Luetaanko Kempeleessä Oulu-palstaa?

L_Ukija

Oululaisille Jumalan sanaa...

K_Okija

24.3.2016 9:01

Lainaus toiselta palstalta:

K_Ohtalo

24.3.2016 8:43

Joidenkin palstalaisten kauhea kohtalo?

Palstoilla oli hiljattain kysymys, miten olisi ymmärrettävissä heprealaiskirjeen kohta:

"4 Mahdotontahan on auttaa niitä, jotka kerran ovat päässeet valoon, maistaneet taivaan lahjaa ja tulleet osallisiksi Pyhästä Hengestä,

5 nauttineet Jumalan hyvää sanaa ja kokeneet tulevan maailman voimia

6 mutta luopuneet uskostaan. Ei heitä voi toistamiseen johdattaa kääntymykseen -- niitä, jotka nyt itse ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja nostavat hänet kaikkien pilkattavaksi."

TÄHTIRYHMÄ vastasi tähän Ryhmä vetosi nuoruuteensa ja ilmoitti, että ei ymmärrä kaikkia asioita. TÄHTIRYHMÄ arveli, että ei ihminen voi jatkuvasti seilata edestakaisin, olla vuoroin Jumalan valtakunnassa ja vuoroin ulkopuolella. TÄHTIRYHMÄn mukaan Jumala ehkä 2-3 kertaa kutsuu ihmistä luokseen.

Asia ei ole aivan noin. Jumalan valtakunnassa on julkaistu kirja "Katsokaamme uskon alkajaan ja täyttäjään". Kirjan on kirjoittanut tohtori Keijo Nissilä. Hän on puhuja, jonka melperikin on tavannut suviseuroissa. Melperi pitää Nissilästä. Kirjaan voi tutustua tässä:

http://www.teologinenkirjakauppa.fi/product/433/katsokaamme-uskon-alkajaan-ja-tayttajaan

Kirjassa selitetaan heprealaiskirjettä. Tuo edellä mainittu lainaus ehkä tarkoittaa sitä, että ne jotka ovat olleet uskovaisia ja sitten luopuneet uskostaan, ovat saattaneet tehdä Pyhän Hengen pilkan, jota koskaan ei voi saada anteeksi. Asianomaiset eivät koskaa saa edes synnintuntoa.

Palstoilla on mainittu esimerkiksi tohtori Risto Leppänen, joka sittemmin on julkisesti luopunut uskostaan ja eksynyt omaan järkeensä. Myös hänen vaimonsa Mari Leppänen on mainittu. Niin ikään tohtori Johannes Alaranta. Edelleen Tuomas Palola, jonka ansiokkaan väitöskirjan SRK on julkaissut. Tohtori Johanna Hurtig on julkisesti noussut raatelemaan Jumalan valtakuntaa. Kirjailija Pauliina Rauhala on kritisoinut asioita kirjassaan, josta on tehty suosittu teatterikappalekin. Vuokko Palola. Meri-Anna Hintsala. Vuokko Ilola. Onhän näitä paljonkin. Olisikohan tässä joukossa niitä, joita heprealaiskirjeessä tarkoitetaan? Niitä, joita on enää mahdotonta auttaa?

Palstoilla monesti esiintyy nimimerkkikirjoittajia, jotka mainitsevat tässä mediaryöpytyksessä ja vaikkapa tämän palstan kirjoituksia lukiessa tulleensa "totuuden tuntoon" ja havainneensa Jumalan valtakunnan viallisuuden. Heilla on paljon sanottavaa Jumalan valtakuntaa vastaan. He pilkkaavat uskovaisten talostelua ja kästyksiä. Jumalan lapsia pilkatessaan he pilkkaavat Jumalaa. Etteivät he vain syyllistyisi Pyhän Hengen pilkkaan? Huolestuttavaa...

Palstoilla esiintyy myös uskovaisia, jotka tuntevat itsensä heikoiksi ja lankeilevaisiksi. Eivät aina tiedä, ovatko uskomassa vai eivät. Sellaisille totisesti kuuluu Jumalan armo. Sellaisista huonoista ihmisista koostuu Jumalan valtakunta.

Palstoilla ovat myös kuuluisat nimimerkit melperi (heinolalainen eläkeläinen Kalevi Laakso) ja Kesitas (kempeleläinen kunnanvaltuutettu Jussi Pellikka). He eivät ole koskaan saaneet edes maistaa Jumalan suloisuutta. He tosin haluavat pilkata Jumalaa ja huitovat kiivaasti, mutta Pyhää Henkeä he eivät ole voineet pilkata, koska eiväthän he Pyhästä Hengestä mitään edes tiedä.

Joskus tälläkin palstalla käy Jumalan lapsia. Palstalle on kopioitu kirjoituksia Päivämiehestä ja Siionin Lähetyslehdestä. TÄHTIRYHMÄ laittaa seurapäivinä linkin nettiseuroihin. Tuo kaikki vaikuttaa asialliselta, koska palstoille saattaa eksyä satunnaisia kävijöitä, joilla on synnin hätä ja jotka etsivät Jumalaa. Anonyymistä palstasta on myös varoitettu. Uskovaisten ei ole hyvä olla täällä pilkkaajien keskellä. Parempi on mennä Jumalan valtakunnan seuroihin ja viettää aikaa siellä uskonystävien kanssa. Tuhannet nuoretkin joka viikko tekevät näin. Jumala on antanut heille hyvän osan.

Koko vaikuttavan heprealaiskirjeen voi lukea tästä:

http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hepr. 1:1&rnd=1458801020266

Kun on lukenut yhden raamatunpaikan, saattaa syttyä rakkaus Jumalan sanaan ja tulee halu lukea sitä enemmän.

Toivotan kaikille palstalaisille Hyvää Pääsiäistä! Jeesuksen veriset haavat ovat vieläkin auki. Sieltä vuotaa meidän syntiemme sovitus.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mietitikö nainen koskaan

        Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
        Ikävä
        125
        2058
      2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

        Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
        Maailman menoa
        245
        1836
      3. Vernu Vasunta

        On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
        Suomussalmi
        59
        1423
      4. En kelpaa sinulle

        Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
        Ikävä
        113
        1281
      5. Olisi hauska tietää

        Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
        Ikävä
        64
        1238
      6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

        Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
        Ikävä
        104
        1095
      7. Minun on vaan päästettävä irti

        Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
        Ikävä
        37
        950
      8. Taidat vanhempi nainen

        Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
        Ikävä
        65
        907
      9. Kertoisit jo

        Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
        Ikävä
        45
        847
      10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

        Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
        Sinkut
        156
        821
      Aihe