mitä

    • Ennenäänestämistä

      Sinä päätät saako kusetus ja jatkua Ilomantsissa. Olisihan tuo Hoskonen jo ehtinyt näyttää kykynsä. Mitä on tapahtunut? Katso mustaikkunaisia taloja syrjäkylillä. Katso tyhjiä liiketiloja. Katso väkiluvun kehitystä. Katso Koitajoen ja Koitereen ruskeaa paskavettä ja myrkyillä marinoituja kaloja kaivostoiminnan ja turvetuotannon seurauksena. Katso aukkohakkuita jotka vain metsäinsinööri pitää hyvänä.

    • Varotaan

      Olen lähdössä äänestämään mutta Hoskosta = Kepua en äänestä.

    • Mantsin_ukko

      Esittää olevansa koko kansan asialla, mutta lobbaa metsäteollisuuden etuja. Kirjoitukset lehtien yleisönosastolla täynnä asiavirheitä ja tavoitteena mustamaalata vastustajat aina henkilöinä, säälittävää. Metsänomistajanakaan en aio tätä urpoa äänestää. Näiden junttien aika on ohi..

    • Aukkohakkuidenilomantsi

      Hoskonen saa valtavasti palstatilaa jaarituksilleen, jotka jauhaa yhtä ja samaa vuosikymmenestä toiseen. Viestin ytimen voi tiivistää yhteen lauseeseen: Luonnosta on revittävä kaikki irti, mitä ikinä irti saadaan, seurauksista ei tartte välittää mitään!

    • sitäpiisaa

      Onhan tuo aloite paikallislehtien tuesta Hoskoselle tosi tärkeä. Että hän pystyy jatkossakin saamaan jokaviikkoisen lohkareensa horinoitaan Pogostaan.

      Mitä siitä jos tarinat toistaa itseään, kunhan rukletusta piisaa.

    • Anonyymi

      On tyhjäntoimittaja. Kiihtyy nollasta sataan sekunnissa. Kaikkia ne valitsee!

      • Anonyymi

        On hoitanu Ilomantsin asiat niin että 5vuoden kuluttua Ilomantsissa on enää S-market,apteekki,Attendo ja hänen ylpeytensä hiilitehdas. Kaikki muut on muuttaneet pois...


      • Anonyymi

        Jenkeissä tyhjäntoimittajamiehille on annettu erilaisia nimiä esimerkiksi Kevin. Tasa-arvoisesti naisille Karen. Löytyy näitä myös Ilomantsista.


    • Anonyymi

      Vaalit ohi eipä tervehi enää. Ylpeänä ajelee,nouskohan hattuun?

      • Anonyymi

        On ja ajelee kuin olisi saanut enemmistökannatuksen kotikunnassaan. Vain 32 % äänestäneistä ilomantsilaisista antoi äänen HH:lle. Enemmistö 68 % ei halunnut äänestää HH:ta. Facebookissa jälkikasvu tuottaa tunnetasoista tuubaa. Ei ole kauas omena puusta pudonnut, ikävä kyllä. Näin voisi enemmistö face-kirjoittelusta tuumata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ja ajelee kuin olisi saanut enemmistökannatuksen kotikunnassaan. Vain 32 % äänestäneistä ilomantsilaisista antoi äänen HH:lle. Enemmistö 68 % ei halunnut äänestää HH:ta. Facebookissa jälkikasvu tuottaa tunnetasoista tuubaa. Ei ole kauas omena puusta pudonnut, ikävä kyllä. Näin voisi enemmistö face-kirjoittelusta tuumata.

        Samanlaista jonninjoutavaa mölyäjää taitaa olla koko Hoskosen sakki.


    • Anonyymi

      Hoskonen on harvoja täysjärkisiä ilomantsilaisia.

      • Anonyymi

        Ei suinkaan. Myötähäpeää kun Ilotuulessa esiintyy. Kerran oli iltatorilla. Turistiperheen isä tuumasi autolle päästyään ’äkkiä täältä pois ennen kuin tyhmyys tarttuu’.


    • Anonyymi

      Hannu Hoskonen lienee vain yksi kansanedustaja niiden joukossa, joilla paljon puhetta, mutta vähän villoja. 2019-2023 puheenvuoroissa kärkinelikossa, mutta vain yksi ainoa kirjallinen kysymys, lakialoitteita ei lainkaan. Eduskuntatyöskentelyssä meriitit ei siis anna järin mairittelevaa kuvaa. Luulisi kansanedustajakokemuksen riittävän tekoihinkin, ei vain puhumiseen.

      • Anonyymi

        Toisessa iäripiässä oli ilomantsilainen puheummetustautinen Mikko Volotinen. Neljä vuotta ja kerran oli iänessä jostain ortodoksien skismasta. Niin jotta kyllä näitä ossoojjii Mualaisliito/Kepulla riittää.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe