Suviranta kiinni

voivoih

Suvirannan yrittäjä sanoi ettei paikkaa avata tänä kesänä. Perusteli sillä, että kunta teki yrittämisen byrokratiallaan liian hankalaksi.

Kuka kunnalla hankaloittaa ravintolayrittäjän toimintaa, ja miksi?

40

2788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeesaakaveriii

      eiköhän turengissa kaikki puukota toisiaan selkään heti kun se käännetään, jos mahdollisuus on... varsinkin jos vähänkin aihetta kateuteen ja vaikkei aina olisikaan..

      mutta pidetään yhdessä huoli, että kaikille menee vähintään yhtä kurjasti kuin itsellä, go go...

    • Tiedän201

      Paskapuhetta tämä.

    • jeesaakaveriitosiaan

      Niin juuri!
      kävikö suvirannan kesän kassankilinä muille paikallisille yrittäjille liian pahaksi? Kunnanvaltuustostakin löytyy kilpailijoita

      • jeesaakaveriitosiaaan

        Tai sittenkin, ei näitä asioita valtuustossa taideta päättää. Lieneekö joku virkamies joka hankaloittaa? Vai keksikö yrittäjä vaan tekosyyn lopettamiselle ettei saa kylänmiesten vihoja niskaansa jotta fiftarissa kassa kilisee jatkossa


      • Poutasää
        jeesaakaveriitosiaaan kirjoitti:

        Tai sittenkin, ei näitä asioita valtuustossa taideta päättää. Lieneekö joku virkamies joka hankaloittaa? Vai keksikö yrittäjä vaan tekosyyn lopettamiselle ettei saa kylänmiesten vihoja niskaansa jotta fiftarissa kassa kilisee jatkossa

        Taitaa oikea syy löytyä viime kesäisistä asiakasmääristä. Aika hiljaista näytti olevan silloin kun ei aurinko paistanut.


    • Vatupassi236

      Mä epäilen suuresti, että kyseinen firma joutui viime viikolla lehdistössäkin olleen verotarkastuksen kohteeksi ja menetti sitä myöten anniskeluoikeudet! Aika varmasti nyt ympäri Suomea pistetään rafloja pitkäaikaiseen "remonttiin" tai tulee muuten tällaisia epämääräisiä sulkemispäätöksiä! http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032921336754_uu.shtml
      Pikkulinnut lauloi, että ongelmia on ollut tällä yrittäjällä ennenkin! :)

    • Seolisiinä

      Parempi vaan että Turengissa rähistään ja puukotellaan vaan oman porukan kesken. Ei siellä ulkopaikkakuntalaisia eikä heidän rahojaan kaivata.

    • kirjoitusPoistettu

      nyt Suviranta poisti naamakirjakeskustelunsa jossa syytteli ainakin kunnan ympäristöpäällikköä ja rakennusvirastoa. Outoa että keskustelu poistettiin, tulikohan liikaa arkaluontoista matskua julkiseksi

      • Totuus-on-tuolla-jossain

        Perättömistä lausunnoista kun joutuu yleensä vastuuseen...Silloin ne kannattaa poistaa!


    • öwifu

      Hyvä kun lopetti ,oli ihan paska paikka . Toivottavasti seuraava yrittäjällä on jotain käsitystä kesäravintolan pidosta .

      • Näinjuuri

        Kyllä on ikävä vanhaa Suvirantaa ennen vuotta 2012..


    • Janakkalan

      ..kunnalla ei ole mitään osuutta tähän.

      • vouh

        Eipä!!!


      • ösdh

        Ulla vois vähän selitellä kirjotuksiaan , ei kannattas keksiä mitään valheita niist jää yleensä kiinni niiku nyt kävi .


      • jhd
        ösdh kirjoitti:

        Ulla vois vähän selitellä kirjotuksiaan , ei kannattas keksiä mitään valheita niist jää yleensä kiinni niiku nyt kävi .

        Niin ois ehkä kannattanu neuvotella asioista , ennen kun menee faceen kirjotteleen omiaan .


    • suupalttisuuviranta

      aika nopeasti naamakirjasivulta poistetaan Janakkalan kunnanvaltuutetun viestit ja yhteydenottoyritykset, eli aika selvä peli kuka puhuu palturia! U puhui ohi suunsa perättömiä ja nyt ei halua kantaa vastuuta höpötyksistään. Harmi että Janakkala jäi perättömästi syntipukiksi tässä tarinassa

    • Deight79

      Ahdistaako näin paljon? Se on jokaisen yrittäjän oma asia mitä yrityksellään tekee! Missä on pyydetty kansalaisten mielipide spekuloimaan asiaa? Sitähän minäkin!

      • Päästöryöppy

        Entäs ne lausunnot, saako suusta tai kynästä päästellä mitä vaan?


      • sijh

        Onks jossain kielletty spekuloimasta ? Sitähän minäkin .


    • keijo999

      No täällähän sitä pitää spekuloida tietty!
      Viihdyttää ihmisiä näillä keskustelupalstoilla mm lukien juttuja typeristä ja osaamattomista yrittäjistä :)

      Mulkut saa palkkansa!

    • jokuvuoden

      Jos yrittäjä pitäisikin omana asianaan mitä tekee niin ei tarvitsisi keskustella, mutta tämä kyseinen yrittäjä puhui niin paljon paskaa ja keksi omia selityksiä, jotka vielä laittoi sosiaaliseen mediaan. Siinä vaiheessa on sitten turha itkeä jos tuleekin kommenttia takaisin.

      Mutta yleisestihän on ollut tiedossa, että selityksiä löytyy tilanteessa kuin tilanteessa.

    • Lakiketkuilut

      Miksi jonkun yrittäjän olisi tarve valehdella? Hänen leivästäänhän kyse on. Kyllä fakta on se, että tässä kunnassa hyvin heikosti virkamiestasolla tunnetaan esim. työsopimuslakia, tai rakennus- ja terveyslainsäädäntöjä (varsinkin kun pitäisi osata yhdistää ongelma lähteeseen), sekä työturvallisuuslakia. Ainakin mitä oma kokemus on. Lähinnä tällaista tapahtuu arjessa ilman että heti älytään, että nyt mennään harmaalla alueella tai ihan väärällä puolella. Sitten sellaiset jotka koittavat valvoa ja pitää huolta siitä, ettei tule ongelmia ja tai suoranaista harmia ja sen myötä menetyksiä, savustetaan ulos jollain venkuloinnilla. Ajatellaan helposti että "kyllä minä tämän haldeeraan" mutta ollaan sokeita sille mikä seisoo isoilla kirjaimilla nenän edessä.Tämä väkisinkin herättää epäilyksiä,miksi näin toimitaan tai mitä tällä peitellään? Vaikea on siinä vaiheessa tuntea empatiaa virkamiehiä kohtaan jotka syö ruokapöydästä, tai vaikeuttaa perusarkea turhalla "omalla säätämisellä".
      Hämeenlinnalainen "meidän piiri" ajattelu liikaa tuntuu vaikuttavan jo täälläkin. Ja siinähän iso vihreä kirja on paremminkin pönttöuunin sytyke.

    • Kahvillako

      Myytävänä hintaan 400.000 €

      • juksaat

        Linkki?


      • juuonhanse

        On se, löytyy yrityspörssistä kanta-hämeen myytävät yritykset, tontti myytävissä myös vapaa-ajan rakennukseksi tai vakituiseen asumiseen. Siitä uudelle lottovoittajalle kiva tontti hyvällä sijainnilla.


      • noonse
        juksaat kirjoitti:

        Linkki?

        Etelä-Suomessa rantakiinteistö 6453 m2, rantaviivaa 60 m. Kiinteistöllä nyt 80 m2 hirsinen huvila, toiminut kesäkahvila-ravintolana, erittäin laajat osittain katetut terassit, neljä huvimajaa, huoltorakennus ja konttikeittiö. Sopii nykyiseen toimintaan tai vapaa-ajan- / vakituiseen asuinrakentamiseen. Helsingistä 85 km, vesiyhteys isollakin veneellä Vanajavedelle,Tampere, Nokia, Valkeakoski, Mallasvesi, Roine, Pälkänevesi, Längelmävesi. Hintapyyntö 400.000,-.


      • Kukamitähähvai

        Paljonkos se hinta oli silloin, kun Sampo tän myi?


      • Pörssilistaus
        noonse kirjoitti:

        Etelä-Suomessa rantakiinteistö 6453 m2, rantaviivaa 60 m. Kiinteistöllä nyt 80 m2 hirsinen huvila, toiminut kesäkahvila-ravintolana, erittäin laajat osittain katetut terassit, neljä huvimajaa, huoltorakennus ja konttikeittiö. Sopii nykyiseen toimintaan tai vapaa-ajan- / vakituiseen asuinrakentamiseen. Helsingistä 85 km, vesiyhteys isollakin veneellä Vanajavedelle,Tampere, Nokia, Valkeakoski, Mallasvesi, Roine, Pälkänevesi, Längelmävesi. Hintapyyntö 400.000,-.

        Siinä
        http://www.yritysporssi.fi/myydaan-yritys/majoitus-ravintola-elintarvike/rantatila-rantakiinteisto-hirsikahvila-ravintola/3148


      • voivoi1

        Luulis olevan helpompi myydä auki olevaa paikkaa..... Asiakkaat löytää uuden paikan nopeasti.... Myynti voi kestää 3-4 vuotta ja sinä aikana paikat rapistuu.


    • parempipaikkaennen

      Moni kakku päältä kaunis. Tässäkin viimeisen yritäjän osalta on jo pitkään kuulunut juttua suurista palkanmaksuongelmista, ja suuresta työntekijöiden vaihtuvuudesta. Ei olisi mikään ihme, jos ongelmia olisi myös muiden rahaan liittyvien tekijöiden kanssa, niinkuin edellä joku mainitsi. Työntekijät pelotellaan hiljaiseksi ja uhkaillaan, siksi ei vanhojen työntekijöiden avautumisia täällä näköjään ole? Työntekijöiden suuresta vaihtuvuudesta voi AINA päätellä tuhansia asioita rivien välistä. Ex-työntekijöiden avautumisia odotellessa. Paikka upea ja uskomattoman hyvällä sijainnilla, yrittäjä vaan aivan väärä, ilmeisen osaamaton johtamaan yritystä ja muutenkin vastenmielinen luonne, paitsi niille muutamille "tietyntyylisille". Jotkut ei vaan osaa hoitaa asioita järkevästi, vaan aina täytyy olla kaaos ympärillä, jotta tuntee olonsa kotoisaksi.

      • voivoi1

        Joo, pitäisi olla kaupantekovaiheessa yhtenä peruskysymyksenä mm rakennusalaan liittyvät asiat. Jos tontille vuonna 1990 myönnetyt rakennusalaneliöt on jo rakennettu, 80m2, niin jokainen asioita ymmärtävä tietää, että lisärakennusoikeuden hakeminen kestää vuosia. Eikä ravintoloiden klo22 hiljaisuus pitäis olla mikään yllätys. Mutta, kun kyseessä on henkilö joka ei kunnioita mitn yhteisiä säädöksiä (mm. tupakointiin liittyvää lainsäädäntöä rikottiin joka kesä, yli 50m2 terassi), niin tässä lopputulos.


      • kolmekertaakävin

        Toi muutenkin vastenmielinen pitää hyvin paikkansa


    • Pppp6

      No myytyhän se on jo ryssille.

      • kaittoiolivitsi

        Ei satana >: (


    • neukkujakylille

      Niin kanssa kuulin. :(
      Kesät tontti täynnä asuntoautoja.

    • Liisa53vee

      Tästä sais hyvän asuntolan pakolaisille. Ne vois grillailla makkaraa torstaisin pärinäpojille ja muina aikona tarjolla jotain tapolatyyppistä.

    • jkjaljoiiao

      Siihen tulee kesä-VOK:ki

    • voivoi1

      Nytpä aukeaakin! Auki ke-su.

    • näinsemenee

      Minä en suvirantaa mene ennen kuin loppuu ne Hämeenlinnasta ravaavat homo-esiintyjät!

    • Välivuosi

      Aukeaako kesällä 2018 uudelleen? Tuhlausta pitää tuollaista paikkaa kiinni.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe