Vaarallinen pattaya

lomakohteenapattaya

Hengenvaarallinen lomakeskus jossa saa olla kaiken aikaa varuillaan. Pattayalla kuolee vuosittain kymmeniä suomalaisia epäselvissä olosuhteissa. Samoin muunmaalaisia.
Liikenne on tappavan vaarallinen. Jengit ovat vaarallisia. Ryöstöjä ja pahoinpitelyjä. Yhden kimppuun käydään monen miehen voimalla pimeässä ja selän takaa. Niin urheaa thaimaalaista. Nuoriso on vaarallista jengiä. Suurin joukoin he aiheuttavat kaikkialla hankaluuksia ja jopa paikalliset pelkäävät heitä. Kaikki ovat tatuoitu jonkin jengin tunnuksin. Poliisi on voimaton. Aineissa terrorisoivat nuorisojengit ovat arvaamattomia.
Aidsia on kuin ihottumaa pohjolassa. Tyttö myy itseään vaikka olisi aids. Hän ei välitä turistista kunhan saa ruokaa ja yösijan taas vähäksi aikaa. Venäläistä rulettia.
Moottoripyörän kumeja puhkotaan että saadaan asiakkaita näille kumikorjaajille joita on kaikkialla. Kiskotaan turistilta vähintään kaksinkertainen hinta. Sama kaikissa tuotteissa muutenkin. Turistille kaikki on puolta kalliimpaa kuin paikalliselle.
Yksin liikkuminen ei suositeltavaa. Voit saada katukuppiloissa jotain ylimääräistä ruokaasi tai juomaasi joten yksin syömistä ei suositella. Sama koskee yleensä kaikkia turistikeskuksia nykyään.
Turisteja pilkataan avoimesti ja osoitetaan että heistä ei juuri pidetä.
Rahat pois ja takaisin kotimaahan.
Pattayalla ei kannata uida kuin uima altaassa. Merivesi on saastunutta.
Kauan asuneet sanoo vedestä saavan silmätulehduksia ja infektioita. Käytännössä kaikki paskavesi johdetaan mereen..
Tarina kertoo että joku ranskalainen oli vienyt näytteen merivedestä kotimaahansa ja tutkituttanut, ja tulos oli ollut tyrmäävä. Raskasmetalleja ja syöpää aiheuttavia aineita korkeat pitoisuudet sekä infektioita ja tauteja aiheuttavaa likavettä. Uskoo ken haluaa. Itse uskon. Olen nähnyt.
Rannat toimii iltaisin ja öisin yleisenä käymälänä. Kusenhaju on kauhea. Haluaisitko lapsesi sinne uimaan.
Pattaya on paikka jossa voi ostaa mitä tahansa ja kaikki on eurooppalaisittain halpaa, mutta kaikessa laatu on surkeaa.
Yleisesti arveluttavaa on nuorten tyttöjen halu vanhoihin miehiin. Vanhat miehet hullaantuu nuoreen kyrvänimijään ja haluaa naimisiin ja asettua eläkepäiviksi thaimaahan. Omaisuus suomessa realisoidaan ja ostetaan talo tai maata thaimaasta.
Vähän ajan kuluttua mies sairastuu vakavasti, saa jonkun vatsasyövän tai muun ja menehtyy yllättäen.
Nuori leski perii omaisuuden ja kohta on jo uutta matoa koukussa . Melko läpinäkyvää. Tällaisia nuorehkoja naisia on monia jotka sitten vuokraavat turisteille näitä perittyjä asuntoja.
Jopa näin räikeää hyväksikäyttöä olen tavannut, että kun menet tytön kanssa syömään hienoon ravintolaan, hän tilaa itselleen pari isoa ruokalajia joista syö kuitenkin vain vähän. Pyytää laittaa pakettiin ja vie ne kotiin siskolleen, lapsilleen tai ystävilleen, pahimmassa tapauksessa thaimaalaiselle poikaystävälleen. Näin meitä turisteja kusetetaan yksi nolla.
Thaimaalaiset hymyilevät paljon. Miksiköhän?

13

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lerpanjutut

      Jälleen se alkoi, nimittäin lerpan jutut!
      Lerppaharjulaiset päässeet putkasta ja palstalla melskaus alkoi Hui Hain merkeissä jälleen.

      Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

      Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.

    • eikunpattayalle

      Joku seko vastailee. Pattis ei ole todellakaan rauhallinen paikka. Joka päivä kolareita, pahojakin sellaisia. Jatkuvasti on tappeluja, varkauksia, hotellihuoneista katoaa rahaa ja omaisuutta. Hinnoissa huijataan. Tyrmäystippoja satelee missä tahansa. Jopa hotellin ravintolassa hotellissa jossa asuin, tuli tilaamasssni ruoka-annoksessa jotain tyrmäävää. Katukeittiöissä riski on moninkertainen.Turisteja viedään hyvin järjestäytyneesti 1-0.
      Poliisi ei tee mitään jos joudut rikoksen.uhriksi. Ei heitä edes kiinnosta jos tekijä on thaimaalainen. Rahaa passi korut on haluttua tavaraa.
      Kirjoittavat raportin kyllä ja ottavat siitä maksun.
      Turistit pannaan.maksamaan kaikesta.
      Jos käytät pattayalla rahansiirtoon western unionia, ole tarkkana. Kioskin liepeillä notkuu aina joku "silmä"joka tarkkailee kuka nostaa käteistä ja kuinka paljon. Ryöstönvaara on ilmeinen. Olen kuullut myös että westenn unionin toimipisteissä on töissä pattayalla henkilöitä jotka tiedottavat eteenpäin suurista rahasummista. Pattayalla rikollisuus on kaikkialla, hymyilevien kasvojen takana. Järjestäytynyt rikollisuus ottaa selvää turistista aika nopeasti mistä ja kuka hän on, onko varakas ja kuinka paljon käyttää rahaa ja mihin.
      Suuret saaliit saavat heti ammattimaiset hännystelijät uimaan liiveihin..
      En suosittele lomakohteeksi. Jos ei halua muuta kuin lyhyttä ryyppylomaa ja seksiä paljon niin mikäs siinä. Kunhan on varovainen ja muistaa että naisia pitää varoa. Hiv ja aineissa prostituoidut ovat arvaamaton yhdistelmä. Naiset ovatkin miehiä vaarallisempia pattayalla. He ovat ennalta arvaamattoman julmia ja äkkipikaisia. Kuulin juuri tarinan prostituoidusta joka vaikutti olevan ok, mutta kesken petipuuhien hyppäsi sängystä ja haki veitsen ja alkoi riehumaan veitsen.kanssa. odottamatta. Juuri kuljin kaupungilla kun joku huumeriehuja heitti pari kerrosta ylempää television kadulle läpi lasin. Vaarallinen mesta.

      • 879969557

        Lerppa ja Lerpan mielikuvitus vauhdissa. Ei ole kaveri Pattayalla edes käynyt, sen huomaa kirjoituksesta.
        Naurettava pelle koko tyyppi reppanoiden repana ja Hua Hinin resuperseiden puheenjohtaja.
        Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.


      • Tyhjäätäunnä

        Noista Lerpoista ei tiedä. Mutta luettuani lapsellisen provokaatiosi olen samaa mieltä. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.


    • turkulainen1

      Turku on vaarallisempi paikka kuin Pattaya jos olet päihtynyt ja liikut öiseen aikaan yksin.
      En ole kuullut että ketään turistia olisi koskaan raiskattu tai ryöstetty keskustan alueella pattiksella, Turussa näitä kuulee joka viikonloppu..

      • Ei_jatkoon

        Puhumattakaan Helsingistä. Olen vieraillut Euroopan kaikissa miljoonakaupungeissa Lontoota lukuunottamatta ja missään muualla en ole nähnyt sellaista tarkoituksetonta väkivaltaa kuin stadissa tapaa.


    • Walkingwalled

      Mitä stadi ja turku tähän kuuluu. En ole milloinkaan kohdannut väkivaltaa stadissa enkä turussa.
      Nyt joku kirjoittaa pattayan vaarallisuudesta, joku joka asuu siellä tai viettää paljon aikaa siellä. Ehkä hän tietää kuitenkin paremmin
      Raiskata ei pattayalla todella tarvitse kun pillua lykätään melkein suuhun kun lähdet kävelylle. Kaikkialla.
      Olen yhtä mieltä pattayasta. Kokemukseni thaimaasta on masentava. Pattaya eritoten. Pelkkiä huoria ja varkaita, juoppoja ja ties minkä käyttäjiä. Kauppiaita jotka huijaavat turisteja. Siinä pattaya. Kaikkialla huijataan.
      Nuoriso on vaarallista. Heitä on työssä kaikkialla palvelualalla, ja he ovat juuri niitä joilla ei ole mitään tajua rehellisyydestä.
      Rahasta annetaan väärin takaisin, ravintolat ja kahvilat tarjoaa vaikka mitä tyrmääviä tilauksesi joukkoon. Ilmeisesti vain huvin vuoksi. Olen kuullut että jotkut laittavat jopa jabaa turistien.ruokiin ja naureskelevat seurauksia. Jaba on laosista tuotu muotihuume, hulluksi tekevä huumenappi. Vähän kuin myrkkysienitrippi.
      Thaikut ovat hyvin yksinkertaisia. Mutta helvetin ylpeitä ja pahansuopia. Jos heille sanoo jotain että he kokevat tulleensa nolatuksi tai loukatuksi, voi olla mitä tahansa odotettavissa. Ihmisiä tapetaankin sen tähden jos thaimaalainen menettää kasvonsa.. Niin typerää ja lapsellista, mutta vaarallista.
      Thaimies ei pattayalla juuri ajaudu tappeluun yksin. Se on.heistä miehekästä kun porukalla piestään yksi humalainen mies. Viina maistuu niin miehille kuin naisille.
      Thainainen on ylpeä saaliistaan. Jos on saanut valkoisen poikaystävän, eli lompakon. Välillä käydään tulisia kamppailuja naisten kesken jos toinen nainen tulee väliin. Turistin ei kannata tuntea siitä ylemmyyttä. Siinä taistellaan rahasta ei miehestä. Maksava mies on kullanarvoinen.
      Olemme vain kävelevä lompakko, ei muuta.

    • kokenutmiesTH

      Trolli jälleen uudella nimimerkillä. Mistä teikäläisiä sikiää.

      Dokaa Pattayalla vähemmän niin et joudu vaikeuksiin. Katso että saat rahaa oikein takaisin myös Suomessa. Käveliä lompakoita me olemme myös monille Suomalaisille naisille.

    • turistipuristi

      Tuolla puolustelijalla on varmaan baari pattayalla kun noin laittaa hanttiin.
      Minulle juotettiin myrkkyä Udon Thanissa, virvoitusjuomassa jonka tarjosi nainen isanista. Päiväaikaan, alkoholilla ei osuutta asiaan, enkä tuntenut naista entuudestaan.
      Pattayalla tehdään samaa. Ilmiö on sairas ja maailmanlaajuinen. Asialla nuoret naiset ja pojat palvelualalla.
      Motiivina mitä ilmeisimmin kateus ja katkeruus kun turisteilla on rahaa mitä tuhlata.
      Olen kuullut monesti katkeria huuteluja tyttöjoukosta että ei nuo farangit olisi yhtään mitään täällä thaimaassa jos ei heillä olisi rahaa. He eivät ajattele että farangi saattaakin ymmärtää mitä he puhuvat.
      Siitä paistaa niin selvästi viha ja katkeruus, kun heillä ei ole ja meillä on. Me tullaan heidän maahan herkuttelemaan ja heillä ei ole siihen varaa. Ymmärtää kyllä jos ei turisteista kovin pidetä. On sairasta purkaa se katkeruus turisteihin.

      • MaineTienattu

        Turisti itse sen on aiheuttanut ethän taida väittää esim että mombasalainen on aiheuttanut venäläisen maineen.


    • HuaHinmielessäin
    • hulluja

      Thaikut on tappajia. Sietää varoa. Hymy johtuu dollarinkuvista verkkokalvolla. Nämä tekee porukalla vaikka mitä hetken mielijohteesta.

      • Anonyymi

        Vironlaivat ovat turvallisia, huumekoirat eivät juokse vabaana


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe