Miksi Allah antaa tappaa nimessään?

ItseMaineensaVartija

Miksi Allah antaa terroristien tehdä pommi-iskuja hänen nimeään huutaen? Miksi hän antaa ISIS-terroristien kulkea ylpeinä Koraani kädessä häntä rukoillen? Miksei Allah tee aivan selväksi kaikille, ettei ketään saa tappaa vain siksi, että hän ei ole muslimi? Miksei Allah kerro kaikelle maailmalle, että muslimin, kristityn, ateistin ja jokaisen muunkin ihmisarvo on sama?

Miten Allah voi sallia sen, että hänen näkyvimmät ja äänekkäimmät joukkonsa maan päällä ovat tällä hetkellä terroristit?

Koraania vihataan, islamia kammoksutaan, Muhammedia loukataan. Vaan mitä tekee Allah?

21

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JussiJumalaton

      Allah pelkää, että kristityt valtaavat koko maapallon, siksi Allah antaa nimensä terroristien käyttöön ja iloitsee jokaisesta kuolleesta kristitystä...

      Samoin pelkäävät kaikki tuhannet Jumalat...

      Jos ihminen ei olisi keksinyt noita verenhimoisia Jumalia, maailma olisi paljon parempi paikka ihmiselle...

    • Saatana.akbar

      Mietipä jos se selviäisi vaikka tästä:
      https://jamesgonzo.wordpress.com/2015/01/18/mietipa-tata/
      Mietipä seuraavaksi, olisiko sittenkin muslimien allah sama kuin kristittyjen Saatana? Minä en ainakaan eroa huomaa. Jos sinä huomaat, niin valaise älysi loistolla minun tyhmyyteni pimeyttä!

      • Jos luet raamattusi, myös se käskee tappamaan vääräuskoiset.

        Itseasiassa muhammad kopioi tuon raamatusta. En lähtisi ollenkaan tuolle linjalle, jos olisin kristitty.

        Samaan hengenvetoon on huomattava kristittyjen hammaskeijun voimattomuus. Hän on täysin kyvytön näiden muslimiterroristien edessä.

        Luuletteko ihan oikeasti, että jahve noin voimattomana vain seuraa asioiden kehittymistä, vai onko hän yhtä olematon kuin allahkin?


      • minäköainoaoikea

        Kyllä se vaan on niin että islam on antikristillinen uskonto sen kertoo raamattu.

        Esim. johanneksen kirjeessä johanneksen ensimäinen kirje luku 2 jakeet 22 ja23

        Islam just kieltää että Jumalalle ei ole poikaa,näinollen ei isääkään.

        siis allah on saatana.


    • lyhyestäPITKÄSTI

      Allah ON Saatana, sama joka kiusasi Jeesusta erämaassa, ja joka vei vuorelle ja sanoi "antaa käskyn enkeleilleen, ja ne kannattavat sinua". SAMA Saatana, koska on vaan yksi. Tosin hänellä on legioonittain riivaajia ja demoneita palveluksessaan, jotka sitten kerran Herramme Jeesus Kristus heittää tuliseen järveen, ja kaikki ihmiset myös, jotka eivät ottaneet vastaan totuutta pelastuakseen.

      Jeesus sanoo vääryydentekijöistä "...heidän hedelmistään te tunnette heidät..". Me jokainen myös tunnemme kyllä ihmiset "hedelmän mukaan", siitä mitä he tekevät ja sanovat ja mitä uskovat.
      Uutiskuvat ovat täynnä "Islamin hedelmää" näinä aikoina varsinkin!

      Siinä ainoastaan on islamin voima, että sen takana on ITSE SAATANA; se on myös ideoinut Koraanin säkeet, juutaisten vihaajan Mohammedin julistettavaksi. Saatana on vihannut juutalaista kansaa alusta asti, koska se on Jumalan kansa, valittu.

      Mutta Saatana vihaa myös kaikkia ihmisiä, koska he ovat Jumalan luomia ja Jumalan" kuva", siksi haluaa orjuuttaa kansat itselleen pelolla rankaisusta JO NYT :

      kivitykset, raipat, käsien ja jalkojen katkaisut, raiskaukset, hirttämiset, mestaamiset päitä katkomalla, elävältä hautaamiset, elävältä polttamiset, myös pakottaminen katsomaan kaikki tuo esim uhrin lapsille/vanhemmille.

      Varsinkin kristittyjä haluavat tuhota, koska Saatana (islamin "Herra") vihaa Jeesuksen omia eniten!

      Raamattu kertoo Jeesuksen vertauksen, jossa Hän sanoo "... antaa kasvaa VEHNÄN ja LUSTEEN yhdessä elonleikkuuseen asti, ja ELONLEIKKUUN AIKAAN enkelit lähetetään leikkaamaan vilja, ja samalla erotetaan VILJA ja LUSTE erilleen; vilja aittoihin ja luste poltettavaksi.

      Se kuvaa Jumalan tuomiota, SILLÄ AINOASTAAN JUMALA VOI TUOMITA KUOLEMAAN, ei toinen ihminen, ei imaamit, ei kaupungin neuvostot, ei "sharia"-päälliköt!

      Jokaiselle ihmiselle Jumala on antanut VAPAAN TAHDON, OTTAAKO VASTAAN JUMALAN TARJOAMA IKUINEN ELÄMÄ, SITÄ HÄN EI KENELLEKÄÄN PAKOTA; toisin kuin Koraanin "saatanalliset säkeet" vaativat.

      Väärästä valinnasta sitten jokainen kärsii itse, oman valintansa perusteella (älä ikinä syytä ystäviäsi!)

      Sitten vielä mietintää: Miksikä kukaan muslimi uskoisi, että kun räjäyttää mahdollisimman monta mukanaan kun lähtee, niin että hän pääsisi Paratiisiin ja saisi 72 "neitsyttä" "palkakseen", koska JOKAISEN ALAKOULULAISENKIN PITÄISI JO YMMÄRTÄÄ, ETTÄ KUN KUOLLAAN JA TÄÄLTÄ LÄHDETÄÄN JONNEKIN;

      NIIN EI SIELLÄ -TODELLAKAAN- OLLA ENÄÄ TÄLLAISESSA RUUMIISSA JA TEHDÄ MITÄÄN SEKSUAALISTA TEKOA !! Mieti nyt vähän? Tämä ruumis on annettu TÄTÄ MAANPÄÄLLISTÄ AIKAA VARTEN!
      Ateistihan ei usko edes, että ihmisen HENKI menisi minnekään! Muslimitko uskoo sitten, että TÄMÄ RUUMIS LÄHTEE MUKAAN NÄINE LIHALLISINE TOIMINTOINEEN?? Ja vielä RÄJÄYTYKSESTÄ PARATIISIIN?? Ei säälittävämpää uskomusta. Raamatun mukaan Paratiisi on rauhan ja rakkauden tyyssija, ei sinne VOI lentää vihaisena räjähteillä lastattuna. Viaton räjäytyksen UHRI, jos on Jeesuksen oma, sinne kyllä pääsee, Aabrahamin helmaan, Jeesuksen tykö ainiaaksi.

      • No, no, rauhoitutaas nyt.

        Jumalat ovat mielikuvitusolentoja kuten saatanatkin. Kirjoittamasi perusteella en yhtään ihmettele muslimiterroristia, joka saa mullahiltaan käskyn tuhota vääräuskoisia.

        Ehkäpä olisit itse valmis samanlaisiin tekoihin pikkuisen yllytettäessä?


      • lyhemmin

        Muslimit tottakai saa tuhoamiskäskyjä koraanikouluistaan näiltä imaameilta ja mullaheilta, koska se on tuon Saatana-isännän perimmäinen tahto; ei kaikki muslimit osaa itse edes lukeakaan. Ja JOS osaavat, niin tappokäskyt kuulemma löytyvät sieltä Koraanista.

        Mutta en ole koskaan kuullut, että kristityt (oikeasti ns "uudestisyntymisen" kokeneet; EI EDES nimikristityt) olisivat lähdössä kiduttamaan ja katkomaan "vääräuskoisten" jäseniä. Uskovan ainoa "taisteluase" on RUKOUS! Se muuttaa ensin rukoilijan, sitten sen kohteet. Raamatussa lukee käskyssäkin: Älä tapa. Jumala on rakkaus.

        Uskot silti varmasti sekä hyvään että pahaan, siis miten monet asiat voidaan jakaa jompaan kumpaan? Mutta ET persoonalliseen "Hyvään" ja "Pahaan"? Se onkin ehkä vaikea ymmärtää, jos uskoo vaan tämän "näkyvän maailman" olevan, ja ajattelee että hyväntekemisen takana on vain ihmisen oma valinta siitä, mikä kannattaa milloinkin (oma hyöty). Ja samalla tavoin sitten vaikka pahaa tehden saisi kilpailijan pois tieltään.

        Onko sinun mielestäsi mitään TARKOITUSTA elämällä sitten, vai kaikki on ohi kuolemanhetken jälkeen eikä kukaan ole vastuussa kenellekään miten on elänyt? Itse en pystyisi olemaan uskomatta, että meissä jokaisessa on ikuinen "sisin", sielu, joka ei katoa koskaan, vaan elää sitten kuoleman jälkeen eri paikassa toisessa olomuodossa vaan. Ja sen takia me olemme vastuullisia siitä miten elämme.

        Enkä usko mitenkään, että moraalisesti väärin elävä tai varsinkin toisille ihmisille pahaa tekevä ihminen, voisi elää sisäisesti vapaana; kyllä kaikki vääryys SITOO ja rasittaa tekijäänsä. Moni rikollinen on pystynyt vapautumaan hirvittävistä sisäisistä syytöksistä, vain ymmärtämällä viimein saaneensa kaiken Jumalalta kuitenkin anteeksi.


      • lyhyiten

        ..tuohon viimeiseen lauseeseen vielä, siis, KATUMALLA tekemäänsä pahaa ja tekemällä parannuksen elämässään.


    • antikristuksen_keksintö

      Allah ei olisi milloinkaan antanut tappokäskyjä jos hän olisi olemassa. Mohammed loi mahtavan hallinto-opin oman asemansa pönkittämiseseksi. Mielisairas, mutta älykäs mies.

      • eiMONIAMUTKIA

        Kun muslimiksi itseään kutsuva rukoilee Allahia, hän itseasiassa rukoilee Saatanaa, mutta ei välttämättä tiedä sitä. Eihän monikaan haluaisi tietentahtoen Pahaa rukoilla avukseen. Päinvastoin he EHKÄ kuvittelevat olevansa Hyvän puolella, ja sitten taas esim kristityt ovat heidän mielestään Saatanan puolella! Aivopesu voi tehdä tuon.

        Onko Koraanissa siis Hyvä ja Paha päinvastoin kuin Raamatussa?

        Raamattu sanoo, että joka kieltää Jumalan (Isän) ja Pojan ( Jeesuksen Kristuksen), hän on Saatanan puolella.
        Ja jotka vihaavat pahuuden teitä, mutta rakastavat Jumalaa ja sitä mikä on oikein, ovat Jumalan lapsia. Meille kristityille tämä on aivan selvä.

        Ei OLE, eikä TARVITSE olla olemassa kuin yksi hyvyyden alkulähde, samoin yksi pahuuden alkuperä, ja niillä totisesti on eri päämäärät! Ajattele, että olisit Tampereella, ja sinun pitäisi päästä Jyväskylään. Siitä ei ole kuin YKSI AINOA SUUNTA jos haluat Jyväskylään, kaikki muut 359 astetta (näin karheasti) vievät lopuksi jonnekin muualle.

        Jumala, se AINOA, Luoja, toimii aina OMASSA NIMESSÄÄN, mutta hänen ainoa vihollisensa, Taivaaasta ulosheitetty, langennut Saatana legioonineen, sitten taas on keksinyt oveluudessaan PALJON erilaisia nimityksiä itselleen; TARKOITUKSENAAN saada mahdollisimman paljon seuraajia erilaisten "mukamas jumalten"-nimien kautta.

        Ja kaikki Buddhan, Krisnan ja Allahin palvelijat, ynnä MUITTENKIN MAAILMAN USKONTOJEN SEURAAJAT, samoin kuin myös ATEISTITKIN loppujen lopuksi ovatkin SAMAA eksytettyä Saatanan palvelusväkeä!

        Vaikka monet noista luulevat itse rukoilevansa ainoata TOSI Jumalaa, ja vihaavatkin toisiaan siksi! Ja ateisti kieltää yliluonnollisen ja Luojan. Siis Saatana kyllä riitelee mielellään itsensä kanssa! Mutta sillä on monia erinimisiä "verkkoja" viritettynä KAIKILLE NIILLE, jotka EIVÄT HALUA kuulla ja ainakaan ottaa vastaan yksinkertaista TOTUUTTA, mikä on Raamatun kautta ihmiselle annettu.
        "Jota paha ei saa eksytettyä yhdellä lailla, niin sitten toisella."

        Jumala tarjoaa peittelemättä oman nimensä kautta meille pelkkää kaikkinaista HYVÄÄ, kun taas Saatana on piiloutunut monenlaisiin "kääreisiin", uskomuksiin, kultteihin, uskontoihin, orjuuttaviin houkutuksiin ja tuhoaviin elämäntapoihin; sen tarkoituksena TUHOTA ihminen, "Jumalan kuva." Se haluaa niin paljon kuin mahdollista ihmisiä kanssaan Helvettiin!

        Meille kaikille "yksinkertaisille" on Jumalalla varattuna NIIN yksinkertainen viesti, että sen ymmärtää lapsikin:

        " Uskokaa MINUUN, ja uskokaa evankeliumi, antakaa sovittaa itsenne, hinta ON JO MAKSETTU! " (Jeesuksen omia sanoja)


      • KristusjaMuhammad

        Ei liene Kaikkivaltias Luoja ja Hänen profeettansa vastuussa siitä, että ihmiset eivät noudata sitä, mitä Kaikkivaltias on säätänyt suhtautumisesta lähimmäisiinsä. Koraani kieltää viattomien tappamisen ja todistaa erittäin paljon Kaikkivaltiaan armollisuudesta sekä profeetta Muhammad oli nimenomaan tunnettu erinomaisista käytöstavoistaan.

        Joten riivaajien vaikuttamien ns. kristittyjen kannattaisi lopettaa tahalllisen valehtelunsa ja panettelunsa. Kaikkivaltias kykenee kyllä heitä rankaisemaan.

        Ihan äskettäin osui silmään historian tieto, jonka mukaan ns kristittyjen kuningas Kaarle Suuri määräsi hakkaamaan yhtenä ainoana päivänä 4500 saksin päätä irti kastattamalla nämä ensin Kristukseen. Samaa menettelyähän sovellettiin muillekin kastetuille kuten intiaaneille. Miksei Kristus ja Kaikkivaltias siis estäneet näitä tekoja? Osaatteko vastata?


      • Raaka-Reiska

        Oman elämän kokemukseni mukaan nämä eri uskomuksien Jumalat ovat kansojen hallitsemistarkoituksessa keksittyjä satuolentoja joiden sanomisia käytetään hyväksi niin hyvässä- kuin pahassa tarkoituksessa. Ja sekin että oletettu Jumala on hajautettu eri uskomuksien tarkoitusperiä palveleviksi Jumaliksi tekee aidon Jumalan olemassa olosta epäuskottavan. Olemassa olon epäuskottavuutta lisää vielä sekin että jos Jumala olisi todella olemassa ja ihmiskunta olisi saanut alkunsa hänen luomisvoimastaan niin miksi Jumala salli niin mahtavan luomisvoiman tulokseensa jäädä niin paljon pahuutta kuin mitä ihmiskunnan historiassa on tullut- ja tulee jatkuvasti esiin. Tämä hyvyyteen pyrkivä "hienosäätö" on uskotellulta/luilta Jumalalta/lilta pahasti epäonnistunut. Uskon vahvasti että jos Jumala olisi olemassa niin ei hän olisi langettanut ihmisten kärsittäväksi niin monenlaisia kärsimyksiä esim. sairauksien muodossa. Tässähän on kysymys Jumalan kaikkivaltiuden ja maailman kärsimysten yhteensovittamattomuudesta.


      • aitoaitteään

        Olipa kerran aidot Niken lenkkitossut. Sitten oli halvalla tehtyjä kopioita jostain made in hongkong. Ne hongkongit kun hajosi, niin uskoni kasvoi noihin aitoihin. hm?


    • lyhyestä

      " Surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin.. jne" 2.Lehmän suura 190-191
      Siinä on se, mitä teitä kehotetaan tekemään...

      Alkulauseessasi oli jo naurettava väite; Kun kerran Koraanissa Allah (TEIDÄN kaikkivaltiaanne...) käskee tappamaan toisinuskovat elleivät suostu kääntymään islamiin, NIIN TOTTAKAI HÄNEN PITÄISI OLLA VASTUUSSA MITÄ SEURAAJANSA TEKEVÄT HÄNEN KÄSKYSTÄÄN, vai? Tai sitten se käsky pitäisi MUUTTAA? (olikin erehdys?)

      Kun te muslimit käytätte ilmaisuja "Kaikkivaltias Luoja" ja " Hänen profeettansa", te ette suinkaan tarkoita RAAMATUN Kaikkivaltiasta Luojaa, ettekä ketään RAAMATUN vanhan testamentin profeettoja.

      Te kunnioitatte ja ylistätte korkealle profeettana TAVALLISTA IHMISTÄ, Mohammadia, joka on täytynyt olla aikanaan JONKUNLAINEN MEEDIO, koska sai näkyjä "mukamas" enkeli Gabrielilta (=tosiasiassa täytynyt olla riivaajilta). Ja te kutsutte myös enkeli Gabrielia Pyhäksi Hengeksi? Raamattu kieltää ottamasta yhteyttä riivaaja- ja vainajahenkiin, ja kukaan uskovaiseksi itseään sanova ei tekisikään sellaista.

      Näytä se historian tieto niistä saksin päistä meillekin, haluaisin tietää missä tapahtui? Nykyään kuulee ja näkee vaan näitä ISISIN päidenkatkomisia. (oikeuttavat Koraanillanne).
      Onneksi monet muslimit ovatkin alkaneet miettimään onko oikein riistää toisen henkeä mistään oppi-syystä, ja tappaa viattomia räjäytyksissä ja itsemurhapommituksissa.

      Mutta Muhammed itse pani alulle tuon mestaamisen, ne LUKEE SIELLÄ TEIDÄN OMISSA "Pyhissä kirjoissanne", oletko lukenut? Ja ottamalla LAPSIVAIMOJA, ryöstämällä ja pakottamalla vaimoksi naisen tappamaltaan mieheltä, onko siinä ESIMERKILLISIÄ käytöstapoja?

    • näin_se_on

      Allah on kuppa-aivoisen skitsofrenikon keksintö. Keksi koko paskan omiin tarpeisiinsa. Siksi allah antaa tappaa, koska sitä ei ole, eikä ole ollut.

    • parempaatulee

      Ihmiskunnan historia suurimmat julmuudet ja tappamiset ovat krstittyjen tekosia. Muslimit yrttävät vaan pistää premmaksi.

    • alfa123om2222

      Eivät muslimit mitään murhaajia ole. Olettehan tietoisia, että Israel on pommittanut pahoin Palestiinalaisia. Yhdessäkin iskussa kuoli yli 1000 palestiinalaista. Kun olen tutkinut lukuja niin olen havainnut, että saman verran aluksi pyrittiin ikään kuin kostoksi tuhoamaan muita. Kaiken kaikkiaan luulisin, että Israelin uhreja on noin 70000 koska väitetään tuon luvun juutalaisia tuhoutuvat yhdessä Antikristuksen kanssa.

      Profeetta Sakarja kertoo, että palestiinalaiset tehdään tulipannuiksi lyhteiden sekaan. Koska taivaan asukkaita pilkataan ja Jerusalemia yritetään tuhota. Palestiinalaiset ovat taivaan asukkaita itsekin.

      ISIS puolesteaan toimii kirjoitusten mukaan niin kauan kuin profeettaa (saas) pilkataan. Yksi ainoa mies toi islamin maailmaan ja hän ansaitsee kaiken kunnioituksen siitä eikä pilkkaa. Hän omistaa suunnattoman omaisuuden sillä paratiisiin menijöistä osa on lupunut lupauksistaan hänen edukseen.

      Jerusalemin tähden ja taivaan asukkaiden tähden.

    • WaterHead

      Allah on vesipäinen sekasikiö. Sen takia se on kieltänyt kuvien piirtämisen itsestään. Häpeää itseään.

    • muhasen_matti

      Kristinusko kieltää tappamasta ja Islam (joka ei ole uskonto) kehoittaa tappamaan. Tässä näiden kahden suurin ero. Muslimin on toteltava kaikkea, mikä koraanissa lukee, koska jumala on sanellut enkeli Gabrielin välityksellä Muhammedille. Käskyjä on noudatettava kirjaimellisesti yhtään niistä poistamatta tai lisäämättä.
      Aina koitetaan vääntää keskustelu väärille raiteille, kun on puhe Muslimeista tai Kristityistä. KOITTAKAAHAN NYT MUISTAA YMMÄRTÄÄ VIIMEINKIN, ETTÄ KRISTINUSKO EI ANNA LUPAA TAPPAA, VAAN SE ON KIELLETTY! ÄLÄ TAPA!!!!!!!!!!
      Sensijaan kristinuskon varjolla on tehty hyvin paljon pahaa. Esimerkiksi keskiajalla
      kirkkosalissa sitä käytettiin hyväksi vallan pönkittämiseksi. Kirkkosaleissa julistettiin
      herran sanaa ja valehdiltiin herran huoneissa, alakerrassa kidutettiin ihmisiä. SE OLI
      POLITIIKKAA. Sensijaan jokainen joka tuntee koraania ja islamin historiaa, niin tietää varsin hyvin, mistä on kyse. Muslimille on suotu tappamisen ja alistamisen etuoikeus heidän (ns.) uskonnossaan. Mikä on sellainen profeetta, joka on syyllistynyt niin hirveisiin tekoihin, kuin Muhammed. Hän on ollut mieleltään sairas, mutta määrätietoinen ja suunnattoman älykäs mies. Hän rakensi koko Islamin kasvattaen sisäpiiriään ja kun pääsi niskan päälle, niin sitten alkoi suvaitsevaisuus häipyä ja koraanin sävyisä sisältö meni tappamisen käsikirjaksi. LUULISI MUSLIMIENKIN HUOMAAVAN, KUINKA SUURI KUSETUS KOKO ISLAM ON JA MITENKÄ PALJON SE VAIKUTTAA MUUN MAAILMAN SUHTAUTUMISESSA TEIHIN. Se on vienyt takapakilla
      hyvinvoitianne joko taakse päin, tai se on polkenut paikallaan. Isis=Islam, koraanin mukaan muslimin kuuluu olla isis.

    • olenpakana

      "Luulisi muslimienkin huomaavan"... Millä älyllä?

    • Jumala ei tapa ketään, vaan ihmisillä on vapaa tahto ja Jumala on syntiinlankeemuksen yhteydessä antanut Saatanalle määräaikaisen luvan houkutella ihmisiä pois Jumalan, luonnolliselta tieltä. Tässä elämässä ihmisiä koetellaan kaikin mahdollisin keinoin, jotta ihminen antautuisi Jumalalle ja eläisi oikeamielisesti. Tämä elämä on vain ohimenevä hetki ja Tuonpuoleinen on oikea, ikuinen elämä. Ilmeisestikin terroristit saavat rangaistuksensa ja joutuvat kärsimään Tuonpuoleisessa siitä, miten ovat terrorisoineet kanssaihmisiään tässä elämässä. Lopulta kaikelle saadaan täysin oikeudenmukainen loppu, jollaista tämä maailma ei edes tunne, koska on niin epätäydellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3414
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3210
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2822
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2072
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1835
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      140
      1460
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1260
    Aihe