Uskon tähän mies

Luovutanpian

Olet kohta toisen oma. Jos olisit minusta kiinnostunut, olisi jotain jo tapahtunut. Järjen mukaan emme sopisi toisillemme, koska no... tiedät kyllä. Alan luovuttaa pian, sillä alan uskomaan, että tulevaisuudessa olet toisen oma.
Alan tuntea kaiken olevan yksipuolista. En halua lähteä mukaan mihinkään kilpailuun muiden kanssa. Tuskin edes olit minusta kiinnostunut. Kuvittelen vain kaiken ja kuulut toiselle paremmin sopivalle.

16

624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luovutanpian

      Ja nähtävästi hän ei edes täällä ole...

    • ÄläLuovuta

      Miksi ette mielestäsi sovi toisillenne? Etkö pysty itse tekemään aloitetta? Oletko ajatellut asiaa miehen kannalta, miksi hän ei ole tehnyt asian eteen mitään?

      Itse olen hieman samantapaisessa tilanteessa, ihastuin yhtäkkiä niin täysin erilaiseen naiseen. En ole pitkään aikaan tuntenut näin rajusti ketään kohtaan. Totta puhuen hieman harmittaa että ihastuin juuri häneen, pelkkä ajatuskin meistä yhdessä on niin järjetön. En tiedä mitä tekisin, aika avuton olo tällä hetkellä asian suhteen.

      • Luovutanpian

        Voidaan me kai sopia persoonalta yms, mutta olemme eri elämäntilanteissa ja se erottaa meitä. En tiedä pystynkö tekemään mitään, koska en tiedä hänen tuntemuksia. Hän ei varmaan ole tehnyt mitään, koska luulee varmaankin, että minulla ei ole tunteita tai ei ole edes tarpeeksi kiinnostunut minusta tehdäkseen mitään.


      • ÄläLuovuta

        Hänestä on kyllä mahdotonta ottaa mitään selvää, suuntaan tai toiseen. Enkä ole kohteliaisuudesta edes kovin paljoa udellut, kun se ei nyt vain ole tilanteeseen sopivaa. Enkä edes tiedä pystynkö kertomaan hänelle omista tunteistani, vielä kun se on mahdollista. Saisi ainakin mielenrauhan koko jutusta vaikka tunteet ovatkin todennäköisesti vain yksipuolisia. Minkä sitä kukin tunteilleen mahtaa?


      • Annajanparantaa
        ÄläLuovuta kirjoitti:

        Hänestä on kyllä mahdotonta ottaa mitään selvää, suuntaan tai toiseen. Enkä ole kohteliaisuudesta edes kovin paljoa udellut, kun se ei nyt vain ole tilanteeseen sopivaa. Enkä edes tiedä pystynkö kertomaan hänelle omista tunteistani, vielä kun se on mahdollista. Saisi ainakin mielenrauhan koko jutusta vaikka tunteet ovatkin todennäköisesti vain yksipuolisia. Minkä sitä kukin tunteilleen mahtaa?

        Joskus pitää vaan käsitellä ne ihastuksen tunteet itsensä kanssa, jos näkee tilanteen mahdottomana ja on niitä konkreettisiakin esteitä eli ihastus on varattu tai itse on, eikä tahdo luopua nykyisestäkään suhteesta jne. Kaikista suurimman palveluksen tekee myös itselleen, kun jo omalla järjellään tajuaa, että suhde todellisuudessa olisi mahdoton ja siitä tulisi vain itkua suuremmalti. Ihastumisia tulee ja menee, mutta myös aika ne haihduttaa tai itse ne omalla järjellään käsittelee siihen oman ymmärryksen tasolle.


    • surupuseromies

      Sama tilanne täällä. Tunteita olisi naista kohtaan mutta naisella ei kai mitään tunteita minua kohtaan. Elämäntilanteet on kyllä omituiset, sitä ei kieltää voi. Enkä voi ottaa mitään yhteyttä tähän naiseen ihan sen itsensä pyynnöntakia. Muuten ppitäisin yhteyttä, pitää vaan toivoa että hän ottaa minuun yhteyttä tavalla tai toisella.

    • einiitäniinvainole

      Ethän vain nainen kiellä itseltäsi oikeutta tavata tai tutustua häneen. Olisit varmaan voinut ottaa häneen yhteyttä ja varmistaa onko kiinnostunut ja haluaako jatkaa.

    • Onneauudelleyritykselle

      Lycka till

    • jamitentulkitaan

      Miten otat naisen tunteista selvää. Kerrohan tunteesi minä en usko yksipuoliseen tunteeseen. Tunteet on molemmilla se on eri asia miten ne saavat ne näytettyä toisilleen.

    • olenjokumies

      Miksei tutusuisi muuten vaan varmuuden vuoksi ? Katson millainen mies on kyseessä ja onko jotain tunteita sinua kohtaan tai ei. Voi olla , että kun kerrot, niin saat tunteiden kipinän aikaan hänessä. Et voi tietää onko hän varattu ja mitkä ovat hänen elämänarvot, mutta voit selvitellä tätä tilannetta, mikäli se on sinulle tärkeä.

    • entinenkaveri

      Kun luottamus menee, se menee pysyvästi niin parisuhteessa kuin ystävyydessäkin.
      Vaimoni kertoi kesällä, että minun paras kaverini oli alkanut roikkumaan vaimon työpaikan lähistöllä ja törmännyt monta kertaa muka sattumalta samoihin paikkoihin.
      Vaimoni oli tarkoituksella ottanut etäisyyttä tyyppiin, mutta nyt oli tullut vaimolle tekstari, että lähtisikö vaimo syömään joskus tän ystäväni kanssa.

      Kysyin kaveriltani miksi tekstailee vaimolleni ja onko hän roikkunut vaimoni työpaikan läheisyydessä. Myönsi asian, kertoi ihastuneensa vaimooni jo vuosia sitten ja väitti että vaimoni on lähettänyt rakkautta osoittavia signaaleja hänelle koko sen ajan mitä minä ja vaimoni olemme olleet yhdessä.
      Likipitäen vetäisin kaveria turpaan sillä hetkellä.

      Tulin kotiin ja aloin syyttämään vaimoa. Vaimo veti herneen nenukkaan, kun ei todellakaan edes ole ystävänään kaveriani pitänyt. Rauhoituttuamme mietimme vaimon kanssa mitä ne rakkauteen viittaavat signaalit olisivat voineet olla. Vaimoni on aina ollut perusystävällinen ystävälleni, ainoan kerran ovat halanneet meidän häissä silloinkin ystäväni tuli halaamaan. Vaimon puolelta homma on ollut normaalia perusjuttelua: mitä kuuluu, mites sun työt, otatko kahvia, heippa tuu toistekin käymään, ei mitään ihmeellistä, peruskäytöstapoja.

      Kaverini kehitteli pienessä päässään jo vaimon moikka sanasta vaikka ja mitä romanttista.

      Tätä taustaa vasten sanon, että ainakin kaverisuhteissa kannattaa liian vilkas mielikuvitus pitää aisoissa ja jättää ystävien asuinkumppanit rauhaan.
      Sama pätee työkavereitten suhteen. Turha on etsiä romanssia sieltä missä sitä ei ole.

    • jerna

      Onko tämä mies ollut yhteydessä sinuun? Onko hän ehdottanut tapaamista?

    • vanhakeskustelu

      satuitteko huomaamaan että kohta vuoden vanha keskustelu? :D

      • 4544

        Niimpä oli vanha keskustelu.


    • deephuokaus

      Silti vuodesta toiseen nämä samat asiat pistää miettimään.

      Itsellä on sellanen tilanne kuin olen tutustunu naiseen ja ainakin itse koen meidän välillä olevan jotain mitä ei näe kuule tai haista, vaan se on yksinkertasesti jotain selittämätöntä. Ollaan todella erillaisia enkä usko että näillä elämäntyyleillä kannata alkaa seurustelemaan. Siitä huolimatta mä tunnen oloni hyväksi hänen seurassa, tykkään katsoa silmiin ja ihailla niitä kasvoja. Todella viehättävä olemus. Autottomana tarvitsee paljon kyytiä ja mielellään kyytsännytkin ja joskus piipahdettu kotonamme ja oltu ulkoa.

      Kuitenkaan en pysty luottamaan häneen. En tiedä mitä tekisi :I

    • uskottumiest

      Joihinkin voi luottaa ja toisiin ei. Aika näyttää sen, luottamuksen. Kahden välinen suhde. Ei sitä voi sanoin näyttää, se täytyy tuntea.
      Paitsi, jos joku luotettava sanoo toisesta, että häneen voit luottaa.
      Jos kertoo melkein tuntemattomalle arkaluontoisia asioita, ottaa ison riskin.
      Mielestäni olet tehnyt oikein. Eihän tällaisia asioita välttämättä kerrota koskaan kellekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe