Kemer, kerro ja kuvaile?

BussillaAlabamaan

Tuonne olen lähdössä vaimon kera ja joo,kyllä on käyty Sidessä kuin Alanyassakin mutta nyt siis tuonne ja jos jollain tuoreita tietoja,vinkkejä tai kerrottavaa niin kertokaa ja nyt emme ole etsimässä Suomibaareja,muita Suomalaisia eikä yökerhoja tai biletystä,emme aio ostaa mattoja tai läjäpäin kopiokrääsää joka laadutonta ongelmajätettä ollut boksereita lukuunottamatta(miksi kuskata moista Suomeen),nahkatakit niin ohuita että läpi näkyy=kalliita moisiksi vetoketjut surkeista surkeimpia ym mutta luontopuoli,aidot nähtävyydet,retkiä ja tuommoinen rauhallisempi ajanviete auringon kera kiinnostaa,kiireet jätän Suomeen ja täältäkin saa viinaa jos känniä haluaa eli kännäämäänkään en ulkomaille lähde.
Ainut on mausteet mitä minun mielestäni kannattaa tuoda,kunhan katsoo etteivät kuseta turistia kovin paljon hinnoissa,punnitsevatkin oikeasti ne ja on tuoretta tavaraa eikä kuukausitolkulla avoimessa purkissa auringossa...
Toki tarkoitus reittibusseilla Antalyaan mennä pariinkin kertaan katsomaan "isoa kylää".
Onnistuuko esim rahanvaihto tuolla Kemerissä?

Joten millainen pikkupaikka on kyseessä upeiden Taurus vuorten kupeessa?

5

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsoTurkkifani

      Mitä ihmettä sitten oikein teette matkallanne?
      Vaihdatte rahaa ja ostatte mausteita? Älkääkä menkö Antaliaan siellä ei ole mitään nähtävää.

      • eienääikinä

        Mistä näitä sikiää?
        Turkista olen ostanut 2 nahkatakkia, jälkimmäisen 1998 ja on kuin uusi. Mausteisiin en nää sorru löydettyäni niistä ötököitä.
        Mitään hyvää en Kemeristä muista, kalja oli vissiin liian halpaa


    • BussillaAlabamaan

      Nooh..tsot,tsot..ei me nyt niin tylsiä kalkkiksia olla ja kyllä me ulkona syödään,drinksuja juodaan tai olusetkin kun siltä tuntuu mutta ei sentakia että pakko vetää viinaa kun sitä myydään ja jos saa halvalla.
      Se aika on kato ohi jo kun tuli kaksin käsin viinaa kiskottu,ei se loppunut juomalla mutta mies meinasi loppua joten otin järjen käteen,löysin vaimon ja lopetin ns ryyppymielessä koko touhun ja en ole katunut.

      Ulkomailla ollaan oman tien kulkijoita ja nähdään juuri niitä asioita mitä te ette näe terassilla,vesipuistoissa kakaroiden kera tai rannalla läskejä grillaten.
      Paikka kuin paikka ja maassa maan tavalla eli koska te ette näköjään oikein pysty neuvomaan mutta viisastelemaan kyllä, niin kehotan käymään Turkissa ym ähläm-maissa moskeijassa tutustumassa ja jossa näkee kaikenmoista mikä mietityttää(en kuulu kirkkoon enkä mihinkään uskonlahkoonkaan)ja ottavat kyllä ystävällisesti vastaan jos olet itse sellainen heille.

      Kreikkalais kuin Roomalaiskatoliset kirkot myös upeita ja näkee hartaita ihmisiä sekä rituaaleja,tapoja ja kerran meidät tultiin jopa Sisiliassa kättelemään ihmisten toimesta koska pappi ilmeisesti näki että turisteja jotka ei ymmärrä koko touhusta saati kielestä mitään,eikä ymmärrettykään vaan oli tosi mykistävä kokemus hänen kehoitus kätellä meidät,siis kymmeniä vieraita ihmisiä jotka hymyilivät ja ottivat meidät katsomaan juhannuksen kirkonmenoa peinessä kirkossa johon kaikki ei mahtuneet edes sisälle,ei mekään...
      Liikutti todella aikamiestä,mietitytti ja vaimo kävi samalla ehtoollisellakin...Sisiliassa,pikkukylässä ja aivan vieraan kielen kulttuurin hyväksymänä kuin oltaisiin kuuluttu heihin.

      Se ei tarkoita että hyväksyisit mitä näet mutta antaa asioille eri kasvot kuin YLE,lehdet tai muu propaganda mitä meille tuputetaan totuutena.

      Edellyttää tietysti aivokapasiteettia ajatella,vähän kielitaitoa ja uteliaisuutta,ei rahaa-titteleitä tai merkkivaatteitakaan=)

      Luonto on ihmeellistä maailmalla,terassilla ja uimarannalla vähempi...kannattaa nähdä kun vielä tovin jotain nähtävää ja kävelemällä keskustan ja kauppakatujen ulkopuolella aukeaa toinen maailma jossa kurjuus tai vauraus lyö silmille kuten törkyisyys tai yleinen elämisen laatu ym verrattuna siihen mitä näet hotellissa.

      Kun on tarkkana ja käyttää aivoja välttää enimmät ötökätkin esim mausteissa,niitä myydään liikkeissäkin ja esim Alanyassa on siisti mausteliike jossa omistaja puhuu täydellistä suomea...OIKEA Turkkilainen paluumuuttaja Suomesta siis=)
      Ikinä en niistä ötököitä ole löytänyt(tosin niihinkään ei kuole..)ja ehkä parempi jos et ajattele missä ne Suomesta ostamasi mausteet&etelän hetelmät ovat tulleet tai kasvaneet...ei,ne ei ole Närpiöstä tai muualtakaan kotimaan kasvihuoneista.

      Historia ei ikinä mene hukkaan joten pikkasen pohjustusta(ei,ei pullosta)mihin menetkin niin ymmärrät enemmän miksi siellä asiat ja olot on niinkuin on.
      Katsele ympärillesi,mitä näet kulissien takana eli ei niitä Suomibaareja tai piraattibasaareja turisteille ,mutta sitä miten ne paikalliset ihmiset oikeasti elävät?
      Se on teatteria ja show mikä siinä pyörii ja tarkoitus on vain myydä tyhmille turisteille huonoa krääsää perävalotakuulla ja kusettavat varsinkin Turkissa niin paljon kuin turistin punainen naama antaa myöden=)
      Mitä järkeä ostaa(tai edes tuhlata työtä luonnonvaroja moisiin) ja kantaa matkalaukussa tavaraa joka kestää pesun,kaksi ja roskiin tai niitä ylihintaisia nahkatakkeja joita älyttömän ohuita myydään jopa mp takkeina merkkituotteina.
      Oikea mp takki on triplasti niin paksu omaten myös järeät vetoketjut ja tarkoitushan on suojata omaa nahkaa jos kaatuu,mutta moni "kakku päältä kaunis" näköjään tepsii monille yhä.
      Eihän kypärääkään voi ostaa merkkipiraattina jos tarkoitus että se suojaakin kuten tarkoitus,vai voiko?
      Naisten piraattikäsilaukut ehkä kestääkin ja hintansa väärti,vähän eri juttu kuin vaatteet tai kengät,mutta vetoketjulaukut kannattaa unohtaa.
      Mutta mikäli omaat vetoketjullisia vaatteita tai korjausta kaipaavat nahkaiset laatukengät(esim Suomalaiset),ota Turkkiin ym mukaan(halpaa ja laatutyötä) ja korjauta siellä suutarilla,suosittelen,täällä Suomessa en edes harkitse koska hinnat älyttömät eli koko suutarin idea päälaellaan eikä työn laatu ole hääviä.

      Enpähän kysele enempää,sori että vaivasin,lienemme aika eri tasolla ja tyystin eri aaltopituudella olevia ihmisiä!

    • KierräKeskustat

      Aloittajalle Bojot!

      Ei Suomi24 rekisteröimättömiltä palstoilta mitään asiallista kannata kysyä mistään aihepiiristä.

      Sen verran vielä että juurikin kannattaa katsoa kulissien ja turisteille tyrkytettävän ulkosivun taakse missä matkaileekin.
      Jos tarkoitus on terassit ja baarit,ne on ihan samanmoisia kaikkialla,jopa viina&olutmerkit jos kansainvälisiä merkkejä juot etkä tutustu paikallisiin joita et Alkosta saa.
      Silloin on ihan yks lysti mihin maahan menet kunhan valitset välillä lämmin-kylmä maa ja niistä valitset sen halvimman matkan maat kera halvan viinan.

      Siinä ne Suomituristin nähtävyyden,toiset känniääliöt, kaikista kauniista korupuheista ja muka kulttuurimatkoista,luonnosta moni mitään ymmärrä muuta kuin että "ötököitä"ja siihen myrkkyä heti jostain.

      Kannattaa siis matkustaa ulkomaille juomaan viinaa,kantamaan sitä kotiin sieltä litratolkulla ja matkamuistokrääsää joka kirpparille vuoden päästä,piraattikrääsän hinnan ja laadun suhde minusta vaihtelee tavaroissa&missä maassa olet.
      Jotkut voi olla kelvollisia,yleensä eivät jos kestävyys huomioidaan.

      Surkeimmat löytyy kelloissa,elektroniikassa,vaatteissa joiden materiaali ei ole kuin väriltään sama kuin orkkiksissa siis hiostavaa muovia tms halvinta kangaslaatua.
      Nahkavaatteet kyllä,tosi ohuita ja harkittava kestääkö se,muuten tulee vikaostos ja vetoketjujen/takin korjaaminen onkin sitten "takin hinta"Suomessa.

      Alkuperäistuotteita kannattaa ehkä enempikin ostaa,niitä paikallisia siis ja kokeilla&kehitellä niille omia käyttötarkoituksia.
      Suurin osa näistä massakohteista elää turismilla,siksi et näe yhtään mitään itse maasta ellet raahaudu itse sivummalle ja mieluusti jalkaisin!

    • Lyydi

      Mausteet kannattaa pakastaa pariksi päiväksi, niin ötökät kuolevat! Oppaalta saatu vinkki, joka toimii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe