Aihe

Haluaisin tappaa itseni.

Haluanpois

Kaikki asiani ovat menneet sotkuun tämän sairauden myötä, ja loputkin tulevat menemään.

Raha-asiat ovat nyt juuri melkein pohjakosketuksessa. Aikaisemmin olin A luokan kansalainen, ja sairauden myötä kaikki lipuu käsistä....minulta vaan katoaa ote kaikkeen.

En petä kumppaniani, mutta tämä sairaus on niin paha, ettei hänkään tule kauaa vierelläni kulkemaan. En ole ilkeä, ja yritän varjella häntä itseltäni.

Työni , ja pitkä työurani valuu tyhjään , ja se saanko kuntotustukea tai työkyvyttömyyseläkettä selviää kesän mittaan jos jaksan sinne asti.

Tietysti, joku haluaa minusta vielä tehdä jonkintason työntekijän, vaikka ikärasismi tulee hoitamaan sen ,ettei työpaikkaa saa,,eli siksikin olisi parempi kuolla,ettei joutuisi tuota tylytystä kohtaamaan.

Olen kuitenkin ollut pitkään työelämässä, suorittanut ja suorittanut ja lopuksi kaikki vaan hajosi, ja velkaa on enemmän kuin ikinä pystyn maksamaan....mutta se lienee meillä biboilla yleistä.

Niillä rahoilla ei ole bailattu,eikä matkusteltu, vaan ne on menneet pakkomielteiseen osteluun, jossa ei ole ollut mitään järkeä, ja niitä romuja ei edes pysty myymään :(.

Nyt vaan päällimmäinen halu on kuolla .

8

306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • akkuloppu

   Kuulostaa kuin omalta elämältä.Samaa asiaa miettiny koko kevät talven..

  • pinkkinen66

   Elämä on tämän sairauden takia välillä todella raastavan raskasta itselle ja läheisille.
   Mieliala vaihtuu monta kertaa päivässä ilosta masennuksen syöväriin,niin olen minäkin pilannut raha asiani jo vuosia sitten.
   Enää en osta mitään kun ei ole mistä ostaa,palkka päivänä maksan kiirellisimmät laskut pois.
   Silti mikään ei riitä ja jatkuvasti murehdin näitä asioita,perheeni on todella tiukilla kanssani.
   Olen valtava taakka ja syyllisyys painaa jatkuvasti,töitä teen ja se on ollut minun pelastus.
   Alkoholin olen jättänyt minimiin,koska joka kertaa oloni pahenee sänkyn pohjalle asti.
   Luovuttamista olen miettinyt koko ajan,mutta ei minusta ole siihen.
   Perheeni on kärsinyt jo liian paljon tästä sairaudesta,vaikka se minulle olisi helpotus.
   Juuri nyt manian hiipumis vaiheessa olo on tuskainen,ahdistava tiedät mitä tarkoitan.
   Mutta töihin on mentävä saa edes ajatukset muutamaksi päiväksi muualle.
   voimia meille kaikille.

  • Kaksimieltä

   Vastaan tähän vaikka vanha kirjoitus onkin, koska tämä on aivan kuin omasta elämästäni... minulla ei tosin ole kaksisuuntaista todettu (vielä), tutkinnan alla... tällä hetkellä on todella kamala masennus jakso menossa, en tiedä miten tästä taas selviää, nyt tuntuu etten selviä! Ahdistaa ihan kaikki, taloudellinen tilanne on päässyt ihan kamalaksi, velkaa olen onnistunut ottamaan nyt niin paljon etten tästä tule selviämään, työkyvytön olen niin psyykkisesti kuin fyysisesti, niitä asioita pitäisi jotenkin selvitellä mutta en jaksaisi, olen siis työttömänä työnhakijana, oikeasti pitäisi olla sairaslomalla, mutta kun tuntuu että kaikki terveydenhuollon instanssit palottelee keskenään kenen kuuluu kirjoittaa minut sairaslomalle... ja kukaan ei kirjoita! Olen ollut työelämässä aina tähän syksyyn saakka, mutta nyt siis fyysinen ja psyykkinen terveys on sitä luokkaa etten enää pysty. Psyk. hoitava tahoni ei mielestäni ole ihan paras mahdollinen, en koe saavani oikein apua... käyn nyt vaan juttelemassa viikottain mukavia mutta en ole saanut mitään lääkehoitoa, vaikka mielestäni sitä jo tarvitsisin (edellinen lääke lopetettiin pari kk sitten sivuvaikutusten vuoksi). Tuntuu että vointini vaan huononee koko ajan vaikka olen hoidon piirissä, eikös silloin ole jotain vikaa hoidossa? Perhe kärsii, lähinnä puoliso (olen äkäinen, en halua läheisyyttä,olen hyvin paljon, siis todella paljon omissa oloissani, nukun paljon, en tee mitään, en käy missään, olen eristäytynyt kotiin yms) ... olenkin miettinyt ihan vakavasti, että olisiko parempi jos ottaisin eron... päästäisin hänet menemään tästä, ei tarvitsisi hänen kärsiä minun mukana. Lapset on jo sen verran isoja, etteivät enää varmasti erosta niin järkyttyisi, olisi toki varmasti tiukka paikka. Mutta tosiaan tuo aloittajan lausahdus piti kyllä minussa niin hyvin paikkansa: olin aikaisemmin A luokan kansalainen ja nyt sairauden myötä kaikki lipuu käsistä! Juuri tuolta minusta tuntuu! Ennen minä hoidin kaltaisiani ja ajattelin, että voi kamala mikä kohtalo ihmisellä ja nyt minä olen itse tässä tilanteessa!! En kestä!

   • Toipilastoipilas

    Minulla ole kaksisuuntaista mielenhäriötä, mutta masennus on ollut Paha jo pitkään. Vahvat masennuslääkkeet eivät minulle sovi ja miedoista vain pieni apu nukkmiseen. En kuitenkaan ole ajatellut mitään tekeväni itselleni, elämä on Jumalan antama lahja. Mutta ymmärrän kuitenkin sinua. Myös fyysisiä sairauksia ollut, stressistä kai puhjenneet.
    Jos tälläiset ihmiset kohtaisivat toisensa niin voisi auttaa toinen toistaan puhumalla ja kuuntelemalla, ennekaikkea kuuntelemalla toista ihmistä. Mutta jokainen kärsii omissa koloissaan. Onhan niitä yhdistyksiä ja vertaustukea järjestetty, mutta kokemuksesta tiedän, että on vaikea lähteä.
    Toivoa ei kuitenkaan pidä menettää, eikun tulta päin, vaikka viimeisillä voimillaan.


  • Terve.vaanmenoa

   Heikolla hapella olet. Ota ihmeessä ero, hulluksihan akkasi tulee sinun kanssa.

  • Muillepalstoillesiitä

   Älä tule tänne pilailemaan vakavan asian kanssa. Voi kohdata joskus sinuakin, jos olet siltä vielä säästynyt. Laajentaa kyllä ymmärrystäsi siinä vaiheessa.

  • 26s

   Olen miettinyt usein ......

  • JeesusVoiAuttaa

   Elä,äiti ei pääty kuolemaan, joten turvaudu Jeesukseen, rukoile ja pyydä apua ja johdatusta elämääsi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984