Missä on Haapaveden Kirkonpolttaja

Onko vielä elossa, vai ?..
Kommunistin punaväreillä pitäisi maalata, näkyvät värit tietoiseksi kaikille,
että "tässä mennään". Onko Sipilälle uhkailut kyynäränvarren mittainen??Tälle.
Pysyneekö jalkeilla, vai ottaako "pyhä henki hätäaskeleet kolmannellekkin jalalle"
Ilmoita


37 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Liekkö samassa paikassa kuin haapakanteleen polttaja?
Ilmoita
Kertokaa nyt tyhmemmällekkin se,että Kuka Se poltti Haapaveden Kirkon??Oliko kirkonpolttaja uskonmies??Miksi polttajan nimeä ei kerrota ??Kuka oli se Sankari,jonka käsissä on Antkristuksen Tulen Voima ??
Ilmoita
Miksikä nämä Kirkonpolttajien nimet ovat vaiettuja salaisuuksia, ettei niitä julkaista ?
1 VASTAUS:
Teidän , IDIOOTTIEN vuoksi nimiä ei julkaista. Liian moni VÄÄRÄ ihminen saisi rangaistuksen...! Te ette tiedä mitä TE teette !!!
+Lisää kommentti
Oliko se Haapakanteleen palo sitten tuhopoltto ?
Ilmoita
Oisko Häröntalon poltattajat samat henkilöt ? Tuskin, uudet on äänestetty sen jälkeeen monta kertaa. Aina kun rakennus poltetaan pitää kysyä, ketkä hyötyivät ?
Ilmoita
Kuka se Rauhanyhdistyksen kärpäpaikan poltti ???
Ilmoita
Rauhanyhistyksen poltti silloin nuori mies Karhukankaalta. Siinä oli pala Mäkihoimelan M mukana, joka oli vuokralaisena talossa ja nukkumassa. Onneksi postimies oli aamu viideltä terävänä ja pelasti Mikon herättämällä hänet. Tämä pyromaaninuori pääsi jonkin ajan kuluttua linnasta lomille ja yritti polttaa yläasteenkin siinä onnistumatta. Pieniä nuotioita liikuntasalin lattialle, mutta ei saanut koulua sytytettyä. Nimi on jo päässyt unohtumaan. Missähän lienee tämäkin pyromaani tänä päivänä? Linnassa? Kuollut? Mielisairaalassa? Vapaana? Kuka tietää?
Ilmoita
Haapaveden kirkon polttajasta ei mitään tietoa. Eikä juurikaan tietoa asiasta löytynyt googlettamallakaan. Vain sen että se on poltettu tahallaan. Olisi mukava tietää jotain polttajasta. Kuka ja mistä?
Ilmoita
Syntyperäinen Haapavetinen mies,joka humalapäissään keksi polttaa kirkon.Lienee kai jo kuollut,en tiedä?Normaalin oloinen rauhallinen ja huomaamaton mies.
Ilmoita
Kaikki Kirkkojenpolttajat pitäs julkisesti , aina sen Kirkon raunioilla minkä poltti, niin HIRTTÄÄ.
1
Ilmoita
"Syntyperäinen Haapavetinen mies,joka humalapäissään keksi polttaa kirkon.Lienee kai jo kuollut,en tiedä?Normaalin oloinen rauhallinen ja huomaamaton mies"mulle sanoi kerran torilla tämä kyseinen henkilö arvoituksellisesti,minä siitä lusimassa kävin,en polttanut kirkkoa kumminkaan.
Ilmoita
Joo niin minäkin olen kuullut ettei ollut syyllinen vaikka kakun istuikin,kun ei ollut miestä panemaan vastaan...siihen aikaan tutkintakin oli mitä oli,syylliseksi kelpasi kuka vain.
Ilmoita
Miksi sinäkin .. nellitatti .. vieläkin suojelet polttajaa, joka sinulle noin sanoi, tunnetko jotain MIELIHYVÄÄ SIITÄ, ETTÄ MINÄPÄ TIEDÄN, vaan tepä ette TIEDÄ kuka sen HAAPAVEDEN KIRKON POLTTI.
Ei se ole mikään salaisuus, hän itse teoillaan aiheutti, vaikka siinä olisi ollut useampikin, niin korvaamattoman vahingon, että sitä ei voi korvata mikään.
Sinäkin syyllistyt rikoksentekijän suojelemiseen, joka sinänsä on RANGAISTAVA TEKO.
2 VASTAUSTA:
Kirjoittajalle nimitietoon KYSYMYS. VITUTTAAKO HEH HEH HEH.
Hyödyt, vaikka tietäisit nimen, eihän tuossa mitään rangaistavaa, suojelmista ole ollenkaan.
Kyseinen henkilö on kakun kärsinyt ja sillä yhteiskunnalle tekonsa hyvittänyt. Ko. henkilö on kuollut jo aikoja sitten, on toisenlaisen tuomarin edessä, jos nyt jonku rakennuksen polttamien enään toistamiseen sovitusta vaatii.
+Lisää kommentti
Se polttaja olitkin sinä vastasit juuri kysymykseen
Ilmoita
Lucifer on siis omansa hakenut tulisia hiiliä lapioimaan. Hyvä niin ja sinne kuuluukin.
1
Ilmoita
Eihän tuossa vahinkoa tullut,vanha puupaskarakennus,on täysin mahdollista että sama henkilö on sytyttänyt kanteleen palon,sompan palon,härön talon palon,kirkon palon,muilla paikkakunnilla on voinut myös palaa,tämän henkilön toimesta
Ilmoita
Mistäkähän tuon Kirkonpolttajan saisi kiinni, jotta voisi järjestää sille hienot lättykestit
Ilmoita
En puolustele tuhopolttajia, mutta mitä vittua ihmisten täytyy joka asiasta tietää! Oli se kuka hyvänsä vaikka minä, niin ei teidän omaisuutta oo kukaan polttanut, vai asuiko joku siinä kirkossa? Jos teidän omaisuutta ei oo tuhottu, teidän ei tarvi muitten asioista tietää, että tutkikaa vaan omaa perä-aukkoanne jos ei muuta tekemistä löydy!
Kiitos ja näkemiin!
Ilmoita
Ole voiherranjumalasentään aivan väärässä. Kirkkohan on seurakuntalaisten omaisuutta, maksettu veroilla, kirkollisveroilla ym, näin ollen se om meidän omaisuutta. Kyllä ajattelit liian nokkasalle.
Jos tuollaiset hirveät teot täytyy piilottaa, eikä nimeä saa paljastaa, niin me kaikkihan voidaan alkaa tekemään samalla tavalla, eikä kukaan siitä saa puhua. Mietippä sitä.
1 VASTAUS:
Mitä sinä sillä nimellä tekisit.Vissiin tavaisit ja Runkkaisit samalla,sinähän saastainen ihminen olet.
+Lisää kommentti
onpa edellinen kirjoittaja saastainen kun puhuu oikein runkkaamisesta
1 VASTAUS:
Taitaa olla sukua risujemmaajalle :D.
+Lisää kommentti
Haapaveden Kirkonpolttaja on elossa,iäkäskin jo nykyään.Tunnettiin ennen vanhaan nimellä:"Äitin poika".Aikanaan nimekäs virka-asemassa oleva äiti nyt Dementoituneena Hoitolaitoksessa.Poika yritti aikanaan Yhdyspankinkin ryöstää,virkailijat nauroi ulos henkilön.Kirkonpoltosta linnassa ollut oli löytynyt muistamattomana sammuneena paikan läheltä,joten oli helppo uhri.Äitin alibi oli:Poika oli nukkunut hänen vieressään koko yön.
Ilmoita
Äitin vaiko pojan alibi, ei kai sitä äitiä epäilty? Similän Kalleko syytti käräjillä, onko kassu vielä haapaveellä?
Ilmoita
Poikaa oli epäilty ja Äiti oli antanut alibin:Poika oli nukkunut hänen vieressään yön.(Similät muuttaneet Tampereelle).Äitihän työskenteli samassa virastotalossa kuin Kallekin...
1 VASTAUS:
Minä kuulin, rttä turkuun?
+Lisää kommentti
Meille sanottiin Tampereelle,kumpi lie sitten oikea Stadi.
2 VASTAUSTA:
kyllä se Raumalle muutti mikäli ei oo hovissa muuttunu siis kalle
Hovissa on muuttunut Tornijoon on muuttanut
+Lisää kommentti
Asuuko tämä äitin poika Haapaveellä?
Ilmoita
Puliukko Vallesmannina,sitä ei aivan kaikki tiennytkään
Ilmoita
Äitin poika asuu Haapavedellä.Iäkkäämmät tietävät,kuka on kyseessä.Luultavasti syyntakeeton,äitihän järjesti korkeasti koulutetun poikansa eläkkeelle nuorena.
1 VASTAUS:
Kumpi oli nuori. äiti vaiko poika?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä on Haapaveden Kirkonpolttaja

Onko vielä elossa, vai ?..
Kommunistin punaväreillä pitäisi maalata, näkyvät värit tietoiseksi kaikille,
että "tässä mennään". Onko Sipilälle uhkailut kyynäränvarren mittainen??Tälle.
Pysyneekö jalkeilla, vai ottaako "pyhä henki hätäaskeleet kolmannellekkin jalalle"

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta